شنبه 18 مرداد 1404 | ساعت 0:33
شنبه 18 مرداد 1404 | ساعت 0:33
×
سیاسی
شناسه خبر : 131734
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/12/10 ساعت 01:25

دیدار وزیر امور خارجه ایران و معاون دبیرکل سازمان ملل

وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با معاون بشردوستانه و کمک‌های اضطراری دبیرکل سازمان ملل متحد موضوعات مورد اهتمام مشترک از جمله شرایط و وضعیت انساندوستانه در کشورهای سوریه، یمن، افغانستان و نیز اوکراین مورد گفتگو و تبادل نظر قرار داد.

نورنیوز - گروه سیاست خارجی: «حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه کشورمان بعد از ظهر امروز با «مارتین گریفیتس»، معاون بشردوستانه و کمک‌های اضطراری دبیرکل سازمان ملل متحد دیدار کرد.

در این دیدار، برخی موضوعات مورد اهتمام مشترک از جمله شرایط و وضعیت انساندوستانه در کشورهای سوریه، یمن، افغانستان و نیز اوکراین مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با اشاره به ملاقات‌های انجام شده امروز و روز گذشته خود با دبیرکل سازمان ملل متحد و مسئولان سازمان‌های بین‌المللی بشردوستانه، موضوعات انسانی مرتبط با کشورهای یاد شده را شایسته توجه و اهتمام بیشتر از سوی جامعه جهانی دانست.

امیرعبداللهیان با اشاره به کمک های انسانی جمهوری اسلامی ایران به سوریه پس از وقوع زلزله اخیر گفت، متأسفانه زلزله اخیر شرایط انسانی سخت برخی از مناطق این کشور را در مقایسه با گذشته تشدید کرده و لازم است محاصره تحمیلی بر سوریه به منظور بهبود شرایط انسانی مردم این کشور برداشته شود.

او افزود: جمهوری اسلامی ایران همانند گذشته برای استمرار همکاری با سازمان ملل و فرستاده ویژه دبیرکل برای کمک به بهبود شرایط بهداشتی و انسانی در سوریه آماده است.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به موضوع یمن گفت، به لحاظ سیاسی باید جنگ متوقف و محاصره انسانی یمن لغو شود.

امیرعبداللهیان افزود: ما با گروه‌های مختلف یمنی ارتباط داریم و از نظر مردم یمن، ابتکار عمل مهم در مورد این کشور آن است که محاصره انسانی برداشته شود.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به میزبانی ایران از چند میلیون آواره و مهاجر از کشور افغانستان افزود: لازم است با حمایت سازمان ملل زیرساخت پایداری ایجاد شود تا تمام نیازهای آنان را پوشش دهد.

در خصوص اوکراین نیز، وزیر امور خارجه کشورمان مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با منازعه این کشور را برشمرد و افزود: به‌رغم روابط بسیار خوب ایران با روسیه، اما ایران به هیچ طرفی در جنگ کمک نظامی نمی‌کند، چرا که جنگ را راه‌حل نمی‌داند و از حاکمیت و تمامیت ارضی تمام کشورها از جمله اوکراین حمایت می‌کند.

مارتین گریفیتس نیز ضمن ابراز خرسندی از دیدار و گفتگو با وزیر امور خارجه کشورمان و تماس ها و گفتگوهای مستمر با طرف‌های ایرانی، از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از مأموریت خود تشکر کرد.

او ضمن تأیید دیدگاه‌های امیرعبداللهیان در خصوص ضرورت تسهیل و افزایش کمک‌های انسانی به سوریه و یمن، وزیر امور خارجه ایران را در جریان جدیدترین تلاش‌های خود در ارتباط با مسائل انسان‌دوستانه این دو کشور قرار داد.

گریفیتس با ابراز خوش‌بینی نسبت به‌ تأثیرات مثبت تحولات سیاسی اخیر در روابط عربی سوری، نسبت به تسهیل کمک رسانی به سوریه ابراز خوشبینی کرد.

او مسئله آوارگان را از مهمترین موضوعات انسان‌دوستانه مرتبط با سوریه برشمرد.

گریفیتس همچنین با اشاره به وضعیت مذاکرات ریاض و صنعا افزود، برای تحقق صلح پایدار در یمن، نیازمند یک استراتژی کامل هستیم.

نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه، با بیان دیدگاه‌های خود در خصوص وضعیت افغانستان، افزود در خصوص مسائل انسانی این کشور به مساعدت و حمایت همه طرف‌های موثر بین‌المللی نیاز داریم.

او همچنین در خصوص اوکراین نیز ضمن بیان ارزیابی خود در خصوص وضعیت انسانی در این کشور، نیاز واقعی و اولویت دار این کشور را صلح و پایان جنگ دانست.


نورنیوز
اخبار مرتبط
اسفندماه 1402/ پیام‌های مهم حضور و ایفای نقش ایران در نشست حقوق بشر در ژنو
سه‌شنبه 1403/02/04 ساعت 16:47
نورنیوز بررسی کرد؛
اسفندماه 1402/ پیام‌های مهم حضور و ایفای نقش ایران در نشست حقوق بشر در ژنو
حضور مقتدرانه هیئت ایرانی در اجلاس ژنو و ملاقات‌های جانبی آن بویژه با مقامات کشورهای اروپایی، در عمل نشان داد که علی رغم تلاش چند ماهه غرب برای وارد کردن فشار همه جانبه به ایران برای اخذ امتیازات سیاسی، این کشورها متوجه بی‌فرجامی اقدامات خود شده‌اند و گفتگو با ایران را اجتناب‌ناپذیر می‌دانند.
دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس جمهور سوریه
پنج‌شنبه 1401/12/18 ساعت 22:58
دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس جمهور سوریه
حسین امیرعبداللهیان عصر امروز با بشار اسد دیدار و ضمن ابراز همبستگی و همدردی در ارتباط با زلزله اخیر در این کشور، در مورد موضوعات مورد علاقه طرفین گفتگو و تبادل نظر کرد.
برنامه هسته‌ای ایران کاملاً صلح‌آمیز است و صلح‌آمیز باقی خواهد ماند
سه‌شنبه 1401/12/09 ساعت 14:38
امیرعبداللهیان در کنفرانس خلع سلاح:
برنامه هسته‌ای ایران کاملاً صلح‌آمیز است و صلح‌آمیز باقی خواهد ماند
وزیر امور خارجه کشورمان امروز در دومین روز از سفر خود به ژنو، در مقر سازمان ملل حضور یافت و در بخش عالی‌رتبه کنفرانس خلع سلاح ایراد سخنرانی کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار آمریکا به شهروندان: از اماکن مرتبط با اسرائیل در امارات دوری کنید
آتش‌سوزی گسترده در کالیفرنیا /هزاران نفر خانه هایشان را ترک کردند+ فیلم
نماینده فلسطین در سازمان ملل: اسرائیل به دنبال اجرای طرح خبیث در غزه است
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و مودی
گره مذاکرات مستقیم ایران و FATF بعد از 6 سال باز می شود
شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد
ونس: برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین نداریم
کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس: اسرائیل تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه است
دفتر نتانیاهو ادعای بگو‌مگوی لفظی با ترامپ را تکذیب کرد
راهپیمایی میلیونی دوباره یمنی ها در حمایت از مردم غزه
شبکۀ ان‌بی‌سی‌نیوز آمریکا: اسرائیل با همه‌گیری جاسوسی برای ایران روبه‌رو شده است+فیلم
جاده ترامپ و اختناق ایران؟!
لوکاشنکو: ترامپ خیلی وراج است
بلومبرگ: تماس ترامپ و مودی درباره پاکستان روابط آنها را تیره کرد
ایران طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال غزه را به شدت محکوم کرد
اشغال غزه؛ از فاجعه انسانی تا خودکشی استراتژیک اسرائیل
ادعای نتانیاهو: قصد اشغال نظامی غزه را نداریم
گزارش تصویری | رشد نیروگاه های خورشیدی
پویش یک تیک‌تاکر معروف عراقی در حمایت از موشک‌های ایرانی+فیلم
سلاح مقاومت یا خلأ امنیتی؛ لبنان در دوراهی تاریخی
نویسندگان هالیوود در نامه ای به ترامپ استبداد به آزادی بیان را محکوم کردند
افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی
شهادت مأمور پلیس هنگام دستگیری سارق کابل برق در شفت گیلان
ووشو ایران در بازی‌های جهانی صاحب مدال طلا شد
اکبر عبدی: حالم خوب است/به زودی از بیمارستان مرخص می‌شوم
سازمان همکاری اسلامی تصمیم رژیم اسرائیل برای اشغال غزه را محکوم کرد
حماس: تصمیم رژیم صهیونستی درباره اشغال غزه "جنایت جنگی" است
سکتبالیست‌های ایران ژاپنی ها را به زانو درآوردند
فاکس نیوز هم از دیدار احتمالی پوتین و ترامپ در هفته آینده خبر داد
واکنش ها به طرح اسرائیل برای اشغال غزه
قالیباف: مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد
رهبران اردن و مصر با طرح اشغال کامل نوار غزه مخالفت کردند
همراه اول؛ نخستین اپراتور خارجی با خدمات حضوری در فرودگاه نجف
تکذیب هر گونه درگیری در جریان انتقال به زندان اوین
تجهیز پایگاه «استاربیس» به خطوط لوله آب!
سارا بهمنیار مدال طلای بازی‌های جهانی چین را بدست آورد
محکومیت طرح اشغال غزه از سوی عربستان
سفر غیررسمی رییس جمهوری کشورمان به ارومیه
معاون وزیر ارشاد:13 هزار مدیرمسئول و 10 هزار پرونده فعال خبرنگاری داریم
سفر وزیر دفاع هند به واشنگتن لغو شد؛ توقف خریدهای تسلیحاتی
همراه اول بسته هدیه روز خبرنگار را فعال کرد
معاون رئیس جمهور: مشکلات پارک ملی گلستان حل می‌شود
هشدار سازمان ملل درباره اشغال غزه: این مسیر باید فوراً متوقف شود
دستگیری عوامل داعش در کربلا پیش از حمله به زائران اربعین
سحرخیزان با قراردادی 3 ساله به استقلال پیوست
هجدهمین محموله کمک‌های بشردوستانه پاکستان روانه غزه شد
قطار تهران به کرمان از ریل خارج شد؛ مصدومیت 30 نفر در حادثه خروج قطار
CNN: اسرائیل به تخلیه تمامی شهر غزه تا 7 اکتبر دستور داده است
کمک‌های نظامی به اسرائیل زیر تیغ انتقاد کانادایی‌ها قرار گرفت
X
آگهی تبلیغاتی