شنبه 18 مرداد 1404 | ساعت 11:57
شنبه 18 مرداد 1404 | ساعت 11:57
×
سیاسی
شناسه خبر : 150751
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/06/14 ساعت 17:07

کرملین: روسیه به مأموریت خود در قره‌باغ ادامه می‌دهد

به گفته سخنگوی کرملین، روسیه همچنان نقش ضامن صلح قره‌باغ را دارد و قرار نیست مأموریتش را به پایان برساند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت که نمی‌تواند گزارش‌های رسانه‌ها درباره احتمال دیدار ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی در آینده نزدیک را تأیید کند.

نیویورک‌تایمز دوشنبه با استناد به اظهارات مقامات رسمی که در جریان امور بودند، گزارش داد که رهبر کره شمالی برنامه دارد در ماه سپتامبر برای گفتگو درباره همکاری‌های نظامی به روسیه سفر کند.

پسکوف به خبرنگاران گفت: نه، ما نمی‌توانیم (این گزارش‌ها) را تأیید کنیم. چیزی برای گفتن در این باره نداریم.

سخنگوی کرملین همچنین درباره دیدار روز دوشنبه پوتین با رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه گفت که هدف این دیدار تبادل‌نظر بود و برنامه‌ای برای توافقی عینی وجود ندارد.

پسکوف در این راستا بیان کرد: برنامه‌ای برای توافقی مکتوب یا هرگونه سندی وجود نداشت. و هدف اصلی دیدار دوشنبه تبادل‌نظر درباره ابعاد روابط دوجانبه‌مان و درباره مشکلات معلوم منطقه‌ای بود. این هدف محقق شد و مذاکرات بسیار سازنده‌ و ثمربخشی انجام شد، اما احتمال انجام دادن توافقی بخصوص کم بود.

او همچنین برکناری وزیر دفاع اوکراین را یک موضوع داخلی کی‌یف تلقی کرد. ولودیمیر زلنسکی یک‌شنبه گذشته اعلام کرد که اولکسی رزنیکوف از سمت خود برکنار می‌شود و رستم اومروف جانشین او خواهد شد.

پسکوف در این باره گفت: ما نمی‌توانیم در این باره اظهارنظر کنیم. این در واقع یکی از موضوعات داخلی اوکراین است. فکر نمی‌کنیم که در حال حاضر، هیچ تغییر سمتی تأثیری روی کلیت رژیم کی‌یف بگذارد. تاکنون، تغییری در این رویه ایجاد نشده است.

او در بخش دیگری از اظهاراتش گفت که مسکو نمی‌تواند به اعتراضات ژاپن به سوم سپتامبر، روز پیروزی بر ژاپن توجهی کند، چراکه این روز دارای اهمیتی تاریخی برای روسیه است.

مقام‌های روسیه در سال جاری میلادی تصمیم گرفتند روز سوم سپتامبر (روز پس از تسلیم ژاپن در جنگ جهانی دوم) را "روز پیروزی بر ژاپن میلیتاریستی" اعلام کنند؛ تصمیمی که اعتراض توکیو را برانگیخت.

پسکوف به خبرنگاران گفت: در این مورد، ما از تاریخمان حرف می‌‎زنیم که واضح است. باید برای ژاپن هم واضح باشد. بنابراین، نمی‌توانیم به این اعتراضات توجهی کنیم.

سخنگوی کرملین درباره روابط روسیه با ارمنستان هم گفت که مسکو قدردان روابطش با ایروان است اما غیرممکن است که مسکو با نظر نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان درباره شکست مأموریت صلح‌بانان روسی در منطقه قره‌باغ موافقت کند.

پاشینیان، اخیراً در گفت‌گو با روزنامه ریپابلیکای ایتالیا گفته بود که عملیات صلح‌بانان روسی موفقیتی در قره‌باغ به دنبال نداشته و روسیه در حال ترک این منطقه است.

پسکوف در این باره بیان کرد: ما عمیقا برای نخست‌وزیر پاشینیان احترام قائلیم و قدردان همکاری و ارتباط بسیار سازنده میان او و رئیس جمهور پوتین هستیم و امیدواریم این روابط تضمین‌کننده همکاری نزدیک میان دو کشور باشد. اما موافق این اظهارات نخست‌وزیر نیستیم. روسیه یک بخش جدایی‌ناپذیر این منطقه است و نمی‌تواند جایی برود. روسیه نمی‌تواند ارمنستان را رها کند.

به گفته سخنگوی کرملین، روسیه همچنان نقش ضامن صلح قره‌باغ را دارد و قرار نیست مأموریتش را به پایان برساند.

او افزود، شمار ارمنی‌هایی که در روسیه زندگی می‌کنند، از خود ارمنستان بیشتر است که بیشترشان شهروندان میهن‌دوست روسی هستند که کمک شایانی به پیشرفت این کشور می‌کنند.

همچنین پسکوف درباره احتمال توافق غلات با ترکیه گفت که احتمال توافق در این باره کم بود، چراکه موضوع  توافق غلات روندی چندجانبه است و نمی‌توان از طریق روندی دوجانبه با ترکیه به توافقی در این زمینه رسید. او همچنین به نقش کشورهای غربی در توافق غلات دریای سیاه اشاره کرده و گفت که این کشورها مدت‌هاست که به تعهداتشان در این توافق عمل نمی‌کنند.


اسپوتنیک
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سرلشکر موسوی: بسیج همواره میدان‌دار نیاز‌های کشور در عرصه‌های مختلف بوده است
قیمت خودرو امروز شنبه 18 مرداد 1404
پایان عملیات اطفای حریق در مرز مهران؛ یک نفر جان باخت + فیلم
استاد فرشچیان؛ سفر از بوم خاک به بزم ملکوت +جزئیات و محل خاکسپاری
6900 میلیارد تومان سود به حساب سهامداران واریز شد
نرخ نان در تهران 52 درصد و در شهرستان 42 درصد زیاد شد
دیپلماسی سازنده و عبور از تهدیدات تصاعدیابنده
زلنسکی: هیچ بخشی از خاک اوکراین را به روسیه نمی‌دهیم
تاج: اگر در ورزشگاهی شعار نژادپرستانه سرداده شود داور باید پایان مسابقه را اعلام کند
پیشنهاد پوتین به ترامپ: با واگذاری شرق اوکراین، جنگ متوقف خواهد شد
پلیس فتا: «جراح قلابی» را شناسایی کرده و گزارش دهید +سایر مشخصات
جهانگیر: دستور قوه قضائیه به دادگستری‌های مرزی برای تأمین تسهیلات رفاهی زائران ابلاغ شد
تمرکز سلیمی بر تیم ملی؛ رضازاده به فدراسیون بازگشت
آتش‌سوزی مهیب در انبار کالای گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه ساوه
جنگ فراترکیبی!
عوامل رژیم صهیونیستی قصد داشتند چه اقداماتی در راهپیمایی اربعین انجام دهند؟
روایت جالب شفای دست استاد فرشچیان توسط امام رضا(ع) + فیلم
آتش جدید در خط حمله استقلال
از 450 مسافر قطار تهران به کرمان، 30 نفر مصدوم شدند
پوتین و ترامپ جمعه آینده در آلاسکا با یکدیگر دیدار می‌کنند
ارزش 200 هزار دینار عراق معادل 11 میلیون تومان برای زائران اربعین
اولین واکنش وزارت خارجه ایران به توافق آذربایجان و ارمنستان و راه‌اندازی کریدور زنگزور
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(66)؛ «بلداجی»
تلاش واشنگتن برای توقف شورای امنیت درباره اشغال کامل غزه
شورای امنیت جلسه اضطراری «اشغال غزه» را به یکشنبه موکول کرد
«کریدور زنگزور»؛ مسیر تازه یا دام ژئوپلیتیکی برای ایران؟
پایان کار طارمی در اینتر؟ مقصد بعدی شاید لیگ برتر انگلیس
پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 18 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 18 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
قرعه‌کشی خودروهای وارداتی فردا برگزار می‌شود +جزئیات
آلاسکا میزبان پوتین و ترامپ؛ یخبندان یا گشایش؟!
جاده ترامپ و اختناق ایران؟
وقتی مجری الجزیره عضو پارلمان اسرائیل را ادب می‌کند
هشدار آمریکا به شهروندان: از اماکن مرتبط با اسرائیل در امارات دوری کنید
آتش‌سوزی گسترده در کالیفرنیا /هزاران نفر خانه هایشان را ترک کردند+ فیلم
نماینده فلسطین در سازمان ملل: اسرائیل به دنبال اجرای طرح خبیث در غزه است
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و مودی
گره مذاکرات مستقیم ایران و FATF بعد از 6 سال باز می شود
شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد
ونس: برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین نداریم
کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس: اسرائیل تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه است
دفتر نتانیاهو ادعای بگو‌مگوی لفظی با ترامپ را تکذیب کرد
راهپیمایی میلیونی دوباره یمنی ها در حمایت از مردم غزه
شبکۀ ان‌بی‌سی‌نیوز آمریکا: اسرائیل با همه‌گیری جاسوسی برای ایران روبه‌رو شده است+فیلم
جاده ترامپ و اختناق ایران؟!
لوکاشنکو: ترامپ خیلی وراج است
بلومبرگ: تماس ترامپ و مودی درباره پاکستان روابط آنها را تیره کرد
ایران طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال غزه را به شدت محکوم کرد
X
آگهی تبلیغاتی