×
سیاسی
شناسه خبر : 130207
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

بهمن ماه 1402/ دل بستن سرخوردگان به نسخه‌های نخ‌نما شده!

هوچی‌گری‌های اخیر غرب در مورد سایر کشورها خصوصاً ایران، روسیه و چین را می‌توان به عنوان راهبرد کلان نظام سلطه برای مقابله با نظم نوین جهانی ارزیابی کرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: وزارت دفاع انگلیس دوشنبه در بیانیه‌ای با متهم کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به «قاچاق سامانه‌های تسلیحاتی» و نقض قطع‌نامه شورای امنیت سازمان ملل مدعی شد که سلاح‌های توقیف شده توسط نیروی دریایی این کشور را به سازمان ملل تحویل داده است.

انگلیس همچنین در این بیانیه مدعی شده که نیروی دریایی سلطنتی در اوایل سال ۲۰۲۲ دو بار اقدام به توقیف سلاح‌های ایرانی از قایق‌های تندرو در آب‌های بین‌المللی در جنوب ایران کرده است!

ادعاهای مقامات و رسانه‌های انگلیسی در حالی صورت می‌گیرد که اخیراً 60 نماینده از هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات کنگره آمریکا در نامه‌ای به «جو بایدن» خواستار مقابله با برنامه پهپادی ایران شده‌اند.

روشن است که موضع‌گیری‌های اخیر مقامات غربی مجموعه‌ای از طرح‌های برنامه‌ریزی شده بوده که از چند منظر قابل تأمل است:

نخست آنکه؛ غربی‌ها که روی فضای اغتشاش و ناامنی در ایران حساب باز کرده بودند، نهایتاً در حالی با شکست مواجه شدند که در روزهای اخیر بر شدت اقدامات خود افزوده‌اند.

از سویی؛ نمایش مضحک جریان ضدانقلاب در دانشگاه جورج تاون واشینگتن 48 ساعت بیشتر دوام نیاورد و ژست‌های وحدت‌گرایانه آنها با رسوایی‌های بزرگی مثل تجمع اعضای بخشی از این مثلاً ائتلاف مواجه شد.

از سوی دیگر؛ حضور میلیونی مردم در جشن 44 سالگی انقلاب اسلامی با وجود تلاش گسترده رسانه‌های معاند برای ایجاد شکاف در اتحاد ملی، ماهیت فضاسازی دروغین غرب علیه جمهوری اسلامی و شرایط داخلی کشور را بیش از پیش روشن ساخت.

تقلای غرب برای بر هم زدن هم‌گرایی ایران با کشورهای منطقه خصوصاً روسیه و چین نیز تاکنون با شکست مواجه شده است. خشم غرب از این تعامل و هم‌گرایی به قدری غیر قابل انکار است که سفر اخیر رئیس جمهور به چین با واکنش مقامات غربی به خصوص کاخ سفید روبه‌رو شد.

دوم آنکه؛ نمایش تبلیغاتی پارلمان اروپا برای قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی، عملاً در شورای اروپا نادیده گرفته شد و بسیاری از مقامات اروپایی از جمله «جوزف بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا آن را مواجه با موانع حقوقی و قانونی دانستند.

لندن نیز که قرار دادن سپاه در لیست تروریسم را از اهدافش عنوان کرده بود در نهایت از این اقدام عقب‌نشینی کرد.

با توجه به اینکه عقب‌نشینی آشکار غرب به رسوایی جدیدی برای پروژه ایران‌هراسی مبدل شده، ادعاهای اخیر را می‌توان اقدامی برای سرپوش نهادن بر آن و البته بذرپاشی برای جوسازی‌های جدید در سازمان‌ملل دانست.

سوم آنکه؛ هوچی‌گری‌های اخیر غرب در مورد سایر کشورها خصوصاً ایران، روسیه و چین را می‌توان به عنوان راهبرد کلان نظام سلطه برای مقابله با نظم نوین جهانی در نظر گرفت.

تحریک تایوان، ادعاهای مطرح شده در خصوص انهدام بالن‌های جاسوسی چین، تسلیح کی‌یف برای ادامه جنگ اوکراین، ادعای آمادگی مسکو برای انجام حملات گسترده در اوکراین، زنجیره ملاقات‌های زلنسکی با مقامات اروپایی، صهیونیستی و آمریکایی، ادعای مشارکت پهپادی ایران در جنگ اوکراین، فضاسازی و ایجاد فضای ناامنی و آشوب در ایران و... از جمله دیگر اقدامات غرب در این راستا است.

به عبارت دیگر می‌توان گفت؛ نظام سلطه در چارچوب مقابله با نظم نوین جهانی، تحرکاتی هم‌زمان و هم‌سو را در پیش گرفته‌ که هر چند در ظاهر ابعاد متفاوتی دارند اما محوریت آنها به ویژه در قبال ایران، روسیه و چین بیانگر هدف‌گذاری راهبردی علیه مقابله در برابر یک‌جانبه‌گرایی است.

نکته پایانی آنکه؛ کشورهای اروپایی از جمله انگلیس، آلمان و فرانسه همراه با آمریکا، در حالی بحران‌سازی بیرونی را مولفه‌ای برای سرپوش گذاشتن بر بحران‌های داخلی خود در میان موج اعتراضات و اعتصابات مردمی می‌دانند که در صحنه جهانی هم با چالش‌های بسیاری مواجه‌اند.

رژیم صهیونیستی که غربی‌ها خود را متعهد به حمایت از بقای آن می‌دانند چنان با بحران داخلی روبه‌روست که حتی تدابیر امنیتی شدید و دیدارهای پی در پی مقامات این رژیم با سران غربی هم نتوانسته از این بحران بکاهد.

در این شرایط؛ غرب با راهکار تکراری ایران‌هراسی برای انحراف افکار عمومی، به دنبال اجبار کشورهای عربی به سازش با تل‌آویو است تا شاید با این حربه از سرعت فروپاشی این رژیم بکاهد.

در همین حال رویکرد غیر انسانی غرب در قبال زلزله زدگان سوریه، پرده از دروغ‌پردازی‌های حقوق بشری غرب برداشته است. لذا اکنون با هوچی‌گری‌های حاشیه‌ای نظیر آنچه علیه ایران، روسیه و چین به دنبال توجیه و اهمیت زدایی از جنایتی است که به اذعان «آلنا دوهان»، نماینده ویژه سازمان ملل علیه مردم سوریه انجام داده است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
پیام‌ها و پیامدهای سفر رئیس جمهور به چین
سه‌شنبه 1401/12/02 ساعت 03:00
نور ویدئو؛
پیام‌ها و پیامدهای سفر رئیس جمهور به چین
مذاکرات بین مقامات ارشد دو کشور نشان می‌دهد که با رویکردی واحد در قالب اقتصاد چند لایه در کنار رفع نیازهای طرفین، ابعاد جدیدی از هم‌گرایی منطقه‌ای از سوی تهران و پکن دنبال می‌شود.
رمزگشایی از آفتابی شدن عنصر سفاک ساواک پس از 44 سال
یکشنبه 1401/11/30 ساعت 17:31
نور ویدئو؛
رمزگشایی از آفتابی شدن عنصر سفاک ساواک پس از 44 سال
آفتابی شدن این عنصر سفاک در قامت یک دموکراسی‌خواهِ آزاد اندیش، یک دلیل بیشتر ندارد و آن هم اینکه عطای زندگی مخفیانه را با این خیال خام که سهمی در فردای جمهوری اسلامی داشته باشند به لقایش بخشیده و آفتابی شده‌اند تا به زعم خود از دیگران عقب نمانند!
نمایش هم‌بستگی ساختگی که 48 ساعت هم دوام نیاورد!
یکشنبه 1401/11/30 ساعت 15:20
نور ویدئو؛
نمایش هم‌بستگی ساختگی که 48 ساعت هم دوام نیاورد!
حتی سران غرب هم به بی‌مصرف بودن عناصر ضدانقلاب پی برده‌اند چنانچه بایدن در سخنرانی سالانه خود درباره وضعیت ایالات‌متحده در نشست مشترک با کنگره، هیچ اشاره‌ای به ایران نکرد!
چرا کاخ سفید به مناقشات داخلی صهیونیست‌ها ورود کرد؟
یکشنبه 1401/11/30 ساعت 11:25
نور ویدئو؛
چرا کاخ سفید به مناقشات داخلی صهیونیست‌ها ورود کرد؟
گرچه دموکرات‌ها به طور کلی نسبت به حضور نتانیاهو در مسند قدرت دید مثبتی نداشته و بر اساس ملاحظات حزبی، حضور افرادی مانند «بنی‌گانتز» و «یائیر لاپید» را نسبت به او ترجیح می‌دهند، اما تاکنون سابقه نداشته است که بایدن به صورت مستقیم علیه نتانیاهو و تصمیمات داخلی او موضع گیری کند.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دستگیری سارقانی که هفته گذشته گوشی تلفن همراه یک دانشجو را به سرقت بردند
عملیات یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی +فیلم
زمین زیر پا ناآرام است؛ احتمال وقوع زلزله 7 ریشتری جدی است!
مرگی در سایه انفجار؛ زن مرموز در سالونیک چه می‌خواست؟
برق مشترکان پُرمصرف در تهران، از امروز قطع می‌شود!
کلید اولیه کنکور 1404 کی منتشر می شود؟
نورنما | توقیف خودرو و ضبط گواهینامه راننده متخلف در تبریز
رصد میدانی نشان از تخلف گسترده در اجرای طرح کالابرگ دارد! +فیلم
واژگونی جرثقیل 40 تنی در دل شب
قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1404 / ثبات قیمت شکست
بانک رفاه کارگران اعلام کرد؛ جزییات ارائه کارت‌های رفاهی تا 300 میلیون تومان به کارگران
اصلاحات بزرگ در نظام آموزش؛ آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی در راه است؛
دختر ایرانی خوش درخشید. با کسب 2 مدال جهانی در وزنه برداری
آموزش و پرورش نیرو می‌گیرد؛ ثبت‌نام آزمون استخدامی بزودی!
ویدیو تکان دهنده جدید از شدت انفجار در بندر شهید رجایی
معاینه‌فنی موتورسیکلت‌ در تمامی مراکز شهر تهران امکان‌پذیر شد
ساحلی بازان ایران امروز برای شکار پاراگوئه به میدان می‌روند
افشای بیماری صعب العلاج بیل گیتس از سوی دخترش
جزئیات پر دردسر/مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟
صندوق بازنشستگی از ارائه تسهیلات رفاهی جدید به بازنشستگان خبر داد
تغییر ساعت کاری ادارات قطعی شد+ فیلم
عکس عجیب ترامپ در لباس پاپ
آتش در میانه جنگ و جشن
فرصت دوباره ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها؛ پیش‌فروش با تحویل پاییز 1404+جزییات و لینک ثبت نام
مذاکرات از «سه» گذشت و بازی شروع شد!
عاملان شهادت محیط‌بان گلستانی در عملیات غافلگیرانه پلیس به دام افتادند
تعویق مذاکرات، بازی را متوقف نکرد؛ سناریوی جدید دیپلماسی در راه است؟
آغاز بازی مار و پله از سوی آمریکا
ورود به مخفیگاه و دستگیری سارقان از دید دوربین پلیس+ فیلم
انفجار بودجه‌های نظامی؛ جهان در آستانه جنگی خاموش؟
برنامه مسابقات امروز 13 اردیبهشت + پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
نورنما | حمام شترها در آب های خلیج فارس
تهران بارانی می شود
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌سوزی گسترده در شمال فلسطین اشغالی +فیلم
طوفان و رعدوبرق ایلام را فراگرفت+ فیلم
ستارگان سینما به «یزدان» می آیند
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی+فیلم
تی تی ها خیلی زود قهرمانی را جشن گرفتند| تراکتور 4 - 0 شمس آذر
نتیجه نهایی بازی استقلال(5) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + خلاصه بازی
X
آگهی تبلیغاتی