×
سیاسی
شناسه خبر : 106482
تاریخ انتشار :

آمریکا برای نظامیانش در سراسر دنیا مواد مخدر تأمین می‌کند

یکی از مقامات ارشد امنیتی سابق پنتاگون می‌گوید آمریکا سال‌های متمادی است که حجم فراوانی از مواد مخدر را برای نظامیانش تهیه و تجویز می‌کند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: یک روزنامه نگار بلغاری فاش کرد: آمریکا در سال‌های اخیر، حدود ۴۷ تن انواع مواد مخدر برای نظامیانش در کشور‌های دیگر فراهم کرده است.

گزارش منتشر شده توسط «دیلیانا گایتاندژیوا»، روزنامه نگار تحقیقی بلغارستانی، نشان می‌دهد پنتاگون برای نظامیان آمریکایی که خارج از مرز‌های این کشور خدمت می‌کنند مواد مخدر فراهم کرده است. در سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۳ بیش از ۵ هزار کیلوگرم (۵ تن) مواد مخدر برای سربازان آمریکایی در کوزوو ارسال شده است. همچنین حدود ۹ هزار کیلوگرم مواد مخدر به رومانی و ۲ هزار کیلوگرم مواد مخدر به نظامیان آمریکایی مستقر در استونی ارسال شده است.

این آمار از اسناد منتشر شده توسط فرماندهی ترابری نظامی آمریکا به دست آمده است. برابر سند منتشر شده دیگر توسط وزارت خارجه و دفاع آمریکا، مقادیر زیادی مواد مخدر «آمفتامین» نیز به نیرو‌های آمریکایی ارائه شده است.

علی‌رغم اینکه ادعا شده این مواد مخدر می‌تواند موجب افزایش سطح هوشیاری و تقویت بنیه سربازان آمریکایی شود، برابر قوانین ارتش آمریکا، استفاده از هرگونه مواد مخدر در بین نظامیان ممنوع اعلام شده است.

همچنین این مواد مخدر برای درمان اختلال نقض تمرکز و بیماری نارکولِپسی (اختلال حمله خواب) مورد استفاده قرار می‌گیرد. سازمان غذا و داروی آمریکا از گزارش صد‌ها عوارض منفی ناشی از استفاده از دارو‌های دارای مفتامین در ارتش خبر داده است. این موارد شامل ۲۲۰ مورد فوتی ناشی از استفاده از این مواد مخدر در بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۲۰ است.

«مایکل مألوف»، یکی از مقامات ارشد امنیتی سابق پنتاگون و تحلیلگر سیاسی می‌گوید آمریکا سال‌های بسیار زیادی است که چنین حجمی از مواد مخدر را برای نظامیانش تجویز می‌کند.

او گفت: موارد اعلام شده گزارش بسیار جالبی است که برای اولین بار منتشر شده است و تاکنون چنین گزارشی که در آن آمار جامعی ارائه شده باشد را ندیده بودم. باید گفت این گزارش براساس حقایق تهیه شده است و نشان دهنده واقعیتی است که در حال حاضر با آن مواجه هستیم. در واقع هرگونه اعتیادی به جنگ می‌تواند نتیجه فراهم کردن مواد مخدر برای نظامیان آمریکایی باشد که می‌تواند منجر به جنگ استقلال آمریکا و حتی بروز جنگ‌های داخلی در این کشور شود.

مألوف افزود: در آن زمان نظامیان آمریکایی بیشتر از مشروبات الکلی استفاده می‌کردند و حالا از مواد مخدر استفاده می‌کنند. دلیل این موضوع چیست؟ این مواد مخدر به نظامیانی که به خصوص به مناطق جنگی اعزام می‌شوند، کمک می‌کند بتوانند به راحتی عملیات‌های رزمی را انجام دهند و در مکان‌های مختلف، ویرانی و تنش ایجاد کنند. البته استفاده نظامیان آمریکایی از مواد مخدر موارد بیشماری از اختلال‌های روانی و اجتماعی و برخی بیماری‌ها را برای آن‌ها به ارمغان آورده و تأثیر مخربی بر آن‌ها داشته است.


صداوسیما
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عضو سابق منافقین پس از سال‌ها جنایت به سزای اعمالش رسید که بود؟
دستور اژه‌ای برای شناسایی عاملان حمله تروریستی به دادگستری زاهدان +عکس و فیلم حادثه
فریده شجاعی: شخصاً حسینی را دوست دارم و می‌خواستم بماند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 6 مرداد 1404 +جدول
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
مستند سازی جنایات و ثبت مستندات مربوط به تخلفات و جنایات بین المللی آغاز شده است
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
بهمن فرزانه در دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین‌نژاد: «مرا جادو کرده بودند!» +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
X
آگهی تبلیغاتی