نورنیوز https://nournews.ir/n/248854
کد خبر: 248854
11 مهر 1404

پایداری شبکه همراه اول در مناطق زلزله‌زده استان اصفهان


با وقوع زلزله 5.3 ریشتری در حوالی زواره استان اصفهان، شبکه همراه اول در این مناطق و اطراف آن بدون هیچ قطعی و با ترافیک روان فعال باقی ماند. کارشناسان فنی همراه اول پس از زلزله وضعیت شبکه را بررسی و سرویس‌دهی مناسب را تأیید کردند.

 نورنیوز-گروه اجتماعی: زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۳ ریشتر در ساعت ۱۲:۰۵ روز جمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴ حوالی شهر زواره در استان اصفهان رخ داد. با وجود شدت این زلزله و عمق ۱۰ کیلومتری آن، شبکه اپراتور اول تلفن همراه کشور، همراه اول، بدون هیچ‌گونه اختلال و قطعی توانست به سرویس‌دهی خود ادامه دهد.

کارشناسان فنی همراه اول بلافاصله پس از وقوع زلزله، وضعیت شبکه را در مناطق زلزله‌زده بررسی کردند و از سلامت و پایداری کامل شبکه اطمینان حاصل کردند. این موضوع نشان‌دهنده قدرت و پایداری زیرساخت‌های ارتباطی این اپراتور در مواجهه با حوادث طبیعی است.
با این اقدام، همراه اول تلاش می‌کند تا در شرایط بحرانی مانند زمین‌لرزه، ارتباطات اضطراری و اطلاعات سریع به مردم آسیب‌دیده تسهیل شود و از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری گردد.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: زلزله / همراه اول / اصفهان / زواره