×
سیاسی
شناسه خبر : 156469
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

متهمانی که مدعی آب و هوا شده‌اند!

از جمله حاضران مدعی در نشست آب و هوایی امارات کشورهای اروپایی و آمریکا هستند که بنابر گزارش‌های نهادهای جهانی، بیشترین آلاینده را با عنون کشورهای صنعتی ایجاد کرده و امروز نیز مسئولیت تغییرات اقلیمی را نمی‌پذیرند.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: بیست و هشتمین نشست سالانه آب و هوایی سازمان ملل متحد از پنجشنبه ۹ آذر در امارات متحده عربی آغاز شده و تا ۲۱ آذر ادامه خواهد داشت. بیش از ۷۰ هزار مهمان از ۱۹۸ کشور جهان از جمله رهبران ۱۸۰ کشور در این اجلاس حضور دارند.

این نشست با هدف بررسی وضعیت اقلیمی جهان برگزار می‌شود، حال آنکه حضور و ادعاهای به ظاهر انسان‌دوستانه و محیط ‌زیستی برخی از شرکت‌کنندگان جای تامل بسیار دارد.

از جمله حاضران مدعی در این نشست کشورهای اروپایی و آمریکا هستند که بنابر گزارش‌های نهادهای جهانی، بیشترین آلاینده را با عنون کشورهای صنعتی ایجاد کرده و امروز نیز مسئولیت تغییرات اقلیمی را نمی‌پذیرند.

از آن‌سو؛ جنگ افروزی‌های آمریکا در نقاط مختلف جهان که میلیون‌ها آواره برجای گذاشته، به دلیل استفاده از تسلیحات بیولوژیک و غیرمتعارف و همچنین کوچ سرزمینی میلیون‌ها نفر، در بروز این تغییرات موثر بوده است. نمونه بارز این موضوع را در آزمایشگاه‌های بیلولوژیک آمریکا در اوکراین می‌توان مشاهده کرد.

ادعاهای طرح شده از سوی چارلز سوم پادشاه انگلیس در این نشست نیز قابل توجه است. پادشاه بریتانیا به شرکت‌کنندگان گفته؛ تغییرات اقلیمی دیگر خطر دوردستی نیست و ترمیم سریع و احیای منحصربفرد طبیعت برای توان بقای بشر «حیاتی» است.

این در حالی است که یکی از محورهای سرکوب‌گری پلیس در انگلیس مقابله با گروه‌های حافظ محیط زیست به بهانه‌های امنیتی است،

نگاهی به کارنامه جهانی انگلیس نیز نشان می‌دهد که سیاست‌های استعماری این کشور زمینه‌ساز فاجعه زیست محیطی در جهان شده است که استفاده از اورانیوم ضعیف شده در عراق و اوکراین نمودی کوچک از این رفتارهاست.

انگلیس جزو کشورهایی است که بیشترین استفاده از سلاح‌های ساخته شده از اورانیوم ضعیف شده را دارد و حتی در اوج جنگ اوکراین لیز تراس وزیر خارجه وقت این کشور عنوان کرد که انگلیس برای اهداف خویش آماده استفاده از سلاح هسته‌ای است!

کشورهای غربی در حالی سیاست تحریم را علیه سایر کشورها اجرا می‌کنند که این مسئله موجب شده عملا منابع مالی این کشورها جهت توسعه انرژی‌های پاک و مقابله با آلاینده‌ها با چالش مواجه شود و از سوی دیگر ظرفیت‌های علمی و فنی انها نیز در این مسیر فعال نگردد.

به عنوان مثال دانش هسته‌ای به عنوان یک رویکرد نوین در مقابله با انرژی‌های فسیلی مطرح است حال آنکه رویکردهای انحصار گرایانه غرب مانع از آن شده تا بسیاری از کشورها بتوانند از این دانش‌ها جهت مقابله با آلاینده‌ها بهره گیرند.

از جمله نکات ابهام برانگیز دیگر در نشست امارات حضور اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی است که در طول حیات جعلی خویش جز اشغال‌گری و ویران‌سازی اقلیم طبیعی فلسطین کارکردی نداشته است.

این رژیم همچنین دارای فعالیت‌های هسته‌ای پنهانی بوده و مقامات آن بارها تهدید به استفاده از این تسلیحات علیه فلسطینی‌ها و سایر کشورها کرده‌اند.

مسئله رفتارهای مخرب غرب از جنگ افروزی‌ها تا انحصارطلبی‌های علمی علیه اقلیم سایر کشورها، مسئله تحریم‌ها که بیشترین آسیب را به کشورها در مقابله با چالش‌های اقلیمی و آب و هوایی وارد ساخته و ماهیت رژیم صهیونیستی، از جمله مواردی است که اگر بررسی و تعیین تکلیف نشوند نشست‌هایی چون نشست امارات نتیجه‌ای جز گرفتن عکس‌های یادگاری نخواهد داشت.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پایتخت از امروز بی برق می شود
شمایل دور چهارم مذاکرات
سفر به ایران، حالا با محدودیت زمانی!
نورنما | دریاچه زیبای شیمبار در دل زاگرس
ویتکاف: مذاکرات هسته‌ای با ایران در مسیر درست است
انفجار در دانشکده نظامی در شهر حلب سوریه+ فیلم
مسیر بی‌بازگشت در محور بم
برنامه مسابقات امروز 16 اردیبهشت + پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز 16 اردیبهشت +وضعیت استانها
افزایش حقوق کارکنان با سابقه 30 ساله؛ جزئیات مزایای جدید اعلام شد
جدول گروه B جام جهانی فوتبال ساحلی بعد از پایان دورگروهی
ثبت‌نام وام ودیعه مسکن، دوباره آغاز شد!
زمان پرداخت حقوق، میزان افزایش و معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی در اردیبهشت ماه اعلام شد
مناقشه پایان ناپذیر هند و پاکستان بر سر مساله کشمیر
ساعت کار ادارات، 15 خرداد تغییر می کند
واکنش انصارالله به حملات رژیم صهیونیستی؛ پاسخ می‌دهیم +فیلم
تاریخ انتشار GTA 6 به تعویق افتاد!
کلید کنکور 1404 منتشر شد؛ پاسخ‌نامه‌ها زیر ذره‌بین داوطلبان!
پاییز طلایی ایران خودرو؛ پیش‌فروش فوق‌العاده آغاز شد!
بحران تنفسی در غرب ایران؛ هفت استان به حالت نیمه‌تعطیل درآمدند
میلانی ها در دو دقیقه نسخه جنوا را پیچیدند+ فیلم گل ها
آغاز شمارش معکوس برای جشنواره فیلم 100 با معرفی داوران و اساتید
شمارش مدال‌ها در لیما: ایران، قدرت اول وزنه‌برداری نوجوانان
ایروانی: هرگونه ماجراجویی نظامی آمریکا و اسرائیل، اعلام جنگ است!
فعالیت مدارس، بانک‌ها و ادارات استان یزد، چهار روزه شد
قهرمانی لیگ بسکتبال به گرگانی ها + ویدیو
مدارس خوزستان تعطیل شد، ادارات همچنان باز!
عکس های منتخب جهان، 5 می 2025
شکست ایران از پرتغال، راهی هموار در انتظار تیم ملی+ فیلم گل ها
پادکست | هنر شنیدن و شنیده شدن
تصمیم پرحاشیه فرزانه صادق؛ کمیسیون مسکن دیگر وجود ندارد
تب دنگی از مرزهای ایران عبور کرده؟
نتانیاهو از نابودی کامل حماس گفت
توده های تندری امشب هم مزاحم تهرانی ها هستند
فیلم دیده نشده از لحظه موج انفجار بندر شهید رجایی+ فیلم
حمله به نخست وزیر لهستان با منور قرمز!+ فیلم
غنی‌سازی؛ قلب تپنده اقتدار ملی و نماد استقلال ایران
جذب 60 هزار معلم برای سال تحصیلی جدید
رهبر معظم انقلاب از حضرت آیت‌الله نوری همدانی عیادت کردند+فیلم
برق پرمصرف ها در تهران قطع شد!
علت تاخیر ثبت‌نام کلاس اولی‌هاچه بود؟/سردرگمی والدین ادامه دارد!
اعلام اسامی محرومان هفته بیست و نهم لیگ برتر/ سپاهان با بیشترین نماینده
گرد و خاک عراق، در راه خوزستان!
وقت گردگیری ویترین ملّی کتاب است
پزشکیان : همه ایرانی‌ها باید مطمئن باشند فرزندانشان در فضایی باکیفیت آموزش خواهنددید
دام‌های بیمار، سفره مردم را آلوده می‌کنند!
تحویل خودروی جانبازان در ایستگاه پایانی
سخنی با رئیس مجلس خبرگان و پیشنهادش برای ترویج حجاب
وضعیت نقل و انتقالات پرسپولیس از زبان رضا درویش + فیلم
پزشکیان در بدو ورود به مشهد به دیدار مادر شهید رئیسی رفت+ فیلم
X
آگهی تبلیغاتی