×
سیاسی
شناسه خبر : 146831
تاریخ انتشار : جمعه 1402/05/27 ساعت 13:41

رئیسی: همه امروز سپاه را ملجاء و پناه خود می‌دانند

رئیس‌جمهور با بیان اینکه سپاه دو ویژگی اساسی دارد که باید به آن افتخار کرد: سرمایه معنوی و سرمایه اجتماعی، گفت:‌ شیعه، سنی، مسلمان و غیرمسلمان، همه امروز سپاه را ملجا می‌دانند.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در بیست و چهارمین مجمع عالی فرماندهان و مسئولان سپاه پاسداران که امروز(جمعه) برگزار شد، گفت: نیروهای مسلح و مجهز در دنیا بسیارند اما آنچه سپاه را از سایر نیروهای مسلح ممتاز می کند قدسیت سپاه است و این مهم بواسطه ارتباط این نهاد انقلابی با مرکز حاصل شده است.

او ارتباط و اطاعت امر از نایب زمان (عج) را دیگر ویژگی ممتاز سپاه دانست و افزود: سپاه علاوه بر جایگاه قدسی خود مبنی بر حفظ و صیانت از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن، عمل قدسی و مقدس دارد و شهدای والامقام ما نمونه های مجسم این عمل مقدس هستند.

رئیس شورای عالی امنیت ملی سپاه را مولود بابرکت انقلاب اسلامی توصیف کرد و افزود: این مولود مقدس تا به امروز ماموریتهای خطیری بر دوش داشته که مهم ترین آن‌ها حفظ و صیانت از انقلاب اسلامی است.

رئیسی سرمایه معنوی و اجتماعی را از عوامل برتری سپاه توصیف کرد و گفت: همه امروز سپاه را ملجأ و مأمن می دانند و حضور سپاه برای مردم اطمینان بخش و در منطقه امنیت بخش و امیدبخش است. حضور سپاه در تمامی عرصه ها امنیت ساز، آرامش بخش و امیدساز بوده و اگر اقدامات سپاه و مجاهدان غیور امت اسلامی برابر داعش نبود امروز تمام اروپا را داعش فراگرفته بود.

او با بیان اینکه زندگی آرام امروز در اروپا مرهون مجاهدت های سپاه است، اظهار کرد: اما متأسفانه آنها قهرمان مبارزه با تروریسم را ، ترور می کنند و سپاهی که در خط مقدم مبارزه با تروریسم است را تروریست معرفی می کنند! و این سوالی است که سازمانها بین المللی باید به آن پاسخ دهند.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: سایه جنگ از کشور با مجاهدت سپاه ، خون پاک شهدا و مدد الهی کنار رفت، اگر امروز همگان ایران را قدرتمند و با عزت می شناسند این قدرت مرهون جانفشانی شهدا، مجاهدت نیروهای مسلح و ایستادگی مردم است؛ تولید قدرت در حوزه های مختلف اعم از نظامی، علمی، اقتصادی و مجاهدت در میدان مصونیت بخش بوده است.

او با بیان اینکه مجهز بودن امروز سپاه به قدرت مغز افزاری، نرم افزاری و سخت افزاری، شگرف و شایسته تحسین است، گفت: در تمامی این عرصه ها بایستی همواره به روز و به هنگام کار کرد که این در دستور کار سپاه قرار دارد.

رئیس‌جمهور اهمیت جنگ شناختی و اداراکی را برابر با جنگ سخت دانست و افزود: شناخت، تجهیز و اقدام به هنگام و در زمان مناسب در عرصه جنگ شناختی نیز توطئه های دشمن را خنثی می کند.

او با اشاره به اینکه دشمنان تصور کردند با اغتشاشات می توانند به انقلاب اسلامی و نظام اسلامی ما آسیب بزنند، تصریح کرد: غافل از اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی امروز به درخت تناوری مبدل شده است، آنها پس از ناکامی برابر ایران اسلامی پیغام هایی را مبنی بر اشتباه در رفتار و موضع گیری های خود در ایام اغتشاشات را برای ما ارسال کردند.

رئیس جمهور اظهار کرد: سپاه با شعار «ما می توانیم» وارد میدان شده و این شعار در تمامی عرصه‌ها محقق شده و خودنمایی می کند و حضور این نیروی توانمند در کنار سایر نیروهای مسلح دشمنان را مأیوس کرده است.

او گفت: امروز نام سپاه با محرومیت زدایی عجین شده و مردم ایران این دو نام را همواره در کنار یکدیگر می شناسند و این سرمایه اجتماعی باید پاس داشته شود و بنده امروز از این بازوان پرتوان نظام اسلامی قدردانی می کنم.

رئیسی تاکید کرد: امروز راه اندازی اردوهای راهیان پیشرفت در کنار اردوهای راهیان نور گامی موثر در راستای تبیین پیشرفت ها و توانمندی‌های ایران اسلامی در دوران سخت ترین تحریم ها است.

رئیس‌جمهور افزود: امنیت و اقتدار امروز مرهون اراده مجاهدانی است که جانانه برابر دشمن ایستاده‌اند، از این رو دولت خود را مکلف می داند با اراده ای محکم در مسیر رفع مشکلات گام برداشته و مسیر پیشرفت و شکوفایی را باقدرت دنبال کند.

رئیسی با یادآوری اینکه از ابتدای دولت هم حوزه رفع تحریم و هم خنثی سازی تحریم را دنبال کرد ه ایم، خاطر نشان کرد: در رفع تحریم ها دیپلماسی مقتدرانه و عزت مندانه را دنبال می کنیم و در حوزه خنثی سازی تحریم ها هم معتقدیم امروز از هر زمان دیگری قوی تریم و دشمن از هر زمان دیگر ضعیف‌تر است.

او گفت: امیدواریم این همکاری، همدلی و هم افزایی میان دولت، سپاه و نیروهای انقلابی در راستای امیدافزایی مردم و ناکام سازی دشمنان تداوم داشته باشد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اولین واکنش وزارت خارجه ایران به توافق آذربایجان و ارمنستان و راه‌اندازی کریدور زنگزور
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(66)؛ «بلداجی»
استاد فرشچیان درگذشت
تلاش واشنگتن برای توقف شورای امنیت درباره اشغال کامل غزه
شورای امنیت جلسه اضطراری «اشغال غزه» را به یکشنبه موکول کرد
«کریدور زنگزور»؛ مسیر تازه یا دام ژئوپلیتیکی برای ایران؟
پایان کار طارمی در اینتر؟ مقصد بعدی شاید لیگ برتر انگلیس
پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 18 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 18 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
قرعه‌کشی خودروهای وارداتی فردا برگزار می‌شود +جزئیات
آلاسکا میزبان پوتین و ترامپ؛ یخبندان یا گشایش؟!
جاده ترامپ و اختناق ایران؟
وقتی مجری الجزیره عضو پارلمان اسرائیل را ادب می‌کند
هشدار آمریکا به شهروندان: از اماکن مرتبط با اسرائیل در امارات دوری کنید
آتش‌سوزی گسترده در کالیفرنیا /هزاران نفر خانه هایشان را ترک کردند+ فیلم
نماینده فلسطین در سازمان ملل: اسرائیل به دنبال اجرای طرح خبیث در غزه است
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و مودی
گره مذاکرات مستقیم ایران و FATF بعد از 6 سال باز می شود
شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد
ونس: برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین نداریم
کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس: اسرائیل تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه است
دفتر نتانیاهو ادعای بگو‌مگوی لفظی با ترامپ را تکذیب کرد
راهپیمایی میلیونی دوباره یمنی ها در حمایت از مردم غزه
شبکۀ ان‌بی‌سی‌نیوز آمریکا: اسرائیل با همه‌گیری جاسوسی برای ایران روبه‌رو شده است+فیلم
جاده ترامپ و اختناق ایران؟!
لوکاشنکو: ترامپ خیلی وراج است
بلومبرگ: تماس ترامپ و مودی درباره پاکستان روابط آنها را تیره کرد
ایران طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال غزه را به شدت محکوم کرد
اشغال غزه؛ از فاجعه انسانی تا خودکشی استراتژیک اسرائیل
ادعای نتانیاهو: قصد اشغال نظامی غزه را نداریم
گزارش تصویری | رشد نیروگاه های خورشیدی
پویش یک تیک‌تاکر معروف عراقی در حمایت از موشک‌های ایرانی+فیلم
سلاح مقاومت یا خلأ امنیتی؛ لبنان در دوراهی تاریخی
نویسندگان هالیوود در نامه ای به ترامپ استبداد به آزادی بیان را محکوم کردند
افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی
شهادت مأمور پلیس هنگام دستگیری سارق کابل برق در شفت گیلان
ووشو ایران در بازی‌های جهانی صاحب مدال طلا شد
اکبر عبدی: حالم خوب است/به زودی از بیمارستان مرخص می‌شوم
سازمان همکاری اسلامی تصمیم رژیم اسرائیل برای اشغال غزه را محکوم کرد
حماس: تصمیم رژیم صهیونستی درباره اشغال غزه "جنایت جنگی" است
سکتبالیست‌های ایران ژاپنی ها را به زانو درآوردند
فاکس نیوز هم از دیدار احتمالی پوتین و ترامپ در هفته آینده خبر داد
واکنش ها به طرح اسرائیل برای اشغال غزه
قالیباف: مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد
رهبران اردن و مصر با طرح اشغال کامل نوار غزه مخالفت کردند
همراه اول؛ نخستین اپراتور خارجی با خدمات حضوری در فرودگاه نجف
تکذیب هر گونه درگیری در جریان انتقال به زندان اوین
تجهیز پایگاه «استاربیس» به خطوط لوله آب!
X
آگهی تبلیغاتی