×
سیاسی
شناسه خبر : 139059
تاریخ انتشار : شنبه 1402/12/26 ساعت 07:03

نورنیوز بررسی کرد؛

اردیبهشت‌ماه/فروپاشی منشور همبستگی؛ دُم خروس سناریوی سوریه‌سازی ایران

فروپاشی منشور همبستگی عملا نشان داد که هدف از این جریان‌سازی‌ها در اصل همان سناریویی بود که از روزهای آغازین اغتشاش در ایران گرچه زیر عنوان تکثرگرایی شکل گرفت اما هدفی جز تجزیه و نابودی کشور نداشت.

نورنیوز ـ گروه سیاست: حامد اسماعیلیون با انتشار بیانیه‌ای در توییتر با ادعای وارد آمدن فشارهای بیرونی بر اعضای «گروه جورج تاون»، کناره‌گیری خود از این ائتلاف را اعلام کرده است.

رسانه‌های فارسی‌زبان معاند با به‌کار بردن واژگانی چون «فعال حقوق بشر» و «چهره برجسته مخالفان جمهوری اسلامی» درباره او طی ماه‌های گذشته، بر آن بوده‌اند تا به زور پروپاگاندا، چهره‌ای مطرح از اسماعیلیون به نمایش بگذارند.

اسماعیلیون که از یک سو اخراجش از جمع خانواده‌های قربانیان هواپیمای اوکراینی به دلیل سوء استفاده مالی و شخصی و از سوی دیگر ارتباط گسترده‌اش با فرقه تروریستی منافقین به رسوایی بزرگی برایش تبدیل شده، به زعم خود می‌کوشد پای خود را از افتضاحات سیرک ضدانقلاب بیرون بکشد و صحنه بازی را به نفع خود تغییر دهد.

او در همین راستا عنوان کرده: «کار در گروه همبستگی به خوبی پیش نرفت. گروه‌های فشار از بیرون با شیوه‌های غیردموکراتیک می‌کوشیدند مواضع خود را تحمیل کنند. تحمیل نظر در دموکراسی نمی‌گنجد و توافق اعضای گروه، نه فقط عضوی از آن، از شرایط حرکت دموکراتیک است.»

اعترافات اسماعیلیون و خروج رسمی او از منشور به اصطلاح همبستگی در حالی صورت گرفت که او در گفت‌وگو با اینترنشنال رسما عنوان می‌کند که دیکتاتوری رضا پهلوی عامل اصلی شکست ائتلاف است چون او درک و شعور احترام به نظر جمع و کار گروهی را ندارد.

البته خود پهلوی نیز پیش‌تر در پیامی ضمن اعلام خروج از این منشور گفته بود؛ بر سر چهره‌های پیشنهاد شده برای «منشور همبستگی» اجماع به دست نیامده اما او خودش را به همکاری با یک گروه محدود نکرده و در نقش مشوق و پشتیبان، بی‌طرفی‌اش را نسبت به همه گروه‌ها حفظ می‌کند!

پیش از اسماعیلیون و پهلوی نیز نازینین بنیادی به دلیل آنچه اختلافش با علی‌نژاد عنوان شد، از منشور خارج شده بود. عبدالله مهتدی دبیرکل کومله هم طی سخنانی با ابراز نارضایتی از آنچه در این منشور آمده، بی‌توجهی به فدرالیسم را زمینه‌ساز کم‌رنگ شدن نقش خود در این منشور عنوان کرد.

اعترافات اعضای اصلی منشور همبستگی به اختلافات گسترده درون ساختاری و در نهایت کناره‌گیری آنها از منشور در حالی صورت می‌گیرد که نشست جرج تاون در آستانه 22 بهمن با پوشش رسانه‌ای گسترده برگزار شد تا مثلا نشانه‌ای از آغاز فاز جدید انقلاب خودخوانده اپوزیسیون باشد!

گروه منشور همبستگی شامل حامد اسماعیلیون، مسیح علینژاد، شیرین عبادی، رضا پهلوی، نازنین بنیادی، عبدالله مهتدی، علی کریمی و گل‌شیفته فراهانی بود و همزمان با نشستی در دانشگاه جورج تاون واشینگتن و انتشار منشور مهسا، به گروه جورج تاون و شورای همبستگی هم شهرت یافت.

در همین حال؛ رسانه‌های معاند با تکرار پُر حجم کلیدواژه‌هایی چون «اتحاد بی‌سابقه»، «اتحاد سراسری»، «اتحاد گسترده» و... کوشیدند با ترکیب دو تکنیک «دروغ بزرگ» و «تکرار زیاد»، مخاطب را در جنگ ادراکی به پذیرش حقیقی و موثر بودن اتحاد مذکور مجاب کنند.

اختصاص میزگردهای حاشیه نشست امنیتی مونیخ به این افراد، دعوت از علی‌نژاد و اسماعیلیون به پارلمان ایتالیا، دعوت از پهلوی به دانشگاه آکسفورد و برخی اندیشکده‌های انگلیس، دعوت از بنیادی و گل‌شیفته در جشنواره‌های هنری و سینمایی و سخنرانی شیرین عبادی در پارلمان اروپا نیز در همین چارچوب بود.

البته با فاصله کمتر از دو روز از نشست جورج تاون، تجمع هواداران منافقین در پاریس، حضور عنصر سفاکی چون پرویز ثابتی در گردهمایی پهلوی و نیز زد و خوردهای سلطنت‌طلبان و حامیان کوموله که در تجمع هامبورگ به اوج رسید، واهی بودن ادعای هم‌بستگی این افراد را آشکار ساخته بود.

اعترافات اسماعیلیون نشان می‌دهد که حتی آن درگیری‌های خیابانی نه اقدامی صرفا از سوی هواداران بلکه ابزار فشار هر کدام از اعضا برای امتیازگیری و باج‌خواهی از سایرین بوده است.

این رفتارها در کنار پناه بردن هر یک از این افراد نزد اربابان خود مانند سفر پهلوی به تل‌آویو و بازگشت اسماعیلیون نزد فرقه تروریستی منافقین، پرده از حقیقتی بر می‌دارد که طراحان جنگ ترکیبی علیه ایران ماه‌هاست به‌دنبال پنهان‌سازی‌ آن بوده‌اند، حقیقتی به نام سوریه‌سازی ایران که در لوای نام شعارهای به اصطلاح حقوق بشری و حمایت از زنان طراحی و پیگیری می‌شده است.

هر چند غرب با واژگانی همچون حکمرانی دموکراتیک، حقوق بشر، کرامت انسانی، عدالت، صلح، پایداری محیط‌ زیستی و شفافیت اقتصادی و... به‌دنبال نمایش چهره‌ای زیبا از اپوزیسیون کریه خارج‌نشین بود اما در نهایت نتوانست دروغ بودن آن را پنهان سازد.

به بیان دقیق‌‌تر؛ فروپاشی منشور همبستگی عملا نشان داد که هدف از این جریان‌سازی‌ها در اصل همان سناریویی بود که از روزهای آغازین اغتشاش در ایران گرچه زیر عنوان تکثرگرایی شکل گرفت اما هدفی جز تجزیه و نابودی کشور نداشت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سردار اخوان: باید در هوش مصنوعی جزو 10 کشور برتر جهان باشیم
کارزار «شهدای فلسطین برای عدالت» در انگلیس آغاز به کار کرد
تصادف زنجیره‌ای سه خودرو در میامی+ آمار زخمی‌ها
روند افزایشی قیمت نفت معکوس شد
بودجه سال 1405 بر اساس حذف ردیف‌های کم‌اهمیت تنظیم خواهد شد
سخنگوی کمیسیون انرژی: مجلس قصد تغییر یا اصلاح قیمت بنزین و گازوییل را ندارد
پاسخ به جنایت صنعاء در هر نقطه‌ای که صهیونیست‌ها باشند داده خواهد شد
مومنی: دولت انسداد فیزیکی و الکترونیکی مرزها را پیگیری می‌کند
کیفیت هوای تهران «قابل قبول» اعلام شد
جریمه میلیاردی ایران خودرو توسط سازمان تعزیرات
تخصیص بیش از 6.5 میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو
مقابله با تجاوزگری اسرائیل مستلزم اقدام عربی، اسلامی و بین‌المللی است
کره جنوبی: سرمایه‌گذاری در آمریکا بدون تغییر سیستم صدور روادید ممکن نیست
کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن تاریخ فوتبال پرتغال شد
اظهارات تند نخست وزیر قطر درباره خیانت به دوحه و پیامدهای آن
ستاره استقلال بازی اول لیگ قهرمانان آسیا را از دست داد
نورنما | خودرو سواری به داخل رستوران رفت
کشته شدن 19 عنصر طالبان پاکستانی در نزدیک مرز افغانستان
هشدار قاطع دیپلمات چینی به واشنگتن درباره تایوان
مبادله دو اسیر مقاومت در مقابل جاسوس اسرائیلی
آمادگی همکاری ایران با آژانس مشروط به رعایت حقوق مشروع خود
یارانه نقدی کارگران چرا قطع شد؟
مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون آزمون دوباره تمدید شد
آمارباورنکردنی استفاده از فیلترشکن؛ تهدید جدی برای امنیت کشور
ترامپ عامل ترور چارلی کرک را چپ رادیکال‌ دانست
رونمایی از دستاوردهای فناورانه شیمیایی جهاد دانشگاهی تهران در ایران‌پلاست
کاهش سرعت رشد اقتصادی آمریکا؛ زنگ هشدار برای سیاست‌گذاران واشنگتن
انفجار تانکر گاز باعث حادثه تلخ در پایتخت مکزیک شد + آمار تلفات جانی
نماینده سپاه: دشمن به دنبال سست کردن پایه‌های امید در جامعه است
لغو ممنوعیت واریز وجه به حساب شخص ثالث
خالی شدن 80 درصد مخازن سد کرج
صدراعظم آلمان: روسیه در منطقه بالتیک اقدامات تحریک‌آمیز دارد
قطر در واکنش به تهدیدات نتانیاهو: میزبانی دوحه از حماس در چارچوب تلاش برای صلح است
حضور اسرائیل در کنفرانس امنیتی دبی از سوی امارات ممنوع شد
حمله معترضان جنگ به استودیو شبکه 14 رژیم صهیونیستی
رایزنی تلفنی مکرون، ترامپ و امیر قطر پیرامون بحران‌های خاورمیانه
حضور وزیر ارشاد در میان مسلمانان سن‌پترزبورگ برای اقامه نماز + فیلم
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 20 شهریورماه 1404 + جدول
امکان ثبت درخواست نقل و انتقال دانش‌آموزان سمپاد فعال شد
تنها نماینده بوکس ایران مقابل قهرمان المپیک کوبا شکست خورد
واکنش نخست وزیر هند به حمله اسرائیل به دوحه
500 دوربین ثبت تخلفات رانندگی تا پایان سال نصب می‌شود
سفر نخست وزیر پاکستان به قطر با هدف ابراز همبستگی
مرحله چهارم اعتبار کالابرگ الکترونیکی برای سرپرستان خانوار‌ واریز شد
پزشکیان: کیفیت آموزشی باید ارتقا یابد/ مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها آینده کشور را می‌سازد
بزرگ‌ترین ظرفیت ذخیره‌سازی خون بندناف را در اختیار داریم
عفو شامل حال مجرمان کلان اقتصادی نخواهد شد
روسیه در سال 2026 میزبان هفته فرهنگ ایران می‌شود
آیا دریاچه ارومیه از دست رفته است؟
استارمر در گفتگو با رئیس‌جمهور اسرائیل: بحران انسانی در غزه نگران کننده است
X
آگهی تبلیغاتی