×
فرهنگی
شناسه خبر : 131683
تاریخ انتشار :

صدور 117 پروانه ساخت سینمایی در یک سال گذشته

بر اساس گزارش عملکرد یکساله معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی، شورای پروانه ساخت سازمان سینمایی در یکسال گذشته مجوز 117 عنوان اثر با موضوعات مختلف را صادر کرده است.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: حبیب ایل بیگی معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی ضمن ارائه گزارش عملکرد یکساله شورای پروانه ساخت سینمایی گفت:همزمان با شروع به کار این شورا در آذرماه سال ۱۴۰۰ تا ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، پروانه ساخت ۱۱۷ فیلم سینمایی صادر شده است که از این تعداد ۱۵ فیلم کمدی، ۱۶ فیلم در حوزه دفاع مقدس، ۹ فیلم در حوزه پلیسی - معمایی، ۱۶ فیلم در حوزه خانوادگی، ۶ فیلم در حوزه تاریخی، ۶ فیلم در حوزه ورزشی، ۷ فیلم در حوزه کودک و نوجوان، ۶ فیلم در حوزه اخلاقی و تربیتی، ۴ فیلم در حوزه روانشناسی، ۳ فیلم در حوزه فلسفی، ۲۵ فیلم در حوزه اجتماعی، ۳ فیلم با موضوع گروهک منافقین و ۱ فیلم نیز در حوزه انقلاب اسلامی بوده است.

وی با اشاره به توجه شورا به تنوع مضامین فیلمنامه‌ها در صدور پروانه ساخت و برگزاری جلسات متعدد با سازندگان این آثار افزود: اغلب آثار راه‌یافته به چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، در این دوره پروانه ساخت گرفته اند. اگرچه بخشی از فیلم‌های دارای مجوز، به جشنواره نرسیدند، با این وجود در اکران آثار، تنوع مضامین را بیشتر خواهیم دید. همچنین در این دوره تلاش شده از تلخی، سیاهی و فیلم‌های ناامید کننده پرهیز شود.

معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی با توضیح اینکه توجه به سلیقه و نیازهای مخاطب، بخشی از دغدغه شورای پروانه ساخت فیلم است، ادامه داد: فیلم‌های کمدی در بین مخاطبان، همیشه با استقبال زیادی روبرو بوده است بر این اساس شورای پروانه ساخت به منظور تامین جدول اکران ۱۲ پروانه ساخت فیلم‌ کمدی را صادر کرده است. فیلم کمدی « بخارست» از جمله فیلم‌هایی است که پروانه ساخت آنها در همین دوره صادر شده و تاکنون اکران موفقی داشته است. 

وی درباره ملاحظاتی که برای صدور پروانه ساخت آثار کمدی در نظر گرفته می‌شود، عنوان کرد: یکی از مواردی که در شورای پروانه ساخت به آن توجه می‌شود قابلیت تماشای محصول نهایی برای همه اعضای خانواده، بدون محدودیت سنی است .همچنین توجه به رعایت خط قرمزها در نکات طنز و دیگر موارد موجود در فیلم از دیگر اصول این شورا است تا   آثار از ظرفیت مخاطب پذیری بیشتر برخوردار شوند. محصول نهایی باید این قابلیت را داشته باشد که همه اعضای خانواده با هم بتوانند آن را ببینند و از محدودیت سنی برخوردار نباشد. شوخی ها و مواردی هم که در فیلم هست از خط قرمزها خارج نشود و این ظرفیت را داشته باشد که مخاطب بیشتری را به خود جلب کند.    

معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی با توضیح اینکه در صدور پروانه ساخت ها توجه ویژه‌ای به سازندگان آثار انیمیشن شده است، افزود: تلاش شده است محدودیت‌هایی که برای صدور پروانه ساخت وجود دارد، برای سازندگان آثار انیمیشن کمتر باشد. این درحالی است که اگر تهیه‌کننده یک اثر باید مورد تایید صنف تهیه‌کنندگان قرار گیرد یا کارگردان‌هایی که باید از مسیر کارگردان اولی‌ها عبور کند، برای ساخت انیمیشن این محدودیت‌ها وجود ندارد گرچه آثار قبلی فیلمساز و تهیه‌کننده انیمیشن توسط شورا بررسی می‌شود تا امکان صدور پروانه ساخت فراهم شود.سخت‌گیری‌ها در حوزه ساخت آثار انیمیشن کمتر است چرا که انیمیشن در کشور ما نیاز به حمایت دارد تا زمینه را برای حضور فیلمسازان بیشتر در این حوزه فراهم کنیم تا با ساخت آثار بیشتر به همان اندازه به کیفیت بهتری دست پیدا کنیم. کما اینکه در چند سال گذشته این شیوه برای بخش انیمیشن وجود داشته و ما شاهد نتایج پربار آن نیز بوده‌ایم. خوشبختانه در سینمای ما انیمیشن‌های خوب و پرمخاطب بسیاری ساخته می‌شود.

ایل‌بیگی با توضیح اینکه سرمایه گذاری در بخش انیمیشن سود دهی دارد، گفت: استان‌ها نیز از پتانسیل بالا برای ساخت انیمیشن و جوانان فعال و کاربلدی برخوردار است که در حال تولید انیمیشن هستند. در حال حاضر سازندگان انیمیشن «بنیامین» در حال ساخت انیمیشن تازه‌ای در شهر کاشان هستند و در شهر کرمان نیز این تیم به تولید «لوپتو » پرداخته و در حال آماده سازی مقدمات کار بعدی خود هستند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حمله سایبری گسترده، سفرهای هوایی روسیه را مختل کرد
صادرات 45.5 میلیون دلاری از جلفا به 9 کشور دنیا
هشدار هواشناسی؛ موج گرما از فردا وارد کشور می‌شود + فیلم
جنگ 12 روزه را چگونه روایت کنیم؟
نسخه جدید دولت برای نشاط اجتماعی؛ بُن سفر در راه است؟
نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال استعفا داد + فیلم
نماینده اسکواش ایران یک قدم تا قهرمانی جهان فاصله دارد
توافقی به رنگ سلطه؛ اروپا در سایه آمریکا
سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ لایحه فضای مجازی علیه آزادی بیان نیست
کارگردان «جنگ ستارگان» گنجینه هنری‌اش را به نمایش می‌گذارد
برای شرکت در اجلاس روسای مجالس جهانی؛ قالیباف عازم ژنو شد
درخواست توبه تتلو در دست بررسی دادگاه
ترامپ: از ایران سیگنال‌های بدی دریافت می کنیم
رئیس‌جمهور مصر: کوچ اجباری فلسطینی‌ها خط قرمز ماست/رفح باید از سمت فلسطین نیز باز باشد
استرداد لایحه: شکست؟ عقب‌نشینی؟ یا حرکت به سمت حکمرانی گفت‌وگویی؟
تاکید پزشکیان بر ارتقای تعامل با کشورهای دیگر، بر مبنای منافع مشترک
موافقت رئیس‌جمهور با پس گرفتن لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی
ترامپ: کمک‌های امریکا به کودکان غزه دزدیده می‌شود!
«کلیشه‌های سیاسی» جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد
پیش‌فروش خودروی کوئیک GX_L از امروز آغاز شد
تعداد ثبت‌نام کنندگان اربعین در سامانه سماح از یک میلیون نفر گذشت! +لینک‌سایت
جولانی اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد را بدون حضور مردم برگزار می‌کند!
نوراینفو | هنگام مراجعه به دادگاه یا دادسرا چه کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 6 مرداد 1404
مجلس در هفته منتهی به اربعین حسینی تعطیل شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
مرزهای شرقی برای ورود زائران اربعین 1404 فعال شد
اوباما خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از قحطی در غزه شد
نورنما | آتش‌سوزی در هواپیمای بوئینگ 737
آموزش‌وپرورش: مدارس حق ندارند دانش‌آموزان با نمرات پایین را ثبت‌نام نکنند
شلاق اقلیمی
راز قتل مادر و دختر ساکن طبقه هفتم
کشورهای کوچک و گام‌های بزرگ
4 کشته در تیراندازی بازار معروف بانکوک +فیلم
آغاز دریافت کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش +جزئیات
وزیر کار: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مردادماه انجام می‌شود
نورنما | علائم و درمان گرمازدگی
حسین ابرقویی با پرسپولیس به توافق رسید؛ امضای قرارداد به‌زودی انجام می‌شود
اتابک: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه خارج از نوبت پرداخت می‌شود
دولت و آزمون مهم صداقت و شجاعت
عضو سابق منافقین پس از سال‌ها جنایت به سزای اعمالش رسید که بود؟
دستور اژه‌ای برای شناسایی عاملان حمله تروریستی به دادگستری زاهدان +عکس و فیلم حادثه
فریده شجاعی: شخصاً حسینی را دوست دارم و می‌خواستم بماند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 6 مرداد 1404 +جدول
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
ثبت مستندات حقوقی و اسناد خسارتهای تجاوز نظامی آمریکا و اسراییل به ایران+فیلم
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
قاتل در دادگاه پرونده الهه حسین‌نژاد: نمی‌خواستم او را بکشم، مرا جادو کرده بودند +عکس
X
آگهی تبلیغاتی