×
سیاسی
شناسه خبر : 152667
تاریخ انتشار :

کنعانی: کشورهای اسلامی باید در کنار ملت فلسطین بایستند/ هر اقدام احمقانه‌ای علیه ایران با پاسخ ویرانگر همراه خواهد بود

سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه ملت‌ها و کشورهای اسلامی باید در کنار ملت فلسطین قرار گیرند، گفت: هیچ حقی برای رژیم اشغالگر صهیونیستی قائل نیستیم.

نورنیوز ـ گروه سیاست: «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت خارجه در نشست خبری که صبح امروز دوشنبه برگزار شد، در مورد تحولات غزه و حمایت غربی‌ها از رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: تحولات مهمی در عرصه فلسطین در حال رخ دادن است. ما همچنان شاهد این هستیم که از سوی جریان‌هایی که حامی رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین بودند اکنون هم به دنبال تغییر جای ظالم و مظلوم هستند.

او ادامه داد: اینکه مجدداً دولت‌های غربی مشخصاً رژیم آمریکا و تعداد مشخصی از دولت‌های اروپایی همچنان از جنگ روانی علیه ملت فلسطین استفاده می‌کنند تا ظالم را در جایگاه مظلوم قرار دهند، هرگز قابل پذیرش نیست.

سخنگوی وزارت خارجه گفت: خوشبختانه شاهد حمایت قابل توجهی از سوی کشورهای اسلامی در این باره هستیم. حجم گسترده‌ای از افکار عمومی جهان در حمایت از مقاومت ملت فلسطین را شاهد هستیم.

ا. با بیان اینکه ایران موضع روشنی در قبال ملت فلسطین دارد، افزود: ما موضع رسمی خود را در این باره اعلام کرده‌ایم. حقوق ۷۵ ساله ملت فلسطین توسط رژیم اشغالگر زیر پا گذاشته شده و کشورهای غربی علیه مردم فلسطین ایستادند. در بیانیه تعدادی از کشورهای اسلامی و غیراسلامی به جنایت دولت افراطی اسراییل اشاره شده است.

او ادامه داد: رئیس جمهور و وزیر امور خارجه موضع خود را اعلام کردند. در تماس امیرعبداللهیان با وزیر خارجه عراق، پیشنهاد نشست فوق العاده وزرای خارجه سازمان همکاری‌های اسلامی مطرح شد. مسجدالاقصی و قدس شریف برای مسلمانان عالم حائز اهمیت است.

کنعانی درباره برگزاری نشست سازمان همکاری اسلامی برای بررسی اتفاقات فلسطین گفت: برگزاری نشست کمک می‌کند کشورهای اسلامی از ظرفیت‌های داخلی و بین‌المللی برای حمایت سیاسی و معنوی و حمایت حقوقی - بین‌المللی از ملت فلسطین استفاده کنند. نحوه حمایت دسته جمعی از فلسطین در سایه برگزاری این نشست مطرح خواهد شد و کشورها هستند که پیشنهادات خود را مطرح می‌کنند.

کنعانی در مورد همکاری‌های اقتصادی ایران و عربستان نیز عنوان کرد: در نشست‌های دوجانبه موضوعات مختلفی مطرح شده است. همکاری‌های تجاری و اقتصادی دو کشور در آخرین نشست دو جانبه وزرای دو کشور مطرح شده است.

او در ادامه افزود: موضوع همکاری در زمینه‌های سرمایه گذاری‌های مشترک هم مطرح شد و در دستور کار سفیر ایران در ریاض قرار دارد. در توسعه همکاری‌های اقتصادی نیازمند زمان بیشتری هستیم. حتی در نشست وزیر خارجه کشورمان با ولیعهد عربستان، این موضوع مورد اهتمام ولیعهد عربستان نیز بوده است.

کنعانی خاطرنشان کرد: از سرگیری فعالیت و برگزاری اجلاس‌های کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور و تشکیل کمیته هماهنگی و پیگیری همکاری‌های اقتصادی مورد توجه امیرعبداللهیان قرار گرفت که مورد حمایت همتای عربستانی قرار گرفت. در این چارچوب موضوع همکاری در زمینه سرمایه‌گذاری‌های مشترک مطرح شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد لغو بازی الاتحاد و سپاهان، تصریح کرد: این یک موضوع فوتبالی است و باید در چارچوب ساز و کارهای ورزشی دنبال شود. انتظار داریم AFC هم به طور حرفه‌ای عمل کند و نظر خود را صادر کند.

کنعانی در مورد تحولات قفقاز جنوبی نیز بیان کرد: دیدگاه و موضع ما روشن است. حضور رژیم صهیونیستی در منطقه امنیت ساز نیست. رژیم صهیونیستی در کشورهای اسلامی منافع خود را در ایجاد بی‌ثباتی و دامن زدن به اختلافات میان آنها دنبال می‌کند. موضع خود را در نشست‌های دوجانبه و چند جانبه مطرح کرده‌ایم.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان در مورد روند کند انتصابات در وزارت خارجه گفت: انتصابات در وزارت خارجه در چارچوب روندهای اداری انجام می‌شود.

کنعانی درباره سفر مقام آذربایجانی به تهران تصریح کرد: این سفر در استمرار مقامات عالی دو کشور و در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و موضوع تحولات قفقاز بود. گفتگوها و مشورت‌های خوبی صورت گرفت. اتفاق نظر برای بازگشایی سفارت وجود دارد ان‌شاالله سفارت آذربایجان هم فعالیت خود را در تهران آغاز خواهد کرد.

کنعانی درباره ادعا آزادسازی مبالغ ایران و ارتباط آن با حمله حماس به رژیم اسرائیل تصریح کرد: ملت فلسطین از توانایی و اراده لازم برای دفاع از خود و استیفا حقوق ضایع شده خود، برخوردار است. طرح اتهامات و اظهارات درباره ایران و نقش ایران، با انگیزه سیاسی و شکست سنگین اسراییل و ترمیم هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی و توجیه حمایت غرب و رژیم آمریکا و توجیه ماجراجویی‌های رژیم صهیونیستی است.

او ادامه داد: نمی‌توان در برابر ۷۵ سال جرم و جنایت علیه ملت منطقه و رژیم آمریکا و رژیم انگلیس تفکیک قایل شد. حمله اخیر در پاسخ به اقدامات مکرر رژیم صهیونیستی در هتک حرمت به مسجدالاقصی و قدس شریف و جنایت روزمره علیه ملت فلسطین است. طرح ادعا درباره ایران و حزب الله، مسئولیت بین المللی انگلیس و امریکا را کم نمی‌کند.

سخنگوی وزارت خارجه افزود: اینکه می‌گویند آمریکا، می‌خواهد ناو هواپیمابر بر به آب‌های مدیترانه گسیل کند، حماس هم اعلام کرد این اقدام به معنای مشارکت عملی در تعرض به حقوق ملت فلسطین است. گسیل سلاح‌های آمریکایی و حمایت مالی سنگین امریکا از رژیم صهیونیستی، همه نشاندهنده حمایت از این رژیم و علیه ملت فلسطین است.

کنعانی در مورد سرنوشت برجام نیز گفت: برجام توافق چندجانبه است و همه ملزم به پذیرفتن تعهدات هستند و تعهدات متوجه همه اعضا است. این آمریکا و دیگر اعضا بودند که از مسئولیت خود شانه خالی کردند. اطلاعات به روز شده درباره کمیسیون مشترک برجام ندارم.

سخنگوی وزارت خارجه درباره برگزاری رزمایش مشترک ایران و آذربایجان در دریای خزر نیز گفت: جزئیاتی ندارم. در چارچوب همکاری‌های مشترک دو کشور سازوکارهایی قبلاً وجود داشته است. در بعد همکاری‌های نظامی نشست‌های خوب و سازنده‌ای داشتیم. اگر نیاز باشد ستاد کل نیروهای مسلح توضیحاتی بیشتری ارائه خواهند داد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشور درباره دور جدیدی از مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده در عمان اظهار کرد: تاریخ مشخصی برای برگزاری مذاکرات غیرمستقیم ایران و ایالات متحده وجود ندارد. مسیر دیپلماسی کما فی السابق باز است و مذاکرات می‌تواند به صورت غیرمستقیم یا از طریق واسطه‌ها انجام شود.

او افزود: دیروز نشست کمیته مشترک کنسولی میان ایران و عمان را در سطح مدیران کل کنسولی وزارت خارجه دو کشور داشتیم در همان چارچوب مقامات عمانی اعلام کردند به زودی تعدادی از زندانیان ایرانی را آزاد خواهند کرد. هنوز اطلاعاتی از تعداد دقیق یا مشخصات و اسامی در دسترس نیست.

کنعانی در پاسخ به تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی، گفت: هر اقدام احمقانه‌ای با پاسخ ویرانگر همراه خواهد بود و اگر می‌توانند از خود در صحنه فلسطین دفاع کنند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
کنعانی: رژیم صهیونیستی هر چهار جنایت بین‌المللی را مرتکب شده است/ مذاکرات برجام در چارچوب خود در جریان است
دوشنبه 1402/08/08 ساعت 12:04
کنعانی: رژیم صهیونیستی هر چهار جنایت بین‌المللی را مرتکب شده است/ مذاکرات برجام در چارچوب خود در جریان است
سنخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه امیرعبداللهیان در سخنرانی خود اشاره کرد که رژیم صهیونیستی هر چهار جنایت بین‌المللی را نه یکبار بلکه بارها مرتکب شده است، اظهار کرد: پیگیری این جنایت‌ها و پیگیرد قانونی یک مسئولیت بین‌المللی است.
کنعانی: قاب خونین غزه، نقاب از چهره مدعیان دروغین حقوق بشر برداشت
دوشنبه 1402/07/24 ساعت 11:23
کنعانی: قاب خونین غزه، نقاب از چهره مدعیان دروغین حقوق بشر برداشت
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به بمباران وحشیانه غزه گفت: امروز فلسطینی‌ها مظلوم‌ترین ملت جهان هستند. ملتی که با دشمنی با این حجم بی رحمی، شرارت و خباثت مواجهند.
موضع ایران درباره اعطای جایزه صلح نوبل به شهروند ناقض قانون
جمعه 1402/07/14 ساعت 21:12
موضع ایران درباره اعطای جایزه صلح نوبل به شهروند ناقض قانون
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اقدام سیاسی کمیته صلح نوبل در اعطای جایزه به یکی از شهروندان ایران واکنش نشان داد.
پاسخ کنعانی به اظهارات مداخله‌جویانه وزیر امور خارجه آلمان
پنج‌شنبه 1402/07/13 ساعت 15:45
پاسخ کنعانی به اظهارات مداخله‌جویانه وزیر امور خارجه آلمان
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات وزیر امور خارجه آلمان درباره یک دختر ایرانی: به جای ابراز نگرانی غیرصادقانه نسبت به زنان و دختران ایرانی، بهتر است نگران پرسنل بهداشتی، بیماران آمریکا، آلمان و انگلیس باشید.
به روند دیپلماسی پایبندیم اما تلاش‌های دیپلماتیک خود را به برجام گره نمی‌زنیم
دوشنبه 1402/07/10 ساعت 11:19
به روند دیپلماسی پایبندیم اما تلاش‌های دیپلماتیک خود را به برجام گره نمی‌زنیم
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: اگر طرف مقابل برای بازگشت مسئولانه به برجام اراده داشته باشد ما به روند دیپلماسی برای توافق پایبند هستیم، اما در عین حال تلاش‌های دیپلماتیک خود را به برجام و توافق گره نمی‌زنیم.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
برنامه بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی 2025
ورود پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی، دو مرحله‌ای شد
«گرگ پارسی» تاریخ‌ساز شد؛ پرافتخارترین بدنساز ایران در جهان!
بمب بزرگ استقلال؛ ماتزاری آمد؟ / باشگاه واکنش نشان داد
جنایت اسید پاشی در مدرسه
نخستین واکنش از شرکت سینا: "هیچ تقصیری نداریم"+ویدیو
آغاز فروش 2 محصول جدید سایپا دیزل + لینک ثبت نام
هشدار رسمی ایران در واکنش به رفتار های ضد و نقیض آمریکا
دفترچه سوالات کنکور 1404 رشته ریاضی و علوم انسانی منتشر شد
قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1404
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ کاهش تعداد مصدومین بستری حادثه بندرعباس
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل مس رفسنجان| قرمزها آماده انتقام در بازی برگشت
کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند
نورنما | روزت مبارک ای معلم، ای فراتر از کلام،تو را سپاس
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/گسترش آتش ادامه دارد+فیلم
جهنم در سرزمین های اشغالی: وقتی اسرائیل از مهار آتش ناتوان ماند!
رونمایی از تعداد و سهمیه رشته‌ها در بیستمین بازی‌های آسیایی 2026
روایت گروسی از احتمال درگیری نظامی ایران و آمریکا
ابطال کارت سوخت خودرو های فاقد بیمه شخص ثالث
حرکت زیبای مهدی طارمی برای هموطنان عزادارش + فیلم
فرجام سارقانی مسلحی که شبح مرگ بودند
برنامه مسابقات فوتبال و ورزش امروز 11 اردیبهشت + پخش زنده
فیلم کریستیانو رونالدو و عجیب‌ترین 3 دقیقه دوران فوتبالش
فروش سم به جای چلوکباب!
مدیوم شات | خداحافظی با شکوه هنرمند دوران ساز از صحنه و دوربین
نورنما | ضربه دیدنی کنده به رئال از دیدگاه دوربین بارسلونایی ها
مشاهده دو قلاده پلنگ در پارک ملی بمو استان فارس + فیلم
چرایی افزایش تهدیدات آمریکا در آستانه دور چهارم مذاکره با ایران
حمایت شما یک دنیا ارزش دارد؛ واکنش رونالدو بعد از حذف النصر
فاز دوم آزادراه تهران-شمال چه زمانی افتتاح می شود؟
پلیس بدنبال رمز گشایی از قتل زن جوان آرایشگر
پوستر جذاب اولین بازی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی
ظرفیت اروپا در مذاکرات؛ سازنده یا تخریبی؟!
چگونه حوثی ها جنگنده آمریکایی را ساقط کردند؟ + فیلم
منافع ملی، خط قرمز است
آیا تکاپوی دولت‌های اروپایی، حاکی از نزدیک بودن توافق ایران و آمریکاست؟
متناسب سازی حقوق بازنشستگان و چند سئوال کلیدی
رمز گشایی از ادبیات تهدید آمیز وزیر دفاع آمریکا در آستانه دور چهارم مذاکرات با ایران
توصیه پلیس فتا به حجاج برای سفر ایمن
«طرحی نو» لازم است
سازمان هواپیمایی با شرکت های متخلف برخورد خواهد کرد
مأمور مخفی موساد در ایران به آخر خط رسید؛ از اعترافات تا اجرای حکم اعدام
خسارت های ناشی از زمین لرزه در رشتخوار
زمان و شیوه تغییر ساعت کاری ادارات اعلام شد +فیلم
بهمن صالح نیا، پیشکسوت نامدار ملوان بندر انزلی درگذشت + فیلم
رقابت نابرابر دود سیگار و بورس برای تولید ثروت!
مرثیه سرایی دیدنی "جناب خان" برای قربانیان حادثه بندر شهیدرجایی + فیلم
کالابرگ 1404؛ تداوم یا توقف؛اعتبار جدید چه زمانی شارژ می شود؟
پیش‌فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو در اردیبهشت +جزییات و لینک ثبت نام
X
آگهی تبلیغاتی