×
فرهنگی
شناسه خبر : 109207
تاریخ انتشار : شنبه 1401/07/02 ساعت 09:47

اعمال محدودیت های ترافیکی در جاده‌های مازندران

رئیس پلیس راه مازندران از اعمال محدودیت‌های ترافیکی، از امروز شنبه تا چهارشنبه این هفته در جاده‌های استان خبر داد.

نورنیوز - گروه جامعه: سرهنگ جهان تاب با اشاره به تردد روان در جاده های چالوس، هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران _ شمال گفت: تردد موتور سیکلت به استثنای موتور سیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت‌های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک، از ساعت ۱۲ امروز شنبه (دوم مهر) تا ۶ صبح چهارشنبه این هفته (۶ مهر) در جاده های کرج _ چالوس، هراز، فیروزکوه ممنوع است.

جاده کندوان:

رئیس پلیس راه مازندران با بیان اینکه تردد انواع وسایل نقلیه سنگین شامل انواع تریلر، کامیون و کامیونت در جاده کرج _ چالوس به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی، همچنان ممنوع است افزود: تردد انواع وسایل نقلیه، از ساعت ۱۲ تا ۲۴ امروز و فردا (شنبه و یکشنبه، دوم و سوم مهر)، مسیر مرزن آباد به کرج ممنوع و در صورت اعلام مأموران پلیس راه مستقر در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶ تا ۲۴ همان روز از کرج (میدان امیرکبیر) و آزادراه تهران _ شمال به سمت مرزن آباد یکطرفه خواهد بود.

سرهنگ جهان تاب گفت: همچنین تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز‌های دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه (چهارم، پنجم و ششم مهر) از کرج (میدان امیرکبیر) و ابتدای آزادراه تهران _ شمال به سمت مرزن آباد ممنوع و در صورت اعلام مأموران پلیس راه مستقر در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶ تا ۲۴ همان روز از مرزن آباد به سمت کرج یکطرفه انجام می شود.

جاده هراز:
رئیس پلیس راه مازندران افزود: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز‌های دوشنبه و سه شنبه چهارم و پنجم مهر)، مسیر رودهن به آمل ممنوع بوده و در صورت اعلام مأموران پلیس راه مستقر در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶ تا ۲۴ همان روز، از آب اسک به سمت رودهن (محدوده مشاء) یکطرفه خواهد شد.

سرهنگ جهان تاب به ممنوعیت تردد همه تریلر‌ها در جاده هراز اشاره و تصریح کرد: تردد همه کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز‌های شنبه و یکشنبه (دوم و سوم مهر) و نیز ۶ صبح تا ۲۴ روز‌های دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه این هفته (چهارم تا ششم مهر) مسیر تهران به آمل و بالعکس ممنوع است.

تهران _ فیروزکوه _ قائم شهر (سوادکوه):

رئیس پلیس راه مازندران، همچنین تردد همه تریلر‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز‌های شنبه، یکشنبه و دوشنبه این هفته (دوم تا چهارم مهر) در جاده سوادکوه را ممنوع اعلام کرد.

رئیس پلیس راه مازندران، اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی را مشروط به افزایش حجم تردد در جاده ها دانست و گفت: در صورت وضعیت ترافیک عادی، با هماهنگی قبلی اجرای محدودیت‌ها لغو خواهد شد.

رییس پلیس راه مازندران افزود: مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره تلفن های ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ و پیش شماره ۰۱۱، شبانه روز آماده پاسخگویی در باره وضعیت راه‌های استان است.


صداوسیما
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سارق؛ شاگرد مالک از آب درآمد!
واکنش خبرنگار بی بی سی به ترورهای آمریکا و اسرائیل در زمان مذاکرات!
روپوش دانش‌آموزان تا 3 سال تغییر نمی‌کند+فیلم
امارات حضور اسرائیل را در کنفرانس امنیتی دبی ممنوع کرد
عملیات موفقیت آمیز القسام علیه تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی
ترامپ خواستار تعرفه 100 درصدی اروپا علیه چین و هند شد
انفجار بزرگ در ونزوئلا + فیلم
کمبود نقدینگی، عامل تعطیلی 53 درصد از واحد‌های صنعتی
اولین حضور سه رهبر حماس مقابل دوربین‌ها پس از حمله اسرائیل
ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست
قطر: همکاری امنیتی با آمریکا قوی‌تر از همیشه است
ابلاغ آیین‌نامه اختصاص 3 درصد درآمدهای نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز
پیراهن استقلال 3 برابر ارزش ستارۀ اسپانیایی درآمدزایی کرد
توسعه همکاری‌های انرژی میان ایران و ارمنستان
لاوروف: حمله به قطر نباید تکرار شود؛ مسکو از این حمله ناراضی است
7800 هکتار از شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در اردبیل افتتاح شد
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
مرگ کارگر جوان در چاه
سه‌گانه‌ای که جهان نمی‌فهمد
نسل بیمار آینده؛ کودکان در محاصره
طرح توقیف سیستمی گواهینامه از ابتدای شهریور اجرا می‌شود
الحوثی: جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین «جنایت قرن» است
انتشار بخشنامه رئیس قوه قضاییه درباره شرایط عفو معیاری 1404
گشوده شدن پرونده کیفری علیه تیک‌تاک در فرانسه
رئال مادرید امسال هم به مراسم توپ طلا نخواهد رفت
بیانیه نشست وزرای خارجه روسیه و کشورهای خلیج فارس علیه رژیم تل‌آویو
ایران خودرو تعزیرات حکومتی را تهدید کرد
پارلمان اروپا خواستار شناسایی کشور مستقل فلسطین از سوی دولت‌های عضو شد
نشست فوق‌العاده سران کشورهای عربی و اسلامی یکشنبه برگزار می شود
72 نفر دیگر در غزه شهید شدند
آیا خبری از گران شدن بنزین در راه است؟
حمله پهپادی یمن به اسرائیل/ آژیرهای خطر به صدا درآمد
داوران هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران معرفی شدند
واکنش قطر و کشورهای خلیج فارس به حمله اسرائیل به دوحه چگونه خواهد بود؟
ارسال بسته مشکوک برای رئیس رژیم صهیونیستی در انگلیس
پخش دو فیلم خاطره‌انگیز ایرانی و جهانی در روز ملی سینما
X
آگهی تبلیغاتی