نورنیوز https://nournews.ir/n/31449
کد خبر: 31449
3 تیر 1398
کارشناس شورای روابط خارجی آلمان:

اسرائیل صحنه گردان سیاست های ترامپ است


کارشناس شورای روابط خارجی آلمان معتقد است که لابی گری های اسرائیل علیه ایران پشت صحنه مواضع رئیس جمهوری آمریکا در قبال تهران است.

به گزارش نورنیوز، «جوزف برامل» کارشناس شورای روابط خارجی آلمان در گفتگو با رادیو این کشور درباره مواضع اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا علیه ایران اظهار داشت: ترامپ به شدت مخالف برخورداری ایران از فعالیت های هسته ای است.


وی افزود: با توجه به شرایطی کنونی دو راه بیشتر پیش رو نداریم، یکی اینکه آمریکا، اسرائیل و عربستان فعالیت های هسته ای ایران را پذیرفته و با آن کنار می آیند یا با رد هرگونه فعالیت هسته ای ایران، سعی در ایجاد تنش و تشنج در منطقه خواهند بود.


برامل، درباره علت مخالفت ترامپ با فعالیت های هسته ای ایران خاطرنشان کرد: نه فقط ترامپ که اسرائیل نیز مخالف برخورداری ایران از تکنولوژی هسته ای است. البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که اوضاع داخلی آمریکا نیز در این زمینه دخیل است. بعضاً شاهد آن هستیم که لابی گری های تل آویو نه تنها پشت صحنه که صحنه گردان مواضع واشنگتن در قبال تهران است.



منبع: مهر
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: آمریکا / اسرائیل / دونالد ترامپ / آلمان