×
سیاسی
شناسه خبر : 151214
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1402/06/22 ساعت 17:42

رئیس‌جمهور در گفتگو با شبکه «ان‌بی‌سی»:

ایران برای شنیدن صدای معترضان گوش شنوا دارد/ زندانی‌های آمریکایی‌ در سلامت هستند

رئیس‌‌جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره برای شنیدن سخن معترضان گوش شنوا دارد اما کسانی که بخواهند از نام خانم «امینی» یا هر موضوع دیگری سوءاستفاده کنند یا برای ایجاد ناامنی عامل بیگانه باشند، وضعیت‌شان روشن است.

نورنیوز - گروه سیاست: سید ابراهیم رئیسی در گفتگو با شبکه «ان‌بی‌سی» آمریکا در پاسخ به سوالی درباره اتفاقات سال گذشته ایران اظهار کرد: یک حادثه‌ای اتفاق افتاد و نمونه این حوادث در نقاط مختلف اتفاق می‌افتد. این یک حادثه بود و جمهوری اسلامی هم آن را دنبال کرد و اعلام کرد که این حادثه مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

او ادامه داد: غربی‌ها و بعضی از کشورهای اروپایی و آمریکایی‌ها سوار بر این موضوع شدند و دنبال اهداف خودشان بودند. در واقع این جریان را به عنوان یک پروژه‌ای علیه جمهوری اسلامی به کار گرفتند. یک جنگ ترکیبی یعنی یک جنگ سیاسی، اقتصادی، رسانه‌ای و روانی را علیه جمهوری اسلامی آغاز کردند.

رئیس دولت سیزدهم در پاسخ به سوالی درباره نحوه برخورد با معترضان گفت: آن کسانی که تحریک کردند و بر این موج سوار شدند آمریکایی‌ها و بعضی از کشورهای اروپایی بودند. بله اعتراض در خیلی از کشورهای دنیا هست. کسانی می‌خواستند این موضوع را به سمت مردم بکشانند و ایجاد اغتشاش و خونریزی کنند طبیعتاً نیروی در خیابان که نمی‌تواند اجازه دهد کسی ترور کند و اماکن دولتی و خانه‌های مردم را تخریب  کند و امنیت مردم را به خطر بیندازد.

او در پاسخ به این سوال که اگر اعتراض جدیدی رخ دهد آیا نحوه برخورد با معترضان مثل گذشته خواهد بود؟ بیان کرد: شما مگر می‌دانید که قرار است اعتراضی شود؟ شما یقین داشته باشید که جمهوری اسلامی ایران همواره برای شنیدن سخن کسانی که اعتراضی نسبت به هر موضوعی داشته باشند گوش شنوا دارد و خواهد داشت اما کسانی هم که بخواهند از نام خانم «امینی» یا هر موضوع دیگری سوءاستفاده کنند یا برای ایجاد ناامنی عامل بیگانه باشند طبیعتا وضعیت آنها روشن است و می‌دانند که هر گونه ناامنی در کشور و هر گونه به خطر انداختن امنیت مردم و جامعه هزینه سنگینی خواهد داشت.

رئیس قوه مجریه در پاسخ به سوالی درباره وضعیت سلامتی زندانیان آمریکایی حاضر در ایران گفت: آن‌ها کاملا در سلامتی هستند. آخرین وضعیتی که ما از آنها داریم سلامتیشان را گواهی می‌کند.

او همچنین درباره پول‌های بلوکه شده ایران عنوان کرد: ما از همان ابتدا دنبال این بودیم که پولی که ایران در بانک‌های سایر کشورها دارد و از سوی آمریکایی‌ها ظالمانه مسدود شده تا پول به ایران برنگردد، دنبال شود. این اقدام آمریکایی‌ها از ابتدا اقدام ظالمانه‌ای بوده که این باعث فشار بر مردم ایران است.

رئیسی در پاسخ به سوالی درباره استفاده پول‌های بلوکه شده در زمینه‌های بشردوستانه و سلامت تأکید کرد: پول متعلق به جمهوری اسلامی ایران است و طبیعتاً بر اساس تشخیص جمهوری اسلامی در نیازهایی که وجود دارد به مصرف خواهد رسید. این که پولمان را چگونه استفاده کنیم طبیعتاً اختیارش با خود ما است.

او همچنین اظهار کرد: بشردوستانه یعنی آنچه که امروز مورد نیاز مردم ایران است و دولت این پول را در آن جهت استفاده خواهد کرد. طبیعتا تشخیص نیاز مردم ایران با دولت ایران است.


 

 

 

 


صداوسیما
اخبار مرتبط
شهریورماه1402/ زندانیان ایرانی به دوحه رسیدند
سه‌شنبه 1403/01/07 ساعت 10:14
اختصاصی؛
شهریورماه1402/ زندانیان ایرانی به دوحه رسیدند
دو نفر از زندانیان آزاد شده ایرانی به نام‌های «مهرداد معین انصاری» و «رضا سرهنگ‌پور» وارد دوحه پایتخت قطر شدند.
رئیسی: اربعین جلوه‌ای از اتحاد امت اسلامی است/ السودانی: امنیت ایران، امنیت عراق است
یکشنبه 1402/06/19 ساعت 02:10
گفتگوی تلفنی رئیس جمهور با نخست وزیر عراق؛
رئیسی: اربعین جلوه‌ای از اتحاد امت اسلامی است/ السودانی: امنیت ایران، امنیت عراق است
رئیس‌جمهور در گفتگو با نخست‌وزیر عراق رویداد بی‌نظیر اربعین را جلوه‌ای از اتحاد و مقاومت امت اسلامی دانست.
رئیسی و پاشینیان درباره کاهش‌ تنش‌ها در قره‌باغ گفتگو کردند
شنبه 1402/06/18 ساعت 16:03
رئیسی و پاشینیان درباره کاهش‌ تنش‌ها در قره‌باغ گفتگو کردند
دفتر نخست‌وزیری ارمنستان از گفتگوی نخست‌وزیر این کشور و رییس جمهور ایران درباره روابط دوجانبه و کاهش تنش‌ها در منطقه قره‌باغ خبر داد.
رئیس‌جمهور: ایران و عربستان دو کشور تأثیرگذار در منطقه و جهان اسلام هستند
دوشنبه 1402/06/13 ساعت 15:43
در دیدار سفیر جدید کشورمان در عربستان:
رئیس‌جمهور: ایران و عربستان دو کشور تأثیرگذار در منطقه و جهان اسلام هستند
رئیس جمهور با تأکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران در توسعه و تحکیم مناسبات با همسایگان، از ایران و عربستان به عنوان دو کشور تأثیرگذار در منطقه و جهان اسلام یاد کرد و خواستار بهره‌برداری از توانمندی‌های موجود برای توسعه مناسبات تهران و ریاض شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پروژه «اسرائیل بزرگ» و پیام‌های سخنرانی دبیرکل حزب‌الله
هشدار پلیس راه درباره اوج‌گیری ترافیک در روزهای پایانی تابستان
توزیع یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا
دیدار وزیر امور خارجه با رئیس‌جمهور تونس
واکنش ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر
جزییات عیدی بزرگ به بازنشستگان نیروهای مسلح
فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
ارتش یمن: بخش بزرگی از حمله دشمن را خنثی کردیم
قرارداد منیر الحدادی استقلال امضا شد
تصویب مشاغل حوزه آموزشی وزارت آموزش و پرورش و مشاغل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا
علیرضا اکبرپور : تیم‌ملی با صعود از دور گروهی جام جهانی شق‌القمر نمی‌کند!
زارع به دنبال سومین طلای جهان +فیلم
تصاویر اولیه از حملات جنگننده‌های صهیونیستی به صنعا
اولیانوف: خواسته ایران برای دریافت تضمین درباره عدم تکرار تجاوزات کاملا موجه است
عارف: تصمیمات جدی درباره کالاهای اساسی و تنوع بخشی به واردات خواهیم گرفت
واکنش وزارت دفاع روسیه به ورود پهبادهای این کشور به لهستان
افتتاح سیلوی غلات در بندر امیرآباد
مجلس تعطیل نیست
تعیین تکلیف واردات 4 هزار کامیون و کشنده+فیلم
طول ترافیک در آزادراه قزوین - رشت به 29 کیلومتر رسید
واکنش عربستان از توافق جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال کرد
حجاب برای دختران زیر 14 سال اتریش ممنوع شد
قیمت نوشت‌افزار افزایش یافت
اتهام سنگین علیه داور سابق لیگ برتر انگلیس
راه‌اندازی «تشکل ملی سوریه» به منظور مقابله با اشغال و تقویت امنیت ملی
ادامه درخشش شاگردان پیاتزا با غلبه بر آلمان
هشدار صریح رئیس کمیسیون اروپا به اسرائیل: تحریم‌ها در راه است
400 زوج در صف فرزندخواندگی , 110 کودک در انتظار خانواده
رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان: ترور رهبری حماس در دوحه، یک جنایت بزدلانه است
هنرمند ایرانی با مدال فرانسوی به پاس ثبت تاریخ قاجار تقدیر شد
نام امیر تتلو در فهرست مشمولان عفو رهبری نیست
قطر در اعتراض به حمله رژیم صهیونیستی به سازمان ملل نامه نوشت
اتحادیه اروپا: توافق ایران و آژانس فوری اجرا شود
فقط صحن علنی مجلس تعطیل است
انتشار آخرین آمار شهدا و مجروحان حمله رژیم اسرائیل به غزه
راه‌اندازی سامانه ملی حمایت؛ بستری امن برای گزارش‌دهی فساد
طوفان و افت دما در راه تهران
کشته شدن 656 نفر در تصادفات فقط در 17 روز ابتدایی شهریور
خط دفاع استقلال دچار شوک شد؛ دو غایب بزرگ در مقابل استقلال خوزستان
ادامه موج محکومیت جهانی؛ اروپا تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر را محکوم کرد
نجات در آخرین لحظه؛ دو کوهنورد زن در دماوند پیدا شدند
سایپا از واگذاری عقب نشینی کرد
اعتراضات فرانسه بار دیگر شعله‌ور شد/ 200 بازداشتی/ سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون
برنامه مرحله مقدماتی والیبال قهرمانی جهان/ روز بازی سرنوشت‌ساز ایران مشخص شد
وجود خلاء قانونی برای صدور گواهینامه موتور برای زنان
هشدار صریح امیر دوحه به رژیم اسرائیل؛ پاسخ لازم به این تجاوز آشکار داده می شود
واکنش نماینده کنگره آمریکا: اسرائیل باید پاسخگو اقدام های خود باشد
تراکتور جانشین بیرانوند را از اروپا آورد!
عراقچی: توافق ایران و آژانس منطبق بر قانون مجلس است/پذیرش نگرانی‌های امنیتی مشروع تهران
ازبکستان تجاوزگری رژیم صهیونستی به قطر را محکوم کرد
X
آگهی تبلیغاتی