×
فرهنگی
شناسه خبر : 150810
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

بالاخره عرصه هنر و ورزش سیاسی هست یا نیست!؟

دشمنان ملت ایران همواره این‌گونه القاء کرده‌اند که جمهوری اسلامی با اتخاذ رویکردهای سیاسی و ایدئولوژیک، عرصه هنر و ورزش را آلوده به اغراض سیاسی کرده، حال آنکه، دستِ‌کم طی یک‌سال گذشته همه رویدادهای هنری و ورزشی خارجی، عرصه رفتارهای سیاسی آنان علیه ایران بوده است.

نورنیوز ـ گروه فرهنگ و جامعه: در روز ۱۱ شهریورماه (دوم سپتامبر) تعدادی از سینماگران و شرکت‌کنندگان در هشتادمین دوره جشنواره فیلم ونیز با بالا بردن دست‌نوشته‌هایی و دادن شعار از اغتشاشات سال گذشته ایران حمایت کردند.

«دیمین شزل» کارگردان و رئیس هیئت داوران جشنواره ونیز، «گابریل ماینتی» کارگردان ایتالیایی، «میا هانسن لاو» کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس فرانسوی،‌ «مارتین مک دونا» کارگردان بریتانیایی-ایرلندی، «جین کمپیون» کارگردان نیوزیلندی، «صالح بکری» بازیگر فلسطینی و «لورا پویترس» کارگردان آمریکایی در کنار «زر امیرابراهیمی» و «اشکان خطیبی» از جمله سینماگرانی بودند که در این تجمع با تی‌شرت‌های سیاهی که بر روی آنها نوشته شده بود زن، زندگی آزادی حضور داشتند.

«آلبرتو باربرا» منتقد فیلم و رئیس جشنواره ونیز هم توماری علیه آنچه سانسور و سرکوب هنرمندان در ایران خوانده بود را امضا کرد!‌

این نمایش کاملا سیاسی در جشنواره‌ای به‌ظاهر سینمایی که مدعی عدم ورود به مسائل سیاسی است، در حالی تابلوی حمایت از اغتشاش‌گران و براندازان را سرِ دست گرفته، که مقامات و رسانه‌های غربی-صهیونیستی همواره جمهوری اسلامی ایران را متهم به استفاده ابزاری از هنر و ورزش کرده و خود را مبرّای از آن می‌دانند.

اتاق فکرهای غربی-صهیونیستی و پادوهای رسانه‌ای آنان، همواره این‌گونه القاء کرده‌اند که ایران با اتخاذ رویکردهای سیاسی و ایدئولوژیک، عرصه هنر و ورزش را آلوده به اغراض سیاسی کرده است، حال آنکه، دستِ‌کم طی یک‌سال گذشته همه رویدادهای هنری و ورزشی خارجی، عرصه رفتارهای سیاسی آنان علیه ایران بوده است.

جالب اینکه؛ گرچه عموم ملت ایران بارها بر خلاف خواسته این اتاق فکرها و جریان‌های ضدایرانی رفتار کرده و به اَشکال مختلف حمایت خود را از نظام جمهوری اسلامی نشان داده‌اند، اما مطرودین ملت و وطن‌فروشانی که آشکارا بر لزوم تشدید تحریم‌های ضدایرانی تاکید دارند، همچنان می‌کوشند با ایجاد چنین صحنه‌هایی، خود را حامی مردم ایران نشان داده و اغراض ضدملی و تجزیه‌طلبانه خود را پیش ببرند.

فراتر اینکه؛ جریان‌های ضدایرانی همچنان از پاسخ به این سوال ملت ایران عاجزند که اگر موضوع واقعا حمایت از ایرانیت و مردم است، چرا حتی یک‌بار هم در چنین نمایش‌های نخ‌نمایی تصاویر قهرمانان ملی و اسطوره‌های مقاومت و ایثار که به دست تروریسم دولتی آمریکا و رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند، سرِ دست گرفته نمی‌شود!؟

و مهم‌تر اینکه؛ چرا کشورهای غربی مدعی آزادی بیان، در کشورهای خود کمترین اجازه‌ای به طرح کوچکترین انتقاد نمی‌دهند و شدیدترین برخوردها را با منتقدین دارند؟ در کدام‌یک از این کشورها اجازه رفتارهای ضدامنیتی داده می‌شود؟  

ناگفته پیداست که دست دشمن چندپاره برای مقابله با اراده ملت ایران خالی است و تنها چیزی که بدان چنگ زده‌اند، ارائه تصویری وارونه و دروغین از جامعه ایرانی و نظام جمهوری اسلامی به دنیاست تا شاید از رهگذر فشارهای بین‌المللی بتوانند مقاصد ضدمیهنی خود را به بهانه اغتشاشات سال گذشته برآورده کنند.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جدال مرگبار پدر و پسر بر سر خانه
مرگ در میانه وداع؛ صاعقه مراسم خاکسپاری را به فاجعه بدل کرد
لحظه دلهره آور انفجار زیر بالگرد هلال احمر هنگام عملیات اطفاء حریق در بندر شهید رجایى
قیمت طلا، سکه، دلار و سایر ارزها امروز 13 اردیبهشت 1404/افزایش چشمگیر قیمت ها
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ دیه جان‌باختگان و خسارت 400 خودرو پرداخت شد
تاج: در روزهای آینده درباره برگزاری مراسم جشن قهرمانی تراکتور تصمیم گیری می شود .
7 کشته در حادثه ای مرگبار در آیداهوی آمریکا +فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (22)«اسکو»
دستگیری سارقانی که هفته گذشته گوشی تلفن همراه یک دانشجو را به سرقت بردند
عملیات یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی +فیلم
احتمال وقوع زلزله 7 ریشتری جدی است؛زمین زیر پا ناآرام است؛
مرگی در سایه انفجار؛ زن مرموز در سالونیک چه می‌خواست؟
برق مشترکان پُرمصرف در تهران، از امروز قطع می‌شود!
کلید اولیه کنکور 1404 کی منتشر می شود؟
نورنما | حرکات محیرالعقول کار دست راننده تبریزی داد
رصد میدانی نشان از تخلف گسترده در اجرای طرح کالابرگ دارد! +فیلم
واژگونی جرثقیل 40 تنی در دل شب
قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1404 / ثبات قیمت شکست
بانک رفاه کارگران اعلام کرد؛ جزییات ارائه کارت‌های رفاهی تا 300 میلیون تومان به کارگران
اصلاحات بزرگ در نظام آموزش؛ آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی در راه است؛
دختر ایرانی خوش درخشید. با کسب 2 مدال جهانی در وزنه برداری
آموزش و پرورش نیرو می‌گیرد؛ ثبت‌نام آزمون استخدامی بزودی!
ویدیو تکان دهنده جدید از شدت انفجار در بندر شهید رجایی
معاینه‌فنی موتورسیکلت‌ در تمامی مراکز شهر تهران امکان‌پذیر شد
ساحلی بازان ایران امروز برای شکار پاراگوئه به میدان می‌روند
افشای بیماری صعب العلاج بیل گیتس از سوی دخترش
جزئیات پر دردسر/مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟
صندوق بازنشستگی از ارائه تسهیلات رفاهی جدید به بازنشستگان خبر داد
تغییر ساعت کاری ادارات قطعی شد+ فیلم
عکس عجیب ترامپ در لباس پاپ
آتش در میانه جنگ و جشن
فرصت دوباره ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها؛ پیش‌فروش با تحویل پاییز 1404+جزییات و لینک ثبت نام
مذاکرات از «سه» گذشت و بازی شروع شد!
عاملان شهادت محیط‌بان گلستانی در عملیات غافلگیرانه پلیس به دام افتادند
تعویق مذاکرات، بازی را متوقف نکرد؛ سناریوی جدید دیپلماسی در راه است؟
آغاز بازی مار و پله از سوی آمریکا
ورود به مخفیگاه و دستگیری سارقان از دید دوربین پلیس+ فیلم
انفجار بودجه‌های نظامی؛ جهان در آستانه جنگی خاموش؟
برنامه مسابقات امروز 13 اردیبهشت + پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
نورنما | حمام شترها در آب های خلیج فارس
تهران بارانی می شود
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
X
آگهی تبلیغاتی