×
سیاسی
شناسه خبر : 155728
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/08/30 ساعت 18:14

در نشست فوق‌العاده اعضای بریکس؛

رئیسی: غزه نماد سقوط اخلاقی غرب است؛ پیشنهادات رئیسی برای توقف جنایت و کمک به مردم غزه

رئیس جمهور در کنفرانس اضطراری ویدئویی سران کشورهای عضو بریکس درباره غزه: امروز کشورهای عضو بریکس مسئولیت تاریخی دارند که اثبات کنند ارزش‌های انسانی را نمی‌توان قربانی منافع سیاسی کرد.

نورنیوز - گروه سیاست: در پی تشدید تنش‌ها در غرب آسیا، عصر امروز نشست فوق‌العاده اعضای بریکس با محوریت «توقف ماشین جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در نوار غزه» روز سه‌شنبه ۳۰ آبان برگزار شد و سران بریکس و اعضای بریکس پلاس در این نشست مواضع خود را پیرامون حمایت از مردم مظلوم غزه بیان کردند.

رئیس جمهور کشورمان با تأکید بر اینکه حمایت همه جانبه آمریکا و غرب از نسل‌کشی و کودک‌کشی در غزه از همه چیز بدتر است، عنوان کرد: تاکنون حدود ۵۵۰۰ کودک مظلوم به خاک و خون کشیده شدند و ۴۱ هزار واحد مسکونی آسیب دیده است.

او تأکید کرد: آمریکا، انگلیس آلمان و فرانسه روزانه به اسرائیل انواع تسلیحات و بمب‌ها را ارسال و با آتش‌بس مخالفت می‌کنند. آمریکا تمام مسیرهای کمک به غزه را بسته و شورای امینت سازمان ملل را فلج گرده است.

آیت‌الله رئیسی گفت: امروز غرب رسوا شده است و دروغین بودن شعارهای غرب آشکار شده است. امروز روز نقش آفرینی بریکس است.

رئیس جمهور در کنفرانس ویدئویی سران کشورهای عضو بریکس اظهار کرد: آمریکا تمام سازمان‌های بین‌المللی را بی‌خاصیت و بی‌هویت کرده است. ایران ازاعضای بریکس و دولت‌ها می‌خواهد برای حفظ امنیت و برپایی عدالت و مبارزه با تبعیض نژادی در جهان بپا خیزند و از تمام توان سیاسی و اقتصادی خود برای فشار بر رژیم صهیونیستی و حامیان غربی استفاده کنند.

او خاطرنشان کرد: آمریکا تمام سوخت این جنایت‌ها را تأمین می‌کند. آمریکا دیگر اعتباری بین مردم جهان ندارد.

پیشنهادات رئیسی برای توقف جنایت و کمک به مردم غزه

رئیس جمهور در کنفرانس اضطراری ویدئویی سران کشورهای عضو بریکس درباره غزه تأکید کرد: امروز کشور های عضو بریکس مسئولیت تاریخی دارند که اثبات کنند ارزش های انسانی را نمی توان قربانی منافع سیاسی کرد.

او عنوان کرد: برای توقف جنایت و کمک به مردم عزه پیشنهاداتی را ارائه می‌کنم:

۱. با توجه به ناتوانی شورای امنیت سازمان ملل در اجرای مأموریت خود برای ایجاد صلح و امینت و کارشکنی برای صدور  قطنامه الزام آور جهت آتش‌بس، لازم‌ است کشور های عضو بریکس در چهارچوب مکانیزم اتحاد برای صلح‌، بانی قطعنامه الزام‌آور در مجمع عمومی سازمان ملل علیه رژیم صهیونیستی و باهدف توقف جنایت علیه مردم غزه شوند.

۲. حملات مستمر رژیم صهیونیستی  به بیمارستان و مراکز درمانی و اماکن‌مذهبی و کشتار زنان و کودکان پزشکان و پرستاران و خبرنگاران همگی اقدام تروریستی است و لازم است این رژیم جعلی به عنوان رژیم تروریستی و ارتش آن به عنوان یک سازمان تروریستی شناسایی شود.

۳. ایران از اقدام برخی کشورها در اجرای جنایت اسرائیل غاصب در غزه به دیوان کیفری بین‌المللی حمایت می‌کند و اعتقاد دارد که علاوه بر اسرائیل، آمریکا نیز باید در دادگاه بین‌المللی به جرم‌ جنایت علیه بشریت و کودک‌کشی محاکمه شود.

۴. لزوم اقدام جمعی اعضای بریکس برای شکستن‌ محاصره غزه و ایحاد مسیر دائمی و امن برای ارسال کمک‌های بشر دوستانه به غزه است.

۵. با توجه به جنایات بی‌سابقه و بمباران چندین هزار تن تسلیحات و استفاده از تسلیحات ممنوعه مانند فسفر سفید لازم است اعضای بریکس با ایجاد یک مأموریت ویژه بین‌المللی این جنایت را سریعاً بررسی و گزارش آن را به صورت عمومی‌منتشر کنند تا زمینه کیفر عامران و مباشران این رژیم فراهم شود.

۶. با توجه به جنایت‌های مستمر و ماهیت نژادپرستانه رژیم جعلی اسرائیل انتظار ملت‌های آزاده از تمام دولت‌ها ویژه اعضای بریکس آن است که قطع کامل روابط سیاسی، اقتصادی و نظامی خود را رژیم صهیونیستی سریعاً در دستور کار قرار دهند، تداوم تعاملات با این رژیم در حوزه نظامی و اقتصادی به معنی کمک به تداوم جنایت و کشتار زنان و کودکان است که مورد مزمت و سرزنش همه ملت هاست.

۷. شناسایی حق ملت فلسطین در دفاع از خود و مجاهدت آنها برای آزادسازی مناطق اشغالی مورد حمایت دولت و ملت های آزاده است. حمایت قاطعانه بریکس از این‌حق نشان می‌دهد که ما به وطیفه اخلاقی و انسانی خود عمل کردیم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: ایران براین بار است که راه‌حل نهایی که منجر به صلح و ثبات پایدار در غرب آسیا و جهان خواهد شد تشکیل دولت واحد فلسطینی پی از برگزاری یک همه پرسی مبتنی بر اصل دموکراتیک هر فلسطینی یک رأی است. حمایت قاطعانه بریکس از فلسطین نشان می‌دهد ما به حق انسان دوستانه خود عمل کرده‌ایم..

 


ایرنا
اخبار مرتبط
رئیس‌جمهور به دعوت رسمی پوتین پنجشنبه راهی مسکو می‌شود
سه‌شنبه 1402/09/14 ساعت 11:43
رئیس‌جمهور به دعوت رسمی پوتین پنجشنبه راهی مسکو می‌شود
رئیس‌جمهور کشورمان به دعوت همتای روسی خود روز پنجشنبه عازم مسکو می‌شود.
رئیسی: حمایت از غزه مبتنی بر قانون اساسی است؛ قانون اساسی نباید گزینشی اجرا شود
یکشنبه 1402/09/12 ساعت 10:29
در همایش مسئولیت اجرای قانون اساسی؛
رئیسی: حمایت از غزه مبتنی بر قانون اساسی است؛ قانون اساسی نباید گزینشی اجرا شود
رئیس‌جمهور در دومین همایش مسئولیت اجرای قانون اساسی تأکید کرد: اجرای قانون اساسی باید به صورت جامع دیده شود و از اجرای گزینشی آن خودداری شود.
امیرعبداللهیان: هیچ گروه نیابتی در منطقه نداریم
سه‌شنبه 1402/08/30 ساعت 17:32
امیرعبداللهیان: هیچ گروه نیابتی در منطقه نداریم
وزیر امور خارجه با بیان اینکه هیچ گروه نیابتی در منطقه نداریم، گفت که کاخ سفید به طور علنی و آشکار در کنار رژیم اشغالگر قرار دارد و تاکنون اراده‌ خود را برای توقف جنگ نشان نداده، بلکه شدت جنگ را افزایش داده است.
مرور زمان برای رژیم صهیونیستی مشروعیت و حق مالکیت ایجاد نمی‌کند
یکشنبه 1402/08/21 ساعت 10:35
رئیس جمهور در بازگشت از عربستان:
مرور زمان برای رژیم صهیونیستی مشروعیت و حق مالکیت ایجاد نمی‌کند
رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران درباره موضوع فلسطین حرف‌های متقنی برای گفتن دارد، گفت: ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی نظر صریح و روشنی درباره حق مردم فلسطین داشته و متقابلا رژیم صهیونیستی را همواره رژیمی جعلی، غاصب و بی‌هویت می‌دانسته است.
نظرات

آخرین اخبار
تصاویر منتشرنشده از حمله اسرائیل در مستند «به وقت اوین»؛ شهادت سربازان 18 تا 19 ساله
بولتون: ترامپ حتی نمی‌داند زیردریایی‌های هسته‌ای چگونه کار می‌کنند!
بن‌گویر در کنار تعرض‌ شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجد الاقصی +فیلم
آیت‌الله سیستانی نصب تصاویرش در مسیر پیاده‌روی اربعین را منع کرد
فرصت‌‌های همکاری با اسلام‌آباد
کاهش تعداد برگه‌های دسته چک؛ حرکت به‌ سوی حذف چک‌های کاغذی
ایران‌هراسی نسخه انگلیسی؛ فریب افکار عمومی با دروغ هسته‌ای
رهبر معظم انقلاب با درخواست استعفای صدیقی از اقامه نماز جمعه موافقت کردند
جامعه جهانی در سراشیبی هرج و مرج و سقوط اخلاقی
فعالیت‌های مرز خسروی از امروز تا 25 مرداد تعطیل شد
تأکید وزیر آموزش و پرورش بر ممنوعیت ثبت‌نام نکردن دانش‌آموزان به دلیل افت تحصیلی
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 12 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
مدودف خطاب به ترامپ: فیلم‌های هرزگی تو فقط دست FBI نیست؛ پس حد خودت را بدان!
جنگ شناختی
دبیری: تخلفات فروشگاه‌ها باعث مسدود شدن کد کالابرگ آن‌ها می‌شود
از فرمانده شهید غلامعلی رشید چه می‌توان گفت؟
رژه‌ای با صدای اقتدار؛ رمز صداهای عجیب سربازان پاکستانی در استقبال از پزشکیان +فیلم
تعداد ثبت‌نام کنندگان در سامانه سماح از 2 میلیون و 100 هزار نفر گذشت! +جزئیات ثبت‌نام
فرصت ثبت نام خودروهای وارداتی تا چهارشنبه +جزئیات
پزشکیان در پاکستان: برادری بین کشورهای اسلامی فراتر از سیاست است
معاون وزیر خارجه تایوان: چین آماده حمله به کشور ما است و به تنهایی از پس آن بر نمی‌آییم
پزشکیان کدام اشعار را در دفتر یادبود اقبال لاهوری نوشت؟
دولت موظف به کمک به ایرانیان خارج از کشور در شرایط اضطراری شد
ایران‌خودرو 3 خودروی جدید را به لیست فروش با تحویل 30 روزه خود اضافه کرد
آل‌کثیر استقلالی ماند!
بریتانیا برای اسرائیلی‌های ساکن در امارات هشدار امنیتی صادر کرد
رئیس جمهور لایحه جنجالی فضای مجازی را به مجلس پس فرستاد
اقبال لاهوری، گرانیگاه دیپلماسی فرهنگی ایران و پاکستان
حادثه در مسیر زائران
تصاویری از حمله هوایی رژیم‌صهیونیستی به مقر هلال احمر در خان‌یونس
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 12 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
چین تعرفه‌های ترامپ را نمی پذیرد
شرکت ماسک به جریمه محکوم و نقره داغ شد
افشای برنامه ریزی برای حمله به حماس در چت‌جی‌پی‌تی
پلنگ ایرانی، یک صهیونیست را درید
ماجرای «جعفر ول‌کن» چه بود؟
انقلاب در ذخیره‌سازی انرژی پاک
رئیس دوره‌ای شورای امنیت: مکانیزم ماشه علیه ایران هنوز فعال نشده است
بقایی: بیانیه‌ بس است، جهان برای نجات غزه وارد عمل شود
وزیر صمت: توافقنامه تجارت آزاد بین ایران و پاکستان فردا امضاء می‌شود
وزیر خارجه انگلیس: صلح‌آمیز بودن غنی‌سازی ایران را قبول ندارم
غیبت 9 بازیکن در تمرین تیم امید؛ دو پرسپولیسی اختصاصی دویدند!
نوجوانان والیبال ایران از صعود به فینال بازماندند/رقابت برای برنز
عارف: حتی برای یک لحظه حق غفلت از دشمن نداریم!
پایان روز نخست کشتی نوجوانان جهان؛ صدرنشینی ایران بدون طلا
گزارش تصویری | سفر رئیس جمهور به پاکستان
کارکنان اتحادیه اروپا خواستار شدند؛ روابط دپیلماتیک با تل آویو را تعلیق کنید
وزیر میراث فرهنگی: دولت تمام قد از زیست‌بوم نوآوری و کسب‌وکارهای آنلاین حمایت می کند
غرب به دنبال کنار گذاشتن زلنسکی/ ژنرال زالوژنی گزینه جدید واشنگتن
آمریکا در نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه مشارکت دارد
X
آگهی تبلیغاتی