×
سیاسی
شناسه خبر : 130519
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

اسفندماه 1402/ اوکراین سرابی که به باتلاق مرگ مبدل شد!

امروز مردم اوکراین گرفتار خودباختگی‌ها و خودفریبی‌های غرب‌گرایانی هستند که صحنه نمایش و بازی را با صحنه حقیقی جهان اشتباه گرفته و با همان توهمات به نقش‌آفرینی پرداخته‌اند در حالی که ناجی بودن غرب صرفا در فیلم‌ها و داستان‌های هالیوودی است که بروز دارد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: مقامات ارشد کشورهای اروپایی و آمریکا طی هفته گذشته و در آستانه اولین سال جنگ اوکراین، مجموعه‌ای از وعده‌ها و ادعاها درباره حمایت از اوکراین مطرح کردند.

اوج این رویکردهای به اصطلاح حمایتی را در نشست امنیتی مونیخ می‌توان مشاهده کرد که افرادی همچون امانوئل مکرون، ریشی سوناک، اولاف شولتز، کامالا هریس، ینس استولتنبرگ، جوزف بورل و... از افزایش ارسال تسلیحات به اوکراین خبر دادند.

آنها با بهره‌گیری از بوق‌های رسانه‌ای مدعی شدند که آماده ارسال کشنده‌ترین تسلیحات به اوکراین هستند و وعده ارسال توپ و تانک در ماه‌های آینده و شاید بررسی اعطای جنگنده به اوکراین را مطرح کرده و خواستار ایستادگی کی‌یف در برابر آنچه تجاوز روسیه به اروپا و ارزشهای غربی ‌نامیدند شدند.

این ژست‌های به ظاهر حمایتی از سوی سران اروپا و آمریکا در حالی اتخاذ شد که در لابه‌لای این سخنان، بخشی از سخنان بورل که البته از سوی رسانه‌های غربی نیز با سانسور و حاشیه‌سازی همراه شد، قابل توجه است.

رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا یکشنبه در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت: اوکراین عضوی از خانواده اروپایی است، اما عضویت در اتحادیه اروپا نیازمند طی مراحل و اخذ شرایطی است و نباید انتظار داشت که یک شبه و بدون قید و شرط این اتفاق بیفتد.

حلقه تکمیلی سخنان بورل را در مواضع استولتنبرگ دبیرکل ناتو می‌توان مشاهده کرد، چنانچه او در نشست امنیتی مونیخ گفت: اوکراین تنها می‌تواند با تمامیت ارضی کامل عضو ناتو شود زیرا بدون این شرط، هیچ راهی برای گفت‌وگوهای آتی پیرامون عضویت اوکراین در این ائتلاف نظامی وجود نخواهد داشت.

این سخنان از سوی مقامات ارشد اروپا و ناتو در حالی مطرح می‌شود که طی یک سال گذشته آمریکا و اروپا با استفاده از توهمات و تخیلات یک بازیگر کمدی که تفاوت میان صحنه نمایش با میدان جنگ واقعی را نمی‌داند جان و مال مردم اوکراین را گروگان گرفته تا به اهداف خویش مبنی بر محدودسازی روسیه و توسعه‌طلبی در شرق دست یابد.

سران اروپا و آمریکا در حالی مردم اوکراین را در باتلاق جاه‌طلبی‌های خود گرفتار ساخته و هر روز بر میزان خسارت‌های مالی و انسانی آنها می‌افزایند که در برابر این هزینه‌تراشی حاضر به پرداخت کوچکترین هزینه که همان پذیرش عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا و ناتو است نیستند و صرفا به مردم اوکراین به چشم مهره‌ها و اجیرشدگانی می‌نگرند که باید در ازای هیچ، جانشان فدای منافع غرب شود.

این نگاه کاسب‌کارانه نه تنها از سوی بورل و استولتنبرگ بلکه از سوی سایر مقامات غربی نیز تکرار شده است، چنانچه پیش از این اولاف شولتز صدراعظم آلمان گفته بود که پیوستن زودهنگام و عجولانه کشوری چون اوکراین به اتحادیه اروپا، برای دیگر کشورهای غرب بالکان که آنها نیز به دنبال الحاق به این اتحادیه هستند، ناعادلانه است.

او در پاسخ به سوالی درباره تلاش اوکراین برای پیوستن به اتحادیه اروپا گفت: برای پیوستن به اتحادیه اروپا هیچ راه میان‌بری وجود ندارد. روند پیوستن مساله چند ماه یا چند سال نیست.

همچنین «الیزابت بورن» نخست وزیر فرانسه دربار عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا گفت: ورود سریع اوکراین به اتحادیه اروپا به نفع اتحادیه اروپا و اوکراین نخواهد بود.

«آنا کلیر لگندر» سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه نیز گفته بود که پیوستن اوکراین به پیمان آتلانتیک شمالی در حال حاضر مورد بحث قرار ندارد.

مجموع این رفتارها از سوی مقامات غربی بیانگر این حقیقت است که باغ ادعایی غرب نه تنها زمینه‌ساز خوشبختی و عبور از مشکلات نیست بلکه عاقبت اعتماد به غرب، حرکت به سمت سرابی است که در حقیقت باتلاقی مرگ‌آور را رقم خواهد زد.

امروز در حالی یک سال از هزینه‌ مال و جان مردم اوکراین در جنگ سوداگرانه سران غرب می‌گذرد که عایدی دل بستن آنها به وعده‌های پوشالی غرب که از زبان دلقکی همچون زلنسکی خارج شد، چیزی جز تباهی نبوده است.

میلیون‌ها اوکراینی در میان سرما و جنگ از ابتدایی‌ترین امکانات هم‌چون برق و غذا محروم شده‌اند در حالی که غرب هر روز با ارسال تسلیحات به جای تشویق به صلح و مذاکره، بر رنج آنها افزوده و مشکلات آنها را تشدید می‌کند.

سرنوشت یک ساله مردم اوکراین درس عبرتی است برای آنانی که در توهم و تصور خیالی برخوردار شدن از حمایت‌های غرب آن هم تحت جوسازی‌ها و ادعاهای افرادی هستند که سر تا پا خود را مطیع غرب دانسته و مدام مشغول بزک کردن چهره غرب از یک جنایت‌کار منفعت‌طلب به یک ناجی رهایی‌بخش هستند.

این همان سناریویی است که پیشتر فاجعه بالکان، اشغال افغانستان و عراق، ویرانی سوریه و لیبی و... را رقم و اکنون یک سال است که فاجعه‌ای بزرگ را به مردم اوکراین تحمیل کرده است.

امروز مردم اوکراین گرفتار خودباختگی‌ها و خودفریبی‌های غرب‌گرایانی هستند که صحنه نمایش و بازی را با صحنه حقیقی جهان اشتباه گرفته و با همان توهمات به نقش‌آفرینی پرداخته‌اند در حالی که ناجی بودن غرب صرفا در فیلم‌ها و داستان‌های هالیوودی است که بروز دارد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
سِلفی‌هایی که به جای قهرمان‌سازی موجب رسوایی شد!
شنبه 1401/12/13 ساعت 14:00
نور ویدئو؛
سِلفی‌هایی که به جای قهرمان‌سازی موجب رسوایی شد!
طی روزهای اخیر کشورهای اروپایی و آمریکا مراسم یک‌سالگی جنگ اوکراین را در حالی برگزار کردند که تلاش داشتند در نقش فاتحی بزرگ در رسانه‌ها ظاهرشوند، اما این نقش‌آفرینی نتیجه‌ای جز رسوایی نداشت.
جیغ‌ بنفش غربی‌ها با طبل‌های تو خالی!
شنبه 1401/12/06 ساعت 13:13
نور ویدئو؛
جیغ‌ بنفش غربی‌ها با طبل‌های تو خالی!
گرچه غرب سعی دارد با فضاسازی رسانه‌ای شکست‌های اخیر خود را در مقابله با نظام جهان چندقطبی مخفی نگه دارد اما اعتراف مقامات غربی به ناکامی در طرح‌ها و ادعاهایشان عملاً نشانی از افول جایگاه و حرکت جهان در مسیر چندجانبه‌گرایی است.
تازه‌ترین مفهوم ساخته شده از جنگ اوکراین؛ نبرد داوود با جالوت!
شنبه 1401/12/06 ساعت 10:51
نور ویدئو؛
تازه‌ترین مفهوم ساخته شده از جنگ اوکراین؛ نبرد داوود با جالوت!
ادبیات کاملاً متفاوت زلنسکی در سخنرانی ویدئو کنفرانسی در نشست امنیتی مونیخ، نشان داد که او سعی دارد با افزودن رنگ و لعاب مذهبی به جنگ اوکراین، مولفه جدیدی را برای تحریک رویکردهای مذهبی متحدین این کشور از جمله رژیم صهیونیستی برای افزایش کمک نظامی به کی‌یف فعال نماید.
اوکراین امروز؛ محل عبرت غربگرایان است
دوشنبه 1400/12/09 ساعت 15:20
اوکراین امروز؛ محل عبرت غربگرایان است
صدرالحسینی گفت: قطعا بحران اوکراین که نقطه تاریخی است، می‌تواند برای سالیان دور به عنوان یک ماجرای عبرت آموز برای ملت‌های مستقل تعبیر شود.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تساوی 3-3 مقابل ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
خبر خوش برای بازنشستگان؛ جزییات نحوه خرید اقساطی کالا و سفرهای یارانه ای
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌سوزی گسترده در شمال فلسطین اشغالی +فیلم
حملهٔ آمریکا به یک بندر نفتی در غرب یمن+فیلم
طوفان و رعدوبرق ایلام را فراگرفت+ فیلم
ستارگان سینما به «یزدان» می آیند
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی
گام بلند تراکتور برای قهرمانی 4 - 0 شمس آذر | جشنواره گل ها در لیگ برتر ایران
نتیجه نهایی بازی استقلال(5) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + خلاصه بازی
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
ترامپ در مقابل رسانه‌ها!
نمایش پهپادی در دبی به مناسبت یک میلیاردی شدن‌ تلگرام+ فیلم
حواشی کنکور 1404: وقتی تنها پول انگیزه انتخاب رشته تجربی می‌شود!+ فیلم
دفترچه سوالات علوم تجربی نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ جمع جانباختگان شناسایی شده به 33نفر رسید
جولان مرگبار سگ‌های ولگرد در دماوند
ترکیب احتمالی تراکتور در بازی سرنوشت
چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود
نورنما | سه کلمه ای که باعت خوشبختی ما میشه!
گودال عجیب انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
روایت خلبان فداکاری که فرشته نجات بندر شهید رجایی شد+ فیلم
قرارداد استقلال و مذاکرات پیچیده با ماتزاری و شروطی عجیب
کار دست معلّم نیست
انحصار سلاح یا انکار واقعیت؟ بازخوانی موضع جوزف عون در سایه تهدیدات اسرائیل
نتایج اولیه کنکور چه زمانی اعلام می شود؟+ فیلم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
آغاز رقابت نفس‌گیر برای صندلی‌های پزشکی
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
خلاصه بازی منچستریونایتد و اتلتیکو بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
دستورات جدید ترامپ برای تحریم نفت ایران
خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟/ تأثیر گوشی‌های هوشمند بر کیفیت خواب
نورنما | سفر مجازی به پایتخت موسیقی جهان!/سنندج
این‌گونه از هوش مصنوعی بپرسید / 7 اصل طلایی برای گرفتن پاسخ بهتر
X
آگهی تبلیغاتی