×
سیاسی
شناسه خبر : 153174
تاریخ انتشار :

رئیسی: ثانیه‌ها در توقف جنایات صهیونیست‌ها در غزه نقش حیاتی دارد

آیت الله رئیسی در مکالمه تلفنی با رئیس جمهور ترکیه، با محکوم کردن جنایات هولناک رژیم غاصب صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه، مقابله جهان اسلام با جنایتگری صهیونیست‌ها و تلاش برای پایان یافتن حملات وحشیانه به زنان و کودکان بی‌دفاع غزه را خواستار شد.

نورنیوز ـ گروه سیاست: رئیس جمهور در گفت‌وگو با رئیس جمهور ترکیه، دقایق و ثانیه‌ها را در توقف حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به باریکه غزه حیاتی و تاثیرگذار دانست و تاکید کرد: امروز انتظار ملت‌های مسلمان و ملت مظلوم فلسطین از جهان اسلام آن است که همه ظرفیت‌های خود را برای توقف جنایات این رژیم غاصب به‌کار گیرد.

رئیسی آنچه را در غزه و علیه مردم مظلوم این منطقه می‌گذرد «نسل‌کشی» و «جنایت علیه بشریت» توصیف و بر ضرورت نقش‌آفرینی جهان اسلام برای خاتمه این حملات، رفع محاصره غزه و دسترسی مردم این منطقه به اقلام و مایحتاج اساسی تأکید کرد.

رئیس جمهور تلاش برای بازگشایی گذرگاه‌ها جهت ارسال کمک‌های مردمی و بشردوستانه به غزه را بسیار با اهمیت دانست و بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت و همکاری با ترکیه و سایر کشورهای اسلامی در این زمینه و به منظور پایان دادن به این تراژدی انسانی و ضدبشری تاکید کرد.

رئیس جمهور ترکیه نیز در این مکالمه تلفنی با ابراز تاسف و نگرانی از تحولات غزه و بمباران بی‌امان مناطق مسکونی و غیرنظامیان ساکن این منطقه که تاکنون منجر به جان باختن بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ نفر و مجروحیت بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ تن دیگر شده است، اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.

 «رجب طیب اردوغان» افزود: آنچه امروز در غزه می‌گذرد همه مسلمانان جهان را داغدار کرده است و ما برای کمک‌رسانی به مردم غزه در تلاش هستیم و به تلاش‌های خود در این زمینه ادامه خواهیم داد.

او اقداماتی همچون حضور ناو آمریکایی در منطقه و بمباران فرودگاه‌های حلب و دمشق را موجب توسعه درگیری به دیگر نقاط منطقه دانست و ضمن محکومیت این اقدامات، ایجاد آتش‌بس، توقف حملات و برداشته شدن محاصره از غزه را سه اولویت مهم و اساسی برای کنترل شرایط در این برهه حساس منطقه دانست.


ریاست جمهوری
اخبار مرتبط
10 روز جنایت جنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه
دوشنبه 1402/07/24 ساعت 07:51
این خبر به روز می‌شود ...
10 روز جنایت جنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه
عملیات طوفان الاقصی در حالی وارد دهمین روز شده‌است که حملات سبعانه رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان و بمباران مناطق مسکونی شدت یافته و شمار کشته‌ها رو به افزایش است؛ در این حال جامعه بین‌المل و کشورهای غربی تنها به لفاظی برای جلوگیری از حملات بسنده کرده‌اند.
آیا شگفتی دوم در انتظار ارتش رژیم صهیونیستی است؟
یکشنبه 1402/07/23 ساعت 19:10
نورنیوز بررسی کرد؛
آیا شگفتی دوم در انتظار ارتش رژیم صهیونیستی است؟
گرچه انتقال تجهیزات سبک و سنگین و نیروی انسانی به مرز غزه و انجام مانورهای تاکتیکی و رسانه‌ای از قصد رژیم صهیونیستی برای انجام عملیات زمینی در غزه حکایت می‌کند اما از نقطه‌نظر سیاسی و نظامی دست زدن به این اقدام قماری است که احتمال برنده شدن در آن نزدیک به صفر است.
بازی«پلیس خوب» و «پلیس بد»؛ چرا ارتش اسرائیل وارد غزه نشد؟
شنبه 1402/07/22 ساعت 16:36
نور نیوز بررسی کرد؛
بازی«پلیس خوب» و «پلیس بد»؛ چرا ارتش اسرائیل وارد غزه نشد؟
واکنش‌های گسترده بین المللی و جبهه مقاومت و بر هم خوردن محاسبات اسرائیل و آمریکا در کوچاندن ساکنان غزه از خانه و کاشانه خود، موجب شد، ایالات متحده آمریکا با ایفای نقش «پلیس خوب» از اسرائیل درخواست کند که تصمیم خود برای حمله زمینی به غزه را فعلا متوقف کند.
گنبدی که به  نماد بی فرجامی ارض موعود مبدل شد
شنبه 1402/07/22 ساعت 14:46
نور نیوز بررسی کرد؛
گنبدی که به نماد بی فرجامی ارض موعود مبدل شد
اگرچه بعد از عملیات اخیر حماس و طوفان الاقصی، نفوذپذیری سیستم دفاعی، اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی و متحدان و حامیانش، یکی از سنگین‌ترین تلفات را روی دست تل‌آویو گذاشت، اما بزرگترین خسارت، فروپاشی انگاره شکست‌ناپذیری سقف امنیتی و امنی موسوم به «گنبد آهنین» بود.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
از جبهه تا جریمه؛ دو سال سربازی، هفتاد میلیون تومان؟
پایان فرار شرور مسلح پس از پنج سال تعقیب
دیدار کارگزاران حج با رهبر انقلاب
فرودگاه بن‌گوریون زیر آتش؛ موشک یمنی تل‌آویو را لرزاند!
آغاز رسمی توزیع ارز به زائران
آتش‌بازی مسی و سوارز؛ اینتر میامی نیویورک را در هم کوبید! + فیلم
آخرین مهلت استفاده از مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
فردا؛ رمزگشایی از معمای کنکور 1404
مداردیپلماسی | نه بن بست،نه پیشروی فرصتی برای بازنگری
وضعیت آب و هوا امروز 14 اردیبهشت +وضعیت استانها
آیا افزایش حقوق کارگران تورم زا است؟
ضرورت یک ائتلاف همه جانبه منطقه ای
نگاهی به همه بدعهدی‌های آمریکا در مذاکرات
ثبت‌نام ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها از راه رسید!
سرسختی یا اصلاح؟ کیفیت حفظ خطوط قرمز
کارگران، کارت طلایی می‌گیرند؟
گام جدید صهیونیست‌ها برای تجزیه سوریه
برنامه مسابقات امروز 14 اردیبهشت + پخش زنده
تغییر ساعت کاری ادارات در تابستان 1404+ فیلم
همسرکشی در شمال تهران
جدول گروه B جام جهانی فوتبال ساحلی | 14 اردیبهشت
زمین زیر پای کرجی‌ها می‌لرزد؛ گسل ماهدشت فعال است
طرح‌های رفاهی جدید برای بازنشستگان از خرداد 1404
فرصت تازه برای مستأجران کم‌درآمد
تاریخ جدید انتشار GTA 6 اعلام شد
هشدار زلزله 7 ریشتری در زفره؛ زمین در آستانه خروش؟
گل سعید برای شباب الاهلی بی ثمر بود + خلاصه بازی
جنوب تهران زیر گردوغبار + فیلم
هانسی فلیک هیچ امتیازی را از دست نمیدهد | بارسا 2 - وایادولید 1 + خلاصه بازی
لحظه طلایی بالا بردن جام توسط الاهلی + تصاویر و فیلم
طوفان شدیدی که البرز را تاریک کرد؛ برق سه شهرستان البرز قطع شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ تا کنون 46 نفر از جانباختگان شناسایی شدند
وزش باد شدید در تهران تا کی ادامه دارد؟ + فیلم
نورنما | رکورد عجیب در یک رالی پینگ پنگ
عکس های منتخب ایران، شنبه 13 اردیبهشت 1404
طوفان تندری تهران را درنوردید
نگرانی از تحریم‌های جدید، بر تصمیم اوپک‌پلاس سایه انداخت
سرنوشت آزمون استخدامی آموزش و پرورش چه خواهد شد؟
پادکست | آنگلا مرکل و روایت16 سال قدرت در کتاب"آزادی"
فرصت ویژه دریافت بن خرید کتاب برای سازمان‌ها و نهادها
ترامپ کمک را قطع کرد، معامله را آغاز!
پیامک‌های پوششی!
قایدی گل زد و پاس گل داد ، اما دلش در بندر شهید رجایی بود+ فیلم
الاهلی تاریخ‌ساز شد؛ نخستین قهرمان لیگ نخبگان آسیا از عربستان + خلاصه بازی
11 استان درگیر طوفان و رگبار و صاعقه می شوند
بلایی که جنگ تجاری ترامپ بر سر اپل آورد!
باوارایی ها در لحظات آخر پیروزی را با تساوی عوض کردند/قهرمانی یک هفته عقب افتاد
ثبت نام تاکسی‌های برقی با تسهیلات ویژه در تهران
خشونت خیابانی مجدد علیه یک دختر جوان + فیلم
پشت پرده انتشار خبر دپوی ماده منفجره در بندر شهید رجایی
X
آگهی تبلیغاتی