×
سیاسی
شناسه خبر : 154334
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/08/10 ساعت 10:40

در انقلاب در دیدار با دانش‌آموزان و دانشجویان در آستانه سیزدهم آبان‌ماه؛

میدان غزه و اسرائیل نیست؛ میدان حق و باطل است / انتساب دشمنی‌های آمریکا به تسخیر لانه‌ جاسوسی، دروغی بزرگ است

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از دانش‌آموزان و دانشجویان سراسر کشور گفتند: آبروی آمریکا در 13 آبان 58 رفت؛ این ضربه‌ ملت ایران بود به آمریکا.

نورنیوز - گروه سیاست: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان به مناسبت ۱۳ آبان اظهار کردند: در میان این سه مناسبتی که در سیزده آبان اتفاق افتاده، در دو مناسبت آمریکایی‌ها ضربه زدند به ملت ایران، در یک مناسبت ملت ایران ضربه زد به آمریکایی‌ها؛ آن دو مناسبتی که ضربه‌ی آمریکا بود به ملت ایران، یکی تبعید امام(ره) بود در سیزدهم آبان سال ۴۳، به علت مخالفت او با کاپیتولاسیون؛ ضربه‌ی دوم کشتار دانش‌آموزان بود.
 

هم‌خوانی حماسی امروز دانش‌آموزان در حاشیه دیدار رهبر انقلاب

فلسطین راه عزت برگزیده
خورشید غیرت از بامش دمیده
دوران کمپ دیویدش گذشته
فصل طوفان الاقصی‌یش رسیده

ایشان افزودند: در روزهای اوج حرکت انقلابی ملت ایران، پلیس شاه دانش‌آموزان را در همین جلوی دانشگاه قتل‌عام کردند؛ رگبار گرفتند و عده‌ای دانش‌آموز را به خاک و خون کشیدند. ده ماه بعد از پیروزی انقلاب، سیزده آبان سال ۵۸ بود که دانشجوها رفتند وارد سفارت شدند، سفارت آمریکا و آن سفارت را تسخیر کردند و اسرار و اسناد پنهانی آن سفارت را افشا کردند. آبروی آمریکا رفت. این ضربه‌ی ملت ایران بود به آمریکا. 

آمریکایی‌ها به دروغ دشمنی‌های خود با ملت ایران را به مسئله‌ی سفارت منسوب می‌کنند

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به مقابله‌ی ایران با آمریکا تاکید کردند: آمریکایی‌ها دشمنی‌های خود با ملت ایران را به مسئله‌ی سفارت منسوب می‌کنند و می‌گویند علت اینکه آمریکا ایران را تحریم و با ایران بدی می‌کند، در ایران اغتشاش راه می‌اندازد، مشکلات درست می‌کند، این است که دانشجویان شما رفتند سفارت آمریکا را تسخیر کردند؛ این را هم آمریکایی‌ها می‌گویند، هم مَن‌تبع آن‌ها در داخل کشور می‌گویند؛ این دروغ بزرگی است.

ایشان فرمودند: ۲۶ سال قبل از حادثه‌ی سفارت کودتای، ۲۸ مرداد اتفاق افتاد. آن روز که دیگر کسی به سفارت نرفته بود. اسنادی که از سفارت به دست آمد که الان ۸۰-۷۰ جلد کتاب است، نشان داد که از همان ‌روزهای اول بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، سفارت آمریکا مرکز توطئه و جاسوسی علیه ایران بوده است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تصریح کردند: حتی در سفارت آمریکا طراحی کودتا می‌شده است تا علیه انقلاب اسلامی، کودتا کنند. در سفارت آمریکا، طراحی جنگ داخلی می‌شده و تلاش می‌کردند که در استان‌های مرزی کشور، جنگ داخلی راه بیندازند؛ یعنی سفارت امریکا از اولین روزهای شروع انقلاب، مرکز توطئه علیه کشور و علیه انقلاب بوده است و ربطی به تسخیر لانه‌ی جاسوسی ندارد. 

مردم غزه با صبر خودشان توانستند وجدان بشری را به حرکت دربیاورند

رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به حوادث جاری در غزه فرمودند: میدان، میدان غزه و اسرائیل نیست بلکه میدان، میدان حق و باطل و میدان قدرت استکبار و قدرت ایمان است. وی افزودند: البته قدرت استکبار با فشار نظامی، بمباران، فاجعه و جنایت پیش می‌آید اما قدرت ایمان بر همه‌ی این‌ها به توفیق الهی غلبه پیدا خواهد کرد.

ایشان با بیان اینکه مردم غزه با صبر خودشان توانستند وجدان بشری را به حرکت دربیاورند فرمودند: ببینید در دنیا چه خبر است؛ در همین کشورهای غربی، در انگلیس، فرانسه، ایتالیا، ایالت‌های مختلف آمریکا، مردم با جمعیت‌های انبوه در خیابان می‌آیند و علیه اسراییل و خود آمریکا، شعار می‌دهند. آبروی این‌ها رفت؛ این‌ها هیچ علاجی ندارند و نمی‌توانند توجیه کنند. لذا یک ابلهی پیدا می‌شود می‌گوید اجتماع مردم در انگلیس در حمایت از مردم فلسطین کار ایران است؛ «لابد بسیج لندن و بسیج پاریس این کار را کرده‌اند؟»

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با مخاطب‌قرار دادن دانش‌آموزان فرمودند: شما باید از اصل انقلاب اسلامی، از قضیه‌ی دفاع مقدس و جنگ هشت ساله، از قضایای گوناگونی که در دهه‌ی ۶۰ اتفاق افتاد، از واگرایی‌هایی که در دهه‌ی ۷۰ اتفاق افتاد و همچنین از حوادث گوناگونی که در دهه‌ی ۸۰ و ۹۰ اتفاق افتاد، باید تحلیل داشته باشید؛ یعنی بدانید و تشخیص بدهید که این حادثه چه بود، از کجا شروع شد، کی پشت این حادثه بود و نتیجه‌ی این حادثه شد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی گفتند: دنیای اسلام این را فراموش نکند که در قضیه تعیین‌کننده غزه، آن کسی که مقابل اسلام و ملت مظلوم فلسطین ایستاد، آمریکا و فرانسه و انگلیس بودند. دنیای اسلام در معاملات و معادلات و تحلیل‌هایش فراموش نکند از اینکه چه کسانی ایستاده و به مردم مظلوم فلسطین دارند فشار می‌آورند و صرفاً رژیم صهیونیستی نیست.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به تروریست خطاب‌شدن مبارزان فلسطینی توسط غربی‌ها فرمودند: از جمله بی‌شرمی‌های واقعی که امروز سیاست‌مداران و رسانه‌ای‌های غربی دارند نشان می‌دهند، این است که به مبارزان فلسطینی که از خانه و میهن خود دارند دفاع می‌کنند، تروریست می‌گویند.  

دولت‌های اسلامی بدون تردید و لُکنت، جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کنند 

ایشان افزودند: ما شک نداریم «أَنَّ وَعْدَ اللهِ حَقٌّ» وعده‌ی الهی حق است «وَ لا یَسْتَخِفَّنَّکَ الَّذِینَ لا یُوقِنُون‏»؛ این‌هایی که یقین به وعده‌ی الهی ندارند، با منفی‌بافی‌های خود شما را نباید متزلزل و سست کنند؛ ان‌شاءاللّه پیروزی نهایی و نه چندان دیر با مردم فلسطین و فلسطین خواهد بود. 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند: آنچه که دولت‌های اسلامی باید بر آن پافشاری کنند، قطع فوری جنایات در غزه است؛ باید بمباران غزه فوراً قطع و راه صدور نفت و ارزاق به رژیم صهیونیستی را ببندند. 

رهبر معظم انقلاب اسلامی تصریح کردند: دولت‌های اسلامی با رژیم صهیونیستی همکاری اقتصادی نکنند و در همه مجامع جهانی با صدای بلند و بدون تردید و لُکنت، این فاجعه‌آفرینی‌ها و جنایات را محکوم کنند. این طور نباشد که در اجتماع اسلامی یا عربی، همان چند نفری هم که حرف می‌زنند، دو پهلو یا با لُکنت حرف بزنند؛ باید معلوم شود که دارد چه اتفاقی می‌افتد. رژیم صهیونیستی باید محکوم شود و همه دنیای اسلام باید علیه این رژیم بسیج شوند.

ایشان با جبران ناپذیربودن ضربه وارده به رژیم صهیونیستی در جریان عملیات طوفان‌الاقصی فرمودند: رژیم صهیونیستی از ضربه جبران‌ناپذیری که خورده، دچار حیرت شده و درباره اسرایش به مردم خودش هم دروغ می‌گوید. این را من اول هم گفتم، الان هم تأکید و تکرار می‌کنم. به تدریج در حرف‌های خود عوامل رژیم صهیونیستی هم این نشان داده شد که آن ضربه‌ای که این‌ها خوردند، ضربه‌ای نیست که بشود جبرانش کرد.

اگر کمک آمریکا نباشد، رژیم صهیونیستی ظرف چند روز فلج خواهد شد 

رهبر معظم انقلاب اسلامی افزودند: رژیم صهیونیستی الان درمانده و متحیر است و دارد به مردم خودش هم دروغ میگوید. اینکه نسبت به اسرای خودشان در دست فلسطینی‌ها اظهار نگرانی می‌کنند، این هم دروغ است. این بمباران‌هایی که می‌کنند، ممکن است اسرای خودشان هم نابود کند. اینکه برای اسرای خودشان اظهار نگرانی می‌کنند، به مردم خودشان هم دارند دروغ می‌گویند و این دروغ‌گفتن از روی ناچاری است.

ایشان گفتند: الان رژیم صهیونیستی دچار حیرت و ناچاری است و نمی‌داند چه کار باید بکند و هر کاری که می‌کند، از روی اضطرار است؛ یعنی نمی‌فهمد چه کار باید بکند. اگر کمک آمریکا نبود و نباشد، قطعاً رژیم صهیونیستی در ظرف چند روز فلج خواهد شد.  

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمودند: طوفان‌الاقصی نشان داد که چگونه یک گروه اندک و با تدارکات و امکانات بسیار کم اما با ایمان و عزم راسخ می‌تواند محصول سال‌ها تلاش جنایتکارانه‌ی دشمن را در ظرف چند ساعت دود کند و به هوا بفرستد و دولت‌های متکبر و مستکبر عالم را تحقیر کند؛ فلسطینی‌ها هم رژیم غاصب و هم پشتیبانان رژیم غاصب را تحقیر کردند.

 


پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر رهبر انقلاب
اخبار مرتبط
رهبر انقلاب: جوان‌های ما در بخش نظامی معجزه می‌کنند
یکشنبه 1402/08/28 ساعت 12:54
با حضور در دانشگاه علوم و فنون هوافضای عاشورا؛
رهبر انقلاب: جوان‌های ما در بخش نظامی معجزه می‌کنند
رهبر انقلاب اسلامی پس از بازدید از نمایشگاه هوافضای سپاه بیان کردند: برادران خوب تلاش می‌کنند، نیروی ایمان و توانایی علمی پشت سرشان است، این دو نیرو وقتی با هم همراه باشند معجزه می‌کنند.
نفت اسرائیل از کجا تأمین می‌شود؟
چهارشنبه 1402/08/10 ساعت 20:25
نفت اسرائیل از کجا تأمین می‌شود؟
پایگاه تخصصی اس‌اندپی گلوبال‌ با اشاره به فرمایشات امروز رهبر معظم انقلاب در موضوع قطع مسیر صدور نفت به رژیم صهیونیستی، نوشت که اسرائیل تقریبا هیچ نفتی در داخل تولید نمی‌کند و روزانه 300 هزار بشکه نفت خام برای فرآوری در 2 پالایشگاه خود در حیفا و اشدود، وارد می‌کند.
رهبر معظم انقلاب: آمریکا شریک جرم قطعی جنایت‌کاران در غزه است
چهارشنبه 1402/08/03 ساعت 11:33
رهبر معظم انقلاب: آمریکا شریک جرم قطعی جنایت‌کاران در غزه است
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار اعضای کنگره بزرگداشت شهدای استان لرستان گفتند: در قضیه فلسطین، آمریکا شریک جرم قطعی جنایت‌کاران است. در این جنایات، دست آمریکا تا مرفق در خون مظلومان و کودکان و بیماران، داخل شده و آلوده است.
رهبر انقلاب: حملات رژیم صهیونیستی ادامه یابد مسلمانان بی‌تاب می‌شوند
سه‌شنبه 1402/07/25 ساعت 11:39
در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی؛
رهبر انقلاب: حملات رژیم صهیونیستی ادامه یابد مسلمانان بی‌تاب می‌شوند
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: بمباران‌ها در غزه باید فوراً قطع شود چراکه ملت‌های مسلمان به طور جدی عصبانی‌اند؛ نشان‌های آن را در اجتماعات گروه‌های مردمی نه فقط در کشورهای اسلامی بلکه در کشورهای اروپایی و غربی، می‌بینیم.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خنثی‌سازی تهدید امنیتی علیه ترامپ در نیویورک
درخشش 8 کودک و نوجوان ایرانی در مسابقه جهانی ژاپن
گروسی: ایران تعلیق توافق قاهره را اعلام نکرده است
رهبر معظم انقلاب امشب با مردم سخن خواهند گفت
سقوط پهپاد اسرائیلی در مرکز یونیفل
مخالفت پکن با اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا در افغانستان
روسیه: از مدت‌ها پیش حقوق فلسطینیان را به‌رسمیت می‌شناختیم
مکرون در خیابان‌های نیویورک: راه را باز کن، ترامپ!
تجلیل از تیم ملی کشتی‌ در «جشنی برای ایران» + ساعت و محل برگزاری
درهای کاخ گلستان باز شد
ایران (1) - صربستان (1) | نبرد مرگ و زندگی در مانیل
حمایت مدیران استقلال از ساپینتو
تصویب طرح مسکن استیجاری برای زوج‌های جوان +جزییات
کشف جسد سوخته در تهران؛ راز جنایت برملا شد
نورویدیو | معمای ورود پاکستان هسته‌ای به خلیج‌فارس!
اطلاعیه سپاه در خصوص صداهای ناهنجار این شب‌های مشهد
برنده بازگشت تحریم‌‌ها
دستیابی طلای جهانی به قله های جدید قیمتی
آغاز سال تحصیلی 5-1404 دانشگاه‌ها با حضور 3 میلیون دانشجو
انتقال یک زندانی ایرانی از بلژیک به کشور
پرداخت سود سهام عدالت توسط شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس
تقویم مهرماه 1404، ماه مهر و مناسبت‌ها
وقتی مقاومت غزه معادلات جهانی را تغییر داد
شروع سال تحصیلی با هدایا و بسته‌های ویژه همراه اول
عوامل موثر در آسم کودکان زیر 5 سال را بشناسیم
دفتر نتانیاهو عملیات نظامی اسرائیل در قطر را فاش کرد +فیلم
زمان ثبت‌نام آزمون وکالت 1404 مرکز وکلای قوه قضاییه اعلام شد
قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه 1 مهر +جدول
پیشنهاد افزایش سرمایه 88 درصدی تاصیکو
«زنگ سایبری» در مدارس به صدا درمی آید
فرصت‌ها و الزامات کشت قانونی خشخاش برای تأمین مواد اولیه دارویی
10بار قصاص و 10سال حبس برای کلثوم اکبری
پیاتزا: یک فینال با صربستان داریم
پوستر والیبال ایران و صربستان منتشر شد
بورس درجا زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 1 مهر 1404
باید به دیپلماسی فرصت داد
اهدای عضو به سه بیمار گیلانی زندگی دوباره ای بخشید
نورنما | روایت تلخ یک شعر از عبدالجبار کاکایی
عبور ترامپ از خطوط قرمز با اخراج مخالفان
مفتی اعظم عربستان درگذشت
اسپانیا: فلسطین باید عضو کامل سازمان ملل شود
سرلشکر عبداللهی: در دفاع از انقلاب و کشور از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم
چرا واریز سود سهام عدالت تاکنون محقق نشده است؟
چالش فراگیر اضافه‌وزن و چاقی در دانش‌آموزان
راز مرگ دختر 25 ساله در کلینیک غیرمجاز زیبایی فاش شد
عامل قتل‌عام خانوادگی کرمان شناسایی شد
ادای احترام کشتی‌گیران به پرچم ایران غیرت ملی ایرانیان را به دنیا نشان داد
پاداش 33 میلیارد تومانی برای 15 مدال آور کشتی در مسابقات جهانی
روابط ایران و آژانس نباید تحت تاثیر فعال‌سازی اسنپ‌بک باشد
X
آگهی تبلیغاتی