×
سیاسی
شناسه خبر : 145464
تاریخ انتشار :

در همایش گرامیداشت هفته بهزیستی؛

رئیس‌جمهور: سازمان بهزیستی باید اجتماع‌محور و خانواده‌محور باشد

رئیس جمهور تأمین به‌موقع نیازهای افراد دارای معلولیت را از دیگر وظایف سازمان بهزیستی دانست و گفت: سازمان بهزیستی باید اجتماع‌محور و خانواده‌محور باشد، بدین معنا به جای آنکه خانواده‌ها به بهزیستی مراجعه کنند، مددکاران بهزیستی به خانواده‌های نیازمند مراجعه و با خدمات خود به آنها کمک نمایند.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله رئیسی صبح امروز یکشنبه در همایش گرامیداشت هفته بهزیستی و نیز همایش تجلیل از خانواده‌های فرزندپذیر، پذیرش فرزند را مصداق تام و تمام خداخواهی برپایه دگرخواهی دانست و گفت: این کار اقدامی خداپسندانه و برآمده از عشق و دلدادگی است و اگر کسی عشق و انگیزه الهی نداشته باشد، نمی‌تواند چنین کار بزرگی را به ویژه نسبت به کودکان دارای ناتوانی جسمی انجام دهد.

رئیس جمهور با قدردانی از همه خَیّرانی که از کودکان بی‌سرپرست یا بدسرپرست در مؤسسات خیریه مراقبت می‌کنند، افزود: اگر چه فعالیت مؤسسات خیریه کمک بزرگی به مدیریت مشکل کودکان بی‌سرپرست یا بدسرپرست می‌کند و دولت نیز تلاش می‌کند به وظایف خود در حمایت از این مؤسسات و فعالیت آنها به نحو حداکثری عمل کند، اما همه می‌دانیم که بهترین مکان برای نگهداری از یک کودک کانون پرمهر خانواده و در کنار پدر و مادر است.

رئیسی به مصوبه دولت مردمی برای تسهیل فرزندپذیری از سوی خانواده‌های علاقمند اشاره کرد و اظهار کرد: دولت تلاش کرد علاوه بر تسهیل و تسریع فرآیند پذیرش سرپرستی کودکان تحت پوشش بهزیستی، اسناد هویتی ایشان نیز به شکلی تنظیم شود که این کودکان از ناحیه شکل و اطلاعات موجود در آن دچار آسیب‌های روحی نشوند.

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت توجه بیشتر سازمان بهزیستی به توانمندسازی افراد دارای ناتوانی جسمی، به مسئله مهم اشتغال و مسکن آنان نیز اشاره کرد و گفت: آمارهای خوبی در زمینه توانمندسازی معلولان و همچنین ایجاد مسکن مناسب برای این قشر ارائه شده که شایسته تقدیر است، اما نیازمند تلاش مضاعف و مجدانه و پیگیری بیشتر هستیم.

رئیسی مناسب‌سازی ادارات، سازمان‌ها، مدارس و معابر محل تردد معلولان را از دیگر وظایف مهم سازمان بهزیستی و دستگاه‌های دولتی در حمایت از افراد دارای معلولیت عنوان کرد و گفت: همه دستگاه‌ها و مراکزی که محل تردد افراد معلول هستند باید مناسب‌سازی شود.

رئیس جمهور همچنین توجه ویژه به پیشگیری از معلولیت را مورد تأکید قرار داد و گفت: این بدان معنا نیست که در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها با احتمال معلولیت مجوز سقط جنین صادر شود، چرا که این کار مصداق قتل نفس است.

رئیسی با بیان اینکه کشور نباید شاهد افزایش معلولیت باشد، بر ضرورت توجه به رفع و کاهش بسترهای ایجاد معلولیت از جمله تصادفات تأکید کرد.

رئیس جمهور تأمین به‌موقع نیازهای افراد دارای معلولیت را از دیگر وظایف سازمان بهزیستی دانست و گفت: سازمان بهزیستی باید اجتماع‌محور و خانواده‌محور باشد، بدین معنا به جای آنکه خانواده‌ها به بهزیستی مراجعه کنند، مددکاران بهزیستی به خانواده‌های نیازمند مراجعه و با خدمات خود به آنها کمک نمایند.

رئیسی همچنین بر توجه مضاعف به آموزش، مهارت‌افزایی و توانمندسازی افراد معلول از سوی سازمان بهزیستی تأکید کرد.

رئیس جمهور با طرح شعار «حمایت از دولت، مراقبت از خانواده‌ها» برای تسهیل مسائل مربوط به خانواده‌های فرزندپذیر گفت: اقدام ارزشمند و قابل تقدیر خانواده‌های فرزندپذیر برای مراقبت از کودکان حتماً باید با حمایت دولت، سازمان بهزیستی و خیرین همراه باشد که این خانواده‌ها به دلیل مسائل مالی و حقوقی دچار مشکل نشوند.

رئیسی با بیان اینکه توجه به معلولان نباید به روزهای نام‌گذاری شده برای تکریم آنها خلاصه شود، تصریح کرد: نامگذاری این روزها به شکل نمادین صورت گرفته و باید در طول سال این کمک، مساعدت و توجه به این کودکان و خانواده‌های فرزندپذیر استمرار داشته باشد.

رئیس جمهور همچنین در پایان بر توجه و نگاه ویژه به کادر سازمان بهزیستی اعم از مددکاران و پرستاران تاکید کرد و به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی دستور داد مسائل و مطالبات آنها را به صورت جامع پیگیری کنند.


مهر
اخبار مرتبط
دست استان‌ها برای تغییر ساعت آغاز به کار مدارس باز است
یکشنبه 1402/05/15 ساعت 12:14
با اعلام آموزش و پرورش:
دست استان‌ها برای تغییر ساعت آغاز به کار مدارس باز است
معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، بر اساس آیین نامه‌های موجود، این اختیار به استان‌ها داده شده است تا با هماهنگی ستاد و با توجه به شرایطی که دارند ساعت شروع آغاز به کار مدرسه را تعیین کنند.
رئیسی: دولت در حمایت از تولید جدی است
چهارشنبه 1402/04/28 ساعت 16:27
رئیسی: دولت در حمایت از تولید جدی است
رئیس‌جمهور صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت گفت: احیای واحدهای تولیدی راکد به فعالان اقتصادی اطمینان می‌دهد که دولت در حمایت از تولید جدی است.
یک میلیون خانوار جدید نیازمند دریافت «مستمری» از بهزیستی!
پنج‌شنبه 1400/10/30 ساعت 11:15
یک میلیون خانوار جدید نیازمند دریافت «مستمری» از بهزیستی!
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه درحال حاضر سازمان ماهانه به یک میلیون و 100 هزار خانوار، مستمری مددجویی پرداخت می‌کند، گفت: این درحالیست که براساس سنجش‌ها حداقل 500 هزار خانوار دیگر تحت حمایت سازمان بهزیستی وجود دارند که از مستمری مددجویی بهره نمی‌برند.
دولت حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت را مورد توجه قرار داده است
دوشنبه 1398/09/11 ساعت 18:53
رئیس جمهور حسن روحانی اعلام کرد:
دولت حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت را مورد توجه قرار داده است
رئیس جمهور در پیامی با گرامیداشت روز جهانی معلولان با تاکید بر اینکه دولت تدبیر و امید از نخستین روزهای فعالیت خود اهتمام و حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت را مورد توجه قرار داده است
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
X
آگهی تبلیغاتی