×
سیاسی
شناسه خبر : 140796
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

آیا ارتش اوکراین در دام اطلاعات نادرست غربی‌ها می‌افتد؟!

مقامات اوکراینی می‌گویند بر اساس مستندات غربی‌ها همه احتمالات در میدان نبرد از جمله پیش‌بینی واکنش روس‌ها نسبت به حمله آتی اوکراینی‌ها را در نظر گرفته‌اند، مستنداتی که اگر واقعا دارای اعتبار بود، نباید منجر به هدایت اوکراینی‌ها به نقطه کور و پیچیده کنونی می‌شد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: در حالی که طبق اسناد درز یافته از پنتاگون و کاخ سفید، مقامات آمریکایی شدیدا نگران عواقب ضدحمله ادعایی اوکراینی‌ها در منطقه دونباس هستند، شواهد جدید بیان‌گر آماده‌سازی نیروهای اوکراینی برای حمله علیه مواضع روسیه است.

نیروهای اوکراینی در حالی خود را برای آغاز عملیات ضدتهاجمی در شرق این کشور آماده می‌کنند که کمک‌های غرب به نظامیان اوکراین محدود به ارسال سلاح نبوده و نیست.

روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» در گزارشی تفصیلی به آموزش نیروهای اوکراینی توسط نظامیان ناتو طی ماه‌های گذشته پرداخته و نوشته است: هدف از این آموزش‌های نظامی، تبدیل ارتش اوکراین به یک نیروی نظامی مدرن و با مهارت است تا سربازان اوکراینی بتوانند از پیشرفته‌ترین تدابیر جنگی نیروهای ناتو استفاده کنند.

در این گزارش به یکی از یگان‌های ارتش اوکراین اشاره شده که در پایگاه ناتو در آلمان برای مراحل بعدی جنگ آموزش دیده و سپس در جبهه‌های شرق این کشور مستقر شده است.

نیروهای این یگان در حالی که هم‌رزمانشان در جبهه‌های شرق اوکراین با ارتش روسیه در حال جنگ بودند در مقر ناتو آموزش دیده‌اند.

نظامیان ناتو در جریان این دوره‌های آموزشی با استفاده از رایانه‌هایی که موقعیت‌های پیچیده جنگی را شبیه‌سازی کرده است به فرماندهان این یگان شیوه رویارویی با چنین وضعیت‌هایی را آموزش داده‌اند. 

مقامات اوکراینی می‌گویند همه احتمالات در میدان نبرد از جمله پیش‌بینی واکنش روس‌ها نسبت به حمله آتی اوکراینی‌ها را در نظر گرفته و در این خصوص به مستندات دستگاه‌های امنیتی انگلیس و آلمان استناد کرده‌اند.

نکته اما اینجاست که اگر این گزارش‌ها واقعا دارای اعتبار بود، نباید منجر به هدایت اوکراینی‌ها به نقطه کور و پیچیده کنونی در جنگ می‌شد، چه، طی حدود یک‌سال و نیم اخیر، بسیاری از محاسبات راهبردی، نظامی و تاکتیکی غرب در جنگ اوکراین نادرست از آب در آمده و هزینه‌های زیادی را به اوکراینی‌ها تحمیل کرده است.

در حال حاضر نیز اطمینان خاطر برخی نهادهای امنیتی و نظامی غرب به دولت اوکراین در خصوص ضمانت موفقیت در ضدحمله ادعایی علیه روسیه، می‌تواند حکم یک تله راهبردی علیه زلنسکی را داشته باشد.

در صورتی که ارتش اوکراین در این ضدحمله شکست بخورد یا غافل‌گیر شود، چاره‌ای جز انتخاب میان دو گزینه را ندارد: «تسلیم در میدان نبرد» یا «روی آوردن به نبردی کور و فرسایشی» که بیش از پیش اوکراین را به زمین سوخته تبدیل خواهد ساخت.

در این میان؛ بازیگران غربی تنها به دنبال ماهی‌گیری خود از شرایط میدانی نبرد بوده و سرنوشت اوکراین به لحاظ ماهوی اهمیتی برای آنها ندارد.

منتقدان رویکرد کشورهای غربی بر این باور هستند که ارتش اوکراین از عناصر کلیدی مورد نیاز برای موفقیت در عملیات خود بی‌بهره است و هر چند اوکراین قرار است در پی چراغ سبز آمریکا جنگنده‌های «اف-۱۶» ساخت این کشور را دریافت کند اما این جنگنده‌ها پیش از عملیات ضدتهاجمی احتمالی به کی‌یف تحویل داده نخواهند شد.

فراتر از آن، یکی از چالش‌های پیشِ‌روی نیروهای اوکراینی، عدم تسلط آنها بر تاکتیک‌ها و عملیات تهاجمی است، زیرا اوکراین مدت‌ها تنها برای دفاع از خاک خود آماده شده بود و حتی سربازانی که پیش از آغاز تهاجم نظامی روسیه در شرق این کشور با جدایی‌طلبان مورد حمایت مسکو جنگیده بودند چندان تجربه‌ای در زمینه عملیات تهاجمی ندارند.

حال باید دید ارتش اوکراین مجددا در دام اطلاعاتی غربی‌ها گرفتار خواهد شد یا سران این کشور توهمات سراب‌گونه و هالیوودی خود را کنار خواهند گذاشت و تصمیمی بر اساس منافع مردم خود خواهند گرفت؟!  


نورنیوز
اخبار مرتبط
پیام آشکار ژرمن‌ها برای زلنسکی؛ ورود به ناتو ممنوع!
دوشنبه 1402/03/15 ساعت 17:06
نورنیوز بررسی کرد؛
پیام آشکار ژرمن‌ها برای زلنسکی؛ ورود به ناتو ممنوع!
اخیرا مسئولیت «نه» گفتن به عضویت اوکراین در ناتو بر عهده ژرمن‌ها گذاشته شده، چنانچه «آنالنا بربوک» وزیر خارجه آلمان در اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو ناتو اعلام کرد که موضوع پیوستن اوکراین به این پیمان در حین جنگ مطرح نیست.
یک بام و دو هوای آمریکایی‌ها در اوکراین؛ از تشدید نبرد تا احیاء استارت!
شنبه 1402/03/13 ساعت 16:12
نورنیوز بررسی کرد؛
یک بام و دو هوای آمریکایی‌ها در اوکراین؛ از تشدید نبرد تا احیاء استارت!
مقامات آمریکایی که خود ناقض اصلی معاهدات تسلیحاتی و هسته‌ای در جهان هستند، مدعی‌اند درصورت پای‌بندی روسیه به معاهده کنترل تسلیحات هسته‌ای که تا فوریه ٢٠٢٦ اعتبار دارد، آمریکا نیز به این معاهده متعهد خواهد ماند.
سخنان گراهام، واکنش مدودف و تبدیل جنگ اوکراین به بحرانی کنترل‌ناپذیر!
سه‌شنبه 1402/03/09 ساعت 20:23
نورنیوز بررسی کرد؛
سخنان گراهام، واکنش مدودف و تبدیل جنگ اوکراین به بحرانی کنترل‌ناپذیر!
با افزایش انتقاد‌‌ات مسکو از سناتور لیندسی گراهام، کی‌یف ویدئوی کاملی از نشست او با زلنسکی منتشر کرد که در آن گراهام به سرمایه‌گذاری خاص مقامات آمریکایی در اوکراین برای مواجهه با روس‌ها و کشتن آنها اذعان کرده است.
رازهایی درباره اوکراین که از زبان شولتز بر مَلا شد!
سه‌شنبه 1402/03/09 ساعت 15:48
نورنیوز بررسی کرد؛
رازهایی درباره اوکراین که از زبان شولتز بر مَلا شد!
سخنان شولتز بیان‌گر اهداف و دیدگاه غرب در قبال اوکراین است به این معنا که این کشور را صرفا ابزاری علیه روسیه می‌دانند که نباید درخواستی مانند سودای عضویت در ناتو داشته باشد.
شوک اروپایی‌ها به زلنسکی و افزایش خطرِ بازی در زمین آمریکا
جمعه 1402/03/05 ساعت 16:02
نورنیوز بررسی کرد؛
شوک اروپایی‌ها به زلنسکی و افزایش خطرِ بازی در زمین آمریکا
اکنون «ولودیمیر زلنسکی» بیش از هر زمان دیگری نسبت به نگاه ابزاری آمریکا و اتحادیه اروپا نسبت به کشورش آگاه شده است اما این پشیمانی دیرهنگام شاید دیگر سودی برای او و مردم کشورش نداشته باشد.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قایدی گل زد و پاس گل داد ، اما دلش در بندر شهید رجایی بود+ فیلم
جنگ ستاره‌ها در فینال آسیا؛تاریخ آسیا در دستان عربستان یا ژاپن؟
11 استان درگیر طوفان و رگبار و صاعقه می شوند
بلایی که جنگ تجاری ترامپ بر سر اپل آورد!
باوارایی ها در لحظات آخر پیروزی را با تساوی عوض کردند/قهرمانی یک هفته عقب افتا
ثبت نام تاکسی‌های برقی با تسهیلات ویژه در تهران
خشونت خیابانی مجدد علیه یک دختر جوان + فیلم
اعلام جزییات و زمان ثبت نام وام 400 میلیونی ودیعه مسکن
پشت پرده انتشار خبر دپوی ماده منفجره در بندر شهید رجایی
افزایش بی‌سابقه بودجه آموزش و پرورش + فیلم
نجات دو توله پلنگ در معرض انقراض
از خیابان تا بازداشتگاه؛ زورگیران تلفن‌قاپ در تله پلیس! + فیلم لحظه دستگیری
آلودگی در مرز هشدار؛ خوزستان قربانی مدیریت فرسوده
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌ دست از سر اسرائیلی‌ها برنمی‌دارد +فیلم
خبر رفع محدودیت چت جی پی تی درست است ؟
لحظات دلهره آور از غرق یک خودرو در سیل اخیر ارومیه! + فیلم
درخشش ساحلی‌ بازان ایران؛ برد پرگل مقابل پاراگوئه در جام جهانی + خلاصه بازی
2 برابر دنیا مصرف می‌کنیم؛ آیا وقت تغییر نرسیده؟
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (23)«استهبان»
خانه جدید سیاه پوش شد؛ قتل دردناک پسر توسط پدر!
وداع در میانه وداع؛ سقوط مرگبار صاعقه در مراسم خاکسپاری
لحظه دلهره آور انفجار زیر بالگرد هلال احمر در بندر شهید رجایى +فیلم
قیمت طلا، سکه، دلار و سایر ارزها امروز 13 اردیبهشت 1404/افزایش چشمگیر قیمت ها
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ دیه جان‌باختگان و خسارت 400 خودرو پرداخت شد
فدراسیون در مورد جشن قهرمانی تراکتور چه زمانی تصمیم می گیرد؟
حادثه ای مرگبار با 7 کشته در ینگه دنیا +فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (22)«اسکو»
عملیات یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی +فیلم
احتمال وقوع زلزله 7 ریشتری جدی است؛زمین زیر پا ناآرام است
تروریست بمب گذار در انفجار بمب کشته شد
مصرف برق محدود شد!
کلید اولیه کنکور 1404 کی منتشر می شود؟
نورنما | برخورد قاطع پلیس با راننده تبریزی که در فضای مجازی ترند شد
تخلف کالابرگی با طعم پنیر پیتزا! +فیلم
واژگونی جرثقیل 40 تنی نفس‌ها را درسینه حبس کرد!
قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1404 /بی ثباتی در قیمت‌ها
بانک رفاه کارگران اعلام کرد؛ جزییات ارائه کارت‌های رفاهی تا 300 میلیون تومان به کارگران
اصلاحات بزرگ در نظام آموزش؛ آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی در راه است
آموزش و پرورش نیرو می‌گیرد؛ ثبت‌نام آزمون استخدامی بزودی!
حماسه سازی دختر پولادین ایرانی در آوردگاه پرو
ویدیو تکان دهنده جدید از شدت انفجار در بندر شهید رجایی
جزییات ارائه تسهیلات برای اخذ معاینه‌فنی موتورسیکلت‌
ساحلی بازان ایران امروز برای شکار پاراگوئه به میدان می‌روند
افشای جزییات زندگی بیل گیتس میلیاردر آمریکایی از سوی دخترش
جزئیات پر دردسر/مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟
صندوق بازنشستگی از ارائه تسهیلات رفاهی جدید به بازنشستگان خبر داد
تغییر ساعت کاری ادارات قطعی شد+ فیلم
آرزوی. ترامپ برای پاپ شدن محقق شد!
آتش در میانه جنگ و جشن
فرصت دوباره ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها؛ پیش‌فروش با تحویل پاییز 1404+جزییات و لینک ثبت نام
X
آگهی تبلیغاتی