×
بین الملل
شناسه خبر : 127829
تاریخ انتشار : جمعه 1403/01/24 ساعت 08:56

نورنیوز بررسی کرد؛

بهمن ماه 1402/ دام امنیتی فرانسوی‌ها برای اتحادیه اروپا

قطعاً اگر شورای اروپا «عقلانیت حداقلی» را مبنای تصمیم‌گیری خود در قبال پیشنهاد فرانسوی‌ها قرار دهد، دچار خبطی مشابه پاریس در میزبانی از تروریست‌های کوکی و بی‌اراده نمی‌شود.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: طی روزهای اخیر، منابع فرانسوی از تصمیم جدید دولت خود برای حمایت بیشتر از اغتشاش‌گران و گروه‌های سیاسی مخالف جمهوری اسلامی ایران خبر داده‌اند.

مطابق اخبار آشکار و پنهان، بخشی از این تصمیم معطوف به تسهیل روند اعطای پناهندگی سیاسی به مخالفان جمهوری اسلامی است، چنانچه کمیسیون امور اروپایی مجلس سنای فرانسه هفته گذشته قطعنامه‌ای را زیر عنوان حمایت از معترضین ایرانی تصویب و آن را به شورای اروپا (نهاد اجرایی اتحادیه اروپا) ارائه کرده است.

در متن این قطعنامه سیاسی و غیرحقوقیِ ۴۵ ماده‌ای به مسائل مختلفی همچون «کمک‌های نظامی ایران به روسیه در جنگ با اوکراین»، «سرکوب سیستماتیک معترضان توسط نیروهای امنیتی و شلیک به آن‌ها با گلوله‌های جنگی»، «دعوت از دولت‌های اروپایی برای تسهیل صدور ویزا به معترضان ایرانی» و همچنین «ترغیب شورای اتحادیه اروپا به قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی» پرداخته شده است.

یکی از موضوعات مورد توجه فرانسوی‌ها در این قطع‌نامه، تسهیل روند ارائه تقاضای پناهندگی از سوی اغتشاش‌گران است.

متن ابتدایی این قطعنامه در تاریخ ۷ ژانویه توسط «ناتالی گوله» سناتور عضو اتحاد دموکرات‌ها و مستقل‌ها به کمیسیون امور اروپایی سنای فرانسه ارائه شد و سپس با اضافه شدن موارد بیشتر و اصلاحات در ۲ فوریه و با هدف ارائه به شورای اتحادیه اروپا به تصویب این کمیسیون رسید.

در این میان نمی‌توان نقش دستگاه‌های امنیتی فرانسه و در رأس آنها سازمان اطلاعات خارجی (DGSE) را نادیده گرفت، به ویژه اینکه دفتر مرکزی این سازمان در منطقه ۲۰ پاریس، کانون پمپاژ توطئه و بحران در دیگر کشورهای جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.

اعضای ارشد این سازمان امنیتی، نقش به سزایی در ترغیب سنای فرانسه و کاخ الیزه نسبت به هدایت چهره‌های ضد نظام از ایران به داخل فرانسه ایفا کرده‌اند.

مصوبه اخیر سنای فرانسه نشان می‌دهد که پاریس در این فرآیند قصد دارد دیگر اعضای اتحادیه اروپا را نیز شریک کند زیرا آن را نه در قالب یک «تصمیم ملی» بلکه در قالب «مصوبه‌ای پیشنهادی به شورای اروپا» ارسال کرده تا در صورت تأیید، همه اعضای اتحادیه اروپا ملزم به تبعیت از آن باشند.

اما به‌نظر می‌رسد سازمان اطلاعات خارجی فرانسه دچار خبط بزرگ دیگری در عرصه تصمیم‌گیری و رصد تحولات امنیتی جهان شده است!

فرانسوی‌ها در آینده‌ای نزدیک، با نوعی تروریسم افسارگسیخته از سوی اعضای گروه‌های معاند نظام جمهوری اسلامی در خاک کشورشان مواجه خواهند شد که نمونه آن قبلا نیز در جریان فعالیت‌های بدون اطلاع و مخفی اعضای ارشد منافقین قابل رصد بوده است.

در سال ۲۰۰۳ میلادی، پلیس ضد تروریست فرانسه با حمله به ۱۳ پایگاه فرقه تروریستی منافقین، ضمن دستگیری مریم رجوی و ۱۶۵ تن از اعضای ارشد این فرقه منفور، نقشه آنها برای ۲۵ عضو جدا شده منافقین در خاک اروپا را خنثی کردند.

فراتر از آن، پرونده پول‌شویی منافقین به بهانه تأسیس موسسات خیریه هنوز در محافل قضایی این کشور اروپایی مفتوح است و گرچه در نهایت با فشارهای دولت وقت آمریکا و برخی سناتورهای فرانسوی، رجوی و دیگر سران منافقین از زندان آزاد شدند اما دستگاه اطلاعاتی فرانسه به وضوح دریافت که منافقین حکم یک «بمب ساعتی خطرناک» را دارند که هر زمان می‌توانند امنیت عمومی را در خاک این کشور اروپایی به چالش بکشند.

اکنون و در ابتدای سال ۲۰۲۳ میلادی، فرانسوی‌ها بار دیگر قصد دارند آغوش خود را بر روی منافقین و دیگر گروه‌های رادیکال و تروریستی ضدانقلاب باز کرده و این بار علاوه بر پاریس، پایتخت‌های اروپایی را به کانون بالقوه عصیان آنها تبدیل کنند.

قطعاً اگر شورای اروپا «عقلانیت حداقلی» را مبنای تصمیم‌گیری خود در قبال پیشنهاد فرانسوی‌ها قرار دهد، دچار خبطی مشابه پاریس در میزبانی از تروریست‌های کوکی و بی‌اراده نمی‌شود.

فرانسوی‌ها نشان داده‌اند که بر خلاف ادعای همیشگی خود، قدرت رصد و پیش‌بینی بسیاری از وقایع و بحران‌های بین‌المللی و داخلی را ندارند.

پیشنهاد پشت پرده تسهیل ورود گروه‌های ضد نظام جمهوری اسلامی به خاک اروپا از سوی دستگاه امنیتی کشوری مطرح می‌شود که رئیس اطلاعات نظامی آن در فروردین ماه امسال به دلیل عدم پیش‌بینی جنگ اوکراین و تاکید بر غیر محتمل بودن وقوع آن، از سمت خود برکنار شد!

میان دستگاه امنیت نظامی و اطلاعات خارجی فرانسه وجه اشتراک پررنگی وجود دارد که همان «عدم درک واقع‌بینانه از وقایع جاری و آینده» است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
بهمن ماه 1402/ جدال درون اروپایی بر سر جنگ اوکراین؛ رودست ایتالیا و سوئیس به زلنسکی
شنبه 1403/01/25 ساعت 07:48
نورنیوز بررسی کرد؛
بهمن ماه 1402/ جدال درون اروپایی بر سر جنگ اوکراین؛ رودست ایتالیا و سوئیس به زلنسکی
گرچه نمایندگان پارلمان اروپا در جریان سخنرانی زلنسکی در بروکسل، بارها او را مورد تشویق ممتد خود قرار دادند اما درست پس از پایان این سخنان، شکاف‌های درون آتلانتیکی و اروپایی بر سر حدود و ثغور حمایت غرب از جنگ اوکراین نمایان شد!
رودست ایتالیا و سوئیس به زلنسکی در جدالِ درون اروپایی
پنج‌شنبه 1401/11/27 ساعت 00:47
نور ویدئو؛
رودست ایتالیا و سوئیس به زلنسکی در جدالِ درون اروپایی
گرچه نمایندگان پارلمان اروپا در جریان سخنرانی زلنسکی در بروکسل، بارها او را مورد تشویق ممتد خود قرار دادند اما درست پس از پایان این سخنان، شکاف‌های درون آتلانتیکی و اروپایی بر سر حدود و ثغور حمایت غرب از جنگ اوکراین نمایان شد!
دام امنیتی فرانسوی‌ها برای اتحادیه اروپا
یکشنبه 1401/11/23 ساعت 21:54
نور ویدئو؛
دام امنیتی فرانسوی‌ها برای اتحادیه اروپا
قطعاً اگر شورای اروپا «عقلانیت حداقلی» را مبنای تصمیم‌گیری خود در قبال پیشنهاد فرانسوی‌ها قرار دهد، دچار خبطی مشابه پاریس در میزبانی از تروریست‌های کوکی و بی‌اراده نمی‌شود.
مکرون و دو راهی تعیین‌کننده برای حفظ الیزه!
یکشنبه 1401/11/23 ساعت 19:18
نورنیوز بررسی کرد؛
مکرون و دو راهی تعیین‌کننده برای حفظ الیزه!
تلفیق دو مولفه «اعتصاب» و «اعتراضات خیابانی»، دولت فرانسه را به نماد ناکارآمدی، ناتوانی در اقناع عمومی و فقدان درک صحیح از اصول حکمرانی بر شهروندان تبدیل ساخته است.
گره اصلاحات دولت مکرون کورتر شد + فیلم
چهارشنبه 1401/11/19 ساعت 20:53
گره اصلاحات دولت مکرون کورتر شد + فیلم
خبرنگار الجزیره انگلیسی در پاریس گزارش داد: اعتصاب سراسری مهمی سومین هفته متوالی در فرانسه ادامه دارد.
معمای کریمه، کرواسی و یورونیوز و پتک کروات‌ها بر سر زلنسکی!
شنبه 1401/11/15 ساعت 17:31
نورنیوز بررسی کرد؛
معمای کریمه، کرواسی و یورونیوز و پتک کروات‌ها بر سر زلنسکی!
راهبرد «هم جنگ هم صلح» یا «نه جنگ نه صلح» در قبال مسئله اوکراین، در حال پخت و پز تئوریک در اتاق‌ فکرهای اروپا و آمریکا بوده و رسانه‌های اروپایی نیز نقش بسترساز و انتقال دهنده آن به افکار عمومی هستند!
سه‌شنبه سیاه فرانسه؛ محاسبات مکرون چگونه غلط از آب در آمد؟
پنج‌شنبه 1401/11/13 ساعت 20:13
نور ویدئو؛
سه‌شنبه سیاه فرانسه؛ محاسبات مکرون چگونه غلط از آب در آمد؟
برآیند تحولات اقتصادی جاری در فرانسه از تضعیف دولت فرانسه و کاهش شدید جایگاه و قدرت مانور داخلی و بین‌المللی آن در اروپا و جهان حکایت دارد.
الگوی ایتالیایی برای سرکوب اعتراضات فرانسوی/ ترفند مکرون برای مقابله با اعتراضات مردم چیست
چهارشنبه 1401/11/12 ساعت 08:20
الگوی ایتالیایی برای سرکوب اعتراضات فرانسوی/ ترفند مکرون برای مقابله با اعتراضات مردم چیست
دومین روز اعتصاب همگانی مشاغل و حرف در اعتراض به طرح اصلاحی دولت مکرون علاوه بر آنکه صدها هزار نفر را در شهرهای مختلف به خیابان‌ها کشاند بلکه بسیاری ازبخش‌های خدماتی از جمله حمل و نقل، آموزش و انرژی را نیز به حالت نیمه تعطیل درآورد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گزارش تصویری | « هفته دفاع مقدس»
دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد
ترامپ ادعاهای خود علیه ایران را تکرار کرد/کنایه اردوغان به ترامپ در سازمان ملل
اطلاعیه سپاه ایلام در مورد انفجار کنترل شده طی امشب
اعلام جزییات نشست عراقچی با وزرای خارجه سه کشور اروپایی
رهبر معظم انقلاب: شادباش عرض میکنم ورود ماه مهر را، ماه درس و مدرسه، ماه دانش و دانشگاه
واریز مرحله پنجم وام 50 میلیونی بازنشستگان کشوری
نورنما | هفته دفاع مقدس گرامی‌باد
ناوگان الصمود به نزدیکی یونان رسید
دروغی به نام فرار ایران از میز مذاکره
استقبال حماس از بیانیه کنفرانس راهکار دودولتی در نیویورک
ایران 3-2 صربستان | با نمایش غیرت ملی پوشان، ایران به 8 تیم برتر جهان صعود کرد + بازی بعدی
گروسی رسما نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
قائم‌مقام معاون راهبردی رئیس‌جمهور منصوب شد
رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک
درخواست عربستان از همه کشورها برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
افزایش سه‌ درجه‌ای دما در تهران تا شنبه
دادگاه لاهه تحریم می‌شود
پیام جنگی جدید نتانیاهو؛ استراتژی عملیاتی یا فرافکنی؟
گزینه هاشمیان در خط حمله پرسپولیس چه بازیکنانی هستند؟
هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری 3 کشور اروپایی از شورای امنیت+فیلم
معاون بهداشت: امسال شیر در مدارس ابتدایی توزیع می شود
سفیر ایران در ریاض: ایران و عربستان، آینده منطقه را می سازند
لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
پلیس مسئول صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی شد
افزایش سقف کارت رفاهی متصل به اوراق گام به 500 میلیون تومان
خنثی‌سازی تهدید امنیتی علیه ترامپ در نیویورک
درخشش 8 کودک و نوجوان ایرانی در مسابقه جهانی ژاپن
گروسی: ایران تعلیق توافق قاهره را اعلام نکرده است
سقوط پهپاد اسرائیلی در مرکز یونیفل
مخالفت پکن با اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا در افغانستان
روسیه: از مدت‌ها پیش حقوق فلسطینیان را به‌رسمیت می‌شناختیم
مکرون در خیابان‌های نیویورک: راه را باز کن، ترامپ!
تجلیل از تیم ملی کشتی‌ در «جشنی برای ایران» + ساعت و محل برگزاری
درهای کاخ گلستان باز شد
حمایت مدیران استقلال از ساپینتو
تصویب طرح مسکن استیجاری برای زوج‌های جوان +جزییات
کشف جسد سوخته در تهران؛ راز جنایت برملا شد
نورویدیو | معمای ورود پاکستان هسته‌ای به خلیج‌فارس!
اطلاعیه سپاه در خصوص صداهای ناهنجار این شب‌های مشهد
برنده بازگشت تحریم‌‌ها
دستیابی طلای جهانی به قله های جدید قیمتی
آغاز سال تحصیلی 5-1404 دانشگاه‌ها با حضور 3 میلیون دانشجو
انتقال یک زندانی ایرانی از بلژیک به کشور
پرداخت سود سهام عدالت توسط شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس
تقویم مهرماه 1404، ماه مهر و مناسبت‌ها
وقتی مقاومت غزه معادلات جهانی را تغییر داد
شروع سال تحصیلی با هدایا و بسته‌های ویژه همراه اول
عوامل موثر در آسم کودکان زیر 5 سال را بشناسیم
دفتر نتانیاهو عملیات نظامی اسرائیل در قطر را فاش کرد +فیلم
X
آگهی تبلیغاتی