×
فرهنگی
شناسه خبر : 102494
تاریخ انتشار : شنبه 1401/05/22 ساعت 15:03
هشدار پلیس به موتورسواران؛ "پوشاندن پلاک" منجر به توقیف موتورسیکلت و معرفی به مراجع قضایی

هشدار پلیس به موتورسواران؛ "پوشاندن پلاک" منجر به توقیف موتورسیکلت و معرفی به مراجع قضایی

فرمانده یگان عملیات پلیس راهور تهران بزرگ از طرح تشدید برخورد با تخلفات موتورسیکلت‌سواران به‌ویژه مخدوشی پلاک در سطح معابر شهر تهران گفت و از انتقال این موتورسیکلت‌ها با کفی به پارکینگ و معرفی به مراجع قضایی خبر داد.

نورنیوز-گروه جامعه: سرهنگ حمید طریقت امروز در برنامه زنده "شهر امن" درباره تخلفات موتورسواران طی دو هفته اخیر و تخلفات پلاک اظهار کرد: بیشترین تخلفاتی که موتورسواران در سطح شهر تهران مرتکب آن می‌شوند، تخلفات پلاک است که مخدوشی و پوشش پلاک را شامل می‌شود‌.

وی افزود‌: البته طی این دوهفته که اطلاع‌رسانی شد که کفی‌ها در سطح شهر تهران مستقر شده‌اند و برخورد با این‌گونه تخلفات بیش از پیش در دستور کار پلیس قرار گرفته است و به‌جهت تشدید برخورد با تخلفات مورد استفاده قرار گرفته است و در این مدت طی بررسی‌های صورت‌گرفته‌، تخلف پلاک (‌پوشش‌، مخدوشی و نداشتن پلاک) کمتر صورت گرفته است.

سرهنگ طریقت تصریح کرد: اگر موتورسیکلتی پلاک ندارد یا اگر مخدوشی پلاک دارند و می‌خواهند در سطح راه قرار بگیرند ابتدا وضعیت پلاک موتورسیکلت خود را مشخص کنند و از ورود به سطح معابر با چنین وضعیتی جداً خودداری کنند تا درگیر سیر مراحل قانونی این تخلف نشوند.

فرمانده یگان عملیات پلیس راهور تهران بزرگ درباره پوشش و مخدوشی پلاک افزود: رانندگانی که از قانون تمکین نمی‌کنند، توقیف موتورسیکلت‌های آنان در دستور کار پلیس قرار دارد و یک سری مراحل قضایی نیز برای برخی رانندگان که مجرم هستند و پلاک را مخدوش می‌کنند، انجام می‌شود.

وی گفت‌: تخلف پلاک را رانندگانی انجام می‌دهند که بتوانند تخلفات دیگر خودشان را انجام دهند مانند اینکه می‌‌خواهند به خط ویژه داخل شوند و قبل از آن پوشش پلاک یا مخدوشی پلاک انجام می‌دهند‌.

چنددرصد از تصادفات فوتی شهر تهران مربوط به موتورسیکلت‌سواران است؟

سرهنگ طریقت درباره ضربات به سر در تصادفات فوتی راکبین موتورسیکلت گفت: با بررسی‌های صورت‌گرفته متأسفانه در سه‌ماهه اول سال 1401 حدود 42 درصد از تصادفات فوتی شهر تهران مربوط به موتورسیکلت‌سواران است.

وی اضافه کرد: علت بیشتر فوت موتورسیکلت‌سواران در تصادفات فوتی، ضربات وارده به سر بوده است که عدم استفاده از کلاه ایمنی باعث این حوادث است که موتورسوار با نگذاشتن کلاه ایمنی استاندارد بر سر، ایمنی خود را کم می‌کند و در تصادفات با ضربه‌ به سر باعث فوت موتورسوار می‌شود.

سرهنگ طریقت گفت: بیشترین تخلفات موتورسواران که موجب تصادفات نیز شده، تغییر مسیرهای ناگهانی و حرکت در خلاف مسیر بوده است که این دسته از تخلفات باعث این آمار 42درصدی فوتی راکبین موتورسیکلت است.

فرمانده یگان عملیات پلیس راهور تهران بزرگ افزود: متأسفانه آمار تصادفات نشان می‌دهد که سن رانندگان بین 20 تا 35 سال است که اکثر هم فاقد گواهینامه رانندگی هستند و آموزشهای لازم را هم ندیده‌اند و مرتکب تخلفات شده‌اند و آگاهی لازم را در خصوص عواقب این نوع تخلفات هم ندارند و در نهایت موجب بروز آمار 42درصدی تصادفات می‌شوند‌.

وی در خصوص اجرای طرح موتوریار نیز گفت: موتورسواران به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی احترام بگزارند و رعایت کنند چرا که [در غیر این‌صورت] اولاً به خود آسیب می‌زنند و در ادامه با اعمال قانون و انتقال به کفی و در نهایت موتورسیکلت‌ها به پارکینگ منتقل خواهند شد و طرح موتوریار نیز از سال 1399 تا امروز در سطح پایتخت در حال انجام است.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
شرکت‌ها ناچار به رعایت خطوط قرمز یمن هستند
فروش میلیون دلاری مجموعه «گیرمو دل تورو»
پلیس رژیم صهیونیستی خیاباهای قدس را بست
ایروانی: شورای امنیت آتش‌بس فوری و دائمی در غزه را تصویب و اجرا کند
تلاش برای مسموم کردن بشار اسد در مسکو
گزارش «المیادین» درباره جزئیات طرح ترامپ برای نوار غزه
دستور نتانیاهو به نیروی دریایی درباره ناوگان الصمود/توقیف چهارمین کشتی
ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت
نفتکش روسیه در سواحل فرانسه توقیف شد
بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان صمود»
خبرگزاری فرانسه: حماس خواستار اصلاح طرح ترامپ است
تعداد شهدای خبرنگار غزه به 254 تن رسید
احضار ساپینتو به باشگاه استقلال
رژیم صهیونیستی کشتی‌های ناوگان «صمود» را محاصره کرد
لاریجانی: آمریکا با جنگ، هر روز تشییع جنازه خواهد داشت
درخواست گروه 7 از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای
اسرائیل را از مسابقات بین‌المللی اخراج کنید!
واریز مرحله دوم سود سهام عدالت در 10 بانک به پایان رسید
وزیر دفاع: گسترش روابط دفاعی ایران و ترکیه در حل چالش‌های منطقه تأثیرگذار است
ناوگان الصمود اعلام وضعیت فوق‌العاده کرد
عملیات مشترک القسام و سرایا القدس علیه مواضع اشغالگران
جدول گروه A لیگ قهرمانان آسیای 2؛ استقلال در قعر جدول!
ابوالفضل جلالی: شرمنده‌ایم، هیچ حرفی نمی‌ماند
برندگان مسابقه جهانی عکاسی از پرندگان در سال 2025
جزئیات حراج سکه طلا و نحوه تحویل + لینک سایت
نورنما | نمایی متفاوت از پل ورسک در هوای مه آلود
استقلال 0-1 المحرق | کابوس آبی ها پایان ندارد + خلاصه بازی
سانچز: اسرائیل«صمود» را تهدید نکند؛ سرنشینان حمایت کامل دیپلماتیک دارند
ایران در اجلاس ایکائو خواستار بازخواست رژیم صهیونیستی شد
سازمان ملل: از زمان آتش‌بس در لبنان، 103 نفر به شهادت رسیده‌اند
رژیم صهیونیستی برای درگیری چند روزه با ناوگان صمود آماده می‌شود
لغو دوباره تمامی پروازها در اسرائیل
بارسلونا 1-2 پاری‌سن‌ژرمن | آبی اناری ها بازهم حریف انریکه نشدند
افزایش 50 درصدی حملات سایبری به ایران
رژیم صهیونیستی یک خودرو را در جنوب لبنان هدف قرار داد
هیلاری کلینتون: ترامپ می‌خواهد دولت را گروگان نگه دارد
ظفرقندی: در جنگ اخیر از هیچ کشوری کمک بهداشتی و درمانی نداشتیم
قاتل، فرزند مقتول از آب درآمد
اوربان: با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا مخالفیم
تکلیف صدور ویزای اعضای تیم ملی برای قرعه کشی جام جهانی چه خواهد شد؟
تدابیر وزارت نفت برای افزایش تولید و تأمین سوخت زمستانی
36 کشته و 200 زخمی در ریزش داربست یک کلیسا در اتیوپی
حمله پهپادی یمن به سرزمین‌های اشغالی
نشان درجه‌ یک هنری به «جعفر دهقان» اهدا شد
گرانترین بازیکن فوتبال ایران چه کسی است؟
اردوغان: جهان اسلام باید فلسطینی ها را گرد هم آورد
صالحی امیری: صنعت گردشگری یکی از سه اولویت اصلی دولت چهاردهم است
ناوگان صمود، آبروداری از وجدان انسانی
عارف: برای المپیک 2028 برنامه خوبی داریم
تیم ملی فوتبال نابینایان نایب قهرمان جام ملت‌ها شد
X
آگهی تبلیغاتی