×
فرهنگی
شناسه خبر : 120529
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/09/20 ساعت 14:33

ادامه آلودگی هوا و تعطیلی مدارس در تهران و البرز

آلاینده‌های جوی از ابتدای این هفته در تهران و البرز به شدت افزایش یافته است و با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، دوشنبه و سه شنبه 21 و 22 آذر این دو استان به جز دماوند، فیروزکوه و پردیس؛ کودکستان‌ها تعطیل و تمام مدارس در مقاطع ابتدایی و متوسطه غیرحضوری شد.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: «عابد ملکی»، معاون استاندار تهران با اشاره به تداوم آلودگی هوا در استان تهران و تشکیل جلسه دوباره کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران در استانداری، گفت: مدارس تهران برای دوشنبه و سه شنبه ۲۱ و ۲۲ آذر ماه هم غیر حضوری شدند.

او در تشریح مصوبات کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران، گفت: جلسه اضطرار آلودگی هوا امروز یکشنبه با حضور اعضاء برگزار شد که با توجه به ادامه تشدید آلایندگی هوا مقرر شد دوشنبه و سه شنبه ۲۱ و ۲۲ آذر ماه تمامی مدارس مقطع ابتدایی و متوسطه شهرستان‌های استان تهران به جز فیروزکوه، پردیس، دماوند و شهر رودهن به صورت غیر حضوری فعالیت کنند.

معاون استاندار تهران افزود: مهدهای کودک و پیش دبستانی‌ها نیز در تمامی شهرستان‌های استان تهران به جز فیروزکوه، پردیس، دماوند و شهر رودهن تعطیل خواهد بود.

ملکی تأکید کرد: فعالیت‌های ورزشی نیز برای فردا و پس فردا ممنوع خواهد بود و از شهروندان درخواست می‌کنیم از ترددهای غیر ضرور خودداری کرده و در صورت لزوم حتماً از ماسک مناسب N۹۵ استفاده کنند.

به گفته ملکی، همچنین فروش طرح ترافیک در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه متوقف است و فعالیت کارخانه‌های شن و ماسه نیز تا روز چهارشنبه متوقف می‌شود.

او ادامه داد: روسای ادارات با تقاضای مرخصی مادران دانش‌آموزان موافقت کنند.

مدارس البرز باز هم غیرحضوری شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز با اشاره به تداوم آلودگی هوا طی روزهای آینده گفت: روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (۲۱ و ۲۲ آذرماه)مهدهای کودک و پیش‌دبستانی تعطیل و کلیه مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش در سطح استان به صورت غیرحضوری و کلاس‌های درس در بستر آموزشی شاد برگزار شود.

«احمد افضلی»، در بیست و چهارمین جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای استان که روز یکشنبه ۲۰ آذرماه برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر آلودگی هوای استان در شرایط ناسالم بین ۱۵۱ الی ۲۰۰ قرار دارد.

او تأکید کرد: جلوگیری از تردد کلیه وسایل نقلیه موتوری دارای پلاک شخصی، عمومی و دولتی فاقد برچسب معاینه فنی معتبر در سطح شهر توسط عوامل راهنمایی و رانندگی، جلوگیری از انجام کلیه فعالیت‌های عمرانی که موجب تشدید آلودگی هوا می‌شود، استقرار و آماده باش پایگاه‌های سیار اورژانس و هلال احمر با جانمایی مناطقه آلوده‌تر و پرتردد به منظور کاهش زمان دسترسی به پایگاه‌ها، موافقت مدیران دستگاه‌های اجرایی با مرخصی کارکنان، هماهنگی برای تعطیلی موقت واحدهای صنعتی، کارخانه‌ها و مراکز موثر در تشدید آلودگی هوا، تطبیق ساعات کار حمل و نقل همگانی با ساعات کار اداری و مراکز آموزشی تعیین شده توسط کارگروه شرایط ویژه آلودگی هوا و همچنین هماهنگی با اداره کل ورزش و جوانان برای اطلاع رسانی به منظور عدم فعالیت‌های ورزشی در محیط‌های باز از دیگر مصوبات این جلسه بود.

گفتنی است با توجه به شرایط ناسالم هوا،دوشنبه و سه‌شنبه، ۲۱ و ۲۲ آذر ماه آموزش کلیه مقاطع تحصیلی مدارس البرز به علت آلودگی هوا به صورت غیرحضوری خواهد بود. همچنین پیش دبستانی‌ها و مهدهای کودک البرز نیز تعطیل هستند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتخاب مجدد حسن یزدانی در کمیسیون ورزشکاران اتحادیه جهانی کشتی
قیمت لوبیا چیتی به شدت کاهش یافت
فعالیت بیش از 17 هزار داروخانه در کشور
اقتصادنگار | شلیک «ماشه»به بازار بی‌رونق سرمایه
«چت‌جی‌پی‌تی» دچار سکته مغزی شد!
حضور سه نویسنده ایرانی در نخستین دوره جایزه ادبی بریکس
ترامپ دیدار خود با سران کشورهای عربی و اسلامی را «نتیجه‌بخش» خواند
نورنما | رباتی که پابه‌پای انسان پینگ‌پنگ بازی می‌کند
اعتراض قاهره به استقرار دکل‌های مخابراتی اسرائیلی در مرز رفح
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 2 مهر 1404
رشد دوباره قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه 1 مهر +جدول
وزیر علوم: دانشجویان، نگران سربازی نباشند
شرط ایتالیا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
تام باراک : اسرائیل و سوریه به توافق نزدیک شده‌اند
سفیر چین: تنها راه‌حل پرونده هسته‌ای ایران، گفتگو است نه تحریم
ارزیابی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ منفی است
عارف: بیانات رهبر معظم انقلاب، راهبرد دولت است
بیانیه سفارت ایران به مناسبت سالروز شهادت «سید حسن نصرالله »
ترامپ در دیدار با گوترش: آمریکا 100 درصد از سازمان ملل حمایت می‌کند
تفرقه و نزاع در اپوزیسیون در حاشیه سفر رئیس‌جمهور به نیویورک
توضیحات وزیر فرهنگ درباره برگزاری کنسرت همایون شجریان
ایران‌فارما 1404؛ همگرایی جهانی در زنجیره دارو
ابوالغیط: هر گونه سازوکاری درباره غزه باید بر اساس خروج کامل اسرائیل باشد
سیاری: اسرائیل بدون حمایت آمریکا و ناتو توان ادامه جنگ را ندارد
علت صدای انفجار در شیراز / مردم نگران نباشند
برنامه کامل مسابقات ورزشی روز سه‌شنبه 2 مهر
اسلامی: تاسیسات آسیب دیده بازسازی می‌شوند
تاثیر قطعی معدل در کنکور، طبق قانون
سقوط معیارهای دیپلماسی؛ ترامپ و ابتذال سیاست
وزیر اطلاعات: ایران در رژیم صهیونیستی نفوذ دارد
قضاوت داوران ایرانی در لیگ نخبگان فوتبال آسیا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 2 مهر1404+ جدول
پنج شنبه ها در گیلان تا پایان سال تعطیل شد
قالیباف: در شب حمله رژیم صهیونیستی، از شیوه حمله غافلگیر شدیم+فیلم
خرید خدمت سربازی شایعه‌ای بی‌اساس است
ترجمه فوری به واتس‌اپ اضافه شد
پایان سال آبی با کاهش 40 درصدی بارندگی
رقابت های امروز مرحله یک چهارم نهایی والیبال قهرمانی جهان + نمودار
ما نیاز داریم که اقدامات عملی ایران را ببینیم
آغاز ساخت گسترده مسکن کارگری در هفت استان کشور
ترامپ و مکرون درباره پیامدهای به‌ رسمیت‌ شناختن کشور فلسطین گفت‌ وگو کردند
حماس ادعاهای ترامپ برای آتش‌بس را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
رئیس‌جمهور شیلی خواستار محاکمه نتانیاهو شد
رویای سال نو نتانیاهو: نابودی محور ایران!
تیراندازی مرگبار پلیس کبک به نوجوان 15 ساله
جامعه بی‌لنگر
ترامپ در برابر جهان امریکا را بی‌اعتبار کرد
زلنسکی: ایران هرگز طرف ما نخواهد بود
حمله پهپادی به ناوگان جهانی الصمود
اقتصاد و روایت‌های سیاسی
X
آگهی تبلیغاتی