نورنیوز https://nournews.ir/n/259223
کد خبر: 259223
5 آذر 1404

نشست سه جانبه در قاهره برای اجرای مرحله دوم آتش بس غزه


مقام‌های بلندپایه مصر، قطر و ترکیه در قاهره پایتخت مصر گردهم آمدند تا راه‌های اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه را بررسی کنند.

نورنیوز- گروه بین الملل: به نقل از پایگاه خبری «فلسطین آنلاین»، در این نشست، «ابراهیم کالین» رئیس سازمان اطلاعات ملی ترکیه، «حسن راشد» رئیس دستگاه اطلاعات عمومی مصر و شیخ «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر قطر و وزیر امور خارجه این کشور، حضور داشتند.

بر اساس این گزارش، ترکیه در جریان این نشست، بر حمایت همیشگی خود از فلسطین و لزوم تداوم ارائه همه‌جانبه کمک‌ها برای تداوم آتش بس در غزه تأکید کرد.

مصر و قطر نیز به عنوان دو میانجی اصلی میان رژیم اسرائیل و حماس، درباره سازوکارهای اجرای مرحله دوم توافق آتش بس گفت‌وگو کردند.

همچنین شبکه «القاهرة الاخباریة» گزارش داد که طرف‌ها بر ضرورت افزایش تلاش‌های مشترک برای موفقیت این مرحله توافق کردند.

مصر و قطر همچنین توافق کردند همکاری خود را با «مرکز هماهنگی مدنی نظامی» که توسط آمریکا ایجاد شده است، تقویت کنند تا با اقدامات ناقض آتش بس مقابله کرده و نظام آتش‌بس در غزه تثبیت شود.

این نشست پس از آن برگزار شد که رژیم اسرائیل و حماس در ۹ اکتبر به توافقی برای اجرای مرحله نخست آتش بس دست یافتند و آتش‌بس از ۱۰ اکتبر اجرایی شد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: غزه / فلسطین / میانجی‌گری / تحولات_غزه / سه جانبه / مذاکرات_سیاسی