×
اقتصادی
شناسه خبر : 138851
تاریخ انتشار :

لزوم توجه اپراتورهای تلفن همراه به هوشمندسازی درجهت بهبود کیفیت خدمات

هوشمندسازی و فناوری‌هایی نظیر هوش مصنوعی فرصت خوبی برای اپراتورها فراهم می‌کند تا با استقرار راهکارهای مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی و هوشمندسازی فرآیندهای عملیاتی و داخلی شرکت، جریان‌های درآمدی جدید برای خود ایجاد و از هدررفت منابع جلوگیری کنند.

سایر رسانه‌ها: امروزه هوشمندی و هوشمندسازی به جزء لاینفک زندگی مبدل شده است واغلب کشورهای پیشرفته هوشمندسازی را به عنوان یک ضرورت مهم برای خود می‌دانند و حتی در کشور ما نیز علیرغم بی‌میلی‌هایی که در ابتدا در استفاده از اشیاء هوشمند وجود داشت اکنون بیش از حد تصور محبوب شده و درحال پیشرفت است و که تا جایی که کمتر دیگر می‌توانیم از گوشیهای موبایل غیرهوشمند استفاده کنیم و حتی نمی‌توانیم زندگی و کار خود را بدون آن تصور کنیم.

بهره‌گیری از لوازم هوشمند و هوشمندسازی در زندگی مزایایی از جمله بهبود توانایی‌های حل مسئله، افزایش خلاقیت، مهارت‌های تصمیم‌گیری بهتر، پیشرفت تحصیلی بالاتر، بهبود مهارت‌های اجتماعی و موفقیت شغلی بیشتر را در بر دارد. بنابراین به طور کلی، هوشمندی می‌تواند مزایای بی‌شماری را هم در سطح فردی و هم در سطح اجتماعی برای کل جامعه به همراه داشته باشد.

به منظور کمک به پیشرفت و تسریع هوشمندسازی در سطح جامعه نیاز است که اپراتورهای ارتباطی تلفن همراه زیرساختهای لازم را فراهم آورند. البته نباید غافل از این مسئله شد که هوشمندسازی و فناوری‌هایی نظیر هوش مصنوعی فرصت خوبی برای اپراتورها فراهم می‌کند تا با استقرار راهکارهای مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی و هوشمندسازی فرآیندهای عملیاتی و داخلی شرکت، جریان‌های درآمدی جدید برای خود ایجاد و از هدررفت منابع جلوگیری کنند.

به همین منظور نیاز است که اپراتورهای تلفن همراه حتی پیش از پیش از تدوین سند حکمرانی اقدام به پیاده‌سازی و توسعه پلتفرم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی خود کنند تا به این طریق بتوانند علاوه بر صرفه‌جویی مالی در هزینه‌های خود به مشترکان خود خدمات باکیفیت و ارزان قیمتتری عرضه کنند.

ضرورت توجه به مقوله هوشمندسازی در اپراتورهای ارتباطی

اپراتورهای تلفن همراه می‌توانند از اشکال مختلف هوش مصنوعی برای بهبود خدمات و تجربه مشتری خود استفاده کنند. مثلا ممکن است از هوش مصنوعی(AI)  برای تجزیه و تحلیل داده‌های ترافیک شبکه در زمان واقعی، شناسایی الگوها و ناهنجاری‌ها و بهینه‌سازی عملکرد شبکه استفاده کنند. همچنین ممکن است از چت‌بات‌ها و دستیاران مجازی مبتنی بر هوش مصنوعی برای افزایش قابلیت‌های پشتیبانی مشترکان خود استفاده کنند. استفاده از هوش مصنوعی در اپراتورهای تلفن همراه می‌تواند به مشتریان در مورد سوالات و مشکلات رایج کمک کند، توصیه‌های شخصی ارائه دهد و حتی به عیب‌یابی مشکلات فنی کمک کند.

علاوه بر این، اپراتورهای تلفن همراه ممکن است از الگوریتم‌های یادگیری ماشینی برای به دست آوردن بینشی در مورد رفتار و ترجیحات مشتری استفاده کنند. با تجزیه و تحلیل داده‌هایی مانند سوابق تماس، پیام‌های متنی و الگوهای استفاده از برنامه، آنها می‌توانند کمپین‌های بازاریابی هدفمند ایجاد کنند و خدمات خود را برای برآورده کردن بهتر نیازهای مشتریان خود تنظیم کنند.

خوشبختانه اپراتورهای تلفن همراه کشور ما نیز سعی دارند تا در این زمینه پیشتاز عمل کنند تا به این طریق بتوانند ضمن پرچمداری در بازار رقابت بین اپراتورهای تلفن همراه کشور، رضایت مشترکان خود را جلب نمایند.

به عنوان مثال در این زمینه اپراتور همراه اول در نوروز امسال و ماه مبارک رمضان جاری با فراهم کردن امکان تخصیص اعتبار دیجیتال به مشترکان خود بسته به شانس آنها، سعی دارد تا اعتبار استفاده از سرویس‌های دیجیتال به آنها تعلق گیرد.

این اپراتور حتی از مدت‌ها پیش برای اجرای هوشمندانه کمپین‌ها و طرح‌های تجاری خود، پیشنهادات شخصی‌سازی شده‌ای را به مشترکان دائمی و اعتباری خود می‌داد که مبتنی بر هوش مصنوعی و براساس الگوی مصرف هر مشترک انجام می‌شد.

بنابراین از همین یک قلم اجرای AI می‌توان دریافت که استفاده از هوش مصنوعی تا چه اندازه در موفقیت اپراتورهای تلفن همراه، نقش‌آفرین است و آنها را قادر می‌سازد خدمات بهتری در راستای ارتقای رضایت مشترکان و ابتکار عمل در زمینه‌های رقابت تجاری ارائه دهند.


ایلنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال استعفا داد + فیلم
نماینده اسکواش ایران یک قدم تا قهرمانی جهان فاصله دارد
توافقی به رنگ سلطه؛ اروپا در سایه آمریکا
سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ لایحه فضای مجازی علیه آزادی بیان نیست
کارگردان «جنگ ستارگان» گنجینه هنری‌اش را به نمایش می‌گذارد
برای شرکت در اجلاس روسای مجالس جهانی؛ قالیباف عازم ژنو شد
درخواست توبه تتلو در دست بررسی دادگاه
ترامپ: از ایران سیگنال‌های بدی دریافت می کنیم
رئیس‌جمهور مصر: کوچ اجباری فلسطینی‌ها خط قرمز ماست/رفح باید از سمت فلسطین نیز باز باشد
استرداد لایحه: شکست؟ عقب‌نشینی؟ یا حرکت به سمت حکمرانی گفت‌وگویی؟
تاکید پزشکیان بر ارتقای تعامل با کشورهای دیگر، بر مبنای منافع مشترک
موافقت رئیس‌جمهور با پس گرفتن لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی
ترامپ: کمک‌های امریکا به کودکان غزه دزدیده می‌شود!
«کلیشه‌های سیاسی» جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد
پیش‌فروش خودروی کوئیک GX_L از امروز آغاز شد
تعداد ثبت‌نام کنندگان اربعین در سامانه سماح از یک میلیون نفر گذشت! +لینک‌سایت
جولانی اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد را بدون حضور مردم برگزار می‌کند!
نوراینفو | هنگام مراجعه به دادگاه یا دادسرا چه کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 6 مرداد 1404
مجلس در هفته منتهی به اربعین حسینی تعطیل شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
مرزهای شرقی برای ورود زائران اربعین 1404 فعال شد
اوباما خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از قحطی در غزه شد
نورنما | آتش‌سوزی در هواپیمای بوئینگ 737
آموزش‌وپرورش: مدارس حق ندارند دانش‌آموزان با نمرات پایین را ثبت‌نام نکنند
شلاق اقلیمی
راز قتل مادر و دختر ساکن طبقه هفتم
کشورهای کوچک و گام‌های بزرگ
4 کشته در تیراندازی بازار معروف بانکوک +فیلم
آغاز دریافت کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش +جزئیات
وزیر کار: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مردادماه انجام می‌شود
نورنما | علائم و درمان گرمازدگی
حسین ابرقویی با پرسپولیس به توافق رسید؛ امضای قرارداد به‌زودی انجام می‌شود
اتابک: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه خارج از نوبت پرداخت می‌شود
دولت و آزمون مهم صداقت و شجاعت
عضو سابق منافقین پس از سال‌ها جنایت به سزای اعمالش رسید که بود؟
دستور اژه‌ای برای شناسایی عاملان حمله تروریستی به دادگستری زاهدان +عکس و فیلم حادثه
فریده شجاعی: شخصاً حسینی را دوست دارم و می‌خواستم بماند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 6 مرداد 1404 +جدول
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
ثبت مستندات حقوقی و اسناد خسارتهای تجاوز نظامی آمریکا و اسراییل به ایران+فیلم
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
قاتل در دادگاه پرونده الهه حسین‌نژاد: نمی‌خواستم او را بکشم، مرا جادو کرده بودند +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
X
آگهی تبلیغاتی