×
فرهنگی
شناسه خبر : 137817
تاریخ انتشار :

وزیر بهداشت: شاهد موج جدید کرونا در کشور هستیم

وزیر بهداشت با بیان اینکه شاهد موج هشتم ویروس کرونا در کشور هستیم، گفت: این موج جدید کرونا موجب افزایش مراجعه به مراکز درمانی شده است.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روز شنبه در بازدید از مرکز کنترل عملیات اورژانس کشور و در نشست با رئیس، معاونان و مدیران سازمان اورژانس کل کشور، از آن دسته از هموطنانی که از مدت تزریق آخرین واکسن آن‌ها ۶ ماه می‌گذرد، خواست که برای تزریق مجدد به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.

او تاکید کرد: لازم است آن دسته از هموطنانی که بیماری‌های زمینه ای، قلبی و دیابت وکهولت سن دارند حتما برای تزریق واکسن اقدام کنند.

عین‌اللهی از مردم خواست در دید و بازدید‌های نوروزی حتما از ماسک استفاده کرده و اگر دارای علائم سرما خوردگی هستند؛ از تردد در اجتماع خودداری کنند.

** افزایش ۵۸ درصدی ماموریت‌های اورژانس در سال جدید

وزیر بهداشت در ادامه این نشست با تبریک سال نو و قدردانی از زحمات شبانه روزی کارکنان اورژانس اظهار داشت: نیرو‌های خدوم اورژانس در سراسر کشور، بی ادعا مشغول خدمت رسانی به مردم شریف کشورمان و مصداق واقعی مدافعان گمنام سلامتند.

او از رسانه‌های جمعی و خبری خواست تا خدمات اورژانس را به نحو شایسته‌ای پوشش دهند؛ چرا که کارکنان خدوم اورژانس، شبانه‌روز و در حوادث مختلف همواره پای کار مردم بوده و هستند.

عین‌اللهی ابراز امیدواری کرد که در آینده شاهد به تصویر کشیده شدن زحمات بی‌وقفه کارکنان خدوم اورژانس در رسانه ها، سینما‌ها و سریال‌های تلویزیونی باشیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: متوسط زمان حاضر شدن اورژانس در صحنه حوادث به ویژه در تصادفات جاده‌ای حدود ۱۴ دقیقه، در شهر‌های کوچک ۸ دقیقه و در شهر‌های بزرگ ۱۰ تا ۱۲ دقیقه است.

او با بیان اینکه ماموریت‌های اورژانسی از آغاز سال جدید تاکنون ۵۸ درصد افزایش یافته است، علت این افزایش را بیشتر شدن تردد‌های جاده‌ای و مسافرت‌ها برشمرد و توضیح داد: در ایام نوروز حدود ۴۴ هزار و ۴۰۰ درمان در محل انجام شده و ۵ هزار و ۶۷۱ اعزام به مراکز درمانی صورت گرفته که حدود ۷۶ اعزام با پرواز هوایی بوده است.

** رشد ۵۹ درصدی مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی

به گفته وزیر بهداشت از آغاز سال جدید تاکنون مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی رشد ۵۹ درصدی داشته و حدود ۲۷ هزار پزشک متخصص و ۴ هزار و ۵۰۰ پزشک فوق تخصص در این ایام مشغول به فعالیتند که این آمار، فقط مربوط به ۶۶۴ بیمارستان دانشگاهی است و حال آن که مجموعا هزار و ۶۶ بیمارستان در ایام نوروز و تعطیلات آماده خدمات رسانی بهداشتی و درمانی به مردم هستند.

او در ادامه اظهار داشت: از آغاز سال نو تاکنون مردم عزیز کشورمان در سراسر کشور بیش از ۵۶۰ هزار تماس با سامانه ۱۱۵ داشتند که نیرو‌های خستگی ناپذیر اورژانس، پاسخگوی تماس‌های ایشان بودند و راهنمایی‌های لازم را صورت دادند و در صورت لزوم نیز آمبولانس و تکنیسین به محل اعزام شده است.

عین‌اللهی خاطرنشان کرد: در ایام نوروز بیش از ۱۴۴ هزار و ۸۶۱ ماموریت از سوی اورژانس انجام شده که از این تعداد ماموریت ترافیکی با حدود ۲۷ هزار و ۴۶۴ مورد ۱۹ درصد رشد داشته است.

** بیش از ۷۸ هزار پایش مسافر در مرز‌ها

وزیر بهداشت با اشاره به مسائل و مشکلات بهداشتی برخی صنوف در ایام نوروز، گفت: همکاران ما مراقبت‌ها و بررسی‌های خود را در تعطیلات نوروز افزایش دادند تا مردم ما دچار مشکلات بهداشتی نشوند؛ به طوری که بیش از ۷۸ هزار و ۶۴۷ مسافر در پایانه‌های مرزی مورد مراقبت‌های بهداشتی قرار گرفتند و ۴۳ هزار و ۵۴۶ آزمایش در حوزه واگیر از این مسافران انجام گرفته است.

عین‌اللهی افزود: همکاران ما در ایام تعطیلات نوروزی ۳۷۳ هزار و ۹۷۰ بازرسی از اماکن اقامتی، هتل‌ها و رستوران‌ها داشتند که در طی این بازرسی ها، متاسفانه ۸ هزار و ۹۹ متخلف به مراجع مربوطه معرفی و هزار و ۴۹۶ پلمپ صورت گرفته است و ۳۶۱ هزار و ۵۵۵ کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی فاسد معدوم شده اند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که انتقال خون و بانک خون در تعطیلات نوروز مثل دیگر روز‌های سال فعالند، گفت: حدود ۵۷ هزار و ۲۵۲ واحد خون بین مراکز درمانی توزیع شده است.

او در ادامه با بیان اینکه در این ایام ۷۶ ماموریت اورژانس هوایی در کشور انجام شده است، اظهار کرد: در این ماموریت‌ها بیماران بدحال با بالگرد به مراکز درمانی منتقل شده ند.

به گفته وزیر بهداشت، ۷۱۳ نفر در این ایام دچار ایست قلبی شدند که ۶۴۶ نفر از این بیماران در مراکز درمانی احیا شدند و ۶۷ نفر را هم تکنیسین‌های اورژانس در همان محل احیا کردند.

عین‌اللهی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون مراجعه به اورژانس مراکز درمانی ۵۸ درصد و اعمال جراحی اورژانسی ۸ درصد افزایش داشته است گفت: بیماران گوارشی ۴۲ درصد، بیماران قلبی ۲۶ درصد و مصدومان ترومایی ۱۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و اقدامات درمانی لازم برای آن‌ها انجام شده است.

به گفته وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه بهداشت محیط نیز اقدامات لازم در خصوص کلرسنجی و بهداشت آب آشامیدنی صورت گرفته که از همین حیث حدود ۱۵۲ هزار و ۵۹۰ مورد بررسی سلامت آب از سوی تیم سلامت بهداشت محیط انجام شده است.

او با اشاره به وقوع حوادث مختلف از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون گفت: ۷ زمین لرزه در کشور در ۸ روز گذشته به وقوع پیوسته است. شاهد ریزش سنگ از کوه در جاده‌های استان مازندران بودیم که به ۱۳ نفر آسیب وارد کرد و در سه استان کشور شاهد وقوع رعد و برق بودیم که به ۷ نفر آسیب رسید.

عین‌اللهی از توجه ویژه مقام معظم رهبری در سخنرانی نوروزی نسبت به حوزه سلامت قدردانی کرد و گفت: قدردانی رهبر معظم انقلاب از نیروها، دانشمندان و کادر بهداشت و درمان، لوح افتخاری بر ضمیر آحاد جامعه سلامت و مایه قوت قلب و دلگرمی آنهاست.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تهران بارانی می شود
آخرین خبرها از تصویب آیین‌نامه جدید نظام رتبه‌بندی و ارتقا معلمان
حملات پی در پی آمریکا به بندر نفتی راس عیسی یمن+فیلم
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
خبر خوش برای بازنشستگان؛ جزییات نحوه خرید اقساطی کالا و سفرهای یارانه ای
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌سوزی گسترده در شمال فلسطین اشغالی +فیلم
طوفان و رعدوبرق ایلام را فراگرفت+ فیلم
ستارگان سینما به «یزدان» می آیند
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی+فیلم
تی تی ها خیلی زود قهرمانی را جشن گرفتند| تراکتور 4 - 0 شمس آذر
نتیجه نهایی بازی استقلال(5) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + خلاصه بازی
گزارش تصویری | راهپمایی و اعتراضات کارگران در روز جهانی کارگر در نقاط مختلف جهان
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
ترامپ در مقابل رسانه‌ها!
نمایش پهپادی در دبی به مناسبت یک میلیاردی شدن‌ تلگرام+ فیلم
حواشی کنکور 1404: وقتی تنها پول انگیزه انتخاب رشته تجربی می‌شود!+ فیلم
دفترچه سوالات علوم تجربی نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ جمع جانباختگان شناسایی شده به 33نفر رسید
سگهای دماوند نگهبان گله نیستند، گرگ گله اند!+ فیلم
ترکیب احتمالی تراکتور در بازی سرنوشت
چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود
نورنما | سه کلمه ای که باعت خوشبختی ما میشه!
گودال عجیب انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
روایت خلبان فداکاری که فرشته نجات بندر شهید رجایی شد+ فیلم
قرارداد استقلال و مذاکرات پیچیده با ماتزاری و شروطی عجیب
کار دست معلّم نیست
انحصار سلاح یا انکار واقعیت؟ بازخوانی موضع جوزف عون در سایه تهدیدات اسرائیل
نتایج اولیه کنکور چه زمانی اعلام می شود؟+ فیلم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
آغاز رقابت نفس‌گیر برای صندلی‌های پزشکی
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
خلاصه بازی منچستریونایتد و اتلتیکو بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
X
آگهی تبلیغاتی