سه‌شنبه 7 مرداد 1404 | ساعت 16:06
سه‌شنبه 7 مرداد 1404 | ساعت 16:06
×
سیاسی
شناسه خبر : 126879
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

بهمن ماه 1402/ انگلیس؛ پناهگاه یا جهنمی برای کودکان پناهجو!؟

از میان کودکان پناه‌جویی که وارد انگلیس شده‌اند، 15 درصد گفته‌اند در مراکز نگه‌داریشان احساس امنیت نمی‌کنند و 39 درصد دیگر گفته‌اند شرایطشان در چادرهای موقت در جنگل کاله از شرایطشان در انگلیس بهتر بوده است!

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: هنوز زمان زیادی از جنجال جهانی درباره اقدام غیر انسانی و مغایر قوانین بین‌المللی انگلیس مبنی بر انتقال پناهجویان به کشور بحران‌زده «روآندا» نمی‌گذرد که ابعاد جدیدی از وضعیت بحرانی پناهجویان در این کشور برملا شده است.

تحقیقات هفته‌نامه آبزرور نشان می‌دهد که ده‌ها کودک پناهجو توسط گروه‌های تبهکار از هتلی در شهر برایتون در جنوب انگلستان که توسط وزارت کشور اداره می‌شود، ربوده شده‌اند و این روند ظاهراً در سراسر سواحل جنوبی این کشور همچنان انجام می‌شود.

 گزارش این نشریه می‌گوید «حدود ۶۰۰ کودک بدون همراه در ۱۸ ماه گذشته وارد هتل پناهجویان شده‌اند که ۱۳۶ تن آنان ناپدید شده‌اند! بیش از نیمی از این مفقود شده‌ها یعنی حدود ۷۹ مورد، هنوز شناسایی نشده‌اند.»

یک منبع آگاه گفته است: «کودکان واقعاً از بیرون ساختمان ربوده شده و ناپدید می‌شوند و دیگر خبری از آنان نمی‌شود.» به گفته او «آنها توسط قاچاقچیان از خیابان‌ها ربوده می‌شوند.»

آبزرور نوشت: «پلیس بارها به وزارت کشور هشدار داده است که ساکنان آسیب‌پذیر هتل از جمله کودکان پناهجو که اخیراً بدون والدین یا سرپرست خود به بریتانیا آمده‌اند، هدف شبکه‌های جنایت‌کار قرار می‌گیرند.»

«ایوت کوپر»، وزیرِ در سایه کشور از حزب کارگر، این افشاگری را وحشتناک و رسواکننده توصیف کرده است. او افزوده: «سولا براورمن [وزیر کشور] به هشدارهای مکرری که به او درباره تدابیر کاملاً ناکافی برای کودکان تحت مراقبت داده شده است، عمل نکرده است.»

اخبار مذکور درباره وضعیت بحرانی کودکان پناهجو در انگلیس مدعی حقوق بشر در حالی صورت می‌گیرد که این مسئله نه صرفاً برای امروز بلکه دارای سابقه‌ای طولانی است.

در سال ۱۳۹۵ به گزارش نشریه انگلیسی ایندیپندنت، مقام‌های بریتانیایی درباره سرنوشت ۳۶۰ نفر از این کودکان و آینکه آیا صحیح و سالم هستند، هیچ اطلاعی ندارند.

در سال ۱۳۹۵ به نوشته همین روزنامه موسسه خیریه‌ای در انگلیس گزارش داد، کودکان پناهجویی که به انگلیس وارد شدند همچنین مجبورند با افراد بزرگسال زندگی کنند.

از میان این کودکان، ۱۵ درصد گفته‌اند در مراکز نگه‌داریشان احساس امنیت نمی‌کنند و ۳۹ درصد دیگر گفتند شرایطشان در چادرهای موقت در جنگل کاله از شرایطشان در انگلیس بهتر بود.

اخیرا نیز روزنامه گاردین با انتشار گزارشی از رسوایی حقوق بشری در یکی از مراکز مهاجرتی انگلیس پرده داشت. این نشریه انگلیسی در یادداشتی به اعتراف کودکان پناهنده در مرکز مهاجرتی منستون در منطقه کنت پرداخت و تشریح کرد که چگونه مأموران مرزی آنها را وادار می‌کنند سن خود را بالای ۱۸ سال اعلام کنند.

در همین حال بر اساس تحقیقات یونیسف، کودکان پناهنده و پناهجو پس از ورود به انگلیس برای دسترسی به آموزش با تأخیر و مشکل مواجه می‌شوند چرا که در بسیاری از موارد مدارس حاضر به پذیرش آنها نیستند.

گزارش‌ها و اسناد غیر قابل انکاری نیز وجود دارد که بر ارتباط نزدیک اعضای خاندان سلطنتی حاکم بر انگلیس با برخی از باندهای قاچاق دختران و کودکان حکایت دارد. دادگاهی در آمریکا، «گیسلاین مکسول» زن انگلیسی را متهم کرد که با اغوای دختران جوان، حتی دختران ۱۴ ساله، آنان را برای سوء استفاده جنسی، در اختیار جفری اپستین آمریکایی قرار می‌داده است تا به عنوان برده جنسی، در اختیار افراد ثروتمند و مشهور، از جمله اندرو شاهزاده انگلیسی و پسر ملکه انگلیس قرار گیرند.

پادشاه چارلز رهبر انگلستان نیز خود با مجموعه‌ای از فساد جنسی و اخلاقی مواجه است که "بی‌بی‌سی" بارها با داستان‌سرایی‌های عاشقانه به دنبال پنهان‌سازی و اهمیت‌زدایی از رسوایی‌های اخلاقی چارلز برآمده است.

بی‌مسئولیتی دولتمردان انگلیس در اجرای تعهدات بین‌المللی در قبال پناه‌جویان، اجرای طرح‌هایی همچون پذیرش صرفاً کودکان پناهجو بدون والدینشان، طرح‌های انتقال پناهجویان از انگلیس به کشورهای فقیر و بحران‌زده آفریقایی و آمریکای لاتین و... موجب شده تا فساد سیستماتیک در میان دولتمردان و پلیس انگلیس با همراهی کردن باندهای قاچاق کودکان اوج گیرد.

آنچه نشریه آبزرور در خصوص کودکان مفقود شده در هتل‌های پناهجویان در انگلیس مطرح کرده را می‌توان نوک قله یخی دانست که از دریای بحران‌های شدید پناه‌جویان بیرون زده است.

00:00
Download

نورنیوز
اخبار مرتبط
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آغاز توزیع «دیبا کارت اعتباری» ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران
ناتوانی غرب در عدم اجرای قوانین بین‌المللی در قبال رژیم صهیونیستی
نشاط ملی با تعطیلات تابستانی ایجاد می‌شود اگر...
دفاع 12 روزه، مرصاد دوم در نبرد منطقه‌ای
افشای طرح‌های جدید ارتش اسرائیل برای تشدید حملات به نوار غزه
وزیر جهاد کشاورزی: تخصیص ارز ترجیحی 28500 تومانی به کالاهای اساسی ادامه دارد
مسدود شدن تونل توحید تهران از ساعت 24 امشب + مسیرهای جایگزین
رئیس‌جمهور به وزارت بهداشت و معاونت علمی رفت
مهاجرانی: تعطیلی یک هفته‌ای فردا در دولت تعیین تکلیف می‌شود
استقلال با آدان گلر اسپانایی به توافق رسید
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
بازگشت مسعود ریگی به فجر سپاسی با قراردادی یک‌ساله
نمایش ارسال کمک ها به غزه با فشارهای مقاومت اشغالگران
رئیس مجلس در نشست ژنو: جنایات رژیم صهیونیستی کابوسی وحشتناک و تهدیدی جهانی است
وزیر امور خارجه: برنامه مذاکره ای هنوز تعیین نشده است
آنتن‌دهی ضعیف در جاده‌ها و روستاها، محور اصلی سوالات نمایندگان از وزیر ارتباطات
کدام استان‌ها فردا چهارشنبه تعطیل شدند؟
پادشاه اردن هشدار داد: خطر شعله‌ور شدن درگیری بزرگ‌تر در منطقه وجود دارد
بارگذاری فیش حقوقی تیر ماه بازنشستگان کشوری
رشد چشمگیر تردد مسافران از مرزهای چذابه و شلمچه نسبت به سال‌های گذشته
جنگ 12 روزه در سریال‌های تلویزیونی قاب بندی می شود
پشت پرده خاموشی هم زمان تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو»
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
شمار شهدای غزه از 60 هزار نفر فراتر رفت
پایتخت چین در تسخیر سیل +فیلم
بورس در بحران؛ درمان مقطعی یا اصلاح بنیادین؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 7 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
رمز گشایی از جنایت هولناک در بولوار فرهنگ مشهد
مجوز واردات سگ و گربه صادر شد؛ کالاهای اساسی زندگی انسان‌ها همچنان در صف!
چرایی تأخیر در صدور فیش حقوق بازنشستگان!
وقتی تلویزیون دیگر منبع خبر نیست!؛ گزارش یک افول بی سابقه
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
ترامپ در حضور نخست‌وزیر انگلیس: شهردار لندن انسان ناخوشایندی است! +فیلم
جمهوری اسلامی استحکام بی‌نظیر پایه‌های نظام و کشور خود را به دنیا نشان داد+ فیلم کامل
پرتاب یک بمب دست‌ساز به داخل کابین یک خودروی نظامی اسرائیلی+ ویدیو
«رفع محاصره غزه»؛ شرط جدید مجلس برای مذاکره با غرب
سرگردانی بازنشستگان نیروهای مسلح برای دریافت کارت حساب پشتیبان
خدمات‌رسانی مواکب اربعین در مرز خسروی از 10 مرداد آغاز می‌شود
وزن سنگین سیاست
نوراینفو | نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه
ابعاد طرح کریدور داوود
تغییر نام 9 معبر به نام شهدای اقتدار
زلزله مدیریتی در استقلال؛ یک عضو دیگر از هیئت مدیره رفتنی شد
نقد درون‌ گفتمانی در حکمرانی
مرکز فرماندهی راهبردی؛ موتور آینده حکمرانی پسا جنگ
هشدار موج گرمای شدید در تهران؛ دما از مرز 40 درجه هم می‌گذرد
آخرین تحولات مربوط به انتقال پایتخت + فیلم
وزیر خارجه پاکستان: هیچ برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن اسرائیل نداریم
سرلشکر موسوی: به قول‌های آمریکا و اسرائیل اعتماد نداریم
قیمت خودرو امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404+ جدول قیمت‌ها
X
آگهی تبلیغاتی