×
سیاسی
شناسه خبر : 111306
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/07/28 ساعت 12:15

ایروانی: پشت ادعاهای بی‌اساس علیه ایران در جنگ اوکراین، انگیزه‌های سیاسی نهفته است

امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل اظهار کرد: پشت اقدام برخی کشورها در مرتبط ساختن ادعاهای بی اساس علیه ایران در جنگ اوکراین با قطعنامه 2231 انگیزه‌های سیاسی نهفته است.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک در جمع خبرنگاران ادعاهای بی اساس در مورد انتقال پهپاد از سوی ایران برای استفاده در جنگ  اوکراین را رد و تأکید کرد این ادعاها هیچ ارتباطی با قطعنامه ۲۲۳۱ ندارد.

به دنبال نشست غیر علنی شورای امنیت سازمان ملل متحد که به درخواست اوکراین و برای بررسی موضوع نقش پهپادهای ایرانی در جنگ در این کشور برگزار شده بود، سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران پیرامون بحران در اوکراین و تلاش برخی از کشورها برای مرتبط ساختن بحران اوکراین و قطعنامه ۲۲۳۱در خصوص توافق هسته ای را تشریح کرد.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، موضع ایران در مورد شرایط اوکراین را روشن و پیوسته خواند که از ابتدای شروع بحران در اوکراین بطور مستمر مورد تأکید قرار گرفته است.

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل افزود: ما همواره بر این امر تأکید داشته‌ایم که همه اعضای سازمان ملل باید به‌طور کامل به اهداف و اصول مندرج در منشور ملل متحد و حقوق بین الملل از جمله حاکمیت، استقلال، اتحاد و تمامیت ارضی احترام بگذارند.

ایروانی اضافه کرد: ایران به عنوان کشوری که تجربه هشت سال تجاوز و جنگ تحمیلی را پشت سرگذارده است، بطور مداوم از صلح و پایان فوری جنگ در اوکراین حمایت کرده و از طرف‌ها خواسته تا خویشتنداری به خرج داده، از افزایش تنش اجتناب کرده و در یک پروسه واقعی برای حل و فصل اختلافات وارد شوند و به ریشه‌های ایجاد این شرایط پرداخته شود.

او افزود: ما از تلاش‌های جاری برای یافتن راه حل برای این مناقشه حمایت کرده و در این رابطه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با همتایان خود در دوطرف درگیری در مناسبت‌های مختلف تماس گرفته است.

سفیر و نماینده دائم ایران خاطرنشان کرد: ایران همواره گفته است که ادعاهای بی اساس در مورد انتقال پهپاد برای استفاده در درگیری اوکراین را رد می‌کند.

او از اینکه برخی کشورها در بحران اوکراین فقط انگیزه‌ها و اهداف سیاسی  را دنبال می‌کنند، ابراز ناامیدی کرد و افزود: این کشورها با ایجاد  یک کارزار ضد اطلاعاتی و جنگ روانی علیه ایران تلاش می‌کنند از قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل یک تفسیر گمراه کننده ارائه کرده و بین ادعاهای بی‌اساس و قطعنامه۲۲۳۱  ارتباط برقرار کنند.

ایروانی افزود: ایران تأکید دارد که موضوعات حول درگیری جاری در اوکراین کاملاً با قطعنامه ۲۲۳۱ در شکل و محتوا غیر مرتبط است و هر فعالیتی در این رابطه خارج از قطعنامه و دستور کار دبیرخانه است. به علاوه قاطعانه اعتقاد داریم که هیچ یک از سلاح‌های صادراتی ایران از جمله پهپاد به سایر کشورها مشمول پاراگراف ۴ضمیمه ب قطعنامه ۲۲۳۱ نیست.

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران تعامل سازنده خود را برای حل وفصل درگیری‌ها در اوکراین ادامه می‌دهد.


ایرنا
اخبار مرتبط
نامه ایران به شورای امنیت درباره تهدید هسته‌ای اخیر رژیم صهیونیستی
چهارشنبه 1402/07/05 ساعت 11:45
نامه ایران به شورای امنیت درباره تهدید هسته‌ای اخیر رژیم صهیونیستی
نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل درباره نقض دائم و آشکار قوانین بین‌المللی به وسیله رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، نامه‌ای رسمی به شورای امنیت سازمان ملل نوشت.
ایروانی: فریب را متوقف کنید/ انتقال تسلیحات از ایران مشمول قطعنامه ٢٢٣١ نمى‌شود
سه‌شنبه 1401/09/29 ساعت 11:08
پاسخ ایران به آمریکا:
ایروانی: فریب را متوقف کنید/ انتقال تسلیحات از ایران مشمول قطعنامه ٢٢٣١ نمى‌شود
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل با انتقاد از سیاست های یکجانبه آمریکا با تاکید بر اینکه فشار، ارعاب و رویارویی راه حل نیست و به جایی نمی رسد، خطاب به آمریکا گفت: فریب را متوقف کنید.
ایروانی: افغانستان پناهگاه امن گروه‌های تروریستی نباشد
جمعه 1401/08/20 ساعت 13:28
ایروانی: افغانستان پناهگاه امن گروه‌های تروریستی نباشد
سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل در نیویورک گفت: جهان باید مطمئن شود که سرزمین افغانستان پناهگاه امنی برای گروه‌های تروریستی نظیر داعش، القاعده و گروه‌های وابسته نخواهد بود.
ایروانی: ایران ارسال پهپاد به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را رد می‌کند
پنج‌شنبه 1401/08/05 ساعت 11:02
ایروانی: ایران ارسال پهپاد به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را رد می‌کند
غرب به سرکردگی آمریکا از ماه‌ها پیش کارزاری رسانه‌ای و تبلیغاتی علیه جمهوری اسلامی ایران همزمان با تشدید تنش‌ها در جنگ اوکراین به راه انداخته است و بر ادعاهای ضد ایرانی خود اصرار می‌ورزد؛ ادعاهایی که تهران آن را قاطعانه رد می‌کند.
ایروانی: تحقیقات سازمان ملل درباره پهپادهای ایران غیرقانونی است
سه‌شنبه 1401/08/03 ساعت 13:21
ایروانی: تحقیقات سازمان ملل درباره پهپادهای ایران غیرقانونی است
نماینده ایران در سازمان ملل در نیویورک گفت: تحقیقات سازمان ملل درباره ادعاهای بی اساس مربوط به پهپادهای ایران، غیرقانونی است.
روسیه ادعای استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را رد کرد
شنبه 1401/07/30 ساعت 11:12
روسیه ادعای استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را رد کرد
واسیلی نبنزیا سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل، ادعای استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را رد کرد.
اتحادیه اروپا 3 فرد و یک نهاد ایرانی را تحریم کرد
پنج‌شنبه 1401/07/28 ساعت 17:39
اتحادیه اروپا 3 فرد و یک نهاد ایرانی را تحریم کرد
اتحادیه اروپا امروز پنجشنبه سه فرمانده ارشد و یک نهاد ایرانی را بر پایه ادعاهای اثبات‌نشده درباره حضور پهپادهای ایران در اوکراین در فهرست تحریم قرار داد.
ایروانی: حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های سوریه جنایت جنگی است
پنج‌شنبه 1401/06/24 ساعت 10:44
ایروانی: حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های سوریه جنایت جنگی است
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل اظهار کرد: حملات هوایی رژیم صهیونیستی به زیر ساخت‌های غیرنظامی سوریه جنایت جنگی محسوب می‌شود.
ایروانی: سازمان ملل و آمریکا خطاهای راهبردی در قبال بحران یمن را باید جبران کنند
دوشنبه 1399/11/20 ساعت 17:41
ایروانی: سازمان ملل و آمریکا خطاهای راهبردی در قبال بحران یمن را باید جبران کنند
معاون بین الملل دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با تبیین اشتباهات راهبردی امریکا در قبال بحران یمن تصریح کرد : اظهارات رسانه ای کمکی به حل بحران یمن نخواهد کرد و دولت جدید امریکا باید با برداشتن‌گامهای عملی صداقتش را با جبران خطاهای گذشته دولت ترامپ اثبات کند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مکزیک: حضور ارتش آمریکا در خاک ما پذیرفتنی نیست
قیمت بلیت پروازهای اربعین اعلام شد؛ رفت و برگشت 13 تا 15 میلیون تومان
انقلابی در درمان نزدیک‌بینی بزرگسالان؛ پایان استفاده از عینک تنها با یک قطره!
آغاز ثبت نام دور جدید عمره از اول شهریور؛ 80 درصد ظرفیت کاروان‌ها پر شد
دستگیری شیاد اینترنتی با سناریوی سوالات کنکور +فیلم
فساد در سایه فوتبال در باشگاه «مس رفسنجان»
وزیر فرهنگ بر تقویت هنر، رسانه و کتاب در کانون‌های مساجد تأکید کرد
تونل توحید امشب در هر دو مسیر مسدود است
سرلشکر موسوی: بسیج همواره میدان‌دار نیاز‌های کشور در عرصه‌های مختلف بوده است
قیمت خودرو امروز شنبه 18 مرداد 1404
پایان عملیات اطفای حریق در مرز مهران؛ یک نفر جان باخت + فیلم
استاد فرشچیان؛ سفر از بوم خاک به بزم ملکوت +جزئیات و محل خاکسپاری
6900 میلیارد تومان سود به حساب سهامداران واریز شد
نرخ نان در تهران 52 درصد و در شهرستان 42 درصد زیاد شد
دیپلماسی سازنده و عبور از تهدیدات تصاعدیابنده
زلنسکی: هیچ بخشی از خاک اوکراین را به روسیه نمی‌دهیم
تاج: اگر در ورزشگاهی شعار نژادپرستانه سرداده شود داور باید پایان مسابقه را اعلام کند
پیشنهاد پوتین به ترامپ: با واگذاری شرق اوکراین، جنگ متوقف خواهد شد
پلیس فتا: «جراح قلابی» را شناسایی کرده و گزارش دهید +سایر مشخصات
جهانگیر: دستور قوه قضائیه به دادگستری‌های مرزی برای تأمین تسهیلات رفاهی زائران ابلاغ شد
تمرکز سلیمی بر تیم ملی؛ رضازاده به فدراسیون بازگشت
آتش‌سوزی مهیب در انبار کالای گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه ساوه
جنگ فراترکیبی!
عوامل رژیم صهیونیستی قصد داشتند چه اقداماتی در راهپیمایی اربعین انجام دهند؟
روایت جالب شفای دست استاد فرشچیان توسط امام رضا(ع) + فیلم
آتش جدید در خط حمله استقلال
از 450 مسافر قطار تهران به کرمان، 30 نفر مصدوم شدند
پوتین و ترامپ جمعه آینده در آلاسکا با یکدیگر دیدار می‌کنند
ارزش 200 هزار دینار عراق معادل 11 میلیون تومان برای زائران اربعین
اولین واکنش وزارت خارجه ایران به توافق آذربایجان و ارمنستان و راه‌اندازی کریدور زنگزور
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(66)؛ «بلداجی»
تلاش واشنگتن برای توقف شورای امنیت درباره اشغال کامل غزه
شورای امنیت جلسه اضطراری «اشغال غزه» را به یکشنبه موکول کرد
«کریدور زنگزور»؛ مسیر تازه یا دام ژئوپلیتیکی برای ایران؟
پایان کار طارمی در اینتر؟ مقصد بعدی شاید لیگ برتر انگلیس
پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 18 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 18 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
قرعه‌کشی خودروهای وارداتی فردا برگزار می‌شود +جزئیات
آلاسکا میزبان پوتین و ترامپ؛ یخبندان یا گشایش؟!
جاده ترامپ و اختناق ایران؟
وقتی مجری الجزیره عضو پارلمان اسرائیل را ادب می‌کند
هشدار آمریکا به شهروندان: از اماکن مرتبط با اسرائیل در امارات دوری کنید
آتش‌سوزی گسترده در کالیفرنیا /هزاران نفر خانه هایشان را ترک کردند+ فیلم
نماینده فلسطین در سازمان ملل: اسرائیل به دنبال اجرای طرح خبیث در غزه است
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و مودی
گره مذاکرات مستقیم ایران و FATF بعد از 6 سال باز می شود
شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد
ونس: برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین نداریم
کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت
X
آگهی تبلیغاتی