×
فرهنگی
شناسه خبر : 139383
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1402/02/12 ساعت 18:35

آئین رونمایی از پوستر سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب؛

وزیر فرهنگ: نمایشگاه کتاب نقطه عطف توسعه فرهنگی است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با توجه به شرایط کشور که در اوج دوره توسعه فرهنگی قرار دارد، این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌تواند یک نقطه عطف مطرح شود.

نورنیوز - گروه فرهنگ  و جامعه: آئین رونمایی از پوستر سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، امروز سه‌شنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه با حضور محمدمهدی اسماعیلی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، یاسر احمدوند؛ معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و علی رمضانی؛ سخنگو و قائم‌مقام سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد.

محمدمهدی اسماعیلی در این آئین گفت: از اهتمام همکاران خوبم در معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همراهی نهادها و ارگان‌های مختلف تشکر می‌کنم. به همکاری و همراهی همه نهادها و به‌ویژه اصحاب رسانه تا پایان نمایشگاه نیاز داریم. امیدواریم این دوره از نمایشگاه کتاب تهران، به نقطه عطفی در همه ادوار آن تبدیل شود. با استقبال اهالی فرهنگ و رسانه، مردم روزهای پرنشاط فرهنگی را تجربه خواهند کرد.

او افزود: همه مردم به‌ویژه اصحاب فرهنگ می‌دانند که این نمایشگاه پرشکوه‌ترین رویداد فرهنگی کشور است. نمایشگاهی منحصربه‌فرد که نه‌تنها در جمهوری اسلامی ایران، بلکه در هیچ ‌کجای منطقه، چنین نمایشگاهی با این ابعاد و مختصات سراغ نداریم که این از برکت سابقه تمدنی چندین هزارساله ایران است. به برکت انقلاب اسلامی ایران، این نمایشگاه پیشتاز همه رویدادهای فرهنگی در ابعاد بین‌المللی بوده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اختصاص یارانه اعتباری کتاب به بخش‌هایی از جامعه، گفت: امیدواریم با تمهیداتی که اندیشیده شد، بخش بیشتری از جامعه را تحت پوشش خدمات حمایتی قرار دهیم. در گام نخست یارانه اعتباری خرید کتاب به دانشجویان، طلاب و اساتید حوزه و دانشگاه اختصاص داده شد.

اسماعیلی افزود: با همراهی مسئولان و تصمیم‌گیران کشور در قوای سه‌گانه و اصحاب فرهنگ و رسانه، سعی می‌کنیم این رویداد را به مهمترین و بزرگترین رویداد فرهنگی در تاریخ آن تبدیل کنیم. این نمایشگاه هم به لحاظ وسعت و هم حضور و استقبال کشورهای خارجی گسترش بسیار خوبی داشته است. کشورهای زیادی برای حضور به‌عنوان میهمان ویژه نمایشگاه اعلام آمادگی کردند که از میان آنها کشور تاجیکستان به‌عنوان میهمان ویژه سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران انتخاب شد. میهمانانی از کشورهای آمریکای لاتین، آفریقا، اروپا و آسیای میانه و … در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور خواهند داشت.

او با اشاره به حضور کتابفروشان در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران نیز گفت: در راستای تکمیل چرخه حمایتی دولت از حوزه نشر و کتاب، امسال بیش از ۲۰۰ کتابفروشی در نمایشگاه حضور دارند. این دوره از نمایشگاه کتاب هم به لحاظ کمی و هم از جنبه کیفی، رشد و گسترش داشته است. همچنین با توجه به شرایط کشور که در اوج دوره توسعه فرهنگی قرار دارد، این نمایشگاه می‌تواند به‌عنوان یک نقطه عطف محسوب شود. دولت هم درصدد است آنچه در توان دارد به صحنه بیاورد. به یاری خداوند و نه با صحبت‌های ما، مردم می‌توانند با حضور در نمایشگاه و دیدن فضا به این تفاوت‌ها پی ببرند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در پاسخ به پرسشی در ارتباط با وضعیت بازار کاغذ و توان تولید داخلی کاغذ، افزود: سال گذشته با ارز ترجیحی سعی کردیم به اندازه کافی کاغذ وارد کنیم، اما اهتمام اصلی دولت، خودکفایی در تولید کاغذ است. از ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم، جلسات متعددی در این زمینه با حضور مسئولان برگزار شد و در یک سال اخیر در بخش تولید کاغذ، اتفاقات خوبی افتاده است و علیرغم همه محدودیت‌ها، بخش‌های تولیدی افزایش تولید داشته‌اند. اخیراً نیز شخصاً از مجتمع‌های تولید کاغذ در مازندران و خوزستان بازدید داشته‌ام تا از نزدیک جریان امور را پیگیری کنیم. با وعده دولت، تلاش داریم تا در دو سال پیش‌رو، به خودکفایی در حوزه کاغذ برسیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سفیر انگلیس در آمریکا برکنار شد
رشد همکاری‌های استراتژیک ایران و چین در اوج روابط دوطرفه
یک شهرک مسکونی اصفهان به دلیل فرونشست تخلیه شد
ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال
درخشش فیلم کوتاه «رَمی» در جشنواره جهانی فیلم کوتاه آمریکا
برخورد گسترده با قاچاقچیان؛ انهدام 1700 باند موادمخدر در ایران
359 دشت ایران در خطر فرونشست هستند
فون در لاین بر ضرورت محدودیت‌های تجاری و تحریم علیه رژیم صهیونیستی تأکید کرد
سردار اخوان: باید در هوش مصنوعی جزو 10 کشور برتر جهان باشیم
کارزار «شهدای فلسطین برای عدالت» در انگلیس آغاز به کار کرد
تصادف زنجیره‌ای سه خودرو در میامی+ آمار زخمی‌ها
روند افزایشی قیمت نفت معکوس شد
بودجه سال 1405 بر اساس حذف ردیف‌های کم‌اهمیت تنظیم خواهد شد
سخنگوی کمیسیون انرژی: مجلس قصد تغییر یا اصلاح قیمت بنزین و گازوییل را ندارد
پاسخ به جنایت صنعاء در هر نقطه‌ای که صهیونیست‌ها باشند داده خواهد شد
مومنی: دولت انسداد فیزیکی و الکترونیکی مرزها را پیگیری می‌کند
کیفیت هوای تهران «قابل قبول» اعلام شد
جریمه میلیاردی ایران خودرو توسط سازمان تعزیرات
تخصیص بیش از 6.5 میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو
مقابله با تجاوزگری اسرائیل مستلزم اقدام عربی، اسلامی و بین‌المللی است
کره جنوبی: سرمایه‌گذاری در آمریکا بدون تغییر سیستم صدور روادید ممکن نیست
کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن تاریخ فوتبال پرتغال شد
اظهارات تند نخست وزیر قطر درباره خیانت به دوحه و پیامدهای آن
ستاره استقلال بازی اول لیگ قهرمانان آسیا را از دست داد
نورنما | خودرو سواری به داخل رستوران رفت
کشته شدن 19 عنصر طالبان پاکستانی در نزدیک مرز افغانستان
هشدار قاطع دیپلمات چینی به واشنگتن درباره تایوان
مبادله دو اسیر مقاومت در مقابل جاسوس اسرائیلی
آمادگی همکاری ایران با آژانس مشروط به رعایت حقوق مشروع خود
یارانه نقدی کارگران چرا قطع شد؟
مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون آزمون دوباره تمدید شد
آمارباورنکردنی استفاده از فیلترشکن؛ تهدید جدی برای امنیت کشور
ترامپ عامل ترور چارلی کرک را چپ رادیکال‌ دانست
رونمایی از دستاوردهای فناورانه شیمیایی جهاد دانشگاهی تهران در ایران‌پلاست
کاهش سرعت رشد اقتصادی آمریکا؛ زنگ هشدار برای سیاست‌گذاران واشنگتن
انفجار تانکر گاز باعث حادثه تلخ در پایتخت مکزیک شد + آمار تلفات جانی
نماینده سپاه: دشمن به دنبال سست کردن پایه‌های امید در جامعه است
لغو ممنوعیت واریز وجه به حساب شخص ثالث
خالی شدن 80 درصد مخازن سد کرج
صدراعظم آلمان: روسیه در منطقه بالتیک اقدامات تحریک‌آمیز دارد
قطر در واکنش به تهدیدات نتانیاهو: میزبانی دوحه از حماس در چارچوب تلاش برای صلح است
حضور اسرائیل در کنفرانس امنیتی دبی از سوی امارات ممنوع شد
حمله معترضان جنگ به استودیو شبکه 14 رژیم صهیونیستی
رایزنی تلفنی مکرون، ترامپ و امیر قطر پیرامون بحران‌های خاورمیانه
حضور وزیر ارشاد در میان مسلمانان سن‌پترزبورگ برای اقامه نماز + فیلم
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 20 شهریورماه 1404 + جدول
امکان ثبت درخواست نقل و انتقال دانش‌آموزان سمپاد فعال شد
تنها نماینده بوکس ایران مقابل قهرمان المپیک کوبا شکست خورد
واکنش نخست وزیر هند به حمله اسرائیل به دوحه
500 دوربین ثبت تخلفات رانندگی تا پایان سال نصب می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی