نورنیوز https://nournews.ir/n/30440
کد خبر: 30440
17 خرداد 1398
دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد:

شتاب بخشی در پرداخت خسارت ها به مردم مناطق سیل زده ضروری است


دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: یکی از ضرورت‌ها در شرایط کنونی برای مناطق سیل زده شتاب بخشی به پرداخت خسارت‌ها و همچنین بازسازی منازل آسیب دیده روستایی است.

به گزارش نورنیوز، دریابان علی شمخانی در حاشیه دیدار عیدانه با جمعی از مسئولان و نخبگان خوزستان در حسینیه شمخانی اهواز با انتقاد به روند خدمت رسانی به مردم سیل زده استان اظهار داشت: با توجه به بازدیدی که از مناطق سیل‌زده استان داشتیم، متأسفانه بیشتر مردم نسبت به روند کند خدمت‌رسانی اعتراض داشتند و خواستار رسیدگی بیشتر مسوولان بودند.




وی افزود: اکنون که متعهد شده‌ایم به مردم سیل زده کمک کنیم، نباید در این زمینه تعللی صورت گیرد و در گرمای تابستان مردم را بلاتکلیف بگذاریم.


دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: پرداخت تسهیلات به مردم سیل زده خوزستان همچنان روند کندی دارد و برخی از بانک‌ها به رغم وعده‌هایی که دادند، به تعهدات خود به خوبی عمل نکرده‌اند.


وی اظهار داشت: یکی از ضرورت‌ها در شرایط کنونی شتاب بخشی به پرداخت خسارت‌ها و همچنین بازسازی منازل آسیب دیده روستایی است.


دریابان شمخانی یادآور شد: عملیاتی شدن وعده‌ها و خروج از وضعیت بلاتکلیفی که منجر به نوعی واگرایی می‌شود، از ضرورت‌ها برای افزایش رضایتمندی مردم است.


دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: رهبر معظم انقلاب در سخنان اخیر خود مبنی بر کمک رسانی به مردم سیل زده خوزستان تاکید فراوان داشتند و با توجه به فرمایشات ایشان، خدمت رسانی باید سرعت بیشتری به خود بگیرد.


وی بیان کرد: مردم خوزستان هنوز داغ مرگ نخل‌های از بین رفته ناشی از خشکسالی را فراموش نکرده‌اند که سیل نیز خسارت‌های فراوانی به آنها وارد کرد و تعداد زیادی از مردم منازل و زمین‌های کشاورزی خود را از دست دادند.


دریابان شمخانی افزود: خدا را شاکریم که در سیل اخیر تلفات جانی نداشتیم اما پرداخت خسارت‌های وارد شده باید در اولویت قرار گیرد و سریع‌تر انجام شود تا آلام مردم کاهش یابد.


 دیدار دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی با جمعی از مسئولان و نخبگان استان خوزستان روز جمعه در حسینیه شمخانی اهواز برگزار شد.
در این مراسم تعدادی از نخبگان و مردم مسائل و مشکلات خود را با دبیر شورای عالی امنیت ملی مطرح کردند که بخش عمده‌ای از این مشکلات مربوط به مردم سیل زده خوزستان بود.





منبع: ایرنا
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: علی شمخانی / شورای عالی امنیت ملی / خوزستان / مناطق سیل زده