×
سیاسی
شناسه خبر : 146530
تاریخ انتشار :

کانادا مأمن جدید فرقه تروریستی منافقین

یک منبع آگاه امنیتی خبر داد که سران فرقه تروریستی منافقین در حال تدارک برای انتقال مقر این گروهک از آلبانی به کانادا هستند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: سران گروهک تروریستی منافقین در حال تدارک برای انتقال مقر این گروهک از آلبانی به کانادا هستند.

یک منبع آگاه امنیتی با اعلام این خبر گفت: این تصمیم درپی عزم جدی دولت و دادگاه ویژه ضدتروریسم آلبانی بر محدود کردن این گروهک به‌دلیل مستندات کشف‌شده در مقر اشرف۳، گرفته شده است و سران آن در حال فراهم کردن مقدمات خروج تدریجی اعضای خود هستند.

پلیس آلبانی خردادماه سال جاری وارد مقر اشرف۳ در تیرانا شد و علی‌رغم ممانعت سران منافقین، با حضور در محل یگان سایبری آنها، تعداد زیادی از کامپیوترها، هاردها و سرورهای موجود در این محل را با خود برد.

گفته می‌شود، اطلاعات زیادی در این سرورها ازجمله اطلاعات مربوط به رابطین منافقین در ایران به دست پلیس آلبانی افتاده است و برخی منابع نیز گفته‌اند که این اطلاعات به ایران منتقل شده است.

به‌ گفته منابع آگاه امنیتی، گروهک منافقین پس از ناکام ماندن در کسب موافقت دولت فرانسه برای پذیرش بخشی از عناصر خود در قرارگاه اور سوراواز، لابی‌های خود در دولت کانادا را فعال کرده است و طبق هماهنگی شکل‌گرفته مقرر شده است در گام اول عناصر دارای اقامت یا پاسپورت موقت کانادا از آلبانی به این کشور منتقل شوند.

دولت کانادا که سیاست دشمنی با ایران را در سال‌های اخیر دنبال کرده است، به محلی برای پناه دادن به اختلاس‌گران بزرگی نظیر محمود خاوری و جریان‌های دشمن ایران تبدیل شده بود که حالا به‌نظر می‌رسد قرار است به پناهگاه جدید شناخته‌شده‌ترین گروهک تروریستی علیه ایران نیز تبدیل شود.

گفته می‌شود منافقین این تصمیم را بر اساس شباهت وضعیت فعلی خود در آلبانی با شرایط زمان حضور در عراق، اتخاذ کرده‌اند.

گروهک تروریستی منافقین در اوایل دهه ۶۰ و در جریان جنگ تحمیلی پس از فرار از ایران، در عراق مستقر شدند و اقدامات تروریستی خود علیه ایران را از خاک این کشور و تحت حمایت حزب بعث انجام می‌دادند. پس از سقوط صدام در عراق و اخراج منافقین از این کشور، آلبانی به‌عنوان محل استقرار آنها در نظر گرفته شد و حالا آلبانی هم اعلام کرده که محدودیت‌های بیشتری برای این گروهک تروریستی در نظر گرفته است.

چند روز قبل، دولت آلبانی مریم رجوی سرکرده منافقین را که در فرانسه حضور دارد، به این کشور ممنوع‌الورود کرد و پلیس نیز تردد و ورود و خروج اردوگاه اشرف۳ را در دست گرفته است.

«ادی راما» نخست‌وزیر آلبانی نیز در مصاحبه‌ای با شبکه آلمانی «اشپیگل» گفته بود که گروهک منافقین نمی‌توانند از آلبانی برای جنگ علیه ایران استفاده کنند.

او تصریح کرده بود: «آلبانی قصد جنگ با ایران را ندارد و کسی را که از مهمان‌نوازی ما سوء‌استفاده کرده باشد، نمی‌پذیرد.»

محدودیت‌های شدید ایجادشده برای گروهک منافقین و برخوردهای دولت و پلیس آلبانی با آنها، موجب تشدید اختلافات داخلی در این گروهک شده است؛ اختلافاتی که سکوت رجوی نسبت به شرایط سخت آلبانی هم به آن دامن می‌زند.

پس از حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین، بیان صریح انتقادات و تناقضات توسط اعضا به‌صورتی بی‌سابقه افزایش یافته است، به‌نحوی که در جلسات محرمانه این گروهک برخی از مقامات از آن با عنوان «فروپاشی تشکیلاتی» یاد کرده‌اند.


تسنیم
اخبار مرتبط
حکم ممنوع الخروجی سرکرده گروهک تروریستی منافقین صادر شد
سه‌شنبه 1402/05/24 ساعت 15:48
حکم ممنوع الخروجی سرکرده گروهک تروریستی منافقین صادر شد
پس از رسانه‌ای شدن خبر ممنوع الورودی مریم رجوی، منابع آگاه امنیتی اعلام کردند که خبر ممنوع الخروجی مریم رجوی نیز از آلبانی صادر شده است.
پلیس آلبانی کنترل مقر منافقین را در دست گرفت/ ورود و خروج بدون بازرسی پلیس ممنوع است
یکشنبه 1402/05/15 ساعت 12:05
پلیس آلبانی کنترل مقر منافقین را در دست گرفت/ ورود و خروج بدون بازرسی پلیس ممنوع است
پلیس آلبانی محدودیت‌های جدیدی را برای کنترل مقر منافقین در تیرانا اعمال کرده است که براساس آن هیچ‌کس بدون اجازه پلیس حق ورود و خروج در این اردوگاه را ندارد.
ابعاد مهم انهدام شبکه گسترده تروریستی-صهیونیستی
چهارشنبه 1402/05/04 ساعت 16:38
نورنیوز بررسی کرد؛
ابعاد مهم انهدام شبکه گسترده تروریستی-صهیونیستی
طراحی سلسله عملیات‌های گسترده تروریستی با ضریب کشتار و خشونت بالا، نشان از برنامه‌ریزی هدف‌مند و ادامه‌دار دشمن برای ایجاد ناامنی و خشونت در سراسر کشور دارد‌ و باید آن را به عنوان فاز جدیدی از سناریوی بی‌ثبات‌سازی کشور پس از وقایع پائیز گذشته ارزیابی کرد.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
کار دست معلّم نیست
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
حمله موشکی یمن به شمال فلسطین اشغالی
خلاصه بازی منچستریونیاتد و اتلتیک بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
دستورات جدید ترامپ برای تحریم نفت ایران
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز 5 شنبه 11 اردیبهشت
خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟/ تأثیر گوشی‌های هوشمند بر کیفیت خواب
نورنما | سفر مجازی به پایتخت موسیقی جهان!/سنندج
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ شناسایی 29نفر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی
این‌گونه از هوش مصنوعی بپرسید / 7 اصل طلایی برای گرفتن پاسخ بهتر
صدها تروریست در سیستان و بلوچستان منهدم یا دستگیر شدند
مشکل مطهری با روحانیت چه بود؟
به دنیای نوجوانان نزدیک شویم؛ کلیدهای گفت‌وگو
نتیجه بازی فولاد (1) - چادرملو اردکان (1) | بازی در بارش سخت باران + خلاصه بازی
جنایت فجیع خانوادگی
نورنما | 12 اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد
پیام مدیرعامل فولاد مبارکه به مناسبت روز کارگر؛ تقدیر از دستان خستگی‌ناپذیر
نتیجه نهایی بازی پرسپولیس (3) مس رفسنجان (0) + خلاصه بازی | انتقام قرمز ها در باشگاه مس
هشدار هواشناسی: احتمال باران، باد شدید و صاعقه در تهران
تعویق مذاکرات رم؛ آیا پای اعتراض به دیپلماسی تهدید و تحریم در میان است؟
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
برنامه بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی 2025
ورود پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی، دو مرحله‌ای شد
«گرگ پارسی» تاریخ‌ساز شد؛ پرافتخارترین بدنساز ایران در جهان!
بمب بزرگ استقلال؛ ماتزاری آمد؟ / باشگاه واکنش نشان داد
جنایت اسید پاشی در مدرسه
نخستین واکنش از شرکت سینا: "هیچ تقصیری نداریم"+ویدیو
آغاز فروش 2 محصول جدید سایپا دیزل + لینک ثبت نام
هشدار رسمی ایران در واکنش به رفتار های ضد و نقیض آمریکا
دفترچه سوالات کنکور 1404 رشته ریاضی و علوم انسانی منتشر شد
قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1404
کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند
نورنما | روزت مبارک ای معلم، ای فراتر از کلام،تو را سپاس
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/گسترش آتش ادامه دارد+فیلم
جهنم در سرزمین های اشغالی: وقتی اسرائیل از مهار آتش ناتوان ماند!
رونمایی از تعداد و سهمیه رشته‌ها در بیستمین بازی‌های آسیایی 2026
روایت گروسی از احتمال درگیری نظامی ایران و آمریکا
ابطال کارت سوخت خودرو های فاقد بیمه شخص ثالث
حرکت زیبای مهدی طارمی برای هموطنان عزادارش + فیلم
فرجام سارقان مسلحی که شبح مرگ بودند
برنامه مسابقات فوتبال و ورزش امروز 11 اردیبهشت + پخش زنده
فیلم کریستیانو رونالدو و عجیب‌ترین 3 دقیقه دوران فوتبالش
X
آگهی تبلیغاتی