×
سیاسی
شناسه خبر : 118507
تاریخ انتشار : شنبه 1401/08/28 ساعت 16:08

امیرعبداللهیان: تردد شناورهای خارجی در خلیج فارس، مشکلات امنیتی را مضاعف می‌کند

وزیر امور خارجه در دیدار با وزیر خارجه عمان گفت: کشورهای منطقه توانایی حفظ صلح و امنیت در منطقه را دارند و حضور نیروهای نظامی خارجی در منطقه، تهدیدی برای صلح و ثبات است.

نورنیوز - گروه سیاست خارجی: «حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ظهر روز شنبه در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه عمان با تأکید بر اینکه روابط ایران و عمان نمونه ممتازی از روابط همسایگی مبتنی بر دوستی، برادری و صداقت در عرصه دیپلماتیک است، افزود: امروز در جریان دیدار با وزیر خارجه عمان در مورد موضوعات مختلف از جمله روابط دو جانبه گفتگو و رایزنی کردیم.

او افزود: در این دیدار آخرین روند اجرایی شدن توافقات صورت گرفته بین رئیس‌جمهور ایران و پادشاه عمان در دیداری که با یکدیگر داشتند مورد بررسی قرار گرفت و بسیار خرسندیم که توافقات صورت گرفته بین دو کشور بر اساس نیت موجود بین مقامات عالی رتبه ایران و عمان به سرعت در ابعاد مختلف در حال اجرایی شدن است و ما شاهد رشد فزاینده همکاری‌های دو کشور در حوزه اقتصادی و تجاری هستیم.

وزیر خارجه کشورمان در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه ما از تلاش‌های سازنده عمان در کمک برای رفع تحریم‌های ناعادلانه علیه ایران تشکر می‌کنیم، اظهار کرد: همچنین تلاش‌های عمان برای رسیدن به گام‌های نهایی توافق در این زمینه را ارج می‌نهیم.

وزیر امور خارجه ایران در بخش دیگری از صحبت‌های خود در نشست مطبوعاتی مشترک با وزیر خارجه عمان با اشاره به اهمیت همکاری‌های منطقه‌ای تصریح کرد: معتقدیم که کشورهای منطقه خود توانایی حفظ صلح و امنیت در منطقه را دارند و حضور نیروهای نظامی خارجی در منطقه تهدیدی برای صلح و ثبات در منطقه است. باور داریم که حضور نیروهای نظامی خارجی در منطقه امروز تهدیدی برای منطقه خلیج فارس است و امنیت انرژی در منطقه را تهدید می‌کند. اکنون تعدادی از شناورهای بدون سرنشین خارجی در آب‌های خلیج فارس در حال تردد هستند و این موضوع مشکلات امنیتی منطقه را مضاعف می‌کند.

امیر عبداللهیان در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: در روزهای گذشته دشمنان ایران با سوءاستفاده از احساسات پاک مردم و با دخالت‌های مکرر خود تلاش کردند که وضعیت داخلی ایران را تحت تأثیر قرار دهند و این دخالت‌ها تا جایی پیش رفت که ما شاهد حملات تروریستی شیراز و ایذه بودیم و این عملیات تروریستی باعث به شهادت رسیدن و مجروح شدن تعدادی از هموطنان‌مان شد، این حوادث را محکوم می‌کنیم و آن را در راستای تداوم و فشار حداکثری آمریکا و سه کشور اروپایی علیه ایران می‌دانیم.

امیر عبداللهیان همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به وضعیت کنونی یمن، گفت: ما در موضوع یمن معتقدیم توقف جنگ، آتش بس و لغو محاصره مردم این کشور دو روی یک سکه هستند. در هفته‌های گذشته آتش بس در یمن تمدید نشده است و ما امیدواریم نسبت به استمرار آتش بس و لغ محاصره انسانی مردم یمن اقدام شود.

او همچنین گفت: مقاومت مردم یمن در سال‌های گذشته در برابر اشغالگران خارجی ستودنی است.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قضاوت داوران ایرانی در لیگ نخبگان فوتبال آسیا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 2 مهر1404+ جدول
پنج شنبه ها در گیلان تا پایان سال تعطیل شد
قالیباف: حماس در عملیات 7 اکتبر مستقل عمل کرد
خرید خدمت سربازی شایعه‌ای بی‌اساس است
ترجمه فوری به واتس‌اپ اضافه شد
پایان سال آبی با کاهش 40 درصدی بارندگی
رقابت های امروز مرحله یک چهارم نهایی والیبال قهرمانی جهان + نمودار
ما نیاز داریم که اقدامات عملی ایران را ببینیم
آغاز ساخت گسترده مسکن کارگری در هفت استان کشور
ترامپ و مکرون درباره پیامدهای به‌ رسمیت‌ شناختن کشور فلسطین گفت‌ وگو کردند
حماس ادعاهای ترامپ برای آتش‌بس را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
رئیس‌جمهور شیلی خواستار محاکمه نتانیاهو شد
رویای سال نو نتانیاهو: نابودی محور ایران!
تیراندازی مرگبار پلیس کبک به نوجوان 15 ساله
جامعه بی‌لنگر
ترامپ در برابر جهان امریکا را بی‌اعتبار کرد
زلنسکی: ایران هرگز طرف ما نخواهد بود
حمله پهپادی به ناوگان جهانی الصمود
اقتصاد و روایت‌های سیاسی
ماکرون: ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است
گروه 7: ایران همکاری با آژانس را از سر بگیرد
ترک جلسه هیأت آمریکا بعد از حمایت کلمبیا از فلسطین
گروسی: ایران توانایی بازسازی برنامه هسته‌ای خود را دارد
بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های عرب زبان
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 2 مهر+ وضعیت استان ها
هدف واقعی ‎آمریکا اخلال در فعالیت دیپلماتیک ایران در سازمان ملل است
صنعت قیر؛قربانی بانک مرکزی ومکانیسم حراج باز بورس کالا
تلاش آمریکا برای ازسرگیری میانجی‌گری قطر در مورد غزه
انفجار نزدیک سفارت رژیم اسرائیل در پایتخت نروژ
لاریجانی : ایران با تعصب از امنیت ملی دفاع می‌کند
تیراندازی به اردوگاه ارتش صهیونیستی در کرانه باختری
آغاز ثبت‌نام فروش فوق‌العاده سایپا و پارس‌خودرو از فردا
پسران هندبال ایران جهانی شدند
دیدار مجدد عراقچی و گروسی در نیویورک
نماینده فلسطین در سازمان ملل: به رسمیت شناختن کشور ما یک حق است
سردار نائینی: «وعده صادق 1 و 2» انسجام رسانه‌ای جنگ جدید را شکل داد
کشف تازۀ باستان‌شناسان در 2 کیلومتری تخت جمشید
برلین مدعی شد ارائه مهلت چندروزه به ایران از سوی تروئیکای اروپایی
پیشکسوت استقلال در بیمارستان بستری شد
نخست وزیر لبنان اظهارات نماینده آمریکا را محکوم کرد
دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود
ترامپ در دیدار با زلنسکی: روسیه از قدرت نظامی قابل‌توجهی برخوردار است
نورنما | کارون زیبا،اهواز
سه برابر شدن یارانه خانواده‌های غیرکارمند دارای 3 فرزند
گروسی: بازرسان آژانس در راه ایران هستند
حماس ادعاهای ترامپ را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
دیدار عراقچی با وزرای خارجه اسپانیا و قطر در نیویورک/توافق همکاری آموزشی ایران و مجارستان
مدافع ایرلندی در آستانه پرسپولیسی شدن
X
آگهی تبلیغاتی