×
فرهنگی
شناسه خبر : 139632
تاریخ انتشار : یکشنبه 1402/02/17 ساعت 13:28

گزارش نشست خبری نمایشگاه کتاب؛

تخصیص یارانه کتاب به اهالی قلم برای اولین بار انجام شد

اهالی قلم در سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برای نخستین بار یارانه کتاب دریافت می‌کنند.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: نشست خبری سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران صبح امروز در محل مصلی امام خمینی برگزار شد.

در این نشست خبری یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزیر ارشاد و رئیس نمایشگاه و علی رمضانی سخنگوی نمایشگاه کتاب حاضر بودند و ضمن تشریح روند برگزاری این دوره به سوالات اهالی رسانه پاسخ دادند. 

احمدوند، رئیس سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این دوره از نمایشگاه گفت: امسال نمایشگاه با شعار «آینده خواندنی است» برگزار می‌شود. این شعار به این معنا است که آینده پیشرفت کشور در گرو بیشتر و بهتر خواندن است، تاریخ جوامع مختلف هم نشان می‌دهد که پیشرفت در هر کشوری مرهون بیشتر و بهتر خواندن است.

او افزود‌: آمار کتابخوانی سریع‌تر از رشد اقتصادی پیشرفت می‌کند و نمایشگاه کتاب تهران زمینه‌ای برای تشویق مردم و جلب توجه آن‌ها به عادت مهم کتابخوانی، همچنین توجه دادن خانواده‌ها به این موضوع مهم است.
 
احمدوند با بیان اینکه امیدواریم با شرکت انبوه مردم و مخاطبان نمایشگاه و خدماتی که ناشران ارائه می‌کنند، شاهد نمایشگاه پررونقی باشیم، عنوان کرد: این نمایشگاه برای رسیدن به هدف پیشرفت فرهنگی و اقتصادی موثر، تفاوت‌‌هایی با دوره‌های قبل خواهد داشت، در بخش‌های مختلف،‌ رویکرد اصلی توجه به محتوای فرهنگی و برنامه‌های فرهنگی است و تلاش برای فراهم آوردن استفاده مخاطب از برنامه فرهنگی در نمایشگاه فراهم شده است.

او تاکید کرد:‌ برای برپایی این رویداد سازمان‌ها و نهادهای مختلف مشارکت دارند، با  اهتمام ویژه و تمام توان بخَش‌ها و دستگاه‌های مختلف کمک حال این دوره از نمایشگاه بودند.

به گفته وی، ناشران با وجود مشکلات اقتصادی که پیش روی صنعت نشر قرار دارد، با انگیزه و اشتیاق، حداکثری در بخش‌های مختلف نمایشگاه حاضر هستند و امیدوارم این نمایشگاه با همراهی ناشران، نویسندگان، اهالی قلم و مردم خاطره شیرین فرهنگی برای همه به‌جا بگذارد.

**ناشران محروم از نمایشگاه کتاب 

در ابتدای این نشست علی رمضانی سخنگوی نمایشگاه کتاب اعلام کرد برای نخستین بار اهالی قلم جهت خرید از نمایشگاه کتاب در گروه‌های مختلف نویسنده، شاعر، محقق و مترجم، ۶۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان یارانه دریافت می‌کنند.
در ادامه خاطر نشان می‌شود دانشجویان ۶۰۰ هزار و اساتید و اعضای هیئت علمی نیز ۷۰۰ هزار تومان یارانه دریافت خواهند کرد.  

در ادامه این نشست عنوان شد که ۲۷۰۰ ناشر داخلی در بخش عمومی نمایشگاه و ۲۰۰ کتاب فروش در بخش مجازی نمایشگاه شرکت دارند. همچنین طبق اعلام قبلی افتتاحیه سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه کتاب تهران، روز چهارشنبه ۲۰ اردیبشهت به شکل مردمی از ساعت ۱۷ با حضور مادران شهدا در مصلی تهران برگزار می‌شود.

در این نشست خبری پیرامون تعداد ناشران محروم از این دوره نمایشگاه نیز اعلام شد، ناشرانی که در دوره قبل نمایشگاه تخلفاتی داشتند و برایشان رای محرومیت توسط هیئت بدوی و تجدید نظر صادر شده بود، همچنان اجازه حضور در نمایشگاه ندارند. البته سال گذشته یک ناشر دولتی بدین منظور محروم شد که حواشی را برای این رویداد ایجاد کرد، اما امسال تنها یکی دو مورد ناشر محروم داریم.  

در بخش دیگری از نشست اسماعیل جانعلی پور مدیر کمیته ناشران بین الملل در خصوص پرسش خبرنگار آنا پیرامون تخفیف در این بخش اظهار داشت: برای بخش بین الملل نمایشگاه، تخفیف ۳۰ درصدی برای کتب خارجی خواهیم داشت.

او درباره متراژ غرفه‌ها در این دوره هم گفت: به جهت یک جا شدن بخش بین الملل و ناشران خارجی، که مزایای بسیاری برای ما خواهد داشت، متراژ درخواستی ناشران با آنچه به آن‌ها اعطا شده متفاوت است. ما ناچار به کاستن از متراژ شدیم، اما در این رابطه اعتراضی نداشتیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تکلیف خاموشی های خانگی در پاییز مشخص شد
بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست تاریخی
قیمت طلا و سکه در بازار امروز پنج شنبه 27 شهریور 1404
حکم اخراج محمود خلیل توسط قاضی آمریکایی صادر شد
شهادت 75 فلسطینی در زندان های رژیم صهیونیستی
شمار شهدای غزه به 65 هزار و 141 نفر رسید
شورای حقوق بشر باید از سیاسی‌کاری دور بماند
نسل‌کشی در غزه واقعیت است
تعلل صنایع انرژی‌بر در ساخت نیروگاه
پایان دوران فاکتورهای کاغذی از دی‌ماه
اولین فرنگی کار ایرانی با شکست حریف چینی استارت زد+ فیلم
ایران (1) - فیلیپین (1) / نبرد برای صعود به یک هشتم والیبال قهرمانی جهان
ایران با یک پله سقوط در رتبه بیست و یکم فیفا
حمایت ایتالیا از تحریم وزیران اسرائیلی
سارق حرفه‌ای لپ‌تاپ در تهران دستگیر شد+ فیلم
رئیس‌جمهور برزیل: ترامپ امپراتور جهان نیست
شهادت فرمانده انتظامی شهرستان «سیب و سوران»
هر پنج دقیقه یک نفر در ایران به آلزایمر مبتلا می‌شود
ترور یک چهره سرشناس در روستای چاه جمال+فیلم
تحولات خاورمیانه زیر سایه پیمان دفاعی ریاض-اسلام‌آباد
نورنما | انقلابی در نمایش هوایی کوادکوپترها
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به منطقه ای در جنوب لبنان
جریمه نقدی 621 راننده شبکه قاچاق سوخت
تصادف مرگبار اتوبوس تهران–مشهد در جاده گرمسار
پرونده موبایل موسوی با پنج هزار شاکی به‌زودی به نتیجه می‌رسد
11 هزار میلیارد تومان چک برگشتی سایپا
غزه در انتظار رأی سرنوشت‌ساز قطعنامه آتش‌بس
ترامپ: جنبش چپگرای «آنتیفا» را رسماً در فهرست تروریستی قرار می‌دهم
پاشینیان: سفر پزشکیان، نقطه عطف روابط ایران و ارمنستان بود
مواضع روسیه در دفاع مقدس 12 روزه بسیار خوب و محکم بود
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(84) «بندرعباس»
پیام جدی پکن: جهان باید در برابر قانون جنگل متحد شود
رئیس‌جمهور سابق برزیل به سرطان مبتلا شد
تحریم جام جهانی 2026 ؛ واکنش اسپانیا در صورت حضور رژیم صهیونیستی
یک بررسی مقدماتی درباره اعتراضات جوانان در نپال و درس‌‏های آن
هشدار مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی به ادامه جنگ
تعداد شهدای خبرنگار فلسطینی به 250 نفر رسید
اتصال 300 هزار تبعه خارجی ساکن ایران به سامانه ثنا
اسلواکی در آستانه قطع واردات نفت روسیه
پیام یمن به اسرائیل پس از حملات به بندر الحدیده
تأمین 3.5 میلیون دوز واکسن آنفلوانزا + قیمت
اظهارات گستاخانه وزیر افراطی صهیونیست
دستگیری سارقان تجهیزات و کابل‌های برق تهران
امکان ارسال اظهارنامه الکترونیکی از طریق سامانه عدل ایران فراهم شد
اروپا در آستانه انتخابی سرنوشت‌ساز قرار دارد
بازی‌های جنگی ایرانی در راه‌اند
حامیان رژیم نسل‌کش باید مشارکت و همدستی در نسل‌کشی فلسطینیان را متوقف کنند
مقاومت میلیونی در برابر کوچ اجباری در غزه
امروز مصاف سرنوشت ساز والیبال ایران و فیلپیین
نورنما | 27 شهریور ، روز شعر و ادب پارسی و روز بزرگداشت استاد شهریار گرامی باد +فیلم
X
آگهی تبلیغاتی