×
سیاسی
شناسه خبر : 146538
تاریخ انتشار : شنبه 1402/05/21 ساعت 17:06

نورنیوز بررسی کرد؛

تشدید منازعه پنهان میان جمهوری‌خواهان با محوریت ترامپ

ترامپ اساسا خود را به هیچ قاعده و نظم درون حزبی متعهد نمی‌داند و معتقد است باید به برخی چهره‌های شاخص جمهوری‌خواه که به نوعی نمادهای این حزب محسوب می‌شوند، درس عبرت سختی بدهد!

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: «دونالد ترامپ» این روزها بار دیگر تبدیل به چهره‌ای جنجالی در معادلات انتخاباتی آمریکا شده است.

اگر او در پرونده حمله به کنگره در ششم ژانویه ۲۰۲۱ به دلیل تحریک طرف‌دارانش در خصوص تسخیر منطقه کاپیتال هیل محکوم نشود و بتواند در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ حضور پیدا کند، دردسرهای جمهوری‌خواهان وارد مرحله تازه‌ای خواهد شد.

واقعیت آن است که سران حزب جمهوری‌خواه نسبت به از بین رفتن نظم داخلی حزب متبوعشان به دلیل رفتارهای ترامپ شدیدا نگران هستند، چه، ترامپ اساسا خود را به هیچ قاعده و نظم درون حزبی متعهد نمی‌داند و معتقد است باید به برخی چهره‌های شاخص جمهوری‌خواه که به نوعی نمادهای این حزب محسوب می‌شوند، درس عبرت سختی بدهد!

محصول منازعه ترامپ با افرادی مانند «جان مک‌کین» سناتور جمهوری‌خواه ایالت آریزونا قبل از مرگ او منجر به آن شد تا بسیاری از جمهوری‌خواهان آریزونا در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آراء خود را به سود بایدن و دموکرات‌ها به صندوق بریزند.

مشابه این اتفاق در ایالت جمهوری‌خواه جورجیا نیز رخ داد تا جمهوری‌خواهان دو آشیانه سنتی و مهم خود را به این ترتیب از دست بدهند. این اتفاق می‌تواند در دو ایالت اوهایو و تگزاس نیز رخ دهد.

اکنون و در چنین شرایطی جمهوری‌خواهان باید میان دو گزینه «نامزد رأی‌آور» و «حفظ ساختار حزبی» یک گزینه را انتخاب کنند.

دونالد ترامپ در تازه‌ترین مواضع خود تاکید کرده؛ تعهد وفاداریِ حزب جمهوری‌خواه که از الزامات کمیته ملی حزب‌ جمهوری‌خواه برای شرکت در نخستین مناظره این حزب در ماه جاری میلادی است را امضا نخواهد کرد.

یکی از مفاد این تعهدنامه این است که نامزدهای شکست خورده در دور مقدماتی انتخابات درون حزبی جمهوری‌خواهان باید از نامزد نهایی حمایت کنند.

ترامپ اما به «اریک بولینگ» خبرنگار نیوزمکس گفته: «من این تعهدنامه را امضا نمی‌کنم. آنها ما را ملزم به امضای تعهدنامه می‌کنند اما من می‌توانم از سه یا چهار نفر اسم ببرم که از رئیس‌جمهور شدن آنها حمایت نخواهم کرد. بنابراین مشکلی در اینجا وجود دارد.»

ترامپ در این مصاحبه همچین اعلام کرده که هفته آینده مشارکت یا عدم مشارکتش را در نخستین مناظره که روز ۲۳ اوت در میلواکی برگزار خواهد شد اعلام خواهد کرد.

این در حالی است که او در صورت عدم امضاء تعهدنامه فوق‌ به صورت خودکار از این مناظره حذف خواهد شد، اما به نظر می‌رسد برخی مقامات حزب جمهوری‌خواه مخالف این موضوع هستند.

نکته اینجاست که؛ اگر ترامپ به عنوان نامزد رسمی حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ انتخاب نشود، قطعا از هوادارانش خواهد خواست تا سبد رأی نامزد متبوع این حزب را به چالش بکشند.

ترامپ حتی ممکن است با شرکت در انتخابات به عنوان نامزد مستقل، حزب جمهوری‌خواه را به شکل رسمی از گردونه رقابت‌های سیاسی خارج کند و این بدترین سناریوی ممکن برای جمهوری‌خواهان خواهد بود.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در حالی قرار است در انتخابات نامزد شود که در مجموع با ۷۸ اتهام در سه پرونده جنایی مجزا مواجه است.

اتهامات او علاوه بر پرونده حمله به کنگره آمریکا در ششم ژانویه، شامل تحقیق درباره نگهداری اسناد طبقه‌بندی شده بعد از ترک کاخ سفید و پرداخت حق‌السکوت به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن پیش از انتخابات سال ۲۰۱۶ است.

این در حالی است که طبق نتایج یک نظرسنجی جدید که چند وقت پیش منتشر شد، ترامپ با کسب برتری ۳۷ درصدی بر نزدیک‌ترین رقیبش «ران دسانتیس»، همچنان پیشتاز بلامنازع رقابت مقدماتی حزب جمهوری‌خواه برای تعیین نامزد نهایی حزب در انتخابات ۲۰۲۴ است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
امانوئل ماکرون تهدید به مرگ شد
حمله مجدد رژیم صهیونیستی و شهادت 6 نیروی ارتش لبنان در جنوب این کشور
توپ طلای لیگ امارات به آزمون رسید
مصائب خبرنگاری در جنگ 12 روزه
از محل سهمیه مرزنشینان؛ واردات موز از حقوق گمرکی معاف شد
پرسپولیس؛ گران‌ترین تیم لیگ ایران
باقری کنی: ایران در جنگ 12 روزه به بازدارندگی فعال دست یافت
اطلاعیه معاونت امور رسانه‌ای وزارت فرهنگ درباره اینترنت هدیه خبرنگاران
ایران نایب قهرمان رقابت‌های کشتی فرنگی بین‌المللی رومانی شد
ایران مصوبه اخیر کابینه رژیم صهیونیستی مبنی بر اشغال کامل نوار غزه را محکوم کرد
میدری: باج‌نیوزها را از صحنه رسانه حذف کنیم
عکس های منتخب ایران، شنبه 18 مرداد 1404
از بین بردن حماس غیرممکن است
ورود استقلال به تجارت با خرید کشتی
«برد کوپر» جانشین ژنرال مایکل کوریلا در سنتکام شد
مهلت 15 روزه دادستان تهران برای ساماندهی کالاهای خطرناک و سلامت محور
عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری: بحران کمبود پرستار داریم
سخنگوی پلیس: 16 مهره‌ اصلی از تبهکاران جهانی به دام افتادند
امضای تفاهم‌نامه بین شرکت توسعه فناوری پلاسما و انجمن حمایت از بیماران دیابتی
قتل فجیع داماد خانواده و شهادت یک مأمور پلیس در آستانه‌اشرفیه + جزییات
پارکینگ رایگان و 22 موکب در انتظار زائران اربعین در شهر فرودگاهی
هشدار نارنجی وزش باد شدید و گرد و خاک در سه استان
معامله«کریدور زنگزور» ، آمریکا را به قلب حومه روسیه می‌آورد
فروش بلیت‌های سوپرجام استقلال و تراکتور از امروز
قیمت طلا و سکه امروز پنج‌شنبه 16 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
پاشینیان: توافق جدید با آذربایجان راه ارتباط ریلی با ایران را هموار می‌کند
ولایتی: ایران با روسیه یا بدون او مانع کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود
پزشکیان چه نوع خبرنگاری را می‌پسندد؟
معتمدیان: نیمی از اتباع خارجی در استان تهران زندگی می‌کنند
تأمین اضطراری آب تهران از طالقان؛ راهکاری موقتی در برابر کمبود بی‌سابقه آب
حریق 2 موکب در مرز مهران یک کشته و 3 زخمی برجای گذاشت + فیلم
حوادث رانندگی جان 4866 نفر را درسه ماه اول سال گرفت
پیام تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت درگذشت استاد فرشچیان
بذرافشان: زوج‌های جوان به دلیل گرانی طلا، نقره می‌خرند
مکزیک: حضور ارتش آمریکا در خاک ما پذیرفتنی نیست
قیمت بلیت پروازهای اربعین اعلام شد؛ رفت و برگشت 13 تا 15 میلیون تومان
انقلابی در درمان نزدیک‌بینی بزرگسالان؛ پایان استفاده از عینک تنها با یک قطره!
آغاز ثبت نام دور جدید عمره از اول شهریور؛ 80 درصد ظرفیت کاروان‌ها پر شد
دستگیری شیاد اینترنتی با سناریوی سوالات کنکور +فیلم
فساد در سایه فوتبال در باشگاه «مس رفسنجان»
وزیر فرهنگ بر تقویت هنر، رسانه و کتاب در کانون‌های مساجد تأکید کرد
تونل توحید امشب در هر دو مسیر مسدود است
سرلشکر موسوی: بسیج همواره میدان‌دار نیاز‌های کشور در عرصه‌های مختلف بوده است
قیمت خودرو امروز شنبه 18 مرداد 1404
استاد فرشچیان؛ سفر از بوم خاک به بزم ملکوت +جزئیات و محل خاکسپاری
6900 میلیارد تومان سود به حساب سهامداران واریز شد
نرخ نان در تهران 52 درصد و در شهرستان 42 درصد زیاد شد
دیپلماسی سازنده و عبور از تهدیدات تصاعدیابنده
زلنسکی: هیچ بخشی از خاک اوکراین را به روسیه نمی‌دهیم
تاج: اگر در ورزشگاهی شعار نژادپرستانه سرداده شود داور باید پایان مسابقه را اعلام کند
X
آگهی تبلیغاتی