×
سیاسی
شناسه خبر : 154709
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/08/15 ساعت 16:36

آمبولانس‌هایی که دروغ‌ صهیونیست‌ها درباره «المعمدانی» را برملا کردند!

هدف قراردادن آمبولانس‌ها و معرفی بیمارستان‌ها به عنوان اهداف مشروع، سندی آشکار بر هدف قرار گرفتن عامدانه بیمارستان المعمدانی توسط رژیم صهیونیستی است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: نکته قابل توجه در جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها طی یک‌ماه گذشته در غزه، اصرار آنها بر بمباران بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی است که بسیاری از آنها نیز تحت مدیریت سازمان ملل و نهادهای بشردوستانه مدیریت می‌شوند.

در یکی از این موارد، هواپیماهای ارتش رژیم صهیونیستی چند شب پیش کاروان امدادی و گروهی از آمبولانس‌ها را که از مجتمع پزشکی الشفا در نوار غزه خارج شده و در حال انتقال مجروحان به گذرگاه رفح بودند، هدف قرار دادند.

اشرف القدره سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه نیز گفت: رژیم صهیونیستی آمبولانس‌های حامل مجروحان را به عمد هدف قرار داد. از جامعه بین‌الملل می‌خواهیم به مسئولیت خود در این زمینه عمل کند. دشمن اشغالگر اگر راست می‌گوید چرا تصاویر و اسنادی منتشر نمی‌کند که ادعایش در مورد آمبولانس‌ها را ثابت کند؟

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی دروازه ورودی بیمارستان الشفاء در غزه را نیز بمباران کردند که این اقدام ۶۰ شهید و زخمی برجای گذاشت. آنها پیشتر نیز بیمارستان کودکان «النصر» را هدف حملات خود قرار دادند که منجر به برجای ماندن شهدا و مجروحانی شد.

این جنایت‌ها در حالی رقم خورده که «مارک رگو» مشاور نتانیاهو رسما مدعی شده که بیمارستان الشفا یک هدف مشروع است! ادعایی که از سوی سخنگوی ارتش صهیونیستی تکرار و گفته شده: «تأکید می‌کنیم اینجا منطقه جنگی است. بارها از شهروندان خواسته شده برای ایمنی خودشان به منطقه جنوب بروند!»

این ادعا در حالی است که اتفاقا آمبولانس‌های مذکور در مسیر رفح یعنی نیمه جنوبی غزه مورد حمله قرار گرفتند.

صهیونیست‌ها در حالی این جنایات را با ادعای حضور مقرهای حماس در این مراکز مرتکب می‌شوند که نه تنها سند و مدرکی در تایید ادعاهای خود ارائه نمی‌کنند، بلکه بیشتر قربانیان آن را زنان و کودکان زخمی تشکیل می‌دهند.

در همین حال نهادهای حقوق بشری و سازمان ملل که گردانندگان این بیمارستان هستند نیز رسما بر واهی بودن ادعاهای صهیونیست‌ها و هدف قرار گرفتن غیر نظامیان اذعان دارند.  

رئیس سازمان جهانی بهداشت در بیانیه‌ای گفته که از حمله به آمبولانس در غزه شوکه شده است. «تدروس آدهانوم» در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «بیماران، کارکنان سلامت، تأسیسات سلامت و آمبولانس‌ها باید در هر شرایطی مورد محافظت قرار بگیرند.»

از سویی؛ هدف قراردادن آمبولانس‌ها و معرفی بیمارستان‌ها به عنوان اهداف مشروع، خود سندی آشکار بر هدف قرار گرفتن عامدانه بیمارستان المعمدانی توسط رژیم صهیونیستی است.

پس از جنایت المعمدانی، محور غربی-صهیونیستی‌ با هوچی‌گری رسانه‌ای تلاش کردند موضوع را به گروه‌های مقاومت فلسطینی نسبت دهند حال آنکه اسناد غیر قابل انکار نقش صهیونیست‌ها و آمریکا در این جنایت چنان بود که رسانه‌های آمریکایی نیز بدان اذعان کردند.

با توجه به این شرایط می‌توان دریافت که هدف قرار دادن بیمارستان و مراکز درمانی از سوی صهیونیست‌ها و آمریکا امری کامل تعمدی است که با چند هدف صورت می‌گیرد:

نخست؛ رژیم صهیونیستی از پس هر شکستی، برای سرپوش نهادن بر آن به کشتار و ویران‌سازی‌های گسترده‌تر روی می‌آورد و در این راستا نیز بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، مدارس و مساجد که دارای جمعیت بالایی هستند اهداف اصلی را تشکیل می‌دهند.

دوم؛ هدف قرار دادن این مراکز و آمبولانس‌ها نشان می‌دهد که هدف نهایی صهیونیست‌ها نه فقط حذف حماس که نسل‌کشی سراسری در غزه است.

مجموع این جنایات بیان‌گر ماهیت و خوی ضد انسانی اسرائیل و آمریکاست که نه تنها برای قوانین و مقررات بین‌المللی هیچ ارزشی قائل نیستند بلکه به اولیات اصول انسانی و بشری حتی درباره زخمی‌ها نیز وقعی نمی‌نهند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
مهر 1402 | 7 دلیل که ثابت می‌کند اسرائیل به بیمارستان المعمدانی حمله کرد
جمعه 1403/01/10 ساعت 15:00
نورنیوز بررسی کرد؛
مهر 1402 | 7 دلیل که ثابت می‌کند اسرائیل به بیمارستان المعمدانی حمله کرد
اعتراف صریح مشاور نتانیاهو به حمله به بیمارستان، تماس با بیمارستان‌ها و شلیک دو توپ برای هشدار به بیمارستان «المعمدانی» قبل از پرتاب موشک، حمله به 51 مرکز بهداشتی و درمانی غزه در دو هفته اخیر، قطع برق غزه برای زدن تیر خلاص به مصدومان و مجروحان، توسل به دروغ بریدن سر 40 نوزاد از سوی حماس و غائله ابوعاقله تنها بخشی از استدلال‌هایی است که نشان می‌دهد اسرائیل سعی دارد رد پای خود را از جنایت حمله به بیمارستان پاک کند.
صهیونیست‌ها می‌گویند؛ بیمارستان‌ها اهداف مشروع هستند
دوشنبه 1402/08/22 ساعت 14:55
نور ویدئو؛
صهیونیست‌ها می‌گویند؛ بیمارستان‌ها اهداف مشروع هستند
هدف قراردادن آمبولانس‌ها و معرفی بیمارستان‌ها به عنوان اهداف مشروع، سندی آشکار بر هدف قرار گرفتن عامدانه بیمارستان المعمدانی توسط رژیم صهیونیستی است.
آغاز بازی مقصرسازی در تل‌آویو با مشاهده نشانه‌های شکست!
چهارشنبه 1402/08/17 ساعت 13:25
آغاز بازی مقصرسازی در تل‌آویو با مشاهده نشانه‌های شکست!
فرار به جلوی نتانیاهو و آغاز بازی مقصرسازی او علیه نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونستی بیان‌گر اطمینان او از شکست قطعی در جنگ غزه است و او به وضوح دریافته که اهداف اعلامی‌اش از جمله حذف حماس از معادلات امنیتی و جغرافیایی غزه به هیچ وجه امکان‌پذیر نیست.
شوک جنگ غزه به دموکرات‌ها با قمار دو سر باخت بایدن!
سه‌شنبه 1402/08/16 ساعت 14:05
شوک جنگ غزه به دموکرات‌ها با قمار دو سر باخت بایدن!
بایدن به بهای کسب حمایت لابی آیپک در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، مشغول مدیریت صحنه جنگ و حتی خط‌دهی به رژیم اشغال‌گر قدس در شیوه بمباران و نسل‌کشی در غزه است.
نیویورک تایمز: هدف قرار دادن المعمدانی کار اسرائیل است
چهارشنبه 1402/08/03 ساعت 18:10
نیویورک تایمز: هدف قرار دادن المعمدانی کار اسرائیل است
روزنامه نیویورک تایمز تحقیقاتی در مورد بمباران بیمارستان معمدانی در شهر غزه انجام داده که نشان می‌دهد این حمله کار رژیم صهیونیستی بوده است.
شواهد قطعی حماس در خصوص مسئولیت اسرائیل در جنایت المعمدانی
پنج‌شنبه 1402/07/27 ساعت 10:44
شواهد قطعی حماس در خصوص مسئولیت اسرائیل در جنایت المعمدانی
جنبش مقاومت اسلامی «حماس» با انتشار بیانیه‌ای ادعای ارتش رژیم صهیونیستی مبنی بر انکار مسئولیت کشتار بیمارستان المعمدانی را که در آن بیش از 500 نفر شهید و صدها نفر زخمی شدند، تکذیب کرد.
آخرین اخبار غزه پس از نسل‌کشی صهیونیست‌ها در بیمارستان المعمدانی
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 09:12
دوازدهمین روز طوفان الاقصی؛
آخرین اخبار غزه پس از نسل‌کشی صهیونیست‌ها در بیمارستان المعمدانی
جنایات صهیونیست‌ها در غزه در حالی وارد دوازدهمین روز خود شده که دیشب یک نمونه دیگر از حقوق بشر صهیونیستی با بمباران وحشیانه بیمارستان المعمدانی غزه و به خاک و خون کشیده شدن مجروحان بستری و مردم پناه برده به آنجا دوباره به نمایش درآمد، جنایتی که به پشتوانه کشورهای غربی و در راس آنان آمریکا، انگلیس و فرانسه انجام شد.
بیانیه حزب‌الله لبنان درباره بمباران بیمارستان غزه
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 01:39
بیانیه حزب‌الله لبنان درباره بمباران بیمارستان غزه
جنبش مقاومت «حزب‌الله» لبنان در بیانیه‌ای به حمله تروریستی و وحشیانه رژیم صهیونیستی به بیمارستان «المعمدانی» در نوار غزه واکنش نشان داد.
آخرین واکنش‌ها به حمله وحشیانه صهیونیست‌ها به بیمارستان المعمدانی
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 01:23
آخرین واکنش‌ها به حمله وحشیانه صهیونیست‌ها به بیمارستان المعمدانی
سران کشورهای مختلف جهان به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی غزه واکنش نشان داده و آنرا محکوم کردند.
بدنبال جنایت رژیم صهیونیستی در بیمارستان غزه فردا در کشور عزای عمومی اعلام شد
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 00:35
بدنبال جنایت رژیم صهیونیستی در بیمارستان غزه فردا در کشور عزای عمومی اعلام شد
دولت جمهوری اسلامی ایران طی بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در قتل عام بیماران بویژه کودکان و زنان بی پناه در بیمارستان المعمدانی غزه، فردا چهارشنبه را در سراسر کشور عزای عمومی اعلام کرد.
قصاب خون‌خوار غزه: ما نزدیم!
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 00:28
قصاب خون‌خوار غزه: ما نزدیم!
نتانیاهو لحظاتی پیش ادعا کرد که حمله امشب به بیمارستان‌ المعمدانی را گروه‌های فلسطینی انجام دادند نه ما!
رئیسی: شعله آتش بیمارستان المعمدانی صهیونیست‌ها را خواهد بلعید
چهارشنبه 1402/07/26 ساعت 00:22
رئیسی: شعله آتش بیمارستان المعمدانی صهیونیست‌ها را خواهد بلعید
رئیس‌جمهور گفت: شعله‌ آتش بمب‌های آمریکایی-اسرائیلی که امشب در بیمارستان ‌ المعمدانی غزه بر سر مجروحان مظلوم فلسطینی ریخته شد، به‌زودی صهیونیست‌ها را خواهد بلعید.
قتل‌عامل صدها انسان بیگناه توسط اسرائیل در بیمارستان المعمدانی غزه
سه‌شنبه 1402/07/25 ساعت 22:17
این خبر تکمیل می‌شود ...
قتل‌عامل صدها انسان بیگناه توسط اسرائیل در بیمارستان المعمدانی غزه
خبرنگار الجزیره گزارش داده اسرائیل در حمله به بیمارستان المعمدانی از نوع خاصی بمب استفاده کرده که قادر به ایجاد هزاران ترکش است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس‌جمهور: محله‌ها و مساجد نقش کلیدی در حل مشکلات مردم دارند
تهران در پی صدور هشدار هواشناسی آماده باش شد
محدودیت پرواز پهپادها و هواپیماهای سبک در مرز شرقی لهستان اعمال شد
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
قیمت دلار امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
فرزانه توسلی رسماً به تیم استقلال ملحق شد
کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی و مرتبط با موساد صادر شد
بحران انسانی در غزه؛ آنروا از قطع کمک‌ها به صدها هزار آواره خبر داد
حمایت نیرو‌های مسلح ایران از قطر
حضور امشب وزیر خارجه در تلویزیون
کمیته انضباطی پرسپولیس و سپاهان را جریمه کرد
پیام قاطع مصر به آمریکا پس از حمله به قطر: تجاوز به کشورمان را تحمل نخواهیم کرد
ممنوعیت تردد از کرج و آزاد راه تهران - شمال به سمت مازندران
آغاز رزمایش مشترک اعضای بریکس با عنوان «اراده برای صلح 2025»
هشتمین اجلاس وزرای گفت‌وگوی راهبردی روسیه و شورای همکاری خلیج فارس در سوچی آغاز شد
سفیر انگلیس در آمریکا برکنار شد
رشد همکاری‌های استراتژیک ایران و چین در اوج روابط دوطرفه
یک شهرک مسکونی اصفهان به دلیل فرونشست تخلیه شد
ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال
درخشش فیلم کوتاه «رَمی» در جشنواره جهانی فیلم کوتاه آمریکا
برخورد گسترده با قاچاقچیان؛ انهدام 1700 باند موادمخدر در ایران
359 دشت ایران در خطر فرونشست هستند
فون در لاین بر ضرورت محدودیت‌های تجاری و تحریم علیه رژیم صهیونیستی تأکید کرد
سردار اخوان: باید در هوش مصنوعی جزو 10 کشور برتر جهان باشیم
کارزار «شهدای فلسطین برای عدالت» در انگلیس آغاز به کار کرد
تصادف زنجیره‌ای سه خودرو در میامی+ آمار زخمی‌ها
روند افزایشی قیمت نفت معکوس شد
بودجه سال 1405 بر اساس حذف ردیف‌های کم‌اهمیت تنظیم خواهد شد
سخنگوی کمیسیون انرژی: مجلس قصد تغییر یا اصلاح قیمت بنزین و گازوییل را ندارد
پاسخ به جنایت صنعاء در هر نقطه‌ای که صهیونیست‌ها باشند داده خواهد شد
مومنی: دولت انسداد فیزیکی و الکترونیکی مرزها را پیگیری می‌کند
کیفیت هوای تهران «قابل قبول» اعلام شد
جریمه میلیاردی ایران خودرو توسط سازمان تعزیرات
تخصیص بیش از 6.5 میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو
مقابله با تجاوزگری اسرائیل مستلزم اقدام عربی، اسلامی و بین‌المللی است
کره جنوبی: سرمایه‌گذاری در آمریکا بدون تغییر سیستم صدور روادید ممکن نیست
کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن تاریخ فوتبال پرتغال شد
اظهارات تند نخست وزیر قطر درباره خیانت به دوحه و پیامدهای آن
ستاره استقلال بازی اول لیگ قهرمانان آسیا را از دست داد
نورنما | خودرو سواری به داخل رستوران رفت
کشته شدن 19 عنصر طالبان پاکستانی در نزدیک مرز افغانستان
هشدار قاطع دیپلمات چینی به واشنگتن درباره تایوان
مبادله دو اسیر مقاومت در مقابل جاسوس اسرائیلی
آمادگی همکاری ایران با آژانس مشروط به رعایت حقوق مشروع خود
یارانه نقدی کارگران چرا قطع شد؟
مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون آزمون دوباره تمدید شد
آمارباورنکردنی استفاده از فیلترشکن؛ تهدید جدی برای امنیت کشور
ترامپ عامل ترور چارلی کرک را چپ رادیکال‌ دانست
رونمایی از دستاوردهای فناورانه شیمیایی جهاد دانشگاهی تهران در ایران‌پلاست
کاهش سرعت رشد اقتصادی آمریکا؛ زنگ هشدار برای سیاست‌گذاران واشنگتن
X
آگهی تبلیغاتی