×
سیاسی
شناسه خبر : 159803
تاریخ انتشار :

آرایش انتخاباتی حزب اعتماد ملی مشخص شد؛ الگوی ائتلاف 92 تَکرار می‌شود؟

سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: اگر به جمع‌بندی برسیم که تعداد قابل توجهی از اعضای حزب در سراسر کشور می‌توانند در انتخابات شرکت کنند و زمینه رای‌آوری نیز دارند احتمال دارد که با چند حزب دیگر به فهرست مشترکی برسیم.

نورنیوز: فرهنگ و جامعه: محمدصادق جوادی‌حصار درباره برنامه حزب متبوعش در انتخابات پیش روی مجلس، گفت: از آنجا که اکثر اشخاصی عضو شورای مرکزی یا شوراهای مناطق اعتماد ملی ثبت‌نام نکردند و یا از فیلتر هیئت‌های اجرایی عبور نکردند، هنوز به لیستی که رضایت‌بخش ما باشد نرسیده‌ایم اما امکان آن منتفی نیست. اگر به جمع‌بندی برسیم که تعداد قابل توجهی از اعضای حزب در سراسر کشور می‌توانند در انتخابات شرکت کنند و زمینه رأی‌آوری نیز دارند احتمال دارد که با چند حزب دیگر به لیست مشترکی برسیم.

او افزود: با همه این حرف‌ها بنای ما بر این بود که در انتخابات شرکت کنیم و امیدواریم با شرایط مناسب و رقابت شایسته حضور فعال داشته باشیم.

سخنگوی حزب اعتماد ملی با بیان اینکه هنوز به تصمیم قطعی برای ارائه لیستی که واجد مختصات لازم برای رقابت باشد نرسیده‌ایم، اظهار کرد: تلاش و همفکری با دیگر احزاب نیز ادامه دارد و امیدوارم نتایج اعلامی بعدی توسط وزارت کشور لیست نیروهای مورد نظر ما را تامین کند. اگر به لیست برسیم حتما اعلام خواهیم کرد.

جوادی‌حصار درپاسخ به این پرسش که ستاد انتخاباتی حزب تشکیل نشده است؟ گفت: ستاد انتخاباتی حزب هنوز به معنای مصطلح آن تشکیل نشده اما همه جلساتی که ما داریم پیرامون موضوعات انتخابات است و درباره موضوعات مربوط به انتخاب صحبت می‌کنیم.

او همچنین درباره برنامه حزب برای انتخابات خبرگان رهبری، افزود: انتخابات خبرگان رهبری فعلا اولویت حزب نیست و مجلس اولویت اول ما است. در مورد خبرگان رهبری فعلا فکر می‌کنیم که ببینیم مجموعه همفکران ما در تهران از جمله مجمع روحانیون مبارز، مجمع مدرسین و محققین به چه جمع‌بندی می‌رسند، اگر آن‌ها جمع‌بندی ارائه کردند ما حتما از آن جمع‌بندی حمایت می‌کنیم.

سخنگوی حزب اعتماد ملی درباره حمایت حزب اعتماد ملی از حسن روحانی در انتخابات خبرگان گفت: احتمال حمایت ما از او بسیار زیاد است.

انتخابات مجلس دوازدهم و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری همزمان ۱۱ اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود. ثبت‌نام در این دوره برای اولین بار و به ابتکار دولت سیزدهم به صورت کاملا الکترونیک برگزار شد و تمامی داوطلبان، توانستند نام‌نویسی خود را به صورت الکترونیکی قطعی کنند.

در این دوره، به منظور شفافیت مالی که در قانون انتخابات بر آن تاکید شده است، داوطلبان حتما باید یک شماره حساب غیرتجاری در سامانه بارگذاری کنند که الزاماً از این شماره حساب برای هزینه‌های انتخاباتی استفاده شود.

براساس جدول زمانبندی انتخابات مجلس دوازهم، هیئت های اجرایی، صلاحیت داوطلبان را بررسی و پس از آن، از ۱۹ آبان تا ۲۰ آبان، مراتب عدم تایید یا عدم احراز توسط فرمانداران مراکز حوزه‌های انتخابیه، به داوطلبان ابلاغ شد. داوطلبانی که نسبت به نتایج اعلام شده اعتراض داشتند، اعتراض خود را با به هیئت های نظارت اعلام و نتایج نهایی ۱۵ دی ماه به آنها اعلام می‌شود.

رهبر معظم انقلاب نیز دوم دی ماه در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم پرافتخار استان‌های خوزستان و کرمان، انتخابات ۱۱ اسفند را بسیار مهم، تعیین‌کننده و زمینه‌ساز تحول خواندند و با تبیین اهمیت مجلس شورای اسلامی در حل مشکلات موجود و تعیین مسیر حرکت کشور، تأکید کردند: ملت خود را برای برگزاری انتخابات به بهترین شکل یعنی همراه با ۴ خصوصیت «مشارکت قوی‌ و پرشور، رقابت واقعی جناح‌ها و دیدگاه‌های مختلف، سلامت حقیقی و امنیت کامل» آماده کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در تبیین اهمیت اصل و منطق انتخابات در جمهوری اسلامی، گفتند: جمهوریت و اسلامیت نظام هر دو به انتخابات وابسته است؛ چرا که تحقق جمهوریت و مردم‌سالاری و حاکمیت مردم در اداره کشور هیچ راهی جز برگزاری انتخابات ندارد و با انتخابات است که ولی فقیه از طریق منتخبان ملت در مجلس خبرگان تعیین می‌شود؛ ضمن اینکه نمایندگان مجلس هم باید طبق مقررات و معارف اسلامی، قوانین را مصوب کنند.

ایشان «نبود انتخابات» را موجب برقراری دیکتاتوری یا «هرج و مرج و ناامنی و اغتشاش» خواندند و با انتقاد از کسانی که به اشکال مختلف مردم را از حضور در انتخابات دلسرد می‌کنند، گفتند: انتخابات تنها مسیر صحیح و حقیقی است که می‌تواند حاکمیت ملی مردم را تأمین کند.


ایرنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تا دقایقی دیگر؛ پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران
سهمیه برداشت کارت سوخت در تهران 20 لیتر شد
وزیر نفت: مردم برای سوخت‌رسانی هیچ نگرانی نداشته باشند +فیلم
پدافند ایران سهام شرکت سازنده F-35 را به زمین نشاند
تصاویری از خانه شهید حاجی‌زاده و لباسی که هنگام شهادت بر تن داشت + فیلم
شهادت 3 تن از کارکنان صدا و سیما در حمله رژیم صهیونستی به ساختمان این سازمان
رئیس‌جمهور: امیدوارم با وحدت و همدلی از این بحران خارج بشویم +فیلم
دستگیری تعدادی از عوامل و مزدوران رژیم صهیونیستی در زرندیه
نورنما | نمایش تصویر احسان اشراقی و دخترش و بغض بقایی
آغاز واریز زودهنگام حقوق مستمری بگیران تأمین اجتماعی+نحوه پرداخت و زمان بارگذاری فیش حقوقی
جنگ یا فریب؟؛ ترامپ و ترفند «سیگنال‌سازی متضاد»
اولین حضور وزیر جدید اقتصاد در جلسه هیئت دولت +عکس
عراق نقض حریم هوایی را رد کرد
تحلیلگر سرشناس جهان عرب: تل آویو تا کی می‌تواند تلفات و خساراتش را پنهان کند؟
اطلاعیه پلیس راهور؛ محور چالوس از ساعت 10 صبح امروز دوطرفه شد
صهیونیست‌ها از این تجهیزات برای ترور در ایران استفاده می‌کنند +فیلم
آمریکا 2پایگاه‌ خود در سوریه را ترک کرد
دستگیری 5 جاسوس موساد در لرستان
هشدار مکرون به ترامپ: حمله نظامی به ایران اشتباه بزرگی‌ست
افزایش بی سابقه تولید 203 هزار تنی روغن نباتی
نورنما | تصویربرداری یک خلبان هواپیمای تجاری از عملیات موشکی سپاه
سخنگوی عملیات وعده صادق 3: بر آسمان سرزمین اشغالی تسلط کامل داریم
اشتباه محاسباتی؛ بزرگ‌ترین تهدید برای ترامپ در پرونده ایران
تأملی در ماهیت پارادوکسیکال جنگی که ویرانی ایران را هدف قرار داده است
ادعای وزارت خارجه آمریکا: ترامپ دنیایی در صلح می‌خواهد!
موج دهم وعده صادق 3؛ پاسخ پرقدرت نیروهای مسلح ایران به سرزمین‌های اشغالی +فیلم
نحوه فعالیت بانک‌های تهران در 28 خرداد اعلام شد
دو راهی خطرناک ترامپ: نجات تل‌آویو یا حفظ شعار «جنگ‌نکن»؟
عبور از تنگۀ هرمز فقط با اجازۀ ایران
آژیر خطر در بحر المیت در نزدیکی مرز اردن و فلسطین اشغالی به صدا درآمد
«وعده صادق 3» پایگاه‌های هوایی رژیم صهیونیستی را هدف گرفت+فیلم
هزینه دفاع موشکی برای اسرائیل هر شب چقدر هزینه دارد؟
سپاه: بر آسمان سرزمین های اشغالی تسلط کامل یافته‌ایم+فیلم
واکنش مدیر کل پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به حملات اسراییل به ایران
ابراز نگرانی متا از حذف اپ های جاسوسی رژیم صهیونسیتی توسط ایرانیان
واکنش جواد نکونام درخصوص حمله اسرائیل به ایران
برنامه مسابقات امروز 28 خرداد + پخش زنده
موشک‌های فتاح پیام اقتدار ایران را به هم پیمانِ جنگ افروزِ تل‌آویو ارسال کردند
آتش‌سوزی عمدی نفوذی‌ها در محوطه برج میلاد؛ تلاش ناکام برای ایجاد جنگ روانی
آمریکا پشت اسرائیل را خالی کرد!
اوتیسمی ها در صف خدمت سربازی در اراضی اشغالی!
رهبر معظم انقلاب: هرگز با صهیونیست‌ها سازش نخواهیم کرد
تماس فوری ترامپ با نتانیاهو پس از نشست امنیتی درباره ایران
تمدید ممنوعیت پروازها در ایران تا ساعت 14 امروز
پایان نشست اضطراری شورای امنیت ملی آمریکا؛ ایران محور اصلی گفتگوها
حضور گسترده مردم در میدان فلسطین تهران در محکومیت رژیم صهیونیستی+ فیلم
اعترافات خلبانان اف-35 ساقط‌شده رژیم صهیونیستی به زودی منتشر می‌شود
اصابت موشک‌های ایران به مقر موساد؛ سانسور رسانه‌ای رژیم صهیونیستی+ فیلم
دستگیری عوامل موساد توسط نیروهای مردمی+ فیلم
دستگیری شبکه تروریستی موساد در بهارستان؛ کشف مواد منفجره و تجهیزات پیشرفته
X
آگهی تبلیغاتی