×
سیاسی
شناسه خبر : 146702
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/05/24 ساعت 16:14

فرمانده سپاه فجر استان فارس خبر داد؛

جزئیات جدید از حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ (ع)

فرمانده سپاه فجر استان فارس گفت: تروریست دستگیر شده در حادثه حرم شاهچراغ با حضور یک ماهه در شهر شیراز در فاصله‌ای نزدیک به حرم ساکن شده بود.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: سردار یدالله بوعلی امروز در مراسم گرامیداشت هفته خبرنگار که به میزبانی سازمان بسیج رسانه فارس برگزار شد به تشریح مجدد زوایای حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) پرداخت و اظهار کرد: این حادثه در ساعت ۱۹ عصر روز(یکشنبه ۲۲ مرداد) در ضلع جنوبی حرم مطهر و یکی از درب‌های فرعی، درب باب المهدی (عج) با ورود این تروریست رخ داد.

او افزود: این تروریست یک فرد نیست و یک شبکه است که عقبه آن صرفاً در کشورهای اسلامی نیست و این شبکه تنها مربوط به شیراز نیست و در چند کشور ادامه دارد و بدون تردید به صورت گسترده به رژیم صهیونیست وصل است.

سردار بوعلی با اشاره به اینکه در این خصوص بیش از ۱۰ نفر دستگیر شده‌اند، اضافه کرد: این تروریست با پوشش یک ماهه در شهر شیراز مستقر شده و اقداماتی که لازم بوده را انجام داده و در فاصله‌ای نزدیک به حرم ساکن شده بود.

فرمانده سپاه فجر فارس ادامه داد: در زمان وقوع حادثه، این تروریست با یک پوشش وارد خیابان فرعی حرم می‌شود و قبل از رسیدن به گیت ورودی اسلحه خود را بیرون می‌آورد و با حالت هجومی به حرم ورود می‌کند.

سردار بوعلی گفت: از زمان ورود و شروع تیر اندازی این تروریست و زمان دستگیری در حرم مطهر کمتر از ۴۰ ثانیه است. اما در هنگام مشاهده تصاویر دوربین حرم این گمان می‌رود که در یک زمان ۱۰ دقیقه‌ای در حرم بوده است.

او افزود: این تروریست هشت خشاب به همراه داشت و اسلحه او یکی از بهترین اسلحه‌های کیفی بود.

فرمانده سپاه فجر فارس با اشاره به اینکه این تروریست از درب مجاورت بهداری حرم مطهر شروع به تیراندازی می‌کند و به سمت ورودی حرکت می‌کند، تصریح کرد: در زمان ورود به حرم، شروع شلیک و تیراندازی این تروریست به سمت خدام حرم بوده است که منجر به شهادت یکی از خدام می‌شود و پس از آن به نفر دوم که از محافظین حرم بوده است شلیک می‌کند که متأسفانه وی شب گذشته به شهادت رسید.

سردار بوعلی خاطر نشان کرد: از تعداد شش نفری که به آنها شلیک شد چهار نفر از خدام و محافظین حرم هستند که تروریست در مسیر به یک نفر زائر تیر اندازی می‌کند و در ادامه طی مسیر به سمت حرم، با یک خانم مواجه می‌شود و یک تیر به وی شلیک می‌کند و در این زمان بلافاصله لایه دوم حفاظت در قالب چهار نیروی حفاظت حرم ورود می‌کند.

او اظهار کرد: کلیه شلیک‌های صورت گرفته توسط این تروریست در گیت ورودی و راهرو حرم بوده است.

فرمانده سپاه فجر استان فارس تأکید کرد: این موضوع که عنوان می‌شود یک تروریست وارد صحن شده و شروع به شلیک کرده است واقعیت ندارد. در کوله پشتی که این فرد تروریست به همراه داشت یک و نیم لیتر بنزین به همراه فندک بود.

او با بیان اینکه این تروریست از وجود محافظین در حرم بی اطلاع بود، اضافه کرد: یکی از نیروهای خدماتی حرم که در فاصله نزدیک به تروریست بوده و از اعضای بسیجی یکی از پایگاه‌های مساجد شیراز است به شکل شجاعانه و بدون توجه به اینکه ممکن است به او شلیک شود به سمت فرد تروریست می‌رود و به آن ضربه می‌زند و پس از دو نیروی حفاظت مسلح به کمک وی می‌آیند.

سردار بوعلی گفت: تمام اتفاقات رخ داده در محل حرم از حضور تروریست تا اتفاقات رخ داده تنها در هشت ثانیه بوده است.

به گفته فرمانده سپاه فجر استان فارس در این حادثه هشت نفر مصدوم شدند که ۶ نفر تیر خوردند و دو نفر دیگر که یک خانم بوده که دچار ایست قلبی شد و فرد دیگر از محافظان حرم است که به دلیل ازدحام در حرم دچار مصدومیت شد که یکی از خادمان در شب حادثه و فرد دیگر که از نیروهای حفاظت بود شب گذشته به شهادت رسید.

سردار بوعلی در پایان خاطر نشان کرد: در حادثه حرم شاهچراغ (ع) حضور خبرنگاران و صدا و سیما مرکز فارس بسیار دقیق بود و اطلاع‌رسانی‌ها مرحله به مرحله صورت گرفت و کمترین حاشیه را داشت.


نورنیوز
اخبار مرتبط
عامل اصلی جنایت تروریستی شاهچراغ به 2 بار اعدام محکوم شد
چهارشنبه 1402/07/05 ساعت 15:33
دادگستری فارس خبر داد؛
عامل اصلی جنایت تروریستی شاهچراغ به 2 بار اعدام محکوم شد
رئیس‌کل دادگستری فارس اعلام کرد که عامل اصلی جنایت تروریستی شاهچراغ به 2 بار اعدام محکوم شد و سایر عوامل دخیل در این پرونده نیز دستگیر شدند.
آخرین نفر از تروریست‌های حادثه شاهچراغ در ایران دستگیر شد
شنبه 1402/05/28 ساعت 16:45
آخرین نفر از تروریست‌های حادثه شاهچراغ در ایران دستگیر شد
وزیر اطلاعات درباره آخرین پیگیری‌ها از عاملان و آمران حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) گفت: آخرین نفر آنان در ایران دستگیر شد و هماهنگ شده تا ان‌شاالله به کشوری که این کار را کرده برویم.
شناسایی 6 نفر از عاملان پشتیبانی کننده حادثه تروریستی شاهچراغ (ع)
دوشنبه 1402/05/23 ساعت 17:18
فرمانده انتظامی استان فارس خبر داد؛
شناسایی 6 نفر از عاملان پشتیبانی کننده حادثه تروریستی شاهچراغ (ع)
فرمانده انتظامی استان فارس از دستگیری 6 نفر از عاملان مرتبط با حمله تروریستی در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) خبر داد.
رئیس قوه‌قضائیه بر برخورد با همه عوامل حادثه تروریستی شاهچراغ تأکید کرد
دوشنبه 1402/05/23 ساعت 16:55
رئیس قوه‌قضائیه بر برخورد با همه عوامل حادثه تروریستی شاهچراغ تأکید کرد
رئیس قوه قضائیه به مقامات قضایی در استان فارس دستور داد تا همه عناصر و عوامل دخیل در حادثه تروریستی شاهچراغ را شناسایی و دستگیر کنند.
نقش‌آفرینی تروریسم رسانه‌ای در جنایت شاه‌چراغ
دوشنبه 1402/05/23 ساعت 15:26
نورنیوز بررسی کرد؛
نقش‌آفرینی تروریسم رسانه‌ای در جنایت شاه‌چراغ
مطابق معمول بسترسازی‌های پیشینی و فضاسازی‌های پسینی چنین جنایاتی برای تحریف و وارونه‌نمایی اصل ماجرا نزد افکار عمومی غالبا در بستر رسانه‌های پشتیبان صورت می‌گیرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وعده وزارت نیرو برای پایان خاموشی‌‌ها کی به پایان می رسد؟
برنامه کشتی‌های امروز (جمعه)/کدام کشتی گیران روی تشک خواهند رفت؟
وتو به رنگ خون؛ پاداش واشنگتن به نتانیاهو برای کشتار غزه
هشدار یخبندان در شمال‌غرب کشور
هشدار نارنجی برای پنج استان صادر شد + فیلم
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمالی کشور اعلام شد
هوای تهران در وضعیت قابل قبول
جریمه‌های اشتباهی رانندگی برگشت داده می‌شود
استقبال همسر رحمان عموزاد از قهرمان کشتی در بازگشت تیم ملی + فیلم
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | جمعه 28 شهریور
مهندسی ترس؛ روایت سازی موساد در اوج بحران امنیتی
ترامپ: باید کنترل بگرام افغانستان را دوباره به دست بگیرم + فیلم
برخورد شدید تریلی با اتوبوس در محور فارس
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 28 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
تخلفات نانوایی‌ها با فروش نان دولتی به نرخ آزاد را گزارش دهید+فیلم و شماره سامانه
کشف اسرارآمیز از وسایل نقلیه ماقبل تاریخ
چند نفر در جهان دچار مارگزیدگی می‌شوند و چند مورد به مرگ منتهی می‌شود؟
آمریکا معافیت بندر چابهار را لغو می‌کند
ایران: هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است
حال و هوای فرودگاه امام خمینی(ره) هنگام ورود تیم ملی کشتی آزاد+فیلم
اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت 4 نظامی خود در غزه+تصویر
پوستر باشگاه چادرملو برای بازی فردا مقابل پرسپولیس منتشر شد
زمین‌لرزه بزرگ در روسیه+جزییات
صحبت های پیام احمدی پس از شکست قهرمان جهان
بلاتکلیفی سرویس مدارس با نزدیکی به شروع سال تحصیلی+فیلم
پایان هفته چهارم لیگ آزادگان؛ هوادار در صدر + جدول
جزییات انفجار گاز در تبریز
سیدورف به تهران می آید
نورنما | آتش‌سوزی در پایتخت فیلیپین
نخستین ضربه به طرح «استارمر» برای اخراج مهاجران از انگلیس
سیتی 2-0 ناپولی |کار سخت ناپولی بی‌ دی‌بروینه مقابل هالند+ خلاصه بازی
بارسلونا 2-1 نیوکاسل | درخشش به موقع پسر انگلیسی+خلاصه بازی
اولیانوف: حملات به ایران بزرگترین ضربه به سیستم پادمان‌های آژانس اتمی بود
حمله انتحاری در پاکستان +تعداد کشته شدگان
صعود دختران ایران به فینال کاپ آسیا 2025 مالزی
امضای قرارداد تجاری بی‌سابقه میان انگلیس و آمریکا
دستور رئیس پلیس راهور برای تسریع شماره‌گذاری خودروهای جانبازان
تجاوزات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان+فیلم
خوشحالی علیرضا دبیر پس از فینالیست شدن پیام احمدی+فیلم
ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان برخی استان‌ها چه بود؟+فیلم
بازگشت آقای خاص به فوتبال پرتغال بعد از 25 سال
پزشکیان: بزرگداشت شهریار، بزرگداشت سرآمدان فرهنگ ایرانی و ادب فارسی است
زمان رای گیری درباره فعال سازی اسنپ‌بک مشخص شد
تیم کشتی آزاد قهرمان جهان امشب به ایران می‌رسد
ترامپ: پوتین ناامیدم کرد
اجتماع بزرگ کودکان پاکستانی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی+فیلم
بیانیه مهم شاخه نظامی حماس در خصوص اسرای صهیونیست در غزه
افزایش 2 برابری ترانزیت ریلی در 6 ماه گذشته+فیلم
دور تازه تبادل اجساد نظامیان کشته شده در جنگ روسیه و اوکراین صورت گرفت
زمان آخرین حراج تابستانه شمش طلا اعلام شد
X
آگهی تبلیغاتی