×
سیاسی
شناسه خبر : 139571
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

دیکتاتوری دموکراسی‌نمای اروپایی در خدمت جنگ

اکنون سران اروپا به جای پاسخ‌دهی به مطالبات کشاورزانی که در کشورهای رومانی، مجارستان، بلغارستان، اسلواکی و دیگر نقاط اروپا بابت واردات بدون تعرفه محصولات اوکراینی متضرر شده اند، آنها را بابت عدم پیروی از دستورات صادر شده تهدید می‌کنند!

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: طی روزهای اخیر جدال بازیگران اروپایی بر سر اِعمال تحریم‌های ضد روسی بالا گرفته و اختلاف نظرها در این خصوص تشدید شده است.

به عنوان مثال در جریان تصمیم پارلمان و شورای اروپا درباره استمرار واردات بدون تعرفه غلات و محصولات کشاورزی از اوکراین، کشورهای رومانی، بلغارستان، لهستان و مجارستان با این تصمیم مخالفت کرده و از سران اروپایی خواستند بیش از این کشاورزی و صنایع غذایی آنها را تحت تاثیر جنگ اوکراین قرار ندهند.

بدیهی است که واردات بدون تعرفه محصولات کشاورزی اوکراین به کشورهای اروپای شرقی به از بین رفتن محصولات کشاورزی داخلی آنها و عدم فروش محصولات آنها در بازارهای داخلی و بین‌المللی منجر خواهد شد.

اما گویا شنیدن صداهای مخالف از کشورهای اروپایی، چندان به مذاق سیاست‌مداران آلمانی و فرانسوی خوش نیامده است.

گرچه کمیسیون اروپا تاکید کرده است که واردات بدون تعرفه محصولات کشاورزی و غذایی اوکراین در سرتاسر اروپا حداقل تا ژوئن 2024 ادامه پیدا کند، اما استمرار مخالفت‌ها با این موضوع، چشم‌انداز روشنی را برای این تصمیم جمعی رقم نزده است.

قبلا نیز لهستان و مجارستان نشان داده‌اند در برابر برخی تصمیمات مشترک سران اروپایی ایستادگی می‌کنند.

اکنون دیکتاتوری برلین و پاریس در اتحادیه اروپا نمود بارزتری پیدا کرده و برخی کشورهای اروپایی نیز تاکنون با وجود متضرر شدن از انباشته شدن محصولات کشاورزی و غلات اوکراینی در انبارهایشان ـ که منجر به کاهش قیمت محصولات محلی در کشورهایشان و ضرر کشاورزان شده است ـ در برابر این تصمیم مشترک مخالفت نکرده‌اند.

البته برخی از این کشورها با توجه به شرایط پیش ‌آمده و ناتوانی در پاسخ‌گویی به مطالبات شهروندان خود، اکنون ترجیح می‌دهند روندی مشابه چند کشور مخالف را در پیش بگیرند.

در این میان، دولت لهستان، درخواست‌هایی را علیه مازاد غلات اوکراینی انجام داده و از بروکسل خواسته تا اقدامات لازم را انجام دهد و با افزایش کمک‌های خود از طریق صندوق‌های اتحادیه اروپا اطمینان حاصل کند که واردات محصولات کشاورزی و غذایی اوکراین به‌طور مساوی در سراسر اتحادیه اروپا توزیع می‌شود.

در مواجهه با خشم فزاینده کشاورزان که از عدم امنیت شغلی و مالی می‌ترسند، «هنریک کوالچیک» وزیر کشاورزی لهستان اوایل ماه جاری از سمت خود استعفا داد، تصمیمی که هم‌زمان با سفر دولتی «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین صورت گرفت و فضای افکار عمومی لهستان را نیز تحت تاثیر قرار داد.

اکنون سران اروپا به جای پاسخ‌دهی به مطالبات کشاورزانی که در کشورهای رومانی، مجارستان، بلغارستان، اسلواکی و دیگر نقاط اروپا بابت واردات بدون تعرفه محصولات اوکراینی متضرر شده اند، آنها را بابت عدم پیروی از دستورات صادر شده تهدید می‌کنند!

در همین حال؛ اتحادیه اروپا در حال بحث و بررسی برای طراحی سازوکار تحریمی تازه‌ علیه کشورهایی است که مانع از دور زدن تحریم‌های اتحادیه از سوی روسیه نشده و یا بدون توجیه کافی سطح تجارت خود را با این کشور به میزان قابل توجهی افزایش داده‌اند.

دموکراسیِ ادعایی اروپاییان اکنون در خدمت جنگ اوکراین و تشدید تقابل میان مسکو و کی‌یف قرار گرفته و حتی بازیگران اروپایی مخالف این روند نیز به سختی از سوی قوه قهریه اروپا (دولت‌های فرانسه و آلمان) تنبیه خواهند شد.

این همان ماهیت و چهره واقعی اتحادیه اروپاست که خوی و ماهیت دیکتاتوری دارد اما لباس دموکراسی بر خود پوشانده است!


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عضو سابق منافقین پس از سال‌ها جنایت به سزای اعمالش رسید که بود؟
دستور اژه‌ای برای شناسایی عاملان حمله تروریستی به دادگستری زاهدان +عکس و فیلم حادثه
فریده شجاعی: شخصاً حسینی را دوست دارم و می‌خواستم بماند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 6 مرداد 1404 +جدول
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
مستند سازی جنایات و ثبت مستندات مربوط به تخلفات و جنایات بین المللی آغاز شده است+فیلم
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
بهمن فرزانه در دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین‌نژاد: «مرا جادو کرده بودند!» +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
X
آگهی تبلیغاتی