×
سیاسی
شناسه خبر : 151532
تاریخ انتشار :

در دیدار فعالان دفاع مقدس:

رهبر انقلاب: مسئله دشمن جمهوری اسلامی است/ دفاع مقدس عرصه حضور عمومی ملّت بود

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار با جمعی از طلایه‌داران، خانواده‌های شهدا، هنرمندان، نویسندگان، امدادگران، پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس یادآور شدند: آنهایی که با جمهوری اسلامی طرف‌اند، مقابل‌اند، دشمنی می‌کنند، مسئله‌شان، مسئله «جمهوری اسلامی» است.

نورنیوز - گروه سیاست: در آستانه هفته دفاع مقدس، جمعی از طلایه‌داران، خانواده‌های شهدا، هنرمندان، نویسندگان و امدادگران و پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس صبح امروز چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

گزیده بیانات رهبرانقلاب در این دیدار به شرح زیر است:

*واقعه دفاع مقدس یک برهه برجسته و مهم از تاریخ کشور ماست. این مقطع و واقعه مهم را باید درست بشناسیم و به اذهان نسل‌های بعدی آن را معرفی کنیم.

*اگر نسل‌های پی‌درپی ما جوانب مهم و معنادار دفاع مقدس را بشناسد و بدانند ملت ایران چطور توانست به سکوی پیروزی برسد و در آنجا با قدرت و سربلندی بایستد، در این شناخت درس‌های بزرگی وجود دارد و کارهای بزرگی پیش می‌رود.

*ما نتوانستیم تاکنون جزئیات این تابلوی عظیم [دفاع مقدس] و پرنقش و نگار را بشناسیم و بشناسانیم.

*عظمت حادثه [دفاع مقدس] را از چند زاویه می‌توان دید، یکی از زاویه آن چیزی است که از آن دفاع می‌شد؛ یکی از این زاویه است که این دفاع در برابر چه چیزی انجام می‌گرفت؟ زوایه سوم این است که این دفاع به وسیله چه کسانی انجام شد؟ آنان چه کسانی بودند؟ زاویه چهارم این است که آثار و دستاوردهای این دفاع چه بود؟

* در دفاع مقدس از انقلاب اسلامی، از جمهوری اسلامی که محصول آن است و از تمامیت ارضی کشور دفاع می‌شد. طرف مقابل به این سه حمله کرده بود. هدف اساسی و مهم دشمن تمامیت ارضی نبود که هدف صدام بود، هدف اصلی انقلاب بود. می‌خواستند این انقلاب بی‌نظیر را که مردم ایران رقم زدند سرکوب کنند.

* انقلاب ما مردمی، دینی، اصیل و غیروابسته بود و توانست نظام وابسته و حاکم بر کشور را برطرف کند و یک سخن نو در کشور حاکم سازد.

* نظامی که در آن دنیا و آخرت و مردم و خدا دخالت دارند و سازنده آن هستند، در تاریخ بی‌سابقه بود و [دشمن] می‌خواست آن را سرکوب کند و تا الان هم هدف‌شان همین است. مسئله دشمن هنوز هم جمهوری اسلامی است.

* فرق می‌کند که جنگی برای جابه‌جایی یک بخشی از مرز دو کشور اتفاق بیافتد یا برای نابودی آنچیزی که هویت یک ملت را تشکیل می‌دهد اتفاق بیافتد. مسئله این جنگ [عراق با ایران] فقط مرزی نبود.

* همه دنیا وارد جنگ با ایران شدند، این مبالغه نیست؛ همه دنیا هم که می‌گوییم منظور فلان کشور بی‌تأثیر در عالم نیست بلکه همه قدرت‌های مطرح آن روز دنیا در حمله به انقلاب اسلامی سهیم شدند، آمریکا، کشورهای اروپایی و بلوک شرق هرکدام یک‌جور در جنگ علیه انقلاب اسلامی همراه شدند.

* مدافعان دفاع مقدس با عامل دین حرکت می‌کردند. بخش کثیری از مساجد، منابر، گویندگان، دانشگاه‌ها، مدارس حامی و پشتیبان دفاع مقدس بودند.

* عموم مردم و لایه‌های گوناگون اجتماعی در دفاع مقدس سهیم بودند نه اینکه فقط از پادگان‌ها نیروهایی به جبهه اعزام شوند.

- دستاوردهای دفاع مقدس یکی، دو مورد نیست. این یک کتاب ده‌ها جلدی خواهد شد. همه دنیا پشت صدام جنگ شدند تا این مرز را بشکنند و هشت سال تلاش کردند اما یک وجب از خاک این کشور کم نشد.

* ملت ایران در دفاع مقدس عظمت ظرفیت‌های خود را کشف کرد. ملت ایران خود را در دفاع مقدس شناخت‌.

* امروز با اطمینان و با نگاه به تجربه جوانان‌مان در دفاع مقدس می‌توانیم بگوییم که جوانان‌مان می‌توانند همه مشکلات کشور را حل کنند.

* ایمن‌سازی کشور از دستاوردهای دفاع مقدس است که کشور را از تجاوزهای احتمالی آینده تا حدود زیادی دور کرد. نشان داد که اگر دشمن آغازگر تهاجمی باشد پایان‌بخش آن نیز نیست.

* دفاع مقدس مرزهای ما را گسترش داد - منظورم مرزهای جغرافیایی نیست و دنبال آن هم نبودیم، نه آن روز نه امروز - مرزهای دیگر را گسترش داد، از جمله مرز مقاومت. امروز عنصر مقاومت در منطقه جاافتاده است. عنوان مقاومت را دفاع مقدس در جهان مطرح کرد، پیش برد و جاانداخت.

* شاید برای ما هم باورش سخت باید اما کارهای ملت ایران در کشورهای دوردست تأثیر گذاشته است. از این امر خبر داریم. هم در منطقه شرق آسیا، هم آفریقا و هم آمریکای لاتین کارهای ملت ایران الگو شد.

* مسئله حضور معنوی ایران در منطقه فریاد آمریکا و برخی کشورها را درآورده است، در حالی که ما در کشورهای منطقه پایگاه نداریم اما حضور معنوی داریم.

* باید در مقابل دروغ و تحریف‌ دفاع مقدس ایستادگی کرد و به تبیین دفاع مقدس پرداخت. هدف را در کارهای تبیینی - از جمله کارهای هنری - از یاد نبریم.

*نیروهای مسلح جزء نوامیس حتمی هر جامعه هستند و حضور و وجودشان جزء عناصر اصلی است و بدون آن جامعه‌ای پایدار نمی‌ماند. باید قدر نیروهای مسلح را بدانیم. عزت و شرف نیروهای مسلح را باید ضروری به حساب آورد و تکریم آنان را باید بر خود واجب بدانیم. نیروهای مسلح امنیت‌ساز هستند و امنیت همه‌چیز یک کشور است.

* دشمن بر این نقطه تکیه دارد تا خدشه در ارزش‌های نیروهای مسلح، در شرافت و کرامت نیروهای مسلح ایجاد کند که باید مراقب آن بود.

* منطق قدرت در اسلام، منطق استعلا (علو بر دیگران و خود را بر دیگران تحمیل کردن) نیست. هرچه قدرت شما [نیروهای مسلح] بیشتر شود باید تواضع شما هم بیشتر شود.

* اقتدار با زبان خوش منافاتی ندارد، با رفتار مهربانانه هیچ منافاتی ندارد. با زبان نرم خیلی وقت‌ها بهتر می‌شود نتایجی به دست آورد. برخی جاها هم لازم است برخورد دیگری شود، آن هم به جای خود.


پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر رهبر انقلاب
اخبار مرتبط
آداب سوال کردن از دفاع مقدس
جمعه 1402/06/31 ساعت 07:41
نورنیوز بررسی کرد؛
آداب سوال کردن از دفاع مقدس
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار چهارشنبه هفته گذشته با طلایه‌داران و پیش‌کسوتان دفاع مقدس، بیش از هر چیز در پی آن بود که نسبت به تبدیل دفاع مقدس به یک رخداد تاریخی محض هشدار دهد و این تجربه درخشان ملی را موضوعی جاری، زنده، پویا و تعیین‌کننده‌ی مسیر حرکت امروز و فردای انقلاب معرفی کند.
اسنادی از اولین روزهای مبارزه آشکار رهبر انقلاب با رژیم پهلوی
چهارشنبه 1402/06/22 ساعت 03:58
مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر کرد؛
اسنادی از اولین روزهای مبارزه آشکار رهبر انقلاب با رژیم پهلوی
رهبر انقلاب در دیدار اخیر با مردم خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان به اولین روزهای مبارزه آشکار خود با رژیم پهلوی در آن در شهرهای بیرجند و زاهدان اشاره کردند.
رهبر انقلاب: نگذارید دشمن وحدت ملی را بهم بزند/ حق مردم زابل در مورد آب باید تأمین شود
دوشنبه 1402/06/20 ساعت 12:21
در دیدار مردم سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی؛
رهبر انقلاب: نگذارید دشمن وحدت ملی را بهم بزند/ حق مردم زابل در مورد آب باید تأمین شود
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، وحدت را به معنی کنار هم بودن اقوام و مذاهب مختلف و کنار گذاشتن اختلاف‌های سیاسی، مذهبی، قومی و گروهی در جایی که پای منافع ملی در میان است، خواندند و افزودند: نگذارید دشمن وحدت ملی را بهم بزند.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرگ در میانه وداع؛ صاعقه مراسم خاکسپاری را به فاجعه بدل کرد
لحظه دلهره آور انفجار زیر بالگرد هلال احمر هنگام عملیات اطفاء حریق در بندر شهید رجایى
قیمت طلا، سکه، دلار و سایر ارزها امروز 13 اردیبهشت 1404/افزایش چشمگیر قیمت ها
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ دیه جان‌باختگان و خسارت 400 خودرو پرداخت شد
تاج: در روزهای آینده درباره برگزاری مراسم جشن قهرمانی تراکتور تصمیم گیری می شود .
7 کشته در حادثه ای مرگبار در آیداهوی آمریکا +فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (22)«اسکو»
دستگیری سارقانی که هفته گذشته گوشی تلفن همراه یک دانشجو را به سرقت بردند
عملیات یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی +فیلم
احتمال وقوع زلزله 7 ریشتری جدی است؛زمین زیر پا ناآرام است؛
مرگی در سایه انفجار؛ زن مرموز در سالونیک چه می‌خواست؟
برق مشترکان پُرمصرف در تهران، از امروز قطع می‌شود!
کلید اولیه کنکور 1404 کی منتشر می شود؟
نورنما | حرکات محیرالعقول کار دست راننده تبریزی داد
رصد میدانی نشان از تخلف گسترده در اجرای طرح کالابرگ دارد! +فیلم
واژگونی جرثقیل 40 تنی در دل شب
قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1404 / ثبات قیمت شکست
بانک رفاه کارگران اعلام کرد؛ جزییات ارائه کارت‌های رفاهی تا 300 میلیون تومان به کارگران
اصلاحات بزرگ در نظام آموزش؛ آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی در راه است؛
دختر ایرانی خوش درخشید. با کسب 2 مدال جهانی در وزنه برداری
آموزش و پرورش نیرو می‌گیرد؛ ثبت‌نام آزمون استخدامی بزودی!
ویدیو تکان دهنده جدید از شدت انفجار در بندر شهید رجایی
معاینه‌فنی موتورسیکلت‌ در تمامی مراکز شهر تهران امکان‌پذیر شد
ساحلی بازان ایران امروز برای شکار پاراگوئه به میدان می‌روند
افشای بیماری صعب العلاج بیل گیتس از سوی دخترش
جزئیات پر دردسر/مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟
صندوق بازنشستگی از ارائه تسهیلات رفاهی جدید به بازنشستگان خبر داد
تغییر ساعت کاری ادارات قطعی شد+ فیلم
عکس عجیب ترامپ در لباس پاپ
آتش در میانه جنگ و جشن
فرصت دوباره ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها؛ پیش‌فروش با تحویل پاییز 1404+جزییات و لینک ثبت نام
مذاکرات از «سه» گذشت و بازی شروع شد!
عاملان شهادت محیط‌بان گلستانی در عملیات غافلگیرانه پلیس به دام افتادند
تعویق مذاکرات، بازی را متوقف نکرد؛ سناریوی جدید دیپلماسی در راه است؟
آغاز بازی مار و پله از سوی آمریکا
ورود به مخفیگاه و دستگیری سارقان از دید دوربین پلیس+ فیلم
انفجار بودجه‌های نظامی؛ جهان در آستانه جنگی خاموش؟
برنامه مسابقات امروز 13 اردیبهشت + پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
نورنما | حمام شترها در آب های خلیج فارس
تهران بارانی می شود
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
X
آگهی تبلیغاتی