×
سیاسی
شناسه خبر : 154783
تاریخ انتشار :

نورنیوز به بهانه دروغگویی‌های مکرر انتخاباتی ترامپ بررسی کرد؛

هشدار قاضی دادگاه منهتن نسبت به هذیان گویی‌های آقای دروغ!

دونالد ترامپ که به گفتن بیش از 3 هزار دروغ در دوران 4 ساله ریاست جمهوری خود شهره است در جریان پاسخگویی به سوالات دادستان‌های دادگاه منهتن در ارتباط با پرونده «فساد مالی» بنگاه تجاری خود، سعی کرد با شانتاژ تبلیغاتی و حملات لفظی نسبت به قاضی، مسیر دادگاه را از رسیدگی به پروند فساد منحرف کند که قاضی «آرتور انگورون» به او هشدار داد و گفت؛ این جلسه «یک میتینگ سیاسی» نیست!

نورنیوزـ گروه بین‌الملل: هنوز چند روز از مطرح شدن ادعاهای کذب ترامپ درباره هماهنگی میان تهران و واشنگتن در موضوع حمله موشکی ایران به پایگاه نظامی عین‌الاسد نمی‌گذرد که شانتاژهای رایج او در دادگاه رسیدگی به پرونده های فسادهای مالی اش،حاشیه های جدیدی برای رئیس جمهور سابق آمریکا ایجاد کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا که برای پاسخگویی به سوالات دادستان‌ها در ارتباط با پرونده «فساد مالی» بنگاه تجاری خود به دادگاه منهتن نیویورک رفته بود، سعی کرد با شانتاژ تبلیغاتی و حملات لفظی نسبت به قاضی، مسیر دادگاه را از رسیدگی به پروند فساد منحرف کند که قاضی «آرتور انگورون» به او هشدار داد و گفت؛ این جلسه «یک میتینگ سیاسی» نیست!

ترامپ چند روز قبل در جریان یک میتینگ انتخاباتی  با بکارگیری روش‌های رایج خود که ترکیبی از دروغ، خیال پردازی و شانتاژ است ادعا کرد که «تهران پیش از حمله به عین‌الاسد، من را در جریان قرار داد»!  این اظهارات دروغ بلافاصله از سوی مقامات جمهوری اسلامی ایران تکذیب شد.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در حالی مدعی شد که از آسیب ندیدن پایگاه عین‌الاسد مطمئن بودم، لذا اضطرابی نداشتم! که تهدید التماس گونه او در شب حمله ایران به عین الاسد برای جلوگیری از انجام عملیات انتقام‌جویانه تهران در آن سوژه رسانه‌های بین‌المللی شد.

انتشار تصاویر انهدام اهداف مختلف در پایگاه عین الاسد از سوی فاکس نیوز و گزارش خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام رسمی پنتاگون در خصوص ضربه مغزی شدن دستِ‌کم ۱۰۹ نظامی در جریان این حمله شواهد روشنی از دروغگویی ترامپ به شمار می‌آید.

ترامپ که به غیرواقعی جلوه دادن ارزش دارایی‌های خود برای دریافت وام‌های کلان با بهره‌ پایین و به جیب زدن صدها میلیون دلار متهم است و به گفته دادستان نیویورک ممکن است مجبور به پرداخت ۲۵۰ میلیون دلار جریمه شود؛ اکنون تلاش می‌کند با شانتاژ خبری نه تنها افکار عمومی را از اتهامات سنگین «فساد مالی» خود منحرف کند بلکه  با در پیش گرفتن شگرد دیرینه خود و پرداختن به «دروغ‌های بزرگ» نقش یک قهرمان که قربانی ضدوبندهای سیاسی شده را بازی کند و راه خود را برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا هموار کند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
درخواست ترامپ از حامیانش: از آراء در انتخابات 2024 محافظت کنید
یکشنبه 1402/09/12 ساعت 10:13
درخواست ترامپ از حامیانش: از آراء در انتخابات 2024 محافظت کنید
دونالد ترامپ در جمع هوادارانش گفت به شهرهای ایالت‌های فیلادلفیا و دو ایالت دیگر تحت کنترل دموکرات‌ها بروند و از آراء در انتخابات 2024 محافظت کنند.
دادگاه آمریکا حکم لغو مصونیت قضایی ترامپ را صادر کرد
شنبه 1402/09/11 ساعت 09:51
دادگاه آمریکا حکم لغو مصونیت قضایی ترامپ را صادر کرد
دادگاه تجدیدنظر در واشنگتن رأی داد که رئیس‌جمهوری سابق ایالات متحده بابت ایفای نقش در تحریک شورش کنگره در شش ژانویه 2021 مصونیتی بابت پیگرد قضایی ندارد. دموکرات‌ها و پلیس کنگره آمریکا در پی این اعتراض خشونت‌آمیز علیه ترامپ اقدام قانونی کردند.
دروغ‌های شب انتخاباتی ترامپ درباره شب جهنمی عین‌الاسد!
چهارشنبه 1402/08/17 ساعت 15:51
نور ویدئو؛
دروغ‌های شب انتخاباتی ترامپ درباره شب جهنمی عین‌الاسد!
دونالد ترامپ که به گفتن بیش از 3 هزار دروغ در دوران 4 ساله ریاست جمهوری خود شهره است در جریان پاسخگویی به سوالات دادستان‌های دادگاه منهتن در ارتباط با پرونده «فساد مالی» بنگاه تجاری خود، سعی کرد با شانتاژ تبلیغاتی و حملات لفظی نسبت به قاضی، مسیر دادگاه را از رسیدگی به پروند فساد منحرف کند که قاضی «آرتور انگورون» به او هشدار داد و گفت؛ این جلسه «یک میتینگ سیاسی» نیست!
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کشورهای کوچک و گام‌های بزرگ
4 کشته در تیراندازی بازار معروف بانکوک +فیلم
آغاز دریافت کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش +جزئیات
وزیر کار: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مردادماه انجام می‌شود
نورنما | علائم و درمان گرمازدگی
حسین ابرقویی با پرسپولیس به توافق رسید؛ امضای قرارداد به‌زودی انجام می‌شود
اتابک: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه خارج از نوبت پرداخت می‌شود
دولت و آزمون مهم صداقت و شجاعت
عضو سابق منافقین پس از سال‌ها جنایت به سزای اعمالش رسید که بود؟
دستور اژه‌ای برای شناسایی عاملان حمله تروریستی به دادگستری زاهدان +عکس و فیلم حادثه
فریده شجاعی: شخصاً حسینی را دوست دارم و می‌خواستم بماند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 6 مرداد 1404 +جدول
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
مستند سازی جنایات و ثبت مستندات مربوط به تخلفات و جنایات بین المللی آغاز شده است+فیلم
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
بهمن فرزانه در دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین‌نژاد: «مرا جادو کرده بودند!» +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
X
آگهی تبلیغاتی