×
سیاسی
شناسه خبر : 152240
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/07/10 ساعت 10:26

رسوایی فساد سناتور ضدروسی و معمار تحریم‌های ایران

کمک‌های سیاسی کثیف سناتور «باب منندز»، سناتور ایالت نیوجرسی و از بانفوذترین سیاستمداران حزب دمکرات، اعتبار کل این حزب و احتمالاً امیدهای آن برای حفظ کنترل سنا را بر باد داده است.

سایر رسانه‌ها: کمک‌های سیاسی کثیف سناتور «باب منندز» ، سناتور ایالت نیوجرسی و از بانفوذترین سیاستمداران حزب دمکرات، اعتبار کل این حزب و احتمالاً امیدهای آن برای حفظ کنترل سنا را بر باد داده است.

منندز که مقامات او را به سه مورد توطئه متهم کردند، پیش از استعفا در پی صدور کیفرخواست روز جمعه، رئیس کمیته روابط خارجی سنا بود. رئیس کمیته روابط خارجی یک موقعیت قدرتمند است که دارای نفوذ سیاسی و توانایی جمع آوری و توزیع کمک های تبلیغاتی مطلوب در سراسر حزب دموکرات محسوب می شود. طبق گزارش موسسه OpenSecrets که یک موسسه مشهور مستقر در واشنیگتن دی سی برای رصد پول‌ها و کمک‌های مالی در سیاست آمریکا است، بر اساس پرونده‌های کمیسیون فدرال انتخابات، از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۲، کمیته مبارزات انتخاباتی منندز بیش از ۱۶.۵ میلیون دلار جمع‌آوری کرد و نزدیک به ۶ میلیون دلار به عنوان پول نقد ذخیره کرد.

در چرخه میان دوره‌ای ۲۰۲۲، هزینه‌های کمیته مبارزات انتخاباتی منندز و کمیته‌ی برتر اقدام سیاسی(leadership PAC) تحت هدایت او، در مجموع حدود ۱.۵ میلیون دلار بود. اپن‌سیکرتز گزارش داد که او حدود ۱۶ درصد از پول (۲۲۹۹۰۰ دلار) را برای کمک هزینه کرد. بسیاری از این پول را منندز به متحدان دموکرات سنا داد- که برخی از آن‌ها قصد دارند آن را در اسکناس‌های صد دلاری برگردانند – در حالی که گفته می شود منندز مبلغ نیم میلیون دلار از این پول‌ها را به صورت نقد در خانه خود مخفی کرده است.

جو کالولو، سخنگوی سناتور جان فترمن به پایگاه خبری مسنجر گفت: "ما در حال بازگرداندن پول در پاکت های پر از اسکناس های ۱۰۰ دلاری هستیم. "

منندز به فترمن ۵۰۰۰ دلار برای کمپین انتخاباتی سنا داد. فترمن تنها یکی از سناتورهای دموکرات است که کمک‌های مالی سیاسی از PAC منندز دریافت کرده است. در ادامه نام ۹ نفر از دموکرات‌های برتر که از کمیته مبارزات انتخاباتی منندز در چرخه میان‌دوره‌ای ۲۰۲۲ پول دریافت کرده‌اند، آمده است:

سناتور مگی حسن (D-NH) - مگی برای نیوهمپشایر ۱۰۰۰۰ دلار، ۶ کمک مالی

سناتور مارک کلی (D-AZ) - کلی برای سنا ۱۰۰۰۰ دلار، ۳ کمک مالی

سناتور تامی بالدوین (D-IL) - تامی برای ایلینوی ۱۰۰۰۰ دلار، ۴ کمک مالی

سناتور ران وایدن (D-OR) - وایدن برای سنا ۱۰۰۰۰ دلار، ۲ کمک مالی

سناتور Kirsten Gillibrand (D-NY) - Gillibrand برای سنا ۱۰,۰۰۰ دلار، ۲ کمک مالی

سناتور کاترین کورتز ماستو (D-NV) — کاترین کورتز ماستو برای سنا ۱۰۰۰۰ دلار، ۳ کمک مالی

سناتور الکس پادیلا (D-CA) - الکس پادیلا برای سنا ۱۰۰۰۰ دلار، ۲ کمک مالی

سناتور مایکل بنت (D-CO) - بنت برای کلرادو ۷۵۰۰ دلار، ۳ کمک مالی

سناتور رافائل وارناک (D-GA -وارناک برای جورجیا ۷۵۰۰ دلار، ۲ کمک مالی

منندز پیش از این رسوایی، خود را برای چرخه انتخابات ۲۰۲۴ آماده کرده بود. بر اساس افشاگری‌های مالی مبارزات انتخاباتی، کمیته اقدام سیاسی ممندز موسوم به «هزاره‌ی جدید» به دموکرات‌های سنا کمک‌های زیادی اهدا کرد، از جمله سناتور جو منچین ۵۰۰۰ دلار، سناتور باب کیسی ۱۰۰۰۰ دلار، سناتور تیم کین ۱۰۰۰۰ دلار، و سناتور جان تستر ۵۰۰۰ دلار.

علاوه بر کمپین‌های فردی، PAC منندز به سازمان‌های دموکرات که به نامزدهای دموکرات کمک مالی می‌کردند، پول داد. OpenSecrets گزارش داد که او در چرخه ۲۰۲۲ تعداد ۱۱۳ کمک مالی به یک سازمان وابسته به حزب دموکرات به نام ActBlue داد که مجموعاً ۱۰۷۵۴۸ دلار بود. او همچنین ۲۴ کمک مالی به موسسه‌ی تبلیغاتی کمپین‌های Fireside به مبلغ ۱۰۷۰۰۵ دلار پرداخت کرد.

در حالی که تعداد کمی از سناتورهای دموکرات اعلام کردند که کمک های مالی خود را که از سناتور متهم گرفتند، پس خواهند داد، برخی از دموکرات‌ها که بسیاری از آن‌ها پول نقد برای مبارزات انتخاباتی را پذیرفتند، روز سه شنبه خواستار کناره گیری منندز شدند.

سناتور دمکرات، جون تستر، در این رابطه گفت:  "من اتهامات مفصل علیه سناتور منندز را خوانده ام و آنها را عمیقاً ناراحت کننده می دانم. در حالی که او مانند هر آمریکایی دیگر مستحق یک محاکمه عادلانه است، من معتقدم سناتور منندز باید به خاطر ایمان عمومی به مجلس سنای ایالات متحده استعفا دهد. "

سناتور تَمی بالدوین که پول کمک برای مبارزات انتخاباتی منندز را نیز گرفته است، به خبرنگاران گفت: "این کیفرخواست اتهامات بسیار نگران‌کننده‌ای را علیه سناتور منندز بیان می‌کند که اعتماد مردم آمریکا را نقض می‌کند و توانایی او برای نمایندگی مؤثر از رای‌دهندگان خود را به خطر می‌اندازد. "

سناتور منندز، که به داشتن مواضع ضدایرانی شهره است و از او به عنوان یکی از معماران اصلی تحریم‌های آمریکا از دوران اوباما یاد می کنند[۱] ، در ماجرای جنگ اوکراین نیز مواضع شدید ضدروسی اتخاذ کرد و همان سیاست‌های تحریمی ضدایرانی را این‌بار علیه روسیه هدایت کرد. [۲] در سال‌های اخیر اتهامات مختلفی از جمله موارد متعدد رشوه‌گیری، سواستفاده جنسی از دختران زیر سن قانونی[۳] ، ارتباط با باندهای بین‌المللی قاچاق کودکان برای بردگی جنسی و اعضای بدن[۴] و موارد متعدد دیگر علیه او مطرح شد، اما نفوذ و قدرت او و پشت سر داشتن پشتیبانی «دولت پنهان» (deep state) تاکنون اجازه رسیدگی جدی به اتهامات او را نداده بود.

 

 


مشرق نیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تأمین اضطراری آب تهران از طالقان؛ راهکاری موقتی در برابر کمبود بی‌سابقه آب
حریق 2 موکب در مرز مهران یک کشته و 3 زخمی برجای گذاشت + فیلم
حوادث رانندگی جان 4866 نفر را درسه ماه اول سال گرفت
پیام تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت درگذشت استاد فرشچیان
بذرافشان: زوج‌های جوان به دلیل گرانی طلا، نقره می‌خرند
مکزیک: حضور ارتش آمریکا در خاک ما پذیرفتنی نیست
قیمت بلیت پروازهای اربعین اعلام شد؛ رفت و برگشت 13 تا 15 میلیون تومان
انقلابی در درمان نزدیک‌بینی بزرگسالان؛ پایان استفاده از عینک تنها با یک قطره!
آغاز ثبت نام دور جدید عمره از اول شهریور؛ 80 درصد ظرفیت کاروان‌ها پر شد
دستگیری شیاد اینترنتی با سناریوی سوالات کنکور +فیلم
فساد در سایه فوتبال در باشگاه «مس رفسنجان»
وزیر فرهنگ بر تقویت هنر، رسانه و کتاب در کانون‌های مساجد تأکید کرد
تونل توحید امشب در هر دو مسیر مسدود است
سرلشکر موسوی: بسیج همواره میدان‌دار نیاز‌های کشور در عرصه‌های مختلف بوده است
قیمت خودرو امروز شنبه 18 مرداد 1404
استاد فرشچیان؛ سفر از بوم خاک به بزم ملکوت +جزئیات و محل خاکسپاری
6900 میلیارد تومان سود به حساب سهامداران واریز شد
نرخ نان در تهران 52 درصد و در شهرستان 42 درصد زیاد شد
دیپلماسی سازنده و عبور از تهدیدات تصاعدیابنده
زلنسکی: هیچ بخشی از خاک اوکراین را به روسیه نمی‌دهیم
تاج: اگر در ورزشگاهی شعار نژادپرستانه سرداده شود داور باید پایان مسابقه را اعلام کند
پیشنهاد پوتین به ترامپ: با واگذاری شرق اوکراین، جنگ متوقف خواهد شد
پلیس فتا: «جراح قلابی» را شناسایی کرده و گزارش دهید +سایر مشخصات
جهانگیر: دستور قوه قضائیه به دادگستری‌های مرزی برای تأمین تسهیلات رفاهی زائران ابلاغ شد
تمرکز سلیمی بر تیم ملی؛ رضازاده به فدراسیون بازگشت
آتش‌سوزی مهیب در انبار کالای گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه ساوه
جنگ فراترکیبی!
عوامل رژیم صهیونیستی قصد داشتند چه اقداماتی در راهپیمایی اربعین انجام دهند؟
روایت جالب شفای دست استاد فرشچیان توسط امام رضا(ع) + فیلم
آتش جدید در خط حمله استقلال
از 450 مسافر قطار تهران به کرمان، 30 نفر مصدوم شدند
پوتین و ترامپ جمعه آینده در آلاسکا با یکدیگر دیدار می‌کنند
ارزش 200 هزار دینار عراق معادل 11 میلیون تومان برای زائران اربعین
اولین واکنش وزارت خارجه ایران به توافق آذربایجان و ارمنستان و راه‌اندازی کریدور زنگزور
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(66)؛ «بلداجی»
تلاش واشنگتن برای توقف شورای امنیت درباره اشغال کامل غزه
شورای امنیت جلسه اضطراری «اشغال غزه» را به یکشنبه موکول کرد
«کریدور زنگزور»؛ مسیر تازه یا دام ژئوپلیتیکی برای ایران؟
پایان کار طارمی در اینتر؟ مقصد بعدی شاید لیگ برتر انگلیس
پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 18 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 18 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
قرعه‌کشی خودروهای وارداتی فردا برگزار می‌شود +جزئیات
آلاسکا میزبان پوتین و ترامپ؛ یخبندان یا گشایش؟!
جاده ترامپ و اختناق ایران؟
وقتی مجری الجزیره عضو پارلمان اسرائیل را ادب می‌کند
هشدار آمریکا به شهروندان: از اماکن مرتبط با اسرائیل در امارات دوری کنید
آتش‌سوزی گسترده در کالیفرنیا /هزاران نفر خانه هایشان را ترک کردند+ فیلم
نماینده فلسطین در سازمان ملل: اسرائیل به دنبال اجرای طرح خبیث در غزه است
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و مودی
X
آگهی تبلیغاتی