×
سیاسی
شناسه خبر : 106424
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/06/14 ساعت 11:49

هشدار فرمانده ستاد کل به نیروی دریایی آمریکا؛

سرلشکر باقری: خطرآفرینی شناورهای آمریکایی را تحمل نمی‌کنیم

فرمانده کل ستاد کل نیروی‌های مسلح تأکید کرد: از مسیرهای بین‌المللی و اعلام شکایت به سازمان بین‌المللی دریانوردی از مسیر دیپلماسی اعلام می‌کنیم که شناورهای ما در مسیر خود چنین واحدهایی را تحمل نخواهند کرد و همان گونه که اتفاق افتاده است با آنها برخورد خواهد شد.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: سرلشکر محمد باقری، در آیین الحاق تجهیزات بهسازی شده رزمی سطحی و زیرسطحی در کارخانجات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بندرعباس، اظهار کرد: معتقدیم که بایستی حقوق امنیت دریانوردی و دریانوردی آزاد در آبهای آزاد و بین‌المللی برای همه به‌طور یکسان برقرار باشد و از این حق ملتمان بطور کامل دفاع می‌کنیم.
 
او ادامه داد: از مسیرهای بین‌المللی و اعلام شکایت به سازمان بین‌المللی دریانوردی از مسیر دیپلماسی اعلام می‌کنیم که شناورهای ما در مسیر خود چنین واحدهایی را تحمل نخواهند کرد و همان گونه که اتفاق افتاده است با آنها برخورد خواهد شد.

حضور رژیم صهیونسیتی را تحمل نمی‌کنیم 

سرلشکر باقری همچنین اضافه کرد: برخی کشورهای منطقه با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی منطقه را با تهدیداتی مواجه کرده‌اند همچنین پیوستن رژیم صهیونیستی به فرماندهی تروریستی سنتکام ارتش آمریکا می‌تواند تهدیداتی را برای ما ایجاد کند که ما این حضور رژیم صهیونیستی را تحمل نمی‌کنیم.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ابراز داشت: علاوه بر مسیر اعتراض از طریق سیاست خارجی کشور اعلام می‌کنیم که چنین توسعه فرایند جاسوسی و ایجاد تهدید را تحمل نکرده و نسبت به حقوق ملت ایران و امنیت دریاها و سرزمین‌مان هیچگونه مصالحه‌ای نخواهیم داشت. 

پیشرفت‌های کشور در حوزه صنعت دفاعی چشمگیر است 

سرلشکر باقری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پیشرفت های کشورمان در حوزه صنعت دفاعی در شرایط کنونی چشمگیر بوده و این در شرایطی به‌دست آمده که تحریم های همه جانبه علیه ملت غیور ایران وجود دارد.

او تصریح کرد: کشور ما در اوج تحریم‌های ظالمانه چه از جهت مالی و بانکی و چه از جهت فناوری بوده و در این شرایط سخت جوانان غیور با تکیه بر دانش بومی توانستند، در حوزه دفاعی، شناورها، موشک ها، پهپاد ها و تسلیحات و تجهیزات نوین را بسازند، تجهیزات پیچیده گذشته را نوسازی و بازسازی کنند و مجدداً به چرخه عملیاتی برگردانند این کار بسیار ارزشمند و بزرگی است که قدردان تلاش یکایک این عزیزان و همه دست‌اندرکاران این موضوع هستیم.

نقش نداجا در تأمین امنیت بسیار تأثیرگذار است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همچنین با اشاره به نقش نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در تأمین امنیت تنگه هرمز، دریای عمان، اقیانوس هند، تنگه باب‌المندب، دریای سرخ و در سایر مناطق جهان بیان کرد: نقش این نیرو بسیار تأثیرگذار است.

او یادآور شد: زمانی در دفاع مقدس ما درگیر دفاع از تأسیسات دریایی، سکوهای نفتی، سواحل و جزایرمان بودیم اما امروز بحمدالله دشمنان با مشاهده قدرت ما، بخش‌های بزرگی از یگان‌های شناوریشان را از منطقه ما خارج کردند.

سردار باقری عنوان کرد: امروز با تکیه بر قدرت تجهیزاتی و شجاعت دلاورمردان در اقیانوس هند حضور پیدا کردیم، امنیت دریانوردی در چندین سال گذشته بدون حتی یک مورد و مشکل برقرار شده است و دزدی‌های دریایی متعدد اتفاق افتاده اما هیچ کدام از کشتی‌های جمهوری اسلامی درگیر نبوده است.

او افزود: شما توانستید امنیت ناوگان جمهوری اسلامی ایران و صادرات نفت و واردات کالا را با امنیت کامل برقرار کنید و هم در مواردی به شناورهایی که مورد تهاجم قرار گرفتند کمک کرده‌اید، این کار بسیار بزرگی است.

سرلشکر باقری اظهار کرد: دشمنان گمان می‌کردند ما در شرایط سخت تحریم، توان به حرکت درآوردن شناورهای گذشته خود را هم نبایستی داشته باشیم اما اشتباه فکر می‌کردند و ما خدا را بر این توانمندی شاکر هستیم. 

او خطاب به جوانان انقلابی نیروی دریایی راهبردی ارتش، حاضر در میدان کارخانجات این نیرو، گفت: امروز به حمدالله توانمندی شما عزیزان، بازدارندگی پایدار و کارآمد و همچنین امنیت و آرامش بی نظیری را برای ملت ایران، برای سرزمین شهیدپرور ما و برای منافع ملی مان در آبهای آزاد، آبهای سرزمینی آب‌های داخلی و تمامی تأسیسات دریایی و سواحل ایران اسلامی ایجاد کرده است.
 
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: خدا را برای این نعمت شاکریم و قدردان تلاش همه شما عزیزان هستیم که در چنین شرایط اقلیمی سخت، دوری از خانواده، ماموریت های طولانی مدت در سرزمین های بسیار دور، باروحیه عالی و با شجاعت کامل، مأموریت های سختی را با موفقیت به انجام می‌رسانید و موجبات سربلندی این ملت بزرگ را فراهم می‌کنید.

سردار باقری ابراز داشت: نسل جوان عزیز ما نشان داده همچون نسل دوران دفاع مقدس، با همان روحیه، با همان شجاعت و با همان توانمندی آن مسیر نورانی را ادامه داده و گام‌های بلندتری را برای سرافرازی و سربلندی ملت ما برداشته‌اند. او نیروی دریایی راهبردی ارتش را در مسیر حرکت به‌سوی ارتقاء توان و آمادگی های رزمی توصیف و اضافه کرد: بحمدالله در ماه‌های اخیر شاهد رشد و ارتقاء جایگاه نیروی دریایی راهبردی بوده‌ایم.

در این آیین طی فرمانی، ۲ فروند ناوموشک انداز، یک فروند ناو لجستیکی و یک فروند زیردریایی غدیرکلاس که توسط متخصصان این نیرو بهسازی و نوسازی شده‌اند را به بدنه رزم نیروی دریایی راهبردی ارتش الحاق شد. همچنین در این مراسم، کارگاه فنی سینکرولیفت در کارخانجات نداجا، احداث شد.

همچنین در این آیین از شناور شهید سلیمانی رونمایی شد. این شناور یکی از جدیدترین و مدرن‌ترین شناورهای جنگی ایران است که به سپاه پاسداران تعلق دارد.


شناور شهید سلیمانی


نورنیوز
اخبار مرتبط
کربی: ناوگان آمریکا در خلیج فارس تقویت می‌شود
شنبه 1402/02/23 ساعت 11:03
کربی: ناوگان آمریکا در خلیج فارس تقویت می‌شود
سخنگوی ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت پنتاگون با انجام یک سری اقدامات، موقعیت دفاعی خود در خلیج فارس را تقویت خواهد کرد.
دو شناور بدون سرنشین آمریکایی توسط ارتش توقیف شد
جمعه 1401/07/29 ساعت 19:16
هشدار امیر دریادار ایرانی به آمریکا؛
دو شناور بدون سرنشین آمریکایی توسط ارتش توقیف شد
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: هشتاد و چهارمین ناوگروه رزمی اطلاعاتی عملیاتی نیروی دریایی ارتش طی مأموریت در آب‌های آزاد دو شناور بدون سرنشین آمریکایی را توقیف کرد.
سرلشکر باقری: باید تلاش کنیم تا منش و کردارمان راهنمای خوبی برای همکاران و همرزمان ما باشد
شنبه 1401/07/16 ساعت 13:47
سرلشکر باقری: باید تلاش کنیم تا منش و کردارمان راهنمای خوبی برای همکاران و همرزمان ما باشد
رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: تهدیدات نوظهور و بعضاً ناشناخته به‌صورت همزمان و با ترکیب اندیشیده توسط دشمنان علیه ما بروز می‌کند و ما باید خود را برای چنین صحنه و تقابلی آماده کنیم.
سرلشکر باقری: با هرگونه اقدام خصمانه آمریکا نسبت به پهپاد ایرانی مقابله ‌می‌کنیم
جمعه 1401/07/08 ساعت 19:25
سرلشکر باقری: با هرگونه اقدام خصمانه آمریکا نسبت به پهپاد ایرانی مقابله ‌می‌کنیم
رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: اگر آمریکایی‌ها نسبت به پهپادهای ایرانی اقدامی داشته باشند، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به این اقدام خصمانه پاسخ خواهند داد.
سرلشکر باقری در پیامی به ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد
چهارشنبه 1401/06/16 ساعت 09:45
سرلشکر باقری در پیامی به ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد
رئیس ستاد کل نیروی‌های مسلح در پیامی به ارتش آمریکا، رژیم صهیونیستی و کشورهای میزبان آنها در خصوص تهدید امنیت کشورمان هشدار داد.
قایق‌های بدون سرنشین؛ تهدید جدید برای امنیت کشتیرانی در منطقه
دوشنبه 1401/06/14 ساعت 11:16
نورنیوز بررسی کرد؛
قایق‌های بدون سرنشین؛ تهدید جدید برای امنیت کشتیرانی در منطقه
طی روزهای گذشته برخورد نیروهای دریایی سپاه و ارتش جمهوری اسلامی ایران با قایق‌های بدون سرنشین آمریکایی که امنیت کشتیرانی تجاری در منطقه را مختل کرده‌اند با واکنش شتاب‌زده مقامات واشینگتن مواجه شد.
جزئیات توقیف دو شناور تجسسی آمریکا توسط نیروی دریایی ارتش+ فیلم
جمعه 1401/06/11 ساعت 20:10
جزئیات توقیف دو شناور تجسسی آمریکا توسط نیروی دریایی ارتش+ فیلم
نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران جزئیات توقیف دو شناور تجسسی نیروی دریایی آمریکا را منتشر کرد.
واکنش ایران به اظهارات تحریک‌آمیز فرمانده سازمان تروریستی سنتکام
چهارشنبه 1401/06/09 ساعت 08:24
اختصاصی؛
واکنش ایران به اظهارات تحریک‌آمیز فرمانده سازمان تروریستی سنتکام
قایق‌های نظامی بدون سرنشین که با پوشش کاوشگر از سوی نیروی دریایی آمریکا به پهنه خلیج فارس و دریای عمان اعزام می‌شوند، ضمن تهدید امنیت خطوط کشتیرانی، موجب بروز برخی حوادث دریایی شده‌اند.
جزییات توقیف و رهاسازی شناور آمریکایی توسط نیروی دریایی سپاه
چهارشنبه 1401/06/09 ساعت 00:07
اختصاصی نورنیوز؛
جزییات توقیف و رهاسازی شناور آمریکایی توسط نیروی دریایی سپاه
اقدام به موقع نیروی دریایی سپاه در زمینه کنترل و یدک قایق بدون سرنشین آمریکایی با هدف ایمن‌سازی مسیر کشتی‌رانی و جلوگیری از وقوع حادثه احتمالی که طی هفته‌های اخیر چند مورد از آن رخ داده، انجام شده است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 20 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
دستگیری مقام ارشد وزارت خارجه چین پس از بازگشت از سفر خارجی
هوش مصنوعی ایلان ماسک به صورت رایگان در دسترس قرار گرفت
قیمت گوشت قرمز در مرداد 1404 میلیونی شد
بدهی ملی آمریکا از مرز 37 تریلیون دلار گذشت
شوخی خنده دار خبرنگار با پزشکیان؛ ویدئویی که پربازدید شد + فیلم
صفری در کاپ جهانی دوچرخه‌سواری زمین خورد + فیلم
اتفاق نادر در رسانه‌های اسرائیل/ خبرنگار وسط برنامه زنده پیراهنش را پاره کرد! + فیلم
نرخ جدید سرویس مدارس اعلام شد؛ افزایش 36 درصدی اعمال می‌شود؟
سلام نظامی چهره‌قانی پس از کسب طلای بوکس آسیا + فیلم
همایون اسعدیان به عنوان مدیرعامل جدید خانه سینما انتخاب شد
صالحی: معیشت خبرنگاران در شرایط ناامنی قرار دارد
6.1 ریشتر ترکیه را به لرزه درآورد
وزیر ارتباطات هم از وضعیت اینترنت ابراز نارضایتی کرد
مصوبه افزایش 30 درصدی قرارداد بازیکنان فوتبال لغو شد
دولت با حذف 4 صفر از پول ملی موافقت کرد
وزیر بهداشت: 6 هزار تخت جدید بیمارستانی در سال جاری افتتاح می شود
احتمال همگروهی استقلال و النصر در رقابت‌های آسیایی
فناوری تلفن همراه در ایران وارد 31مین سال شد
جسد پسربچه گمشده در رشت پیدا شد
سخنگوی دولت: تعطیلی شنبه در اختیار استانداران است + فیلم
عکس های منتخب جهان،10 آگوست 2025
5 شرط اصلی نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد
نوری قزلجه: ذخایر کالاهای اساسی در وضعیت مناسب هستند
پزشکیان : همراهی مردم، رمز پیروزی ایران در جنگ 12 روزه بود
جنجال بازنشر ویدئو توسط وزیر دفاع آمریکا: چه معنی دارد زنان رای بدهند؟
نورنما | غزه، 92 درصد نابودی
نگرانی دادستان ارشد اتحادیه اروپا از سطح فساد در کشورهای اروپایی
خاموشی طولانی؛ قطع جریان برق به 4 ساعت رسید
نگرانی و تردیدهای مردمی در ارمنستان نسبت به قرارداد جدید با باکو
پاسخ محسنی اژه‌ای به درخواست‌ آزادی زندانیان سیاسی
«قصه پری» از میلان جایزه گرفت
قیمت خودرو امروز 19 مرداد 1404
عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید
قیمت دلار امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو
طرح خلع سلاح؛ حلقه تکمیلی زنجیره اشغالگری و بی‌ثبات‌سازی
مقام حزب‌الله: توافق جدید به نفع اسرائیل است
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
تحکیم دیکتاتوری؛ مسیر حرکت ترامپ
اربعین؛ تداوم نهضت در میدان بیداری
کشف فعالیت غیرقانونی مزرعه رمزارز مخفی شده در استادیوم اهواز
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(67)؛ «بسطام»
خندانی: برگه سبز مالکیت خودرو «سند رسمی انتقال مالکیت» نیست
چه اتفاقی در زنگزور برای ایران افتاد؟
وزیر بهداشت ایران: در ایران حتی یک مورد فلج اطفال هم گزارش نشده است
عوامل ساختاری نفوذ
تسهیلات ویژه برای نصب پنل‌های خورشیدی در مسکن مهر
پزشکیان: آثار فرشچیان آینه‌ای تمام‌نما از عشق،‌ ایمان و شکوه فرهنگ ایران اسلامی بود
قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد
X
آگهی تبلیغاتی