×
سیاسی
شناسه خبر : 152302
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/07/11 ساعت 11:39

رهبر انقلاب: پیامبر اعظم نسخه‌ درمان همه‌ دردهای بشریت را عرضه کرد

آیت‌الله خامنه‌ای در سالروز ولادت حضرت محمد (ص) فرمودند: همه‌ آحاد بشریت، چه مؤمنین به این دین و چه غیر آنها مدیون پیامبر اعظم هستند. پیامبر اعظم نسخه‌ درمان همه‌ دردهای عمده‌ بشریت را به بشر عرضه کرد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با مسئولان نظام، سفرای کشور‌های اسلامی و میهمانان کنفرانس وحدت در سالروز عید ولادت پیامبر اعظم صلوات‌الله‌علیه‌وآله تاکید کردند که درباره‌ پیامبر اعظم حقیقتاً زبان بنده و امثال بنده قاصر است از بیان، و ذهن و دل بنده و امثال بنده قاصر است از فهم درباره‌ شخصیت والای آن بزرگوار. یک کلمه را فقط از این کتاب قطور فضل پیامبر اعظم بنده مختصراً عرض می‌کنم امروز و آن، این است که این خورشید تابان عالم هستی به گردن همه‌ی آحاد بشریت حق دارد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمودند: همه‌ آحاد بشریت، چه مؤمنین به این دین و چه غیر آنها مدیون پیامبر اعظم و به معنای واقعی کلمه متعلق دِین آن بزرگوار هستند. پیامبر اعظم نسخه‌ درمان همه‌ دردهای عمده‌ بشریت را به بشر عرضه کرد. 

ایشان بیان کردند: امروز دشمنی با اسلام از همیشه آشکارتر است. یک نمونه جاهلانه آن، اهانت به قرآن کریم است؛ کاری که یک ابله جاهلی انجام می‌دهد و یک دولتی حمایت می‌کند. این نشان‌دهنده این است که این مساله، صحنه‌ این قضیه و اهانت به قرآن نیست. بحث ما طراحان این جنایت و این کار نفرت‌انگیز است. این‌ها خیال می‌کنند می‌توانند قرآن را تضعیف کنند؛ اشتباه می‌کنند؛ خودشان را خراب می‌کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به ارزشمندی حق حیات نزد همه عقلای عالَم به عنوان بالاترین حق انسانی افزودند: خداوند در قرآن می‌فرماید پیامبر حیاتی ابدی به شما می‌بخشد که سعادت دنیا و آخرت شما را تأمین می‌کند که این حیات تمام‌شدنی و آسیب‌پذیر نیست؛ بنابراین همه مدیون پیامبر هستیم و ایشان بر بشریت حق حیات دارند.

رهبر انقلاب با استناد به آیه‌ای از قرآن کریم، راه ادای دِین به پیامبر را «جهاد کامل در راه خدا» خواندند و گفتند: معنای جهاد فقط جهاد با سلاح نیست بلکه جهاد در همه میدان‌ها اعم از علم، سیاست، معرفت و اخلاق مصداق دارد و با جهاد در این عرصه‌ها می‌توان ادای دین به آن وجود مقدس را تا حد توان انجام داد.

ایشان با تأکید بر اینکه امروز دشمنی با اسلام از همیشه آشکارتر است، اهانت جاهلانه به قرآن را نمونه‌ای از این دشمنی‌ها دانستند و خاطرنشان کردند: یک ابله جاهل اهانت می‌کند و یک دولتی حمایت می‌کند که این نشان می‌دهد مسأله صرفاً یک اقدام در صحنه و اهانت‌آمیز نیست.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: به آن انسان نادان و جاهل کاری نداریم که برای تأمین مقاصد عناصر پشت‌پرده، خود را به شدیدترین مجازات‌ها و اعدام محکوم می‌کند؛ بحث بر سر طراحان این جنایت‌ها و کارهای نفرت‌انگیز است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، خیال تضعیف قرآن با این اقدامات را واهی و موجب افشای باطن دشمنان قرآن دانستند و افزودند: قرآن، کتاب حکمت و معرفت و انسان‌سازی و بیداری است و دشمنی با قرآن، در حقیقت دشمنی با این مفاهیم والا است. البته قرآن برای قدرتهای فاسد تهدید است چرا که هم ظلم را محکوم می‌کند هم انسان زیر ستم را که تن به ستم‌پذیری داده، ملامت می‌کند.

ایشان توجیه اهانت به قرآن با ادعاهای تکراری، دروغ و غلطی همچون آزادی بیان را باعث بی‌آبرویی مدعیان دانستند و گفتند: آیا در کشورهایی که به بهانه آزادی بیان اجازه اهانت به قرآن داده می‌شود، اجازه تعرض به نمادهای صهیونیستی را هم می‌دهند؟ با چه زبانی از این روشن‌تر می‌توان اثبات کرد که اینها تحت سلطه صهیونیست‌های ظالم، جنایتکار و غارتگر دنیا هستند.

رهبر انقلاب در بخش دیگری از سخنانشان با اشاره به مناسبت هفته وحدت، سران و سیاستمداران کشورهای اسلامی و صاحبنظران و نخبگان جهان اسلام را به تفکر بر روی این پرسش فراخواندند که «دشمن اتحاد کشورهای اسلامی کیست و اتحاد مسلمانان به چه کسانی ضرر می‌زند و مانع دست‌درازی و غارتگری و دخالت‌های آنها می‌شود؟».

ایشان با تأکید بر اینکه اتحاد کشورهای اسلامی در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا مانع دزدی، زورگویی و دخالت‌های آمریکا خواهد شد، گفتند: امروز آمریکا به کشورهای منطقه ضربه سیاسی و اقتصادی می‌زند، نفت سوریه را می دزد، داعش ظالم و وحشی و خونخوار را در اردوگاههای خود محافظت و نگهداری می‌کند تا در روز نیاز دوباره به میدان بیاورد و در امور کشورها دخالت می‌کند، اما اگر همه متحد باشیم و ایران، عراق، سوریه، لبنان، عربستان، مصر، اردن و کشورهای حاشیه خلیج فارس خط مشی واحدی را در مسائل اساسی و کلی اتخاذ کنند، قدرت‌های زورگو نمی‌توانند و جرأت نمی‌کنند در امور داخلی و سیاست خارجی آنها دخالت کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: ما همچنان‌که بارها گفته‌ایم هیچ‌کسی را به جنگ و اقدام نظامی تشویق نمی‌کنیم و از آن اجتناب هم می‌کنیم، بنابراین دعوت به با هم بودن و اتحاد، برای جلوگیری از جنگ‌افروزی آمریکاست؛ چرا که آنها جنگ‌افروزی می‌کنند و همه جنگ‌های منطقه عامل خارجی دارد.

ایشان تعمق همه سران و شخصیت‌های جهان اسلام بر روی مسأله حیاتی اتحاد را ضروری خواندند و در خصوص مسأله دیگر منطقه، یعنی جنایت‌های مستمر رژیم صهیونیستی گفتند: امروز این رژیم نه فقط از جمهوری اسلامی ایران بلکه از همه کشورهای اطراف خود همچون مصر و سوریه و عراق نیز لبریز از کینه و غیظ است.

رهبر انقلاب اسلامی علت این کینه و عصبانیت را ممانعت کشورها در برهه‌های مختلف از تحقق هدف آنها یعنی غصب نیل تا فرات خواندند و افزودند: آنها سرشار از کینه و غیظ هستند؛ البته به تعبیر قرآن که می‌گوید «خشمگین باشید و از این خشم بمیرید» آنها در حال مرگ هستند و به یاری پروردگار این آیه درباره رژیم غاصب در حال تحقق است.

ایشان مسأله فلسطین و غصب و بیرون راندن ملتی از خانه‌های خود و شکنجه و کشتار آنها را مسأله اولِ چند ده سال اخیر دنیای اسلام خواندند و تأکید کردند: نظر قطعی جمهوری اسلامی این است دولت‌هایی که قمار عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را سرمشق کار خود قرار دهند، ضرر خواهند کرد؛ چرا که این رژیم رفتنی است و آنها در حال شرط‌بندی روی اسب بازنده هستند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، جوانان فلسطینی و نهضت ضد غصب و ضد ظلم فلسطین را امروز سرزنده‌تر، با نشاط‌تر و آماده‌تر از همیشه دانستند و گفتند: ان‌شاءالله این نهضت به نتیجه خواهد رسید و هچنانکه امام بزرگوار از رژیم غاصب به سرطان تعبیر کردند، این رژیم به دست خودِ مردم فلسطین و نیروهای مقاومت در کل منطقه ریشه‌کن خواهد شد.

ایشان در پایان ابراز امیداوری کردند که امت اسلامی با عنایت پروردگار بتواند با سربلندی و شرافت و رفعت از استعدادهای بی‌نظیر طبیعی و انسانی خود استفاده حداکثری کند.

در ابتدای این دیدار، رئیس‌جمهور در سخنانی با اشاره به مجاهدت‌های پیامبر اکرم(ص) برای ساختن انسان و جامعه مبتنی بر «توحید» و «عدالت»، ایستادگی در برابر دشمنی‌ها و همچنین مقاومت در راه هدف را از مهمترین آموزه‌های پیامبر اعظم برشمرد و گفت: انسجام جهان اسلام بر محور اندیشه وحدت و مقاومت و نفی تکفیر و سازش، نویدبخش شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی خواهد بود.

رئیسی با اشاره به ظهور جلوه‌های نصرت و هدایت الهی در تجربه انقلاب اسلامی ایران، اتکاء به خدا و اعتماد به مردم و بهره‌مندی از مزیت‌های نسبی جهان اسلام را عوامل پیشرفت و پیروزی در برابر اراده بدخواهان دانست افزود: سازش بعضی دولت‌ها با رژیم صهیونیستی برای آنها امنیت‌ساز نخواهد بود چرا که این رژیم رو به زوال، و پیروزی مقاومت، نزدیک است.


سایت رهبر انقلاب
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چهارمین قربانی قاتل سریالی/ این بار خانواده‌اش را غرق در خون کرد
عراقچی: ایران نسبت به طرح‌های محدودکننده دسترسی‌ها و منافع کشور حساس است
تشابه هولناک نسل‌کشی در فلسطین با فجایع هیروشیما و ناگاساکی
موشک مافوق صوت به فرودگاه بن گورین اصابت کرد
رئیس جمهور برزیل با قاطعیت به ترامپ پاسخ داد
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ 12 روزه در تهران به کجا رسید؟
معنای «مسیر ترامپ» بر حضور ایران و روسیه در قفقاز جنوبی
هشدار پلیس راه: ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز
لیندسی گراهام: قطع کمک به اسرائیل، مجازات الهی آمریکا را در پی دارد
رویارویی احتمالی بعدی ایران و اسرائیل؛ سناریوها و پیامدها
هیئت مدیره ایران خودرو به‌دلیل گران‌فروشی محکوم شد
مدل پایان جنگ اوکراین شبیه اشغال کرانه باختری است ؟
هوای تهران در وضعیت ناسالم؛ آلودگی به سطح قرمز رسید
عراقچی خطاب به غرب: اگر نتانیاهو خودش اعتراف کند باز هم یهودی‌ستیزی است؟
جزئیات تازه از انفجار شدید در منزل سرلشکر باقری
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | پنجشنبه 23 مرداد
مراسم جاماندگان اربعین حسینی با استقبال گسترده مردم تهران آغاز شد
پاری سن ژرمن قهرمان سوپر جام اروپا شد
وضعیت آب و هوا امروز پنج‌شنبه 23 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
گامی دیگر برای حمایت از بازنشستگان؛ سقف وام فرزندان بازنشستگان دو برابر شد
گام دولت برای حمایت از کشاورزی؛ پرداخت 70 درصد مطالبات گندم‌کاران
آغاز فروش ویژه محصولات وارداتی سایپا با 4 خودروی پرطرفدار
حادثه تلخ و مرگبار اتوبوس زائران اربعین در بصره-شلمچه+ اسامی
حکم جدید دادگاه کانادا درباره سانحه هواپیمای اوکراین
افزایش حقوق کارکنان دولت و شهرداری‌ها در سال 1404 به مرحله نهایی رسید+جزئیات طرح
عربستان اظهارات نتانیاهو را به شدت محکوم کرد
مهاجرت مجری مشهور به خارج از کشور
ایران‌خودرو فروش خودرو با قیمت‌های جدید را متوقف کرد
اعتراض به جنگ غزه با آردپاشی در فرودگاه بن گوریون
سودان جنوبی ادعای گفت‌وگو با اسرائیل درباره اسکان فلسطینیان غزه را رد کرد
تأثیر موشک‌های ایران بر اسرائیل؛ موشک ها همچنان تلفات می گیرند
ترامپ به زلنسکی: برای آتش‌بس با پوتین ملاقات می‌کنم
حمله پهپادی اسرائیل؛ یک خودرو لبنانی در تیررس ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفت
مومنی: افزایش چشمگیر بازگشت زائران اربعین تا 4 روز آینده
وزیر خارجه فرانسه: درخواست تعلیق موقت تحریم‌های ایران را برای فرصت مذاکرات دادیم
قالیباف به نتانیاهو: در برابر درایت ملت ایران بیچاره و پریشان شده‌اید
انجمن داروسازان ایران از زمان توزیع سراسری واکسن آنفولانزا خبر داد
زمان و مکان خاکسپاری استاد فرشچیان اعلام شد
آیا مراکز معاینه فنی در ایام اربعین تعطیل خواهند بود؟
نظارت استراتژیک بر ایران؛ آمریکا برای نظارت بر ایران پایگاه نظامی می سازد
دومین عامل قتل محیط‌بان گلستان دستگیر شد
80 هزار فرصت شغلی برای معلولان تا پایان سال به واقعیت می‌پیوندد؟
ترامپ رسانه‌ها را به کارشکنی در دیدار با پوتین متهم کرد
چند درصد از بدهی میلیاردی بابک زنجانی تسویه شد؟
اردن: اظهارات خطرناک و تحریک آمیز نتانیاهو را به شدت محکوم می‌کنیم
مازندران در معرض خطر سیل؛ هشدارهای جدی به مردم اعلام شد
پسران بسکتبال ایران به فینال لیگ جوانان آسیا راه یافتند
دیدار نماینده ویژه روسیه با عراقچی
طالبان دوباره خبرساز شد؛ اعدام بی‌رحمانه نوجوان افغان به‌خاطر بازی با موبایل
جزئیات آزمون استخدامی بانک مرکزی اعلام شد؛ استخدام 600 نفر قطعی است
X
آگهی تبلیغاتی