×
بین الملل
شناسه خبر : 169763
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/01/21 ساعت 00:32
اسد:‌ تشدید حملات علیه سوریه کمکی به جبران شکست‌های رژیم صهیونیستی نخواهد کرد

در دیدار وزیر امور خارجه ایران با رئیس جمهور سوریه؛

اسد:‌ تشدید حملات علیه سوریه کمکی به جبران شکست‌های رژیم صهیونیستی نخواهد کرد

بشار اسد تشدید حملات رژیم صهیونیستی علیه سوریه را نشانه جنون و بهم ریختگی شدید رژیم اسرائیل دانست و گفت: البته این جنایات کمکی به جبران شکست‌های این رژیم نخواهد کرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان بعدازظهر امروز (دوشنبه‌) با بشار اسد رئیس جمهور سوریه دیدار و تبادل نظر کرد.

امیرعبداللهیان با تشکر از استقبال گرم طرف سوری از هیأت ایرانی، سلام رئیس جمهور کشورمان به بشار اسد را ابلاغ کرد. وی از تماس تلفنی بشار اسد با دکتر رئیسی و حضور وزیر خارجه سوریه و دیگر وزرا و مقامات عالی این کشور در محل سفارت ایران و اعلام همبستگی مسئولان سوریه با ایران پس از حمله جنون آمیز اخیر رژیم صهیونیستی تشکر و قدردانی کرد.

امیرعبداللهیان به اقدامات مختلف سیاسی و حقوقی و بین‌المللی جمهوری‌ اسلامی ایران در سطح سازمان ملل متحد، شورای امنیت و نیز در سطح دولت‌ها بلافاصله پس از وقوع حادثه و نیز ابلاغ پیام کشورمان به آمریکا بعنوان حامی تمام عیار رژیم صهیونیستی و مسئول مستقیم جنایات و اقدامات جنون آمیز رژیم صهیونیستی اشاره کرد و افزود: پاسخ ما به رژیم صهیونیستی و تنبیه آن قطعی است.

امیرعبداللهیان با اشاره به وضعیت غزه و دیدارهای اخیر دبیران کل جنبش‌ های حماس و جهاد اسلامی از ایران، افزود: اطلاعات و گزارش های مختلف حاکی از بهم ریختگی شدید و شکاف‌ها و اختلافات بی‌سابقه داخلی رژیم صهیونیستی است و در نقطه مقابل مقاومت در شرایط بسیار خوب و آمادگی برای تداوم ایستادگی در مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی قرار دارد، هر چند وضعیت انسانی ملت مظلوم فلسطین در نوار غزه و کرانه غربی به دلیل جنایات جنگی وحشیانه و تداوم محاصره، نیازمند توجه و اقدام فوری جامعه جهانی است.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین بر لزوم اهتمام هرچه بیشتر به ابعاد مختلف همکاری های اقتصادی دو کشور ایران و سوریه‌ و ضرورت اجرای توافقات گذشته خصوصا توافقات حاصله در سفر دکتر رئیسی به دمشق اشاره کرد و با توجه به دعوت قبلی رئیس جمهور کشورمان از همتای سوری جهت سفر به تهران، بر ضرورت زمینه سازی مناسب برای موفقیت هرچه بیشتر این سفر تاکید نمود.

بشار اسد رئیس جمهور سوریه نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام و تحیات خود به رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور کشورمان، شهادت مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران را تسلیت گفت و با اشاره به تماس تلفنی خود با رئیس جمهور کشورمان پس از وقوع این جنایت، تأکید کرد که شهدای شما شهدای ما هستند و ما در این زمینه یک موضع و احساس مشترک داریم و ایران و سوریه در یک نبرد مشترک قرار دارند.

بشار اسد نقش شهید سردار زاهدی را در مبارزه علیه تروریسم و خدمت به مردم سوریه و لبنان ستود و افزود: مجازات رژیم صهیونیستی این است که‌ ما محور مقاومت را هر چه بیشتر تقویت کنیم.

بشار اسد تشدید حملات رژیم صهیونیستی علیه سوریه را نشانه جنون و بهم ریختگی شدید رژیم اسرائیل دانست و گفت: البته این جنایات کمکی به جبران شکست‌های این رژیم نخواهد کرد.

وی در خصوص اوضاع فلسطین نیز گفت، رژیم صهیونیستی علاوه بر شکست‌های سنگین در نبرد شش ماهه علیه مقاومت و ملت فلسطین، اکنون با بی‌سابقه ترین نفرت فراگیر نزد افکار عمومی جهان و دولتها حتی نزد دوستان و متحدان خود روبروست و امروز تنها امید رژیم صهیونیستی این است که با ادامه جنایات علیه شهروندان فلسطینی، جامعه مدنی فلسطین را از ادامه همراهی و حمایت از مقاومت بازدارد، فلذا حمایت اقتصادی و انسانی از ملت فلسطین یک مسئولیت انسانی، اسلامی، عربی و بین‌المللی است.

در این دیدار همچنین برخی دیگر از موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی مورد اهتمام دو کشور مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.


وزارت امور خارجه
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اوتیسم با مصرف استامینوفن در بارداری مرتبط نیست
پیرا لباس چالش دیرینه فضانوردان را حل می کند
زنبورها می‌توانند خواندن «کد مورس» را یاد بگیرند
دادستان ملایر،خودکشی یکی از زندانیان را تکذیب کرد
کیپ‌ورد پس از شکست از ایران : فوتبال ایران آینده خوبی در جام جهانی دارد
جدول صعود ایران به رتبه چهارم جدول بازی‌های کشورهای اسلامی
شکاف در بی‌بی‌سی به دنبال شکایت یک میلیارد دلاری ترامپ
جزییات تصادف مرگبار در محور قلعه‌گنج+تعداد کشته ها
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با وزیر امور خارجه ترکیه
جزئیات تحویل جسد اسیر صهیونیست توسط مقاومت به صلیب سرخ
ماجرای بوی بد اتوبان قم - تهران چیست ؟
جزئیاتی تازه از سقوط سوخوی روسیه
خط و نشان نتانیاهو برای جولانی / جنوب‌غرب سوریه باید خلع سلاح شود
درخشش ایران در المپیاد بین المللی هندسه+فیلم
دومین طلای ندا شهسواری
نورنما | کاشی‌کاری مسجد وکیل
پنجمین قهرمانی متوالی ایران در والیبال بازی‌های همبستگی اسلامی
میلیاردها دلار ضرر ترامپ به خاطر یک تغییر نام
بیستمین حمله نظامی آمریکا به قایق‌های کارائیبی + آمار کشته‌ها
رسوایی تازه برای دربار انگلیس
آمادگی چین برای ارتقاء روابط دوجانبه با ایران
دختران تنیس ایران طلایی شدند / هشتمین مدال طلا در بازی‌های کشورهای اسلامی
تبریک بقایی به مردم عراق به‌مناسبت انتخابات موفق مجلس
بقایی: ادعاهای گروه 7 بی‌اساس و غیرمسئولانه است
مدلینگ خانم یا فریب؟ / هشدار درباره کلاهبرداری‌ جدید
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) داروی رایج فشار خون را جمع‌آوری کرد
ایران(5)0-0(4) کیپ ورد | صعود با امضای طارمی +ضربات پنالتی
تحلیل جلد تازه اکونومیست: جهان در آستانه‌ی طوفان 2026 + تصویر کامل
ممنوعیت تردد مرزنشینان از مرز تمرچین
ادامه نفوذ صهیونیست‌ها به حومه قنیطره سوریه
هشدار درباره تأسیس دانشگاه جعلی طب اسلامی در ارمنستان
جان باختن بیش از 8 هزار نفر در تصادفات جاده‌ای
نماد بانک آینده در بورس رسما متوقف شد
درخواست آیت‌الله جوادی آملی برای اقامه نماز باران + نماز
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است
آغاز فرآیند اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از شنبه
برگزاری تمرینات استقلال بعد از 6 روز تعطیلی/ چه کسانی غایب بودند؟
آوار در «آبسرد» یک کشته داد+ تعداد مصدومان
واکنش سفارت ایران در ژاپن به بیانیه بی‌اساس گروه 7
نورنما |سکوتی که در حرکت نقاشی شده!
معرفان ماینرهای غیرمجاز 12 میلیارد تومان پاداش گرفتند
استقبال مسکو از همکاری‌های منطقه‌ای برای توسعه پایدار افغانستان
محسنی‌اژه‌ای: عدالت، رضایت مردم و صلح اجتماعی محور تحول در دستگاه قضایی است
القسام یک جسد دیگر را تحویل صهیونیست‌ها می‌دهد
افزایش نرخ طلا با بازگشایی دولت آمریکا
بازگشایی سفارت سوریه در انگلیس
درخواست از دو وزیر برای متوقف کردن چند پروژه ساخت و ساز
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه/ ممانعت از انتقال تیم‌های امدادرسان
دیوارنگاره جدید میدان ولی‌عصر (عج) رونمایی شد
آتش‌سوزی در ارتفاعات کلاردشت
X
آگهی تبلیغاتی