×
سیاسی
شناسه خبر : 130519
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

اسفندماه 1402/ اوکراین سرابی که به باتلاق مرگ مبدل شد!

امروز مردم اوکراین گرفتار خودباختگی‌ها و خودفریبی‌های غرب‌گرایانی هستند که صحنه نمایش و بازی را با صحنه حقیقی جهان اشتباه گرفته و با همان توهمات به نقش‌آفرینی پرداخته‌اند در حالی که ناجی بودن غرب صرفا در فیلم‌ها و داستان‌های هالیوودی است که بروز دارد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: مقامات ارشد کشورهای اروپایی و آمریکا طی هفته گذشته و در آستانه اولین سال جنگ اوکراین، مجموعه‌ای از وعده‌ها و ادعاها درباره حمایت از اوکراین مطرح کردند.

اوج این رویکردهای به اصطلاح حمایتی را در نشست امنیتی مونیخ می‌توان مشاهده کرد که افرادی همچون امانوئل مکرون، ریشی سوناک، اولاف شولتز، کامالا هریس، ینس استولتنبرگ، جوزف بورل و... از افزایش ارسال تسلیحات به اوکراین خبر دادند.

آنها با بهره‌گیری از بوق‌های رسانه‌ای مدعی شدند که آماده ارسال کشنده‌ترین تسلیحات به اوکراین هستند و وعده ارسال توپ و تانک در ماه‌های آینده و شاید بررسی اعطای جنگنده به اوکراین را مطرح کرده و خواستار ایستادگی کی‌یف در برابر آنچه تجاوز روسیه به اروپا و ارزشهای غربی ‌نامیدند شدند.

این ژست‌های به ظاهر حمایتی از سوی سران اروپا و آمریکا در حالی اتخاذ شد که در لابه‌لای این سخنان، بخشی از سخنان بورل که البته از سوی رسانه‌های غربی نیز با سانسور و حاشیه‌سازی همراه شد، قابل توجه است.

رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا یکشنبه در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: اوکراین عضوی از خانواده اروپایی است، اما عضویت در اتحادیه اروپا نیازمند طی مراحل و اخذ شرایطی است و نباید انتظار داشت که یک شبه و بدون قید و شرط این اتفاق بیفتد.

حلقه تکمیلی سخنان بورل را در مواضع استولتنبرگ دبیرکل ناتو می‌توان مشاهده کرد، چنانچه او در نشست امنیتی مونیخ گفت: اوکراین تنها می‌تواند با تمامیت ارضی کامل عضو ناتو شود زیرا بدون این شرط، هیچ راهی برای گفت‌وگوهای آتی پیرامون عضویت اوکراین در این ائتلاف نظامی وجود نخواهد داشت.

این سخنان از سوی مقامات ارشد اروپا و ناتو در حالی مطرح می‌شود که طی یک سال گذشته آمریکا و اروپا با استفاده از توهمات و تخیلات یک بازیگر کمدی که تفاوت میان صحنه نمایش با میدان جنگ واقعی را نمی‌داند جان و مال مردم اوکراین را گروگان گرفته تا به اهداف خویش مبنی بر محدودسازی روسیه و توسعه‌طلبی در شرق دست یابد.

سران اروپا و آمریکا در حالی مردم اوکراین را در باتلاق جاه‌طلبی‌های خود گرفتار ساخته و هر روز بر میزان خسارت‌های مالی و انسانی آنها می‌افزایند که در برابر این هزینه‌تراشی حاضر به پرداخت کوچکترین هزینه که همان پذیرش عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا و ناتو است نیستند و صرفا به مردم اوکراین به چشم مهره‌ها و اجیرشدگانی می‌نگرند که باید در ازای هیچ، جانشان فدای منافع غرب شود.

این نگاه کاسب‌کارانه نه تنها از سوی بورل و استولتنبرگ بلکه از سوی سایر مقامات غربی نیز تکرار شده است، چنانچه پیش از این اولاف شولتز صدراعظم آلمان گفته بود که پیوستن زودهنگام و عجولانه کشوری چون اوکراین به اتحادیه اروپا، برای دیگر کشورهای غرب بالکان که آنها نیز به دنبال الحاق به این اتحادیه هستند، ناعادلانه است.

او در پاسخ به سوالی درباره تلاش اوکراین برای پیوستن به اتحادیه اروپا گفت: برای پیوستن به اتحادیه اروپا هیچ راه میان‌بری وجود ندارد. روند پیوستن مساله چند ماه یا چند سال نیست.

همچنین «الیزابت بورن» نخست وزیر فرانسه دربار عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا گفت: ورود سریع اوکراین به اتحادیه اروپا به نفع اتحادیه اروپا و اوکراین نخواهد بود.

«آنا کلیر لگندر» سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه نیز گفته بود که پیوستن اوکراین به پیمان آتلانتیک شمالی در حال حاضر مورد بحث قرار ندارد.

مجموع این رفتارها از سوی مقامات غربی بیانگر این حقیقت است که باغ ادعایی غرب نه تنها زمینه‌ساز خوشبختی و عبور از مشکلات نیست بلکه عاقبت اعتماد به غرب، حرکت به سمت سرابی است که در حقیقت باتلاقی مرگ‌آور را رقم خواهد زد.

امروز در حالی یک سال از هزینه‌ مال و جان مردم اوکراین در جنگ سوداگرانه سران غرب می‌گذرد که عایدی دل بستن آنها به وعده‌های پوشالی غرب که از زبان دلقکی همچون زلنسکی خارج شد، چیزی جز تباهی نبوده است.

میلیون‌ها اوکراینی در میان سرما و جنگ از ابتدایی‌ترین امکانات هم‌چون برق و غذا محروم شده‌اند در حالی که غرب هر روز با ارسال تسلیحات به جای تشویق به صلح و مذاکره، بر رنج آنها افزوده و مشکلات آنها را تشدید می‌کند.

سرنوشت یک ساله مردم اوکراین درس عبرتی است برای آنانی که در توهم و تصور خیالی برخوردار شدن از حمایت‌های غرب آن هم تحت جوسازی‌ها و ادعاهای افرادی هستند که سر تا پا خود را مطیع غرب دانسته و مدام مشغول بزک کردن چهره غرب از یک جنایت‌کار منفعت‌طلب به یک ناجی رهایی‌بخش هستند.

این همان سناریویی است که پیشتر فاجعه بالکان، اشغال افغانستان و عراق، ویرانی سوریه و لیبی و... را رقم و اکنون یک سال است که فاجعه‌ای بزرگ را به مردم اوکراین تحمیل کرده است.

امروز مردم اوکراین گرفتار خودباختگی‌ها و خودفریبی‌های غرب‌گرایانی هستند که صحنه نمایش و بازی را با صحنه حقیقی جهان اشتباه گرفته و با همان توهمات به نقش‌آفرینی پرداخته‌اند در حالی که ناجی بودن غرب صرفا در فیلم‌ها و داستان‌های هالیوودی است که بروز دارد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
سِلفی‌هایی که به جای قهرمان‌سازی موجب رسوایی شد!
شنبه 1401/12/13 ساعت 14:00
نور ویدئو؛
سِلفی‌هایی که به جای قهرمان‌سازی موجب رسوایی شد!
طی روزهای اخیر کشورهای اروپایی و آمریکا مراسم یک‌سالگی جنگ اوکراین را در حالی برگزار کردند که تلاش داشتند در نقش فاتحی بزرگ در رسانه‌ها ظاهرشوند، اما این نقش‌آفرینی نتیجه‌ای جز رسوایی نداشت.
جیغ‌ بنفش غربی‌ها با طبل‌های تو خالی!
شنبه 1401/12/06 ساعت 13:13
نور ویدئو؛
جیغ‌ بنفش غربی‌ها با طبل‌های تو خالی!
گرچه غرب سعی دارد با فضاسازی رسانه‌ای شکست‌های اخیر خود را در مقابله با نظام جهان چندقطبی مخفی نگه دارد اما اعتراف مقامات غربی به ناکامی در طرح‌ها و ادعاهایشان عملاً نشانی از افول جایگاه و حرکت جهان در مسیر چندجانبه‌گرایی است.
تازه‌ترین مفهوم ساخته شده از جنگ اوکراین؛ نبرد داوود با جالوت!
شنبه 1401/12/06 ساعت 10:51
نور ویدئو؛
تازه‌ترین مفهوم ساخته شده از جنگ اوکراین؛ نبرد داوود با جالوت!
ادبیات کاملاً متفاوت زلنسکی در سخنرانی ویدئو کنفرانسی در نشست امنیتی مونیخ، نشان داد که او سعی دارد با افزودن رنگ و لعاب مذهبی به جنگ اوکراین، مولفه جدیدی را برای تحریک رویکردهای مذهبی متحدین این کشور از جمله رژیم صهیونیستی برای افزایش کمک نظامی به کی‌یف فعال نماید.
اوکراین امروز؛ محل عبرت غربگرایان است
دوشنبه 1400/12/09 ساعت 15:20
اوکراین امروز؛ محل عبرت غربگرایان است
صدرالحسینی گفت: قطعا بحران اوکراین که نقطه تاریخی است، می‌تواند برای سالیان دور به عنوان یک ماجرای عبرت آموز برای ملت‌های مستقل تعبیر شود.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آمریکا 2پایگاه‌ خود در سوریه را ترک کرد
دستگیری 5 جاسوس موساد در لرستان
هشدار مکرون به ترامپ: حمله نظامی به ایران اشتباه بزرگی‌ست
افزایش بی سابقه تولید 203 هزار تنی روغن نباتی
نورنما | تصویربرداری یک خلبان هواپیمای تجاری از عملیات موشکی سپاه
سخنگوی عملیات وعده صادق 3: بر آسمان سرزمین اشغالی تسلط کامل داریم
اشتباه محاسباتی؛ بزرگ‌ترین تهدید برای ترامپ در پرونده ایران
تأملی در ماهیت پارادوکسیکال جنگی که ویرانی ایران را هدف قرار داده است
ادعای وزارت خارجه آمریکا: ترامپ دنیایی در صلح می‌خواهد!
موج دهم وعده صادق 3؛ پاسخ پرقدرت نیروهای مسلح ایران به سرزمین‌های اشغالی +فیلم
نحوه فعالیت بانک‌های تهران در 28 خرداد اعلام شد
دو راهی خطرناک ترامپ: نجات تل‌آویو یا حفظ شعار «جنگ‌نکن»؟
عبور از تنگۀ هرمز فقط با اجازۀ ایران
آژیر خطر در بحر المیت در نزدیکی مرز اردن و فلسطین اشغالی به صدا درآمد
«وعده صادق 3» پایگاه‌های هوایی رژیم صهیونیستی را هدف گرفت+فیلم
هزینه دفاع موشکی برای اسرائیل هر شب چقدر هزینه دارد؟
سپاه: بر آسمان سرزمین های اشغالی تسلط کامل یافته‌ایم+فیلم
واکنش مدیر کل پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به حملات اسراییل به ایران
ابراز نگرانی متا از حذف اپ های جاسوسی رژیم صهیونسیتی توسط ایرانیان
واکنش جواد نکونام درخصوص حمله اسرائیل به ایران
برنامه مسابقات امروز 28 خرداد + پخش زنده
موشک‌های فتاح پیام اقتدار ایران را به هم پیمانِ جنگ افروزِ تل‌آویو ارسال کردند
آتش‌سوزی عمدی نفوذی‌ها در محوطه برج میلاد؛ تلاش ناکام برای ایجاد جنگ روانی
آمریکا پشت اسرائیل را خالی کرد!
اوتیسمی ها در صف خدمت سربازی در اراضی اشغالی!
رهبر معظم انقلاب: هرگز با صهیونیست‌ها سازش نخواهیم کرد
تماس فوری ترامپ با نتانیاهو پس از نشست امنیتی درباره ایران
تمدید ممنوعیت پروازها در ایران تا ساعت 14 امروز
پایان نشست اضطراری شورای امنیت ملی آمریکا؛ ایران محور اصلی گفتگوها
حضور گسترده مردم در میدان فلسطین تهران در محکومیت رژیم صهیونیستی+ فیلم
اعترافات خلبانان اف-35 ساقط‌شده رژیم صهیونیستی به زودی منتشر می‌شود
اصابت موشک‌های ایران به مقر موساد؛ سانسور رسانه‌ای رژیم صهیونیستی+ فیلم
دستگیری عوامل موساد توسط نیروهای مردمی+ فیلم
دستگیری شبکه تروریستی موساد در بهارستان؛ کشف مواد منفجره و تجهیزات پیشرفته
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف
دستگیری یک جاسوس تبعه خارجی از نیروگاه اتمی بوشهر+ فیلم
پاسخ به یک سئوال مهم ؛چرا ایران تسلیم نمی‌شود
بحران سوخت در رژیم صهیونیستی/ زد و خورد شهرک نشینان بر سر بنزین+ فیلم
انصارالله: همانند غزه، از ایران هم حمایت می‌کنیم
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
آخرین آمار کشته های رژیم صهیونیستی در حملات موشکی ایران+ فیلم
واکنش مهدی قایدی به تجاوز رژیم صهیونی
تخلیه تهران یا ایران؟!
اختلالات اینترنت ناشی از حملات سایبری است
واکنش کاربران آمریکایی به توییت ترامپ درباره احتمال ورود به جنگ
دستگیری عوامل اسرائیل در زنجان/ کشف ‌پهپاد‌ از‌ خانه تیمی مزدوران
جاده چالوس یک‌طرفه شد
از هشدار تا حمله: فاصله‌ای به‌اندازه یک دروغ
صهیونیست‌ها از ترس موشک‌های ایران در مترو می‌خوابند
بازدید شهردار تهران از آخرین وضعیت خدمت‌رسانی به شهروندان تهرانی
X
آگهی تبلیغاتی