×
سیاسی
شناسه خبر : 151485
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/06/28 ساعت 15:49
آیا آمریکا به سوی جنگ داخلی می‌رود؟

نورنیوز بررسی کرد؛

آیا آمریکا به سوی جنگ داخلی می‌رود؟

ترامپ سیاست‌مداری است که اگر به دور نهایی انتخابات راه پیدا کند و از سوی دیوان عالی آمریکا حکمی در ممنوعیت حضورش در رقابت‌های انتخاباتی سال 2024 صادر نشود، قطعا خود را به صورت ذاتی پیروز انتخابات تلقی می‌کند و اساسا شکست در برابر بایدن را (مانند سال 2020) نمی‌پذیرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: این روزها ترامپ به جنجالی‌ترین چهره انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 در ایالات متحده آمریکا تبدیل شده است.

نظرسنجی‌های عمومی و ایالتی حاکی از پیشتازی او در میان نامزدهای حزب جمهوری‌خواه است و در مواجهه با بایدن نیز او وضعیت خوبی در تحقیقات میدانی در آمریکا دارد.

با این حال، محاکمه ترامپ در پرونده تلاش برای تقلب در انتخابات ریاست جمهوری 2020 و همچنین مسئولیتش در حمله گروه پسران مغرور به کاپیتال هیل که منجر به تسخیر کنگره توسط آنها شد، همچنان ادامه داشته و شواهد موجود نشان از محکومیت او در این پرونده دارد.

ترامپ سیاست‌مداری است که اگر به دور نهایی انتخابات راه پیدا کند و از سوی دیوان عالی آمریکا حکمی در ممنوعیت حضورش در رقابت‌های انتخاباتی سال 2024 صادر نشود، قطعا خود را به صورت ذاتی پیروز انتخابات تلقی می‌کند و اساسا شکست در برابر بایدن را (مانند سال 2020) نمی‌پذیرد.

ترامپ قصد دارد از طرق مختلف، پیروزی خود را در این رقابت تضمین کند و در این میان، اساسا اهمیتی برای آراء ایالتی خصوصا در ایالت‌هایی که رقابت را به رقیب خود باخته یا خواهد باخت، قائل نیست.

او بارها تاکید کرده‌ که انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، متقلبانه‌ترین انتخابات تاریخ بوده ‌و منظورش از این جملات، لزوما تقلب دموکرات‌ها در انتخابات نیست.

در مقابل، دموکرات‌ها نیز بر این عقیده هستند که ترامپ قصد دارد با مانور روی کلیدواژه تقلب در انتخابات، زمینه را برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات پستی و در نهایت ابطال آنها فراهم کند، چه، تنها در این صورت است که ترامپ می‌تواند بار دیگر رئیس‌جمهور آمریکا شود.

در این میان؛ برخی طرفداران ترامپ و حزب جمهوری‌خواه معتقدند که اساسا عدم حضور رئیس جمهور سابق آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 به واسطه محکومیت در پرونده‌های جدید، مولد بحران‌های پایداری برای کاخ سفید خواهد بود.

در یکی از این موارد، «سارا پیلین» فرماندار پیشین آلاسکا و نامزد سابق معاونت ریاست‌جمهوری از حزب جمهوری‌خواه می‌گوید: «اگر مقام‌های ایالتی و فدرال به پیگرد قانونی دونالد ترامپ ادامه دهند، جنگ داخلی دوم آمریکا رخ خواهد داد.»

او این اظهارات را هنگامی که ترامپ خود را به زندان شهرستان «فولتون» در جورجیا تسلیم کرد و یک عکس تاریخی از او منتشر شد، بیان کرد.

این نخستین بار بود که از ترامپ چنین عکسی گرفته می‌شد و او دقایقی بعد از ورود به این بازداشتگاه با توجه به توافق برای وثیقه ۲۰۰ هزار دلاری از زندان آزاد و مقرر شد به شرط اینکه برای ارعاب یا تهدید شهود اقدام نکند می‌تواند تا زمان محاکمه آزاد باشد.

این اظهارات پیلین نشان می‌دهد که برخی چهره‌های حزب جمهوری‌خواه نیز خود را برای حمایت از ترامپ و حتی شورش طرفدران او در صورت محرومیت از حضور در انتخابات ریاست جمهوری 2024 آماده کرده‌اند.

ترامپ با ۱۳ اتهام در ارتباط با تلاش برای تغییر نتیجه شکست خود در انتخابات ۲۰۲۰ در ایالت جورجیا مواجه است و ۱۸ متحد او از جمله «رودی جولیانی» شهردار سابق نیویورک و وکیل سابق ترامپ هم در همین ارتباط متهم شده‌اند.

مجموعه این تحولات که نگرانی‌های متعددی را نیز در داخل جامعه آمریکا ایجاد کرده، نشان از ایجاد شکاف‌های عمیقی در ساختار سیاست و حکومت در ایالات متحده دارد و چنانچه برخی مقامات و کارشناسان آمریکایی نیز بدان اشاراتی داشته‌اند، ظرفیت وقوع جنگ داخلی را افزایش داده است.  


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
طرح ترامپ برای غزه؛ طناب نجات نتانیاهوی در آستانه سقوط
تعطیلی دولت و زندگی آمریکایی‌ها
گام بزرگ چین در اکتشاف اعماق دریا با زیردریایی سرنشین‌دار+فیلم
پژوهشگران چینی کرم ضدپیری با اثبات علمی ساخته‌اند
شرکت‌ها ناچار به رعایت خطوط قرمز یمن هستند
فروش میلیون دلاری مجموعه «گیرمو دل تورو»
پلیس رژیم صهیونیستی خیاباهای قدس را بست
ایروانی: شورای امنیت آتش‌بس فوری و دائمی در غزه را تصویب و اجرا کند
تلاش برای مسموم کردن بشار اسد در مسکو
گزارش «المیادین» درباره جزئیات طرح ترامپ برای نوار غزه
دستور نتانیاهو به نیروی دریایی درباره ناوگان الصمود/توقیف چهارمین کشتی
ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت
نفتکش روسیه در سواحل فرانسه توقیف شد
بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان صمود»
خبرگزاری فرانسه: حماس خواستار اصلاح طرح ترامپ است
تعداد شهدای خبرنگار غزه به 254 تن رسید
احضار ساپینتو به باشگاه استقلال
رژیم صهیونیستی کشتی‌های ناوگان «صمود» را محاصره کرد
لاریجانی: آمریکا با جنگ، هر روز تشییع جنازه خواهد داشت
درخواست گروه 7 از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای
اسرائیل را از مسابقات بین‌المللی اخراج کنید!
واریز مرحله دوم سود سهام عدالت در 10 بانک به پایان رسید
وزیر دفاع: گسترش روابط دفاعی ایران و ترکیه در حل چالش‌های منطقه تأثیرگذار است
ناوگان الصمود اعلام وضعیت فوق‌العاده کرد
عملیات مشترک القسام و سرایا القدس علیه مواضع اشغالگران
جدول گروه A لیگ قهرمانان آسیای 2؛ استقلال در قعر جدول!
ابوالفضل جلالی: شرمنده‌ایم، هیچ حرفی نمی‌ماند
برندگان مسابقه جهانی عکاسی از پرندگان در سال 2025
جزئیات حراج سکه طلا و نحوه تحویل + لینک سایت
نورنما | نمایی متفاوت از پل ورسک در هوای مه آلود
استقلال 0-1 المحرق | کابوس آبی ها پایان ندارد + خلاصه بازی
سانچز: اسرائیل«صمود» را تهدید نکند؛ سرنشینان حمایت کامل دیپلماتیک دارند
ایران در اجلاس ایکائو خواستار بازخواست رژیم صهیونیستی شد
سازمان ملل: از زمان آتش‌بس در لبنان، 103 نفر به شهادت رسیده‌اند
رژیم صهیونیستی برای درگیری چند روزه با ناوگان صمود آماده می‌شود
لغو دوباره تمامی پروازها در اسرائیل
بارسلونا 1-2 پاری‌سن‌ژرمن | آبی اناری ها بازهم حریف انریکه نشدند+خلاصه بازی
افزایش 50 درصدی حملات سایبری به ایران
رژیم صهیونیستی یک خودرو را در جنوب لبنان هدف قرار داد
هیلاری کلینتون: ترامپ می‌خواهد دولت را گروگان نگه دارد
ظفرقندی: در جنگ اخیر از هیچ کشوری کمک بهداشتی و درمانی نداشتیم
قاتل، فرزند مقتول از آب درآمد
اوربان: با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا مخالفیم
تکلیف صدور ویزای اعضای تیم ملی برای قرعه کشی جام جهانی چه خواهد شد؟
تدابیر وزارت نفت برای افزایش تولید و تأمین سوخت زمستانی
36 کشته و 200 زخمی در ریزش داربست یک کلیسا در اتیوپی
حمله پهپادی یمن به سرزمین‌های اشغالی
نشان درجه‌ یک هنری به «جعفر دهقان» اهدا شد
گرانترین بازیکن فوتبال ایران چه کسی است؟
اردوغان: جهان اسلام باید فلسطینی ها را گرد هم آورد
X
آگهی تبلیغاتی