×
سیاسی
شناسه خبر : 150845
تاریخ انتشار : جمعه 1402/06/17 ساعت 13:33

نورنیوز بررسی کرد؛

زوایای نشست رسانه‌ای وزیر صهیونیستی با خبرنگاران ضد انقلاب

دیدار اخیر وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی با خبرنگاران ضد انقلاب، گرچه مصداق عینی واکنش اجباری به استیصال آنها در قبال ایران محسوب می‌شود، اما حکایت از فعال شدن همه سازوکارها برای حمله سنگین رسانه‌ای به منظور ایجاد بی‌ثباتی و آشوب در سال‌گرد اغتشاشات سال گذشته دارد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: جمعی از خبرنگاران و روزنامه‌نگاران ضد انقلاب اخیرا دیداری با «گیلا گملیئل» وزیر اطلاعات رژیم اشغال‌گر قدس داشتند تا به نوعی ضمن تجدید پیمان با این رژیم جعلی و متجاوز، در جریان جزئیات برنامه‌های طراحی شده‌ی اتاق فکر صهیونیست‌ها برای سالگرد اغتشاشات در ایران قرار بگیرند.

گملیئل که طی ماه‌های گذشته میزبان رضا پهلوی در فلسطین اشغالی بود، صراحتا هدف از این نشست را تشدید فشارهای بین‌المللی بر جمهوری اسلامی ایران به ویژه با اتکاء به ابزار رسانه عنوان کرد.

دیدار وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی با چهره‌های رسانه‌ای معاند و برانداز جمهوری اسلامی در آستانه سالگرد اغتشاشات سال گذشته در کشورمان، نشان از طراحی و برنامه‌ریزی تل‌آویو و سرویس اطلاعاتی موساد با محوریت رسانه‌های معاند جمهوری اسلامی برای ناامن‌سازی مجدد کشور در این برهه دارد.

در این خصوص نکات مهمی وجود دارد:

نخست اینکه؛ بازی رسانه‌های ضدانقلاب در زمین رژیم صهیونیستی، اساسا موضوع بی‌سابقه یا حتی کم‌سابقه‌ای نیست اما آشکارسازی ارتباط این دو، آن هم در جریان برگزاری یک ملاقات رسانه‌ای و اعلام شده، بیان‌گر اصرار تل‌آویو بر تغییر ریل ابعاد پنهانی بازی ضدایرانی خود به فاز آشکار است.

به بیان دقیق‌تر؛ اصل پیش‌بُرد این بازی، نشان از تغییر تاکتیک صهیونیست‌ها در مواجهه با شکست در قبال اغتشاشات سال گذشته و بازتولید آنها در برهه کنونی دارد.

طی هفته‌های اخیر نیز رسانه‌های ضد انقلاب از صدای آمریکا گرفته تا رادیو فردا، بی‌بی‌سی فارسی، اینترنشنال، من‌وتو و... ذیل راهبری موساد در دو پرونده فوت جواد روحی و سپس مانور بر روی وضعیت جسمی موسوی و رهنورد، با جوسازی‌های دروغ و وارونه‌نمایی تلاش مضاعفی جهت بازتولید اغتشاشات در کشور صورت دادند.

در چنین شرایطی، برگزاری دیدار اخیر وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی و خبرنگاران ضد انقلاب و اصرار بر آشکارسازی رسانه‌ای آن، گرچه مصداق عینی نوعی واکنش اجباری نسبت به استیصال مشترک آنها در قبال ایران محسوب می‌شود، اما حکایت از فعال شدن همه سازوکارها برای حمله سنگین رسانه‌ای به منظور ایجاد بی‌ثباتی و آشوب در سال‌گرد اغتشاشات سال گذشته دارد.

دوم اینکه؛ وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی در حالی در این دیدار مدعی شده که «تغییر» به زودی در ایران رخ می‌دهد، که شکاف آشکار میان مواضع آشکار و پنهان صهیونیست‌ها در این خصوص کاملا قابل توجه و تامل است.

سال گذشته و در نقطه اوج شکل‌گری اغتشاشات، شبکه آی ۲۴ رژیم صهیونیستی در گزارشی به نقل از برخی کارشناسان امنیتی این رژیم اذعان کرد: «تعداد معترضین در ایران کم است و هیچ ایدئولوژی اعتراضی وجود ندارد، بنابراین این اعتراضات به جایی نخواهد رسید. باید شرایط را درست تحلیل کنیم. اغتشاشات در ایران به بلوغ، رهبری، برنامه‌ریزی و بینش سیاسی نیاز دارد و ما هیچ‌کدام از این‌ها را نداریم. به نظر نمی‌آید در آینده تغییری اتفاق بیفتد.»

بر این اساس؛ سخن گفتن وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی از حتمی بودن «تغییر» در ایران، گرچه به اندازه‌ای مضحک است که حتی رسانه‌های این رژیم هم آن را جدی نمی‌گیرند، اما دستِ‌کم دو هدف دارد:

اول؛ امیدبخشی به مزدوران وطن‌فروش ایرانیِ معاند ملت ایران و جلوگیری از چندپارگی و یأس آنها

دوم؛ تمرکززدایی و انحراف افکار عمومی از شرایط بحرانی جاری در اراضی اشغالی مخصوصا پس از کشتار و سرکوب اتیوپی‌تبارها (فلاشه‌ها) توسط پلیس رژیم صهیونیستی

نکته اینجاست که؛ سردرگمی اتاق فکرهای محور غربی-صهیونیستی و عمله‌های آنان در رسانه‌های معاند فارسی‌زبان کار را به جایی رسانده که این رسانه‌ها و به اصطلاح کارشناسانشان هفته‌هاست با برنامه‌های متعدد در حال مقصر معرفی کردن یکدیگر در شکست‌ها و ناکامی‌هایشان در برابر اراده ملت ایران هستند.

از آن سو؛ مسائل ضداخلاقی جاری در رسانه‌های فارسی‌زبان به عنوان یک سوژه‌ی همیشگی که هر از چندگاهی سر بر می‌آورد، از جمله موضوعاتی است که مجددا به بهانه استعفای سیما ثابت (شهرکی) نقل محافل شده و پرده‌های جدیدی از کثافت موجود در این شبکه‌ها را نمایان کرده است.

به هر شکل آنچه مسلم است اینکه؛ دشمنان ملت ایران هیچگاه از دشمنی و خباثت دست نکشیده و هزیمت و بیچارگی آنها نباید مجموعه مردم و نظام را از نقشه‌های پیاپی و مداومشان برای ضربه به انسجام و امنیت ملی غافل کند.

کشور ما چنانچه رهبر حکیم انقلاب بارها فرموده‌اند در مسیر فتح قریب‌الوقوع قله‌ای قرار دارد که از صدر اسلام تاکنون محقق نشده و این مهم بی‌تردید نیازمند صبر، استقامت، انسجام، بصیرت و کار مداوم است...      


نورنیوز
اخبار مرتبط
شهریورماه 1402/ قله کجاست، ماکجاییم؟
یکشنبه 1403/01/05 ساعت 15:50
نورنیوز بررسی کرد؛
شهریورماه 1402/ قله کجاست، ماکجاییم؟
تأکید رهبر معظم انقلاب در یک بازه زمانی 12‌ساله بر کلیدواژه‌های نمادینی چون «قله»، «دامنه» و «حرکت در مسیر»، علاوه بر اینکه محورهای راهبردی کشور را مشخص می‌کند، پرسش‌های قابل تأمل دیگری به دنبال دارد که بدون یافتن پاسخی برای آنها، درک عمق و مافی‌الضمیر مفاهیم یادشده ممکن و میسر نخواهد بود. کلیدی‌ترین سوال این است که چرا فقط وقتی به قله برسیم، دشمنی‌ها پایان خواهد یافت؟
سناریوی بازتولید آشوب و ناامنی با اسم رمز موسوی و رهنورد
چهارشنبه 1402/06/15 ساعت 23:35
نورنیوز بررسی کرد؛
سناریوی بازتولید آشوب و ناامنی با اسم رمز موسوی و رهنورد
طرح مسئله‌ای تحت عنوان در خطر بودن سلامت جسمی میرحسین موسوی و زهرا رهنورد و ارتباط دادن این موضوع با مواضع و رفتارهای آنها در حمایت از اغتشاشات شکست خورده سال گذشته، اسم رمز فاز جدیدتر بازی دشمنان پس از شکست در مرحله قبلی تلقی می‌شود.
رقص با مرگ
چهارشنبه 1402/06/15 ساعت 15:59
رقص با مرگ
سردار قاآنی: رژیم صهیونیستی رو به افول و فروپاشی است
شنبه 1402/05/28 ساعت 18:05
سردار قاآنی: رژیم صهیونیستی رو به افول و فروپاشی است
فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی رو به افول و فروپاشی است، گفت: شهید سلیمانی الگوی برجسته رفتار انسانی در خارج از مرزها بود که اقدامات معنوی وی به صورت دامنه دار در جبهه مقاومت نمایان شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دادگاه لاهه تحریم می‌شود
آغاز مذاکرات ایران و تروئیکای اروپا
پیام جنگی جدید نتانیاهو؛ استراتژی عملیاتی یا فرافکنی؟
ایران 3-2 صربستان | با نمایش غیرت ملی پوشان، ایران به 8 تیم برتر جهان صعود کرد + بازی بعدی
گزینه هاشمیان در خط حمله پرسپولیس چه بازیکنانی هستند؟
هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری 3 کشور اروپایی از شورای امنیت+فیلم
معاون بهداشت: امسال شیر در مدارس ابتدایی توزیع می شود
آغاز سخنرانی ترامپ در سازمان ملل متحد
سفیر ایران در ریاض: ایران و عربستان، آینده منطقه را می سازند
لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
پلیس مسئول صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی شد
افزایش سقف کارت رفاهی متصل به اوراق گام به 500 میلیون تومان
خنثی‌سازی تهدید امنیتی علیه ترامپ در نیویورک
درخشش 8 کودک و نوجوان ایرانی در مسابقه جهانی ژاپن
گروسی: ایران تعلیق توافق قاهره را اعلام نکرده است
رهبر معظم انقلاب امشب با مردم سخن خواهند گفت
سقوط پهپاد اسرائیلی در مرکز یونیفل
مخالفت پکن با اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا در افغانستان
روسیه: از مدت‌ها پیش حقوق فلسطینیان را به‌رسمیت می‌شناختیم
مکرون در خیابان‌های نیویورک: راه را باز کن، ترامپ!
تجلیل از تیم ملی کشتی‌ در «جشنی برای ایران» + ساعت و محل برگزاری
درهای کاخ گلستان باز شد
حمایت مدیران استقلال از ساپینتو
تصویب طرح مسکن استیجاری برای زوج‌های جوان +جزییات
کشف جسد سوخته در تهران؛ راز جنایت برملا شد
نورویدیو | معمای ورود پاکستان هسته‌ای به خلیج‌فارس!
اطلاعیه سپاه در خصوص صداهای ناهنجار این شب‌های مشهد
برنده بازگشت تحریم‌‌ها
دستیابی طلای جهانی به قله های جدید قیمتی
آغاز سال تحصیلی 5-1404 دانشگاه‌ها با حضور 3 میلیون دانشجو
انتقال یک زندانی ایرانی از بلژیک به کشور
پرداخت سود سهام عدالت توسط شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس
تقویم مهرماه 1404، ماه مهر و مناسبت‌ها
وقتی مقاومت غزه معادلات جهانی را تغییر داد
شروع سال تحصیلی با هدایا و بسته‌های ویژه همراه اول
عوامل موثر در آسم کودکان زیر 5 سال را بشناسیم
دفتر نتانیاهو عملیات نظامی اسرائیل در قطر را فاش کرد +فیلم
زمان ثبت‌نام آزمون وکالت 1404 مرکز وکلای قوه قضاییه اعلام شد
قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه 1 مهر +جدول
پیشنهاد افزایش سرمایه 88 درصدی تاصیکو
«زنگ سایبری» در مدارس به صدا درمی آید
فرصت‌ها و الزامات کشت قانونی خشخاش برای تأمین مواد اولیه دارویی
10بار قصاص و 10سال حبس برای کلثوم اکبری
پیاتزا: یک فینال با صربستان داریم
پوستر والیبال ایران و صربستان منتشر شد
بورس درجا زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 1 مهر 1404
باید به دیپلماسی فرصت داد
اهدای عضو به سه بیمار گیلانی زندگی دوباره ای بخشید
نورنما | روایت تلخ یک شعر از عبدالجبار کاکایی
X
آگهی تبلیغاتی