×
سیاسی
شناسه خبر : 155533
تاریخ انتشار :

دم خروسی که سوناک را رسوا کرد!

اقدام سوناک در برکناری وزیر کشور افراطی و یا بیان ادعاهای بشردوستانه در حمایت از غزه صرفا اقداماتی ظاهری برای فرار از سقوط بوده و در عمل هیچ تغییری در مواضع ضدبشری او و دولتش ایجاد نشده است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: با گذشت بیش از چهل روز از مقاومت مردم غزه در برابر جنایات گسترده رژیم صهیونیستی، برخی تغییر رفتارها از سوی حامیان غربی رژیم صهیونیستی جای تامل دارد. 

در همین خصوص؛ «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس که پیشتر در سفر به سرزمین‌های اشغالی رسما عنوان کرده بود بسیار خوشحال است که در روزهای سخت در کنار دوستان اسرائیلی خود قرار دارد، در روزهای گذشته «سوئلا براورمن» وزیر کشور را برکنار و «جیمز کلورلی» وزیر خارجه را جایگزین او کرد. او سکان وزارت امورخارجه انگلیس را نیز به «دیوید کامرون» سپرد. 

این تغییرات در شرایطی صورت گرفت که براورمن مواضعی به شدت نژادپرستانه و افراطی در حمایت از رژیم صهیونیستی و محکومیت تظاهرکنندگان انگلیسی حامی فلسطین اتخاذ کرده بود و کلورلی نیز با مشروع دانستن کشتار غزه، موجب ناکامی سیاست خارجی انگلیس به‌ویژه در کشورهای اسلامی و عربی شده بود. 

سوناک برای نشان دادن تغییر ریل، با اعتراف به آمار بالای تلفات مردم فلسطین در جنگ غزه تاکید کرده که رژیم صهیونیستی باید مطابق قوانین بین‌المللی رفتار کند و علاوه بر محافظت از جان غیرنظامیان، اجازه دهد کمک‌های امدادی بیشتری وارد غزه شود.

این تغییر ظاهری را از یک‌سو باید برگرفته از اختلافات داخلی میان اعضای حزب حاکم محافظه‌کار درباره مواضع انگلیس در قبال فجایع غزه دانست و از سوی دیگر، ناشی از پیام تظاهرات چند صدهزار نفری در شهرهای مختلف انگلیس در حمایت از غزه قلمداد کرد که می‌تواند به سقوط حزب حاکم و سوناک در سال 2024 منجر شود. 

نتایج تازه‌ترین نظرسنجی موسسه «استاتیستا» از کاهش کم‌سابقه محبوبیت حزب حاکم محافظه‌کار حکایت دارد به‌گونه‌ای که محبوبیت این حزب به ۲۳ درصد رسیده که پایین‌ترین میزان در حدود چهار سال اخیر است. 

براساس گزارش این موسسه ۴۷ درصد از بزرگ‌سالان بریتانیایی که در این نظرسنجی شرکت کرده‌اند، گفته‌اند؛ در انتخابات عمومی آتی به حزب کارگر رأی خواهند داد. 

افشاگری‌های سوئلا براورمن مبنی بر اینکه سوناک برای تصدی رهبری حزب محافظه‌کار، مخفیانه به او وعده داده بود که در صورت پیروزی در رقابت درون حزبی از او حمایت می‌کند، سندی دیگر بر وضعیت بحرانی سوناک در جلب نظر هم‌حزبی‌های خود است. 

هرچند سوناک و حزب محافظه‌کار بر آن شده‌اند با تغییر ظاهری مواضع در حمایت یک‌جانبه از رژیم صهیونیستی، از وضعیت بحرانی خارج و از حجم فشارها بکاهند، اما این ژست‌های به ظاهر بشردوستانه نیز چندان دوام نیاورد و سوناک برای بقاء در قدرت و حفظ نظر مثبت لابی صهیونیستی، تحریم‌هایی را علیه سران ارشد حماس و حامیان آنها اعمال کرد. 

این اقدام تحریمی یعنی؛ سوناک همان مواضع و رفتارهای وزیر کشور افراطی خود را دنبال می‌کند و هیچ تغییری در مواضع انگلیس در حمایت از نسل‌کشی فلسطینی‌ها ایجاد نشده است.

به عبارت بهتر؛ اقدام سوناک در برکناری وزیر کشور افراطی و یا بیان ادعاهای بشردوستانه در حمایت از غزه صرفا اقداماتی ظاهری برای فرار از سقوط بوده و در عمل هیچ تغییری در مواضع ضدبشری او و دولتش ایجاد نشده است.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گل سعید برای شباب الاهلی بی ثمر بود + خلاصه بازی
جنوب تهران زیر گردوغبار + فیلم
هانسی فلیک هیچ امتیازی را از دست نمیدهد | بارسا 2 - وایادولید 1 + خلاصه بازی
لحظه طلایی بالا بردن جام توسط الاهلی + تصاویر و فیلم
تاریخ جدید انتشار بازی جی تی ای 6 مشخص شد
طوفان شدیدی که البرز را تاریک کرد؛ برق سه شهرستان البرز قطع شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ تا کنون 46 نفر از جانباختگان شناسایی شدند
زنگ خطر زلزله در کرج؛ گسل ماهدشت فعال است
وزش باد شدید در تهران تا کی ادامه دارد؟ + فیلم
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی با پاراگوئه| 13 اردیبهشت
نورنما | رکورد عجیب در یک رالی پینگ پنگ
عکس های منتخب ایران، شنبه 13 اردیبهشت 1404
طوفان تندری تهران را درنوردید
نگرانی از تحریم‌های جدید، بر تصمیم اوپک‌پلاس سایه انداخت
سرنوشت آزمون استخدامی آموزش و پرورش چه خواهد شد؟
پادکست | آنگلا مرکل و روایت16 سال قدرت در کتاب"آزادی"
فرصت ویژه دریافت بن خرید کتاب برای سازمان‌ها و نهادها
ترامپ کمک را قطع کرد، معامله را آغاز!
پیامک‌های پوششی!
قایدی گل زد و پاس گل داد ، اما دلش در بندر شهید رجایی بود+ فیلم
الاهلی تاریخ‌ساز شد؛ نخستین قهرمان لیگ نخبگان آسیا از عربستان + خلاصه بازی
11 استان درگیر طوفان و رگبار و صاعقه می شوند
بلایی که جنگ تجاری ترامپ بر سر اپل آورد!
باوارایی ها در لحظات آخر پیروزی را با تساوی عوض کردند/قهرمانی یک هفته عقب افتاد
ثبت نام تاکسی‌های برقی با تسهیلات ویژه در تهران
خشونت خیابانی مجدد علیه یک دختر جوان + فیلم
اعلام جزییات و زمان ثبت نام وام 400 میلیونی ودیعه مسکن
پشت پرده انتشار خبر دپوی ماده منفجره در بندر شهید رجایی
افزایش بی‌سابقه بودجه آموزش و پرورش + فیلم
نجات دو توله پلنگ در معرض انقراض
از خیابان تا بازداشتگاه؛ زورگیران تلفن‌قاپ در تله پلیس! + فیلم لحظه دستگیری
آلودگی در مرز هشدار؛ خوزستان قربانی مدیریت فرسوده
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌ دست از سر اسرائیلی‌ها برنمی‌دارد +فیلم
خبر رفع محدودیت چت جی پی تی درست است ؟
لحظات دلهره آور از غرق یک خودرو در سیل اخیر ارومیه! + فیلم
درخشش ساحلی‌ بازان ایران؛ برد پرگل مقابل پاراگوئه در جام جهانی + خلاصه بازی
2 برابر دنیا مصرف می‌کنیم؛ آیا وقت تغییر نرسیده؟
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (23)«استهبان»
خانه جدید سیاه پوش شد؛ قتل دردناک پسر توسط پدر!
وداع در میانه وداع؛ سقوط مرگبار صاعقه در مراسم خاکسپاری
لحظه دلهره آور انفجار زیر بالگرد هلال احمر در بندر شهید رجایى +فیلم
قیمت طلا، سکه، دلار و سایر ارزها امروز 13 اردیبهشت 1404/افزایش چشمگیر قیمت ها
فدراسیون در مورد جشن قهرمانی تراکتور چه زمانی تصمیم می گیرد؟
حادثه ای مرگبار با 7 کشته در ینگه دنیا +فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (22)«اسکو»
عملیات یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی +فیلم
احتمال وقوع زلزله 7 ریشتری جدی است؛زمین زیر پا ناآرام است
تروریست بمب گذار در انفجار بمب کشته شد
مصرف برق محدود شد!
کلید اولیه کنکور 1404 کی منتشر می شود؟
X
آگهی تبلیغاتی