×
سیاسی
شناسه خبر : 122982
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/10/19 ساعت 14:43

نورنیوز بررسی کرد؛

شاهزاده هری نمادی از حقیقت نظام حاکم بر انگلیس

تردیدی نیست که رفتار هری در چارچوبی نژادپرستانه و خودبرترپندارنه قابل تعریف است که بر اساس آن جان انسان‌ها هیچ ارزش و بهایی ندارد. رفتاری که البته در خاندان سلطنتی به امری موروثی تبدیل شده است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: شاهزاده هرى فرزند چارلز پادشاه فعلی انگلیس که نزد شمار قابل توجهی از مردم این کشور به شدت منفور است، در کتاب خاطرات خود از روزهایى گفته که به عنوان خلبان بالگرد آپاچى در افغانستان خدمت ‌کرده است.

او از کشتار ۲۵ افغانستانی سخن می‌گوید و در ادامه عنوان می‌کند که احساس مى‌کردم آنهایى که کشتم مهره‌هاى شطرنج هستند نه انسان! شاهزاده انگلیسى اضافه کرده؛ «از کارى که کردم احساس شرمسارى نمى‌کنم ولى به آن افتخار هم نمى‌کنم.»

طرح این سخنان از سوی شاهزاده انگلیسی با واکنش‌های جهانی بسیاری همراه شد به‌گونه‌ای که بسیاری آن را تضعیف کننده جایگاه خاندان سلطنتی و افزایش رویکرد مردم انگلیس به جمهوری‌خواهی و حذف سلطنت دانسته‌اند.

این وضعیت موجب شده تا رسانه‌های وابسته به خاندان سلطنتی که وظیفه خود را حفظ تاج و تخت می‌دانند، برای توجیه و حمایت از رفتار غیر انسانی هری تمام قد به میدان بیایند، چنانچه در زمان مرگ الیزابت دوم نیز طی دو هفته مشغول برجسته‌سازی و نمایش چهره‌ای ماندگار از ملکه و زمینه‌سازی برای پادشاهی چارلز با مجموعه‌ای از فسادها و رسوایی‌ها بودند.

در همین چارچوب؛ این رسانه‌ها از جمله بی‌بی‌سی به تولید محتوا و مصاحبه با نظامیان قدیمی و صاحب‌نظران حوزه امنیتی روی آوردند. مثلاً «ریچارد کمپ» سرهنگ سابق ارتش بریتانیا به بی‌بی‌سی گفته؛ اظهارات هری در مورد این کشته‌ها «قضاوت ضعیف» بوده است. این اظهارات ممکن است امنیت او را به مخاطره بیندازد و کسانی را به انتقام‌گیری ترغیب کند.»

در دفاع از هری، او عنوان می‌کند که سخنگوی وزارت دفاع در پاسخ به سوالی درباره تعداد افراد کشته شده توسط شاهزاده هری گفته؛ ما به دلایل امنیتی در مورد جزئیات عملیاتی اظهارنظر نمی‌کنیم.

«بن مک‌بین»، یک تفنگدار دریایی سابق بریتانیا که بارها با هری پرواز کرده نیز مدعی شده؛ او به خاطر مشارکتش [در جنگ افغانستان] افتخار می‌کند، اما این توجیه نمی‌کند که درباره شمار افرادی که کشته‌، صحبت کند.

نکته آنکه؛ رسانه‌های سلطنتی از جمله فارسی‌زبانان در میان مصاحبه‌ها و پردازش‌های خبری با رویکردی حساب شده، انتخاب نظرات کاربران را چنان گزینش می‌کنند که دیدگاه‌های منفی در باب عملکرد طالبان برجسته‌سازی شود و مخاطب رفتار هری را اقدامی بشری و انسانی و هر واکنش منفی به آن را رفتاری در حمایت از رفتارهای سرکوب‌گرایانه نشان دهند.

در همین راستا؛ این رسانه‌ها در لابلای اخبار مربوط به سخنان هری، به برجسته‌سازی و بازنشر گزارش‌ها درباره محدودیت‌های اعمالی از سوی طالبان در قبال زنان پرداخته‌اند!  

این در حالی است که این رسانه‌ها همچنان از اشاره به ارتباط مالی چارلز در دوران ولیعهدی خویش با  خانواده «اسامه بن‌لادن» سرکرده القاعده طفره می‌روند.

چارلز همچنین متهم است که از «محفوظ بن مرعی»، تاجر سعودی و از نزدیکان «بن‌سلمان» که متهم به قتل خاشقجی است، برای دریافت مدال در انگلیس صدها هزار پوند رشوه گرفته است.

تردیدی نیست که رفتار هری در چارچوبی نژادپرستانه و خودبرترپندارنه قابل تعریف است که بر اساس آن جان انسان‌ها هیچ ارزش و بهایی ندارد، رفتاری که البته در خاندان سلطنتی به امری موروثی تبدیل شده است، چنانچه اعترافات و اظهارات اخیر عروس خاندان سلطنتی درباره رویکردهای نژادپرستانه ملکه و خانواده‌اش در قبال او شاهدی بر این مدعا است.

همچنین پرونده‌هایی همچون ابهام در مرگ «پرنسس دایانا»، همسر سابق چارلز، عذرخواهی نکردن ملکه انگلیس از بومیان کانادا که در طول چند دهه حاکمیت ملکه بر کانادا فرزندانشان در مدارس شبانه‌روزی به اصطلاح دینی در گورهای دسته‌جمعی زنده به‌گور شده و اعطای نشان سلطنتی به «تونی بلر»، نخست وزیر سابق انگلیس که پرونده جنایاتش در عراق و افغانستان همچنان باز است، نمودهایی از این رفتارهاست.

گرچه پرونده‌های اتهامات نظامیان انگلیسی در افغانستان و عراق از سوی وزارت دفاع این کشور مختومه شده اما نقش خاندان سلطنتی در کشتار میلیون‌ها نفر در جنگ افروزی‌های انگلیس از جمله در عراق و افغانستان انکارناپذیر است و امروز نیز سران انگلیس با ادعاهای حقوق بشری همچنان به دخالت در امور سایر کشورها و ایجاد فضای آشوب و اغتشاش مشغول هستند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
شاهزاده هری نمادی از حقیقت نظام حاکم بر انگلیس
چهارشنبه 1401/10/21 ساعت 14:22
نور ویدئو؛
شاهزاده هری نمادی از حقیقت نظام حاکم بر انگلیس
تردیدی نیست که رفتار هری در چارچوبی نژادپرستانه و خودبرترپندارنه قابل تعریف است که بر اساس آن جان انسان‌ها هیچ ارزش و بهایی ندارد. رفتاری که البته در خاندان سلطنتی به امری موروثی تبدیل شده است.
سایه سیاه «برگزیت» و «اوکراین» بر معیشت مردم انگلیس در سال نو میلادی
دوشنبه 1401/10/05 ساعت 12:10
نورنیوز بررسی کرد؛
سایه سیاه «برگزیت» و «اوکراین» بر معیشت مردم انگلیس در سال نو میلادی
بریتانیا برگزیت را در یک همه پرسی انتخاب کرد اما دولت‌‌هایی که تا کنون روی کار آمده‌اند هر کدام شکل سختی از آن را اجرا کردند که در کشاکش جنگ اوکراین هر گونه امیدی را برای بهبود معیشت مردم این کشور از بین برده است.
پنهان‌سازی آشوب سیاسی در انگلیس با جنجال‌سازی بیرونی
یکشنبه 1401/08/01 ساعت 10:27
نور ویدئو؛
پنهان‌سازی آشوب سیاسی در انگلیس با جنجال‌سازی بیرونی
با توجه به اوضاع بحرانی حاکم بر انگلیس می‌توان دریافت که چرا لندن به جنجال‌سازی‌ و رفتارهای غیر اصولی در سیاست خارجی مانند دامن زدن به جنگ اوکراین، اعمال تحریم علیه ایران و... روی آورده است.
مولفه جدید انگلستان در حمایت از اغتشاش سازی در ایران
سه‌شنبه 1401/07/12 ساعت 14:55
نور نیوز بررسی کرد؛
مولفه جدید انگلستان در حمایت از اغتشاش سازی در ایران
باز تولید سلطنت موروثی از سوی بی‌بی‌سی چه هدفی را تعقیب می‌کند؟
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کاخ سفید: تحریم‌های ثانویه علیه روسیه پایان هفته اجرایی می‌شود
شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز
معافیت مالیاتی طلا در بورس
دو وزیر غنا در سانحه سقوط بالگرد جان باختند
ایران اتهام ارسال موشک به روسیه برای جنگ اوکراین را رد کرد
تیراندازی مرگبار در پایگاه فورت استوارت ارتش آمریکا
نوسان محدود سکه و طلا در روز کم‌رمق بازار؛ کاهش معاملات به‌دلیل تعطیلی
دربی امیدها؛ تساوی بدون گل در درفشی‌فر
عراقچی: پیام‌هایی از طرف مقابل به ما رسیده است
ترامپ تعرفه واردات از هند را دو برابر کرد/هند واکنش نشان داد
پوتین امتیاز مهمی به ترامپ نمی‌دهد
وزیر خارجه آلمان: جنگ هسته‌ای نباید تکرار شود/ دیپلماسی راه‌حل ایران است
گشت‌زنی هواپیمای شناسایی آمریکایی در مناطق حساس هسته‌ای روسیه
هدیه بسته اینترنت 200 گیگی خبرنگاران شنبه فعال می‌شود
واکنش حزب الله به تصمیم دولت لبنان درباره سلاح‌های نظامی
قیمت برنج 210 تا 220 هزار تومان کاهش یافت
عکس های منتخب جهان ، 6 آگوست 2025
تعلیق یک شرکت هواپیمایی به دلیل گران‌فروشی بلیت اربعین
سرعت گرفتن پروژه تامین آب با ورود رئیس جمهور به موضوع خشکسالی
پزشکیان: نگذاریم مردم زیر چرخ فشارهای اقتصادی خرد شوند
رایزنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی
اسپانیا خرید جنگنده‌های آمریکایی اف-35 را متوقف کرد
جشنواره فیلم ونیز هک و اطلاعات شرکت کنندگان لو رفت
موشک‌های ایران به کدام اهداف حساس اسرائیل اصابت کردند؟
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 15 مرداد 1404
کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در سیستان و بلوچستان+تصاویر
دروازه‌بان سابق رئال مادرید، استقلالی شد
دستگیری 37 هزار متهم اقتصادی و کشف میلیون‌ها قلم کالای احتکارشده توسط فراجا
از بمباران اتمی تا نسل‌کشی مدرن؛ سکوتی که خطر می‌آفریند
شهادت 232 و بازداشت 195 خبرنگار از ابتدای جنگ غزه
اعلام نتایج آزمون ورودی پایه هفتم مدارس استعدادهای درخشان
ایران به عضویت کمیته ارزیابی شهرهای تالابی جهان درآمد
ایران می‌تواند آسیب بزرگی به اسرائیل وارد کند
احمدیان نماینده ویژه پزشکیان شد
بیانیه سپاه پاسداران درباره واکنش قاطع به تهدیدات امنیتی
یوسف پزشکیان به سعید جلیلی پاسخ داد؛ مشاور قالیباف انتقاد کرد + عکس
روسیه: دیدار سه‌ ساعته پوتین و فرستاده ترامپ سازنده بود + فیلم
پایان هفته دوم مرداد با افت شاخص 34 هزار واحد بورس تهران
سناریوی مشترک واشنگتن و لندن؛ جوسازی هسته‌ای برای فشار بر ایران و روسیه
تمدید مهلت بخشودگی 100 درصدی جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث تا فردا
تاکنون یک میلیون و 700 هزار نفر برای راهپیمایی اربعین از مرزهای کشور خارج شده‌اند
در غزه، غذا اینگونه با مرگ معامله می‌شود + فیلم
تیم جدید طارمی برای فصل بعد لو رفت
گلایه قطعه‌سازان از وزیر صمت: هر دو خودروساز را به یک چشم ببینید! + فیلم
نوراینفو | شورای دفاع چه خواهد کرد؟
از رینگ بوکس تا کاخ ریاست‌جمهوری؛ کارول ناوروتسکی رئیس‌جمهور لهستان شد
ساعت بازی تراکتور و استقلال در دیدار هفته اول لیگ برتر
وام ازدواج و خرد با یک ضامن؛ دستور فرزین به مدیران بانک‌ها برای نظارت دقیق
جسد مردی گمشده بعد از 28 سال در منطقه‌ای کوهستانی پیدا شد
ظرفیت نیروگاه‌‌های بادی ایران 5 هزار مگاواتی می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی