×
سیاسی
شناسه خبر : 146165
تاریخ انتشار : جمعه 1402/05/13 ساعت 23:54

نورنیوز بررسی کرد؛

آنچه رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه مخابره کرد

ایران در کنار نمایش عملی توانایی‌ها و ظرفیت‌های دفاعی خویش از جمله در حوزه دریایی بر تعامل و دیپلماسی دفاعی با کشورهای دوست و همسایه تاکید داشته و آن را مولفه‌ای برای امنیت منطقه‌محور می‌داند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه برای دفاع مستحکم از جزایر ایرانی در خلیج فارس، با حضور سردار سلامی فرمانده کل سپاه، دریادار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه و جمعی از فرماندهان و مسئولین نیروهای مسلح و مقامات محلی از بامداد  چهارشنبه در جزیره بوموسی آغاز شد.

این رزمایش با نام «سردار شهید اسحاق دارا» با هدف نمایش اقتدار و آمادگی‌های دفاعی رزمی نیروی دریایی سپاه در صیانت از امنیت خلیج فارس و جزایر ایرانی و اجرای تمرینات و وضعیت‌های متنوع توسط یگان‌های رزمی عملیاتی، شناوری، موشکی، پهپادی، هوا دریا، جنگال، واکنش سریع، گردان‌های امام حسین (ع) استان هرمزگان و بسیج دریایی با پشتیبانی هوایی نیروی هوافضای سپاه برگزار می‌شود.

رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه به عنوان بخشی از ظرفیت‌های دفاعی نیروهای مسلح در عرصه هوایی، زمینی، دریایی و پدافندی مولفه‌ها و پیام‌های ویژه‌ای را با خود به همراه دارد.

نخست؛ این رزمایش با تکیه بر نیروی جوان و توان بومی کشور در ساخت و ارتقاء تسلیحات و توان دفاعی کشور طراحی و اجرا شده و با رونمایی برای اولین بار از سامانه‌های موشکی کروز قدیر و موشک بالستیک فتح مجهز به هوش مصنوعی در جزیره بوموسی، شناور‌های یگان ویژه شهید حججی با موشک برد بلند ۶۰۰ کیلومتر به کار گرفته شدند.

این دستاوردها علاوه بر اینکه نشان از اراده و توان جمهوری اسلامی ایران در تامین امنیت خود و منطقه در حوزه دریایی دارد، بر شکست تحریم‌ها و جنگ ترکیبی دشمن برای تضعیف روحیه خودباوری و خلاقیت ایرانیان و انزوای ایران دلالت می‌کند و بیان‌گر آن است که تقلای غرب برای ممانعت از رفع تحریم‌های موشکی و پهپادی وفق قطع‌نامه 2231، نمی‌تواند خللی در این اراده ایجاد نماید.

دوم؛ رزمایش دریایی مذکور بیان‌گر این امر خدشه‌ناپذیر است که نیروهای مسلح ایران در جهت انجام تکالیف خود با تمام توان و اقتدار آماده هستند و کوچکترین مماشاتی با دشمنان نخواهند داشت.

سوم؛ این رزمایش همچون سایر رزمایش‌های نیروهای مسلح در ارتش و سپاه، پیام‌آور صلح و دوستی برای کشورهای همسایه و پیامی آشکار به بر هم زنندگان نظم و امنیت منطقه است.

رفتارهای اخیر آمریکا نشان می‌دهد که این کشور همچنان در توهم یک‌جانبه‌گرایی و اعزام ناوها و جنگنده‌هایش به منطقه برای ناامن‌سازی است.

ائتلاف آمریکایی موسوم به «سازمان امنیت دریایی بین‌المللی» هفته گذشته رزمایش «سپر نگهبان» را بر روی هواپیمای «پی-٨ ای» متعلق به نیروی دریایی آمریکا در نزدیکی تنگه هرمز انجام داد که ماهیت تفرقه‌افکن آمریکا در منطقه را آشکار ساخت.

چهارم؛ این رزمایش همزمان با حضور نیروی دریایی ارتش در رژه سالیانه نیروی دریایی روسیه در سن‌پترزبورگ بیانگر آن است که ایران دو اصل میدان و دیپلماسی را همزمان پیگیری می‌کند و این دو حلقه‌هایی تفکیک‌ناپذیر هستند.

ایران در کنار نمایش عملی توانایی‌ها و ظرفیت‌های دفاعی خویش از جمله در حوزه دریایی بر تعامل و دیپلماسی دفاعی با کشورهای دوست و همسایه تاکید داشته و آن را مولفه‌ای برای امنیت منطقه‌محور می‌داند.

 


نورنیوز
اخبار مرتبط
مردادماه 1402/ نظم جدید منطقه‌ای و واکنش‌های انفعالی آمریکا
جمعه 1403/01/03 ساعت 15:40
نورنیوز بررسی کرد؛
مردادماه 1402/ نظم جدید منطقه‌ای و واکنش‌های انفعالی آمریکا
با توجه به ناخشنودی آمریکا نسبت به شکل‌گیری روند تنش‌زدایی در روابط میان ایران و کشورهای حوزه جنوبی خلیج فارس و همچنین گسترش نفوذ چین در منطقه، تقویت حضور نظامی آمریکا در خلیج فارس، احتمالا در جهت کسب رضایت متحدان عربستانی و اماراتی پس از انتقادات مستمر نسبت به «بی‌عملی» آمریکا در مقابل ایران صورت می‌گیرد.
پوتین: روسیه آماده توسعه همکاری‌های نظامی است
دوشنبه 1402/05/23 ساعت 15:56
پوتین: روسیه آماده توسعه همکاری‌های نظامی است
رئیس جمهور روسیه امروز در پیامی به مناسبت آغاز مجمع ارتش 2023 از آمادگی کشورش برای توسعه همکاری نظامی و از جمله رزمایش‌های مشترک با دیگر کشورها خبر داد.
نظم جدید منطقه‌ای و واکنش‌های انفعالی آمریکا
سه‌شنبه 1402/05/17 ساعت 15:00
نور ویدئو؛
نظم جدید منطقه‌ای و واکنش‌های انفعالی آمریکا
با توجه به ناخشنودی آمریکا نسبت به شکل‌گیری روند تنش‌زدایی در روابط میان ایران و کشورهای حوزه جنوبی خلیج فارس و همچنین گسترش نفوذ چین در منطقه، تقویت حضور نظامی آمریکا در خلیج فارس، احتمالا در جهت کسب رضایت متحدان عربستانی و اماراتی پس از انتقادات مستمر نسبت به «بی‌عملی» آمریکا در مقابل ایران صورت می‌گیرد.
پنتاگون استقرار نیرو در کشتی‌های عبوری از هرمز را رد کرد
یکشنبه 1402/05/15 ساعت 14:46
پنتاگون استقرار نیرو در کشتی‌های عبوری از هرمز را رد کرد
سخنگوی مطبوعاتی پنتاگون در نشستی خبری گزارش اخیر «آسوشیتدپرس» درباره تصمیم آمریکا برای استقرار نیروهای این کشور در کشتی‌های تجاری عبوری از تنگه هرمز را رد کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خاموشی طولانی؛ قطع جریان برق به 4 ساعت رسید
نگرانی و تردیدهای مردمی در ارمنستان نسبت به قرارداد جدید با باکو
پاسخ محسنی اژه‌ای به درخواست‌ آزادی زندانیان سیاسی
«قصه پری» از میلان جایزه گرفت
قیمت خودرو امروز 19 مرداد 1404
عراقچی: از زمان تشکیل دولت پزشکیان، ایران سه بار در معرض جنگ قرار گرفت + فیلم
قیمت دلار امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو
طرح خلع سلاح؛ حلقه تکمیلی زنجیره اشغالگری و بی‌ثبات‌سازی
مقام حزب‌الله: توافق جدید به نفع اسرائیل است
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
تحکیم دیکتاتوری؛ مسیر حرکت ترامپ
اربعین؛ تداوم نهضت در میدان بیداری
کشف فعالیت غیرقانونی مزرعه رمزارز مخفی شده در استادیوم اهواز
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(67)؛ «بسطام»
خندانی: برگه سبز مالکیت خودرو «سند رسمی انتقال مالکیت» نیست
چه اتفاقی در زنگزور برای ایران افتاد؟
وزیر بهداشت ایران: در ایران حتی یک مورد فلج اطفال هم گزارش نشده است
عوامل ساختاری نفوذ
تسهیلات ویژه برای نصب پنل‌های خورشیدی در مسکن مهر
پزشکیان: آثار فرشچیان آینه‌ای تمام‌نما از عشق،‌ ایمان و شکوه فرهنگ ایران اسلامی بود
قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد
دفاتر اسناد رسمی مجازی و سامانه جامع اجرای اسناد راه‌اندازی می‌شود
پوستر باشگاه استقلال برای بازی سوپرجام منتشر شد
آتش‌سوزی مهیب در موکب مرز مهران؛ یک زن جان باخت + فیلم
لبنان در آستانه یک جنگ ویرانگر داخلی
وزیر کار: یارانه 3 دهک حذف می‌شود +یارانه
بیانیه مشترک وزرای امور خارجه کشورهای غربی در مورد عملیات نظامی رژیم اسرائیل در غزه
از زنگزور تا جاده ترامپ؛ گره ژئوپلیتیکی جدید قفقاز
جزئیات محل خاکسپاری استاد فرشچیان بر اساس آخرین وصیت او +تصویر وصیت‌نامه
قضاوت 2 داور ایرانی در جام جهانی فوتسال زنان
برنج ایرانی کیلویی 250، اما در بازار 400 هزار تومان!
رهبر معظم انقلاب با تمدید عضویت اعضای هیات‌امنای کمیته امداد موافقت کردند
پیشنهاد تداوم شناورسازی ساعت کاری ادارات تا 15 مهرماه برای کاهش ترافیک تهران
26 مصدوم و یک فوتی در اثر تصادف رانندگی در پارس‌آباد
رسوایی انگلیس؛ تهدید زیست‌محیطی و امنیت هسته‌ای جهانی
نایب قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در رقابت‌های رومانی
ترامپ معاون نماینده بعدی آمریکا در سازمان ملل را انتخاب کرد
موج بازگشت زائران اربعین آغاز شد
وزیر جهاد پاداش 150 میلیون تومانی مدیریت جنگ را تکذیب کرد
قالیباف: شهدای رسانه، منبع قوت نگاه و قلم ما هستند
حمله معترضان اسرائیلی به پخش زنده شبکه 13 اسرائیل و درخواست پایان جنگ غزه + فیلم
شهادت یکی از مجاهدان پلیس در حمله اشرار مسلح در سراوان
نوراینفو | نگاهی به زندگی و آثار زنده‌یاد محمود فرشچیان
محمد صلاح خواستار توضیح درباره شهادت «پله فلسطینی» از یوفا شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 19 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 19 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
برگزاری سومین مدرسه تابستانه چین
سخنگوی وزارت خارجه روسیه: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخلات خارجی باشد
امانوئل ماکرون تهدید به مرگ شد
X
آگهی تبلیغاتی