×
سیاسی
شناسه خبر : 151786
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/07/03 ساعت 11:44

سیدرضا صدرالحسینی*

ریشه شکل‌گیری توهمات نتانیاهو

رژیم صهیونیستی به هیچ‌یک از قواعد بین‌المللی و منشور خلع سلاح که کشورهای متعدد ده‌ها سال است به آن پیوسته‌اند و پروتکل‌های مربوط به قوانین هسته‌ای مثل ان‌پی‌تی، هیچ‌گونه پای‌بندی و ورودی ندارد و با داشتن ده‌ها زرادخانه و صدها کلاهک هسته‌ای به قوانین بین‌المللی پشت کرده است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: امسال هم مجمع عمومی سازمان ملل شاهد نمایش تکراری بنیامین نتانیاهو علیه جمهوری اسلامی ایران بود و او مانند سخنرانی‌های قبلی خود، بخش زیادی را به ادعاها درباره کشورمان اختصاص داد که البته بعدا دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مجبور به عقب‌نشینی از بخش‌هایی از این سخنرانی شد. 

نتانیاهو همچنین با نشان دادن نقشه‌هایی، بار دیگر بر طرح شوم رژیم‌صهیونیستی و غرب برای ایجاد «خاورمیانه جدید» تاکید کرد که تلاش برای عادی‌سازی روابط بین اسرائیل، عربستان سعودی و سایر کشورهای عربی بخشی از این توطئه است.

درخصوص سخنرانی اخیر نتانیاهو، چند نکته را باید مورد توجه قرار داد. این برای چندمین بار است که رژیم صهیونیستی در سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران، خط و نشان می‌کشد و از طراحی‌های خود برای منطقه صحبت می‌کند. 

این در حالی است که رژیم صهیونیستی به هیچ‌یک از قواعد بین‌المللی و منشور خلع سلاح که کشورهای متعدد ده‌ها سال است به آن پیوسته‌اند و پروتکل‌های مربوط به قوانین هسته‌ای مثل ان‌پی‌تی، هیچ‌گونه پای‌بندی و ورودی ندارد و با داشتن ده‌ها زرادخانه و صدها کلاهک هسته‌ای به قوانین بین‌المللی پشت کرده است. 

او در چنین شرایطی در مقابل اذهان عمومی و دوربین‌های بسیاری از رسانه‌های بین‌المللی و البته در مقابل صندلی‌های خالی مجمع عمومی سازمان ملل، نه فقط برای ایران بلکه برای منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) دست به ترسیم نقشه‌های شومی زد و مدعی شد خاورمیانه جدیدی باید شکل بگیرد که محور آن رژیم غاصب صهیونیستی خواهد بود!

اما آنچه نتانیاهو در مقابل دوربین‌های جهانی علیه ملت ایران بیان کرد، بسیار جای شگفتی دارد که البته بخشی از سخنان او با عقب‌نشینی همراه شد و دفترش تغییراتی در سخنرانی او اعمال کرد اما حتی باوجود این عقب‌نشینی و اصلاحات که از سوی دفتر نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی انجام شد، بازهم سخنرانی نتانیاهو از نظر حقوق بین‌الملل قابل پیگرد قانونی است. زیرا رژیم صهیونیستی ادعا کرده که جمهوری اسلامی ایران را باید در مقابل تهدیدات جدی و تاثیرگذار هسته‌ای- نظامی قرار داد!

طرح چنین اظهاراتی از سوی نخست‌وزیر رژیم جعلی صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل، نشان‌دهنده قلدری و قانون‌ناپذیری این رژیم است که متاسفانه از سوی آمریکا و برخی قدرت‌های غربی مورد حمایت قرار می‌گیرد. 

باوجود حمایت‌های آمریکا و غرب از رژیم غاصب صهیونیستی، باید به این نکته توجه داشت که اولا ادعاها و موهومات رژیم صهیونیستی و نخست‌وزیر این رژیم از جهت حقوق بین‌الملل قابل پیگیری است.
نکته بعد این‌که طرح این ادعاها، نشان‌دهنده ترس و واهمه‌ای است که نه‌تنها گریبانگیر مقامات امنیتی و نظامی رژیم‌صهیونیستی شده، بلکه نخست‌وزیر این رژیم هم با آن روبه‌روست؛ زیرا می‌داند در ماه‌های پیش رو احتمال فروپاشی دولت او وجود دارد و پس از آن هم باید منتظر فروپاشی اسرائیل در آینده نزدیک باشد.  

اما فارغ از ریشه‌هایی که باعث طرح چنین ادعاهایی از سوی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شده و اقداماتی که از سوی جمهوری اسلامی ایران باید در مقابل چنین ادعاهایی صورت بگیرد، آنچه روشن است این‌که مجمع عمومی سازمان ملل متحد و کشورهای عضو این نهاد بین‌المللی با سخنان نتانیاهو، بیش از گذشته به ذات این رژیم پی بردند و متوجه شدند که این رژیم جز زبان زور چیزی نمی‌فهمد و برای متوقف کردن جنایات اسرائیل باید به زور متوسل شد.
 

*کارشناس مسائل سیاست خارجی


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
طرح خلع سلاح؛ حلقه تکمیلی زنجیره اشغالگری و بی‌ثبات‌سازی
مقام حزب‌الله: توافق جدید به نفع اسرائیل است
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
تحکیم دیکتاتوری؛ مسیر حرکت ترامپ
اربعین؛ تداوم نهضت در میدان بیداری
کشف فعالیت غیرقانونی مزرعه رمزارز مخفی شده در استادیوم اهواز
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(67)؛ «بسطام»
خندانی: برگه سبز مالکیت خودرو «سند رسمی انتقال مالکیت» نیست
چه اتفاقی در زنگزور برای ایران افتاد؟
وزیر بهداشت ایران: در ایران حتی یک مورد فلج اطفال هم گزارش نشده است
عوامل ساختاری نفوذ
تسهیلات ویژه برای نصب پنل‌های خورشیدی در مسکن مهر
پزشکیان: آثار فرشچیان آینه‌ای تمام‌نما از عشق،‌ ایمان و شکوه فرهنگ ایران اسلامی بود
قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد
دفاتر اسناد رسمی مجازی و سامانه جامع اجرای اسناد راه‌اندازی می‌شود
پوستر باشگاه استقلال برای بازی سوپرجام منتشر شد
آتش‌سوزی مهیب در موکب مرز مهران؛ یک زن جان باخت + فیلم
لبنان در آستانه یک جنگ ویرانگر داخلی
وزیر کار: یارانه 3 دهک حذف می‌شود +یارانه
بیانیه مشترک وزرای امور خارجه کشورهای غربی در مورد عملیات نظامی رژیم اسرائیل در غزه
از زنگزور تا جاده ترامپ؛ گره ژئوپلیتیکی جدید قفقاز
جزئیات محل خاکسپاری استاد فرشچیان بر اساس آخرین وصیت او +تصویر وصیت‌نامه
قضاوت 2 داور ایرانی در جام جهانی فوتسال زنان
برنج ایرانی کیلویی 250، اما در بازار 400 هزار تومان!
رهبر معظم انقلاب با تمدید عضویت اعضای هیات‌امنای کمیته امداد موافقت کردند
پیشنهاد تداوم شناورسازی ساعت کاری ادارات تا 15 مهرماه برای کاهش ترافیک تهران
26 مصدوم و یک فوتی در اثر تصادف رانندگی در پارس‌آباد
رسوایی انگلیس؛ تهدید زیست‌محیطی و امنیت هسته‌ای جهانی
نایب قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در رقابت‌های رومانی
ترامپ معاون نماینده بعدی آمریکا در سازمان ملل را انتخاب کرد
موج بازگشت زائران اربعین آغاز شد
وزیر جهاد پاداش 150 میلیون تومانی مدیریت جنگ را تکذیب کرد
قالیباف: شهدای رسانه، منبع قوت نگاه و قلم ما هستند
حمله معترضان اسرائیلی به پخش زنده شبکه 13 اسرائیل و درخواست پایان جنگ غزه + فیلم
شهادت یکی از مجاهدان پلیس در حمله اشرار مسلح در سراوان
نوراینفو | نگاهی به زندگی و آثار زنده‌یاد محمود فرشچیان
محمد صلاح خواستار توضیح درباره شهادت «پله فلسطینی» از یوفا شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 19 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 19 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
برگزاری سومین مدرسه تابستانه چین
سخنگوی وزارت خارجه روسیه: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخلات خارجی باشد
امانوئل ماکرون تهدید به مرگ شد
حمله مجدد رژیم صهیونیستی و شهادت 6 نیروی ارتش لبنان در جنوب این کشور
توپ طلای لیگ امارات به آزمون رسید
مصائب خبرنگاری در جنگ 12 روزه
از محل سهمیه مرزنشینان؛ واردات موز از حقوق گمرکی معاف شد
پرسپولیس؛ گران‌ترین تیم لیگ ایران
باقری کنی: ایران در جنگ 12 روزه به بازدارندگی فعال دست یافت
اطلاعیه معاونت امور رسانه‌ای وزارت فرهنگ درباره اینترنت هدیه خبرنگاران
ایران نایب قهرمان رقابت‌های کشتی فرنگی بین‌المللی رومانی شد
X
آگهی تبلیغاتی